Silent Hills από τους Kojima και del Toro

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Silent Hills από τους Kojima και del Toro

Silent Hills από τους Kojima και del Toro

Δεν θα είναι playable στο PS5 μετά από απόφαση της Konami. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/8/14] Το Silent Hill επιστρέφει και αυτή τη φορά θα το αναλάβουν ο Hideo Kojima, δημιουργός της σειράς Metal Gear Solid και ο σκηνοθέτης Guillermo del Toro. 

Πρωταγωνιστής θα είναι ο ηθοποιός Norman Reedus (The Walking Dead, Blade 2), ο οποίος ενσαρκώνει τον ρόλο του Daryl Dixon στην τηλεοπτική σειρά The Walking Dead.

Η είδηση αυτή αποκαλύφθηκε μέσω του PlayStation Store καθώς σήμερα την ώρα της Gamescom η Sony έδωσε στη δημοσιότητα ένα τρέιλερ με την ονομασία "P.T.". Όσοι κατεβάσετε το παιχνίδι απ' το PlayStation Store και παίξετε το demo, μετά από μία ώρα (τόσο απαιτείται περίπου για τον τερματισμό του) θα δείτε το φινάλε να αποκαλύπτει την συγκεκριμένη είδηση.

Δείτε το βίντεο από την τρομακτική εμπειρία μας! Στο τέλος του σας περιμένει η σχετική έκπληξη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η ονομασία του παιχνιδιού αλλάζει από "Silent Hill" σε "Silent Hills" ανά διαστήματα, επομένως δεν ξέρουμε ακόμη τι από τα δύο θα χρησιμοποιηθεί. Περισσότερα αύριο στις 22:00 στη συνέντευξη τύπου της Konami.

[UPDATE: 13/8/14 - Silent Hills] Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του Hideo Kojima στην Gamescom.

Ο Hideo Kojima μίλησε για το πολυαναμενόμενο Survival Horror, του οποίου το demo κυκλοφορεί στο PSN ως P.T. ("Playable teaser"). Το αναπτύσσει μαζί με τον Guillermo del Toro. Το τρέιλερ που θα δείτε παίζει σε dolby surround, με μια ανατριχιαστική φωνή να αφηγείται αντιδράσεις από gamers που το έπαιξαν σε σκοτεινό δωμάτιο. Τώρα το αν είναι στημένες ή όχι οι αντιδράσεις...κανείς δεν το γνωρίζει. Σε κάποιο σημείο ένας παίκτης μπαίνει σε μια σκοτεινή τουαλέτα και αντικρίζει κατσαρίδες παντού. Σε ένα άλλο σημείο όπου όλοι οι παίκτες τρομάζουν δεν εμφανίζεται καν αυτό που βλέπουν.

Αν έχετε κονσόλα της Sony κατεβάστε το P.T. δωρεάν από το PlayStation Store και θα μπορέσετε να διαπιστώσετε με τα μάτια σας αν θα τρομάξετε τόσο ή όχι.

Στο τέλος της παρουσίασης ο Hideo Kojima ανέφερε πως το νέο του Survival Horror θα ονομάζεται "Silent Hills" (και όχι "Silent Hill") εξού και το τρέιλερ που είδαμε να αλλάζει γράμμα στο τελος.

[UPDATE 2: 9/4/20 - Οι ισχυρισμοί αναζωπυρώθηκαν παρά την διάψευση της Konami] Τον περασμένο μήνα, είδαμε μια σειρά από φήμες να φουντώνουν στο internet με πολλούς χρήστες να αναρτούν διάφορες θεωρίες για την κυκλοφορία νέου Silent Hill στο PS5.

Οι φήμες θέλανε τον Hideo Kojima να λαμβάνει μέρος στην δημιουργία του project ενώ η Sony και η Konami θα συνεργαζόντουσαν για αυτό τον σκοπό. Οι φήμες έσβησαν όμως για λίγο όταν μία εκπρόσωπος της Konami δήλωσε πως όλα αυτά είναι ψευδείς πληροφορίες. Έκτοτε, οι ίδιες πηγές που είχαν αναρτήσει τις θεωρίες εξ αρχής, διπλασίασαν τα posts τους υποστηρίζοντας ότι όσα έχουν ειπωθεί ισχύουν. Στο σήμερα υπάρχει μία σειρά από αναρτήσεις σε game forums που αναδημοσιεύουν δύο ενδιαφέρουσες εικόνες από το Instagram του Ιάπωνα Manga artist Suehiro Maruo. Ο καλλιτέχνης που έχει γίνει γνωστός για τις δουλειές του στα horror Mangas ανάρτησε τα παρακάτω στο Tumblr και το Instagram με την λεζάντα “Απογευματινές προσκλήσεις, ελπίζω να συμμετάσχετε”

silent hills rummors

Δεν είναι ξεκάθαρο το τι μπορεί να σημαίνει η φωτογραφία της επίσκεψης του Mauro στα γραφεία της Konami συνοδευόμενη από την αναγραφή του Silent Hills πάνω σε κάτι που μοιάζει με ταφόπλακα.

Όπως πάντα καλό θα ήταν μην θεωρήσετε τις φήμες ως αποδείξεις εφόσον η ίδια η εταιρεία ανακοίνωσε ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί. Όμως ποιος ξέρει, μερικές φορές οι στρατηγικές των κολοσσιαίων επιχειρήσεων είναι δυσνόητες στο κοινό.

[UPDATE 3: 7/11/20 - Δεν θα είναι playable στο PS5 μετά από απόφαση της Konami] Αν ελπίζατε να παίξετε το PT στο PS5 σας, η Konami έχει κακά νέα για εσάς.

Το Horro demo PT, έχει πλέον επιβεβαιωθεί και επίσημα ότι δεν θα είναι playable στο PS5. Κάποιες ιστοσελίδες ανέφεραν ότι στην αρχική έκδοση του PS5, το PT ήταν playable, ωστόσο πλέον αυτό δεν συμβαίνει. Όχι μόνο δεν θα μπορείτε να το παίξετε στο PS5, αλλά ακόμα και αν το έχετε στο PS4 και πάλι δεν θα μπορείτε να το μεταφέρετε στο PS5 σας. Η Sony δήλωσε ότι η μεταφορά του PT στο PS5 ήταν απόφαση της εκδότριας εταιρίας, δηλαδή της Konami.

Συζητήστε για το Silent Hills σε αυτό το forum topic. H ημερομηνία κυκλοφορίας και τα format του δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +5 Genji (Level 12) 13/08/2014 02:13
Αυτα ειναι τα καλά!Ωστε να γιατί ο Kojima εμφανίστηκε στην press conference της Sony.
#2 +2 IamTheOne (Level 15) 13/08/2014 02:19
Αν ήταν ps4 exclusive τότε θα έπρεπε να το είχε δείξει η Sony.Μήπως ο Kojima ως συμπολίτης έδωσε απλά την χαρά του exclusive demo και τέλος?
Από την άλλη αν όντως είναι exclusive τότε η Sony πάει να κάνει πάταγο.
#3 +3 geololj (Level 28) 13/08/2014 02:23
Αυτά είναι νέα! Kojima μαζί με Del Toro και τον Norman Reedus (τον αγαπημένο Daryl από το The Walking Dead) σε Silent Hill game. Δε θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω! Περιμένω πως και πως να μάθω περισσότερες πληροφορίες!

Πάντως δε νομίζω να είναι exclusive του PS4, αν ήταν θα το είχαν προωθήσει. Ελπίζω μόνο να βγει και για PC 8)
#4 +2 BlaCkFeATh3R (Level 18) 13/08/2014 02:26
Περιμένουμε πως και πως τη συνέντευξη,μιλά με για μία από τις καλύτερες horror σειρές ever!
#5 +1 Stathom (Level 8) 13/08/2014 02:28
Κοινώς ο Daryl Dixon από το The Walking Dead!Θα πέσει τρελή σύγκριση.
Σκεφτείτε το κι αλλιώς.Αμα τα έλεγαν όλα σήμερα τι θα έδειχνε ο Kojima αύριο?Μία ώρα θα μας λιβάνιζε με Metal Gear Solid 5? ;-)
#6 geololj (Level 28) 13/08/2014 02:33
Quoting Stathom:
Κοινώς ο Daryl Dixon από το The Walking Dead!Θα πέσει τρελή σύγκριση.
Σκεφτείτε το κι αλλιώς.Αμα τα έλεγαν όλα σήμερα τι θα έδειχνε ο Kojima αύριο?Μία ώρα θα μας λιβάνιζε με Metal Gear Solid 5? ;-)


Motion capture και voice acting του Daryl και δεν είμαι καλά :P

Όσο για το MGSV, δείξανε σήμερα το κουτάκι. Δε χρειάζεται κάτι άλλο χαχαχα
#7 GamerUrso (Level 23) 13/08/2014 05:55
Ποοοοοοοο!! θα με κάνει να πάρω PS4.... στο τέλος....
#8 mmoglis4 (Level 9) 13/08/2014 09:57
Από χτες το ψάχνω p.t. στο PSN από PC και δεν το βρίσκω. Πρέπει να έχω US PSN;
#9 nikos123 (Level 21) 13/08/2014 11:44
Αυτό και αν είναι παιχνίδι τρόμου!!! Kojima+ Del Toro=Αλλάξτε πάνες!!!
#10 geololj (Level 28) 14/08/2014 04:05
Βλέπω αλλαγή σε κάμερα πρώτου προσώπου για το Silent Hills ή μου φαίνεται; Χμμμ περιμένω να δω τι μας ετοιμάζουν. Και μόνο τα ονόματα που μπλέκονται στην ανάπτυξη, δίνουν υποσχέσεις για κάτι αξιόλογο.
#11 Manos (Level 39) 14/08/2014 18:48
Quoting mmoglis4:
Από χτες το ψάχνω p.t. στο PSN από PC και δεν το βρίσκω. Πρέπει να έχω US PSN;

Θελει PSN και PS4 τελικά.
#12 ashbringer (Level 25) 27/10/2020 08:50
Δώσε μας ρε θεέ ένα νέο silent hill να τρελαθούμε.
#13 ashbringer (Level 25) 07/11/2020 12:21
Kojima απάντηση θέλω εδώ με silent hill pt αλλά με διαφορετική ονομασία για να μην υπάρχουν θέματα. Απάντηση στην Κοναμι άμεσα.
Notification