Μεγάλη fan της Remedy αγόρασε 4.000 αντίτυπα του πρώτου Alan Wake

Μεγάλη fan της Remedy αγόρασε 4.000 αντίτυπα του πρώτου Alan Wake

Μεγάλη fan της Remedy αγόρασε 4.000 αντίτυπα του πρώτου Alan Wake

Είναι σε μορφή κωδικών, οι οποίοι πλέον έχουν λήξει.

Μεγάλη fan της Remedy αγόρασε 4.000 αντίτυπα του πρώτου Alan Wake.

Η συγκεκριμένη fans ονομάζεται Alisa και δήλωσε σε συνέντευξή της: "Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο Alan Wake και στα games της Remedy είναι ο τρόπος που αφηγούνται τις ιστορίες τους και η μεγάλη του προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο κόσμος του Alan Wake 2 συγκεκριμένα δείχνει πραγματικά ζωντανός, με τόσο κρυμμένο lore που πολλοί παίκτες δεν θα συναντήσου. Μεγάλο κομμάτι του lore είναι απλά περίεργο και γοητευτικό. Και ο Sam Lake είναι ιδιοφυία."

Η Alisa είδε μία αγγελία 240 δολαρίων στο eBay για δύο κουτιά γεμάτα με κωδικούς για το πρώτο Alan Wake. Ο συνολικός αριθμός τους ήταν περίπου 4.000 κομμάτια και η ίδια πιστεύει ότι πιθανότατα είχαν ξεμείνει από κάποιο κατάστημα. Η Alisa αποκαλεί τα δύο κουτιά με τους κωδικούς Object of Power, μία αναφορά στο Control, το οποίο διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με τη σειρά Alan Wake. Παρόλα αυτά δήλωσε ότι προσπάθησε να ενεργοποιήσει κάποιους από τους κωδικούς, αλλά δεν λειτουργούσαν, πιθανότατα λόγω της ηλικίας τους. Αυτό δεν την ενόχλησε καθώς ανακοίνωσε ότι θα φτιάξει ένα βίντεο με το θέμα και σκοπεύει να γεμίσει τους τοίχους της με τις κάρτες των κωδικών.

Διαβάστε τα reviews της σειράς Alan Wake και συζητήστε για αυτή στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification