Ταινία Borderlands: Το πρώτο τρέιλερ

Θέμης Τζούλης
Θέμης Τζούλης

Θέμης Τζούλης  

There is no real life. Just AFK.
 
0.0 ()
2
Ταινία Borderlands: Το πρώτο τρέιλερ

Ταινία Borderlands: Το πρώτο τρέιλερ

Χάος, καταστροφή και Claptrap!

Η μεταφορά του Borderlands στην μεγάλη οθόνη έρχεται πιο κοντά μας με ένα τρέιλερ, το οποίο δείχνει στιγμιότυπα από τους χαρακτήρες της ομώνυμης σειράς.

Η ταινία Borderlands βρίσκεται σε ανάπτυξη από το 2015, με τον Eli Roth να υπογράφει για τη σκηνοθεσία του έργου το 2020. Λίγο αργότερα υπέγραψε και η Blanchett, με τον Black και τους υπόλοιπους να προστίθενται το επόμενο έτος. Μετά την ολοκλήρωση των βασικών γυρισμάτων τον Ιούνιο του 2021, ακολούθησε ο Tim Miller του Deadpool, ο οποίος ανέλαβε τη σκηνοθεσία των επαναγυρισμάτων, ενώ ο Roth εργαζόταν στο Thanksgiving, μια ταινία τρόμου βασισμένη στο ψεύτικο τρέιλερ που είδαμε στο Grindhouse των Quentin Tarantino και Robert Rodriguez.

Το Borderlands δεν ακολουθεί την πλοκή κανενός από τα παιχνίδια της Gearbox. Αντ' αυτού, η ταινία επικεντρώνεται στη Lilith (Cate Blanchett) καθώς επιστρέφει ανοικειοθελώς στον πλανήτη της Pandora για να βρει την εξαφανισμένη κόρη του Atlas, του ισχυρότερου επιχειρηματία και εμπόρου όπλων στο γαλαξία. Αντιμετωπίζοντας ληστές και επιθετικά άγρια ζώα, η Lilith συνεργάζεται με τον πρώην στρατιώτη Roland (Kevin Hart), την ειδήμονα εκρηκτικών Tiny Tina (Ariana Greenblatt), τον φρουρό της Krieg (Florian Munteanu), την αρχαιολόγο Patricia Tannis (Jamie Lee Curtis) και το εμβληματικό ρομπότ Claptrap (Jack Black).

Ο διευθύνων σύμβουλος της Gearbox, Randy Pitchford, δήλωσε ότι η ταινία Borderlands υπάρχει σε ένα παράλληλο κινηματογραφικό σύμπαν Borderlands, κάνοντάς το ξεχωριστό από την ιστορία των games. "Είμαστε αυθεντικοί στους χαρακτήρες, τον τόνο και το στυλ, αλλά επιτρέπουμε ανεξάρτητες ιστορίες. Ο κινηματογράφος δεν είναι ίδιος με τα games, οπότε το περιεχόμενο δεν πρέπει να ακολουθεί τους ίδιους κανόνες," εξήγησε ο Pitchford.

Το Borderlands αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Αυγούστου.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία Borderlands και συζητείστε εκτενώς στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification