Τέλος του κύκλου ζωής για το PS4, η Sony σταμάτησε να καταγράφει τις πωλήσεις

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τέλος του κύκλου ζωής για το PS4, η Sony σταμάτησε να καταγράφει τις πωλήσεις

Τέλος του κύκλου ζωής για το PS4, η Sony σταμάτησε να καταγράφει τις πωλήσεις

Από το Α' τρίμηνο του 2022.

Στην αναφορά κερδών της για το Α' τρίμηνο του 2022 η Sony σταμάτησε να δημοσιεύει τις πωλήσεις του PS4.

Αυτό σημαίνει ότι το PS4 πλησιάζει και επίσημα στο τέλος του κύκλου ζωής του. Η Sony είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο ότι θα σταματήσει την κατασκευή νέων κονσολών PS4 στην Ιαπωνία, αλλά δεν διευκρινίστηκε πότε θα ισχύσει αυτό για τον υπόλοιπο κόσμο. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση.

Το ότι η Sony δεν επικοινωνεί καθόλου τις πωλήσεις του PS4 στους επενδυτές της, στην αναφορά κερδών της, μπορεί να σημαίνει ότι είναι πάρα πολύ μικρές. Παράλληλα, θυμίζουμε ότι η Ιαπωνική εταιρεία είχε μειωμένα κέρδη.

Σε πωλήσεις, το PS4 έχει πουλήσει 117,2 εκατομμύρια μονάδες. Αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες κονσόλες όλων των εποχών και μία από τις ελάχιστες που έχουν φτάσει τον τριψήφιο αριθμό εκατομμυρίων πωλήσεων.

Η Sony σχεδιάζει να στείλει περισσότερες κονσόλες PS5 αυτό το οικονομικό έτος από οποιαδήποτε άλλη περίοδο στην ιστορία του PlayStation. Ο κατασκευαστής κονσολών θέλει να στείλει στα καταστήματα 18 εκατομμύρια συστήματα PlayStation 5 καθ' όλη τη διάρκεια του οικονομικού της και αν τα καταφέρει, το PS5 θα σημειώσει επίσημα ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων.

Παρότι η Sony δεν δίνει ιδιαίτερη βάση στο PS4, τα games για την κονσόλα θα συνεχίζουν να παράγονται, τόσο από την Sony, όσο και από τρίτες εταιρείες. Σιγά-σιγά θα αρχίσουν να μειώνονται, αλλά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, θα πρέπει πρώτα οι εταιρείες να φροντίσουν να έχουμε άφθονες κονσόλες στα καταστήματα και όχι να μην σχολιάζουν καν το ενδεχόμενο αύξησης τιμής του PS5.

Συζητήστε για το PS4 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification