• Ειδήσεις
  • Action
  • Shenmue 3: Συνολικά έσοδα 7.1 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω Kickstarter

Shenmue 3: Συνολικά έσοδα 7.1 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω Kickstarter

Hot
Shenmue 3: Συνολικά έσοδα 7.1 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω Kickstarter

Shenmue 3: Συνολικά έσοδα 7.1 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω Kickstarter

Έλαβε τεράστια υποστήριξη από τους fans.

 

Η συλλογή χρημάτων για την ανάπτυξη του Shenmue 3 ολοκληρώθηκε.

Το Shenmue 3 έλαβε πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη απ’ όσο περίμενε η εταιρεία ανάπτυξής του, αλλά και η Deep Silver που θα ηγηθεί του publishing του παιχνιδιού. Το κλείσιμο της καμπάνιας του παιχνιδιού στο KickStarer βρήκε το Shenmue 3 να έχει συγκεντρώσει 7.1 εκατομμύρια δολάρια που θα αξιοποιηθούν για την καλύτερη δυνατή υλοποίηση αυτού του project. Η Ys Net δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει τους fans για την ανταπόκρισή τους: “Εντυπωσιακό νούμερο έτσι; Βλέποντας τα τελικά νούμερα, όλοι μας δεν μπορούμε παρά να νιώσουμε την τεράστια υποστήριξη που όλοι σας δώσατε για να πραγματοποιηθεί αυτό το project! Σας ευχαριστούμε!”

Το παραπάνω ποσό είναι σίγουρα τεράστιο για περίπτωση crowdfunding, πράγμα που δείχνει το πόσο μεγάλη ήταν η επιθυμία του κόσμου για να ζήσει την τρίτη Shenmue περιπέτεια στο έπακρο. Η Ys Net έχει επίσης την υποστήριξη άλλων εταιρειών όπως η Sony αλλά και φυσικά η Deep Silver. Για την ανάπτυξη του παιχνιδιού η Ys Net δηλώνει: “Όλοι στην ομάδα δίνουν όλα όσα μπορούν για την καθημερινή πορεία του παιχνιδιού προς την κυκλοφορία. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να υπολογίζουμε την υποστήριξή σας”.

Το Shenmue 3 θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου του 2019 για PC και PS4.

Διαβάστε περισσότερα για το Shenmue 3 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification