Gamescom 2024

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Gamescom 2024

Gamescom 2024

Η Nintendo θα απουσιάζει.

Η Gamescom 2024 θα είναι πιστή στο ραντεβού της, 21-25 Αυγούστου στη Γερμανία, ως η μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως σε προσέλευση κόσμου.

Η Nintendo of Europe ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην Gamescom, καθώς δήλωσε: "Η Gamescom είναι ένα κεντρικό γεγονός στο ημερολόγιο των events της Nintendo Φέτος, ωστόσο, μετά από προσεκτική σκέψη, αποφασίσαμε να μην λάβουμε μέρος στην Κολωνία. Αντίθετα, οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν τα Nintendo Switch games ως μέρος άλλων events σε όλη τη Γερμανία".

Η Nintendo εμφανιζόταν σταθερά στη Gamescom στο παρελθόν, κάθε χρονιά. Σίγουρα η απουσία της θα επηρεάσει τα οικονομικά της έκθεσης, τόσο σε θέμα πληρωμής περιπτέρων, όσο και στη μικρότερη προσέλευση κόσμου. Οπότε μακάρι να μην ακολουθήσουν κι άλλες εταιρείες στο μέλλον, γιατί μετά την E3 μπορεί και η Gamescom να απειληθεί...με εξαφάνιση.

Δείτε ποια games κέρδισαν βραβεία στην Gamescom 2023 και συζητήστε για την Gamescom 2024 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification