• Ειδήσεις
  • Internet
  • Το Facebook φαίνεται να διέγραψε περιεχόμενο που σχετίζεται με το PS4

Το Facebook φαίνεται να διέγραψε περιεχόμενο που σχετίζεται με το PS4

Hot
Το Facebook φαίνεται να διέγραψε περιεχόμενο που σχετίζεται με το PS4

Το Facebook φαίνεται να διέγραψε περιεχόμενο που σχετίζεται με το PS4

Screenshots και βίντεο εξαφανίστηκαν απροειδοποίητα.

Το Facebook φαίνεται ότι διέγραψε σιωπηρά κάμποσα από τα παλιά screenshot και βίντεο του PS4 που είχαν δημοσιεύσει σε αυτό χρήστες κατά το παρελθόν.

Περισσότερο από έναν χρόνο πριν, η Sony ανακοίνωσε ότι θα αφαιρούσε την ενσωμάτωση του Facebook από το PS4, απόφαση που σήμαινε ότι οι χρήστες δεν θα μπορούσαν πλέον να ανεβάζουν screenshots ή βίντεο σε αυτό. Αν και η Sony δεν εξήγησε τον λόγο αυτής της απόφασης, χρονικά τοποθετείται λίγο καιρό μετά τις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που το Facebook συγκεντρώνει πληροφορίες για τους χρήστες του. Οι δύο εταιρείες δεν έχουν συμφιλιωθεί έκτοτε, ωστόσο τώρα τα πράγματα πήραν μια νέα τροπή, ακόμη κι αν οι περισσότεροι χρήστες μπορεί να μην το αντιλήφθηκαν.

Την αρχή έκαναν ορισμένοι κάτοχοι PS4 στο Reddit, που επισήμαναν ότι το Facebook φαίνεται να διαγράφει σιωπηλά κάθε screenshot η gameplay βίντεο που μπορεί να είχε αναρτηθεί από αυτούς στο παρελθόν. Η δυνατότητα ανάρτησης τέτοιων πληροφοριών μπορεί να μην είναι διαθέσιμη από τα τέλη του 2019, ωστόσο φαίνεται ότι και κάθε τι σχετικό που είχε δημοσιευτεί πριν από το χρόνο αυτό είναι πλέον εξαφανισμένο.

 

Did Facebook delete anyone else's PS4 Videos and Photos? from r/PS4

 

Το στοιχείο που αξίζει εν προκειμένω να σημειωθεί είναι ότι ακόμη δεν είναι γνωστό ποιός είναι υπεύθυνος για αυτή την εξέλιξη. Συγκεκριμένα, εάν πρόκειται για απόφαση που έλαβε μόνο του το Facebook ή εάν η Sony ζήτησε κάτι τέτοιο.

Διαβαστε περισσότερα για τη διαμάχη της Sony και της Microsoft με το Facebook και την λήξη του μποϊκοτάζ από την Sony και συζητήστε για την νέα κονσόλα της Sony σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 03/12/2020 16:16
Μπορεί να το ζήτησε η Sony λόγω κυκλοφορίας του PS5.
Notification