Valkyria Chronicles 4 gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Valkyria Chronicles 4 gameplay videos

Valkyria Chronicles 4 gameplay videos

Άφθονο περιεχόμενο και theme song. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/12/17] Η Sega παρουσίασε ένα εκτενές gameplay του Valkyria Chronicles 4 σε ένα livestream 40 λεπτών.

Το livestream είναι στα Ιαπωνικά, όπως και τα μενού του παιχνιδιού, ωστόσο μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το gameplay.

[UPDATE: 20/1/18: Νέο gameplay video με missions] Η Sega κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay video του επερχόμενου Valkyria Chronicles 4 με διάφορες missions του παιχνιδιού.

Αρχικά βλέπουμε την αποστολή “Advance Special Operation” στην οποία πρωταγωνιστεί η Edy, την οποία και ξεκλειδώνετε μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή. Στην συνέχεια βλέπουμε μια άλλη αποστολή με όνομα “Joint Operation with Squad 7” που εμπεριέχεται ως bonus στην ιαπωνική Collector’s Edition.

[UPDATE 2: 26/2/18 - Άθονο περιεχόμενο και theme song] Η Sega φιλοξένησε ένα preview event για το Valkyria Chronicles 4 στο Tokyo, παρουσιάζοντας άφθονο περιεχόμενο από τον επερχόμενο τίτλο.

Σε αυτή την παρουσίαση είδαμε πολυάριθμα βίντεο που παρουσιάζουν το gameplay του παιχνιδιού, τα DLC που θα κυκλοφορήσουν καθώς και πληροφορίες για το παιχνίδι. Μαζί με όλα αυτά αποκαλύφθηκε και το theme song του νέου JRPG.

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Valkyria Chronicles 4 το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2018 για PS4, Xbox One και Switch. Συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 28/12/2017 09:42
Μακάρι να το δούμε και σε PC! Το προηγούμενο(Val kyria Chronicles) το είχα λατρέψει!
Notification