FIFA 19: Απειλές της EA προς όσους αγοράζουν coins

Hot
FIFA 19: Απειλές της EA προς όσους αγοράζουν coins

FIFA 19: Απειλές της EA προς όσους αγοράζουν coins

Υπόσχεται ban στους λογαριασμούς τους.

Η Electronic Arts ανακοίνωσε μία νέα προειδοποίηση που σχετίζεται με όσους αγοράζουν coins για το FIFA.

Το FIFA 19, μετά τον όλο χαμό που γίνεται με τις μικροσυναλλαγές, έχει μπουχτίσει με in-game μηνύματα που προειδοποιούν τους παίκτες για την παραμικρή λεπτομέρεια σε ότι έχει να κάνει με τα νομίσματα του παιχνιδιού και όχι μόνο. Είδαμε για παράδειγμα πως τα packs του Ultimate Team αναγράφουν πλέον τις πιθανότητες να τύχετε κάποιον καλό παίκτη. Το νεότερο μήνυμα που θα δουν όμως όσοι έχουν ήδη πρόσβαση στο παιχνίδι λόγω early access αφορά τα coins του παιχνιδιού και όχι τα FIFA Points.

Ένα νέο πλαίσιο εμφανίστηκε σε όσους συνδέθηκαν στο Ultimate Team του FIFA 19 με τίτλο “At a fair market value” που έχει να κάνει με την διακίνηση coins ή αλλιώς coin distribution όπως ονομάζουν αυτό το φαινόμενο. Το μήνυμα έχει να κάνε με κάθε περίπτωση του παραπάνω κινήματος όπως η αγορά ή και η πώληση coins μέσω τρίτης εφαρμογής, αλλά και η ανταλλαγή coins ανάμεσα σε παίκτες και λογαριασμούς. Όποιος πιαστεί να κάνει κάτι από τα προαναφερθέντα, πολύ απλά θα δει τον λογαριασμό του να κλείνει οριστικά.

fifa 19 ea warning 1

fifa 19 ea warning 2

fifa 19 ea warning 3
Η EA στο παρελθόν έχει ρίξει κατά καιρούς bans για τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο φαινόταν σχετικά χαλαρή σε αυτό το θέμα, αφού ήταν εκατοντάδες οι YouTubers ανά τον κόσμο που διαφήμιζαν μάλιστα sites για αγορά coins, δίχως να τους πειράξει τους λογαριασμούς. Μετά τον εξαναγκασμό της στο να παρέχει λεπτομέρειες για τα chance ratios των packs, δείχνει να παίρνει στα σοβαρά τα πράγματα και να τιμωρεί όσους προσπαθούν να βγουν κερδισμένοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Διαβάστε το preview του FIFA 19 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification