Star Wars Jedi: Survivor: Ημερομηνία κυκλοφορίας και format

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Star Wars Jedi: Survivor: Ημερομηνία κυκλοφορίας και format

Star Wars Jedi: Survivor: Ημερομηνία κυκλοφορίας και format

Έρχεται και για PS4 και Xbox One. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/1/22] Η αποκάλυψη του Star Wars Jedi Fallen Order 2 θα γίνει πριν από τον Ιούνιο και σύμφωνα με νέες πληροφορίες, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022.

Η εταιρεία ανάπτυξης Respawn Entertainment και η EA ετοιμάζουν τον νέο Jedi Padawan, Cal Kestis, ο οποίος ενδέχεται να επανέλθει στο προσκήνιο με το αεροσκάφος του Stinger Mantis. Το Star Wars Jedi: Fallen Order 2 ετοιμάζεται πριν από την έκθεση E3 με πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας στα τέλη του 2022.

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τον insider της gaming βιομηχανίας Jeff Grubb, ο οποίος μίλησε για το γεγονός αυτό σε livestream του site Giant Bomb. Ο Grubb εκτιμά ότι η EA και η Respawn θέλουν να κάνουν την αρχική παρουσίαση του παιχνιδιού δίνοντας την πρέπουσα σημασία, πριν από την E3 2022 που διεξάγεται κάθε Ιούνιο. Η κίνησή τους αυτή αναμένεται να δώσει και άφθονο χρόνο για να διαφημιστεί το παιχνίδι στους gamers "ώστε να είναι έτοιμο στα τέλη του 2022".

Θυμίζουμε επίσης ότι στα τέλη του 2019, η Respawn, developer του Star Wars Jedi: Fallen Order, ανήρτησε αγγελίες για τρεις θέσεις εργασίας ειδικά για την ομάδα του Star Wars, υποδηλώνοντας ότι το development για το παιχνίδι συνεχίζεται εδώ και αρκετό καιρό.

Η EA κατέχει τα δικαιώματα των Star Wars games μέχρι το 2023, επομένως υπάρχει κάθε ευκαιρία για αυτήν να επενδύσει σε περισσότερα Star Wars games πριν λήξει αυτό το συμβόλαιο. Οπότε ακόμα κι αν το Jedi Fallen Order 2 δεν κυκλοφορήσει το 2022, πιθανότατα να το περιμένετε. πριν από την λήξη του συμβολαίου.

[UPDATE: 25/7/22 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Το Star Wars Jedi: Survivor έχει πλέον σελίδα στο Steam, όπου ανακοινώθηκε η περίοδος κυκλοφορίας. Αναμένεται μέσα στο 2023.

[UPDATE 2: 2/11/22 - Φήμη για κυκλοφορία μέσα στον Μάρτιο] Σύμφωνα με την οικονομική αναφορά της EA, ένα "major IP" (σ.σ. video game από μια μεγάλη gaming σειρά) αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Δ' τρίμηνο του οικονομικού έτους της EA, δηλαδή μέσα στο διάστημα Ιανουαρίου - Μαρτίου 2023. 

O Jeff Grub του GiantBomb δήλωσε ότι το παιχνίδι αυτό θα είναι το Star Wars Jedi: Survivor. Στο Α' τρίμηνο του 2023 θα δούμε επίσης το Dead Space remake και το Wild Hearts.

[UPDATE 3: 5/12/22 - Φήμη για ημερομηνία κυκλοφορίας] Η αρχική φήμη για περίοδο κυκλοφορίας μέσα στον Μάρτιο επιβεβαιώνεται, καθώς η Respawn έβαλε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Star Wars Jedi: Surivor την 16η Μαρτίου στο Steam (σ.σ. πάνω στα γενέθλιά μου δηλαδή) και μετά από λίγο την αφαίρεσε.

star wars jedi survivor steam page profile

[UPDATE 4: 9/12/22 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Τελικά το νέο Star Wars θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου. Δείτε το τρέιλερ που παρουσιάστηκε στα The Game Awards.

[UPDATE 5: 1/2/23 - Καθυστερεί για τον Απρίλιο] Το νέο Star Wars θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου για PC, PS5 και Xbox Series X/S αφού ανακοινώθηκε μία νέα καθυστέρηση από την Respawn Entertainment και την Electronic Arts.

Ο λόγος είναι ότι οι developers θέλουν το παιχνίδι να έχει την απαιτούμενη ποιότητα.

[UPDATE 6: 2/8/23 - Έρχεται για PS4 και Xbox One] Η EA ανακοίνωσε ότι το Star Wars Jedi: Survivor θα κυκλοφορήσει και για PS4 και Xbox One. Το παιχνίδι ωστόσο βρίσκεται ακόμη στα "αρχικά στάδια ανάπτυξης" από την Respawn για τις συγκεκριμένες δύο πλατφόρμες.

Διαβάστε περισσότερα για το Star Wars: Jedi Fallen Order 2 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 24) 07/01/2022 17:40
Αυτή την φορά πρέπει να βάλουν multiplayer.
Notification