Shenmue 3

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
24
Shenmue 3

Shenmue 3

Κυκλοφόρησε δίνοντας τέλος στην 20ετή αναμονή. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/6/15] Χθες στη συνέντευξη τύπου της, η Sony ανακοίνωσε μαζί με τον δημιουργό του Shenmue 3, Yu Suzuki, την έναρξη μιας Kickstarter καμπάνιας για την επιστροφή της σειράς.

Η καμπάνια έπιασε τον στόχο των 2.000.000 δολαρίων μέσα σε 9 ώρες. Απομένουν 30 ημέρες μέχρι το τέλος της και είμαστε βέβαιοι ότι το ποσό θα αυξηθεί κατακόρυφα. Γεγονός είναι πάντως ότι το Shenmue III επιστρέφει και δεν αποκλείεται να είναι PS4 exclusive, μιας και η Sony συνέβαλε σημαντικά στην επάνοδό του μέσω της χθεσινής διαφήμισης που παρακολούθησε όλος ο gaming κόσμος της Sony και όχι μόνο.

Το ανώτερο ποσό καταβολής που είναι 10.000 δολάρια και περιλαμβάνει δείπνο με τον Yu Suzuki (διπλή πρόσκληση) με script set των Shenmue 1 και 2, έκλεισε από τα πρώτα λεπτά. Το ίδιο φυσικά και το αυθεντικό Ryo's Jacket (υπήρχε μόλις ένα αντίτυπο). Με 500 δολάρια θα αποκτήσετε real-life capsule toys που θα εμφανιστούν μέσα στο παιχνίδι.

[UPDATE 2: 15/7/15] Η καμπάνια του Shenmue 3 λήγει σε 60 ώρες και όπως όλα δείχνουν θα ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια δολάρια από 55.000 backers!

Ακόμα και τα ανώτερα ποσά, οι διπλές προσκλήσεις αξίας 10.000 δολαρίων για δείπνο με τον σκηνοθέτη και παραγωγό της σειράς, Yu Suzuki, έχουν όλες φύγει (με εξαίρεση μία αξίας 10.000 δολαρίων για δείπνο στο Monaco). Σήμερα κυκλοφόρησε επίσης το πρώτο teaser trailer με τίτλο "Lake of the Lantern Bugs".

[UPDATE 3: 27/12/15 - Prototype βίντεο] Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα prototype βίντεο που δείχνει in-game υλικό από το Shenmue 3.

Το πολυαναμενόμενο τρίτο μέρος της σειράς φαίνεται πως οδεύει καλώς όσον αφορά το development. Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, δείχνει σκηνές μέσα σε μια καλύβα στο Bailu Village. Αν και το Shenmue 3 βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, το οπτικό αποτέλεσμα του συγκεκριμένου υλικού είναι αρκετά καλό, τουλάχιστον στον τομέα του lightning, αν υπολογίσουμε ότι έχει αρκετό δρόμο ακόμα μπροστά του μέχρι την κυκλοφορία.

[UPDATE 4: 21/1/16] Την εμφάνιση του έκανε ενα in-game screenshot απο το Shenmue 3, που βρίσκεται υπο ανάπτυξη.

Η εικόνα είδε τα φώτα της δημοσιότητας στην συνέντευξη τύπου του Magic Monaco και αργότερα αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό Twitter της εκδήλωσης. Το Shenmue 3 είναι απο τα πλέον πολυαναμενόμενα games και καλείται να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία των δύο προηγούμενων. 

shenmue-3-work-in-progress-screenshot

[UPDATE 5: 29/2/16 - Νέα screenshots και βίντεο] Δείτε τα νέα screenshots και το βίντεο που κυκλοφόρησαν σήμερα για το Shenmue III.

[UPDATE 6: 30/7/16 - Ο Keiji Okayasu επιστρέφει] Σύμφωνα με καταχώρηση στην Kickstarter page του Shenmue III, ο Keiji Okayasu θα είναι ο υπεύθυνος ανάπτυξης του τρίτου μέλους της σειράς.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Okayasu είχε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των δύο πρώτων Shenmue, δημιουργώντας μαζί με τον Yo Suzuki μια από τις καλύτερες open-world Action-Adventure/RPG εμπειρίες. Στο βίντεο παρακάτω, μπορείτε να δείτε την συνέντευξη του ταλαντούχου developer, όπου μιλάει για την συμβολή του στα Shenmue και Shenmue II, αλλά και για το πολυαναμενόμενο Shenmue III.

Το Shenmue III θα κυκλοφορήσει κατ' εκτίμηση τον Δεκέμβριο του 2017. Στην τελική έκδοση θα προστεθούν υπότιτλοι σε πολλές γλώσσες, ακόμα και...skill system. Θυμίζουμε ότι η καμπάνια του Shenmue 3 στο Kickstarter ολοκληρώθηκε με επιτυχία, συγκεντρώνοντας το ποσό-ρεκόρ των 5,8 εκατομμυρίων ευρώ, την στιγμή που ζητούσε 2 εκατομμύρια δολάρια για να επιτευχθεί ο στόχος τους.

[UPDATE 7: 15/12/16 - PC pre-orders και νέα screenshots] Όπως ανακοίνωσε η Ys Net, μπορείτε πλέον να προπαραγγείλετε το Shenmue III. Ταυτόχρονα, έδωσε στη δημοσιότητα νέα screenshots τα οποία μπορείτε να δείτε στην γκαλερί στο τέλος του άρθρου. Όσον αφορά το στάδιο ανάπτυξης του παιχνιδιού, η Ys Net δήλωσε ότι το βασικό σενάριο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες των motion capture και voice overs.

[UPDATE 8: 30/6/17 - Gameplay video στην Gamescom 2017] Η εταιρεία ανάπτυξης Ys Net παρουσίασε το νέο λογότυπο του Shenmue 3 το οποίο θα βρείτε στην gallery παρακάτω. Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι κατά την διάρκεια της Gamescom 2017 (22-26 Αυγούστου) θα δούμε το πρώτο gameplay video του Shenmue 3.

 

Η Ys Net αποκάλυψε επίσης στο Kickstarter τον νέο χαρακτήρα του παιχνιδιού, έναν μυώδη τύπο με μακριά μαλλιά και τιράντες.

shenmue 3 character big hair suspenders

 

[UPDATE 9: 22/8/17 - Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ] Κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο Shenmue 3, το οποίο θα έρθει σε PC και PS4 το 2018.

Στο τρέιλερ θα δείτε πολλά από τα περιβάλλοντα που μπορείτε να εξερευνήσετε, τα οποία ταιριάζουν άψογα με το σύμπαν της σειράς Shenmue, η οποία ξεκίνησε το 1999. Οι χαρακτήρες έχουν διατηρήσει την εμφάνιση που έχουν συνηθίσει οι fans της σειράς, αλλά υπάρχει ένα ενδεχόμενο να απογοητευτούν κάποιοι gamers πιο νεαρής ηλικίας. Επιπλέον, θα δείτε τον τρόπο που αλληλεπιδρούν τα μοντέλα των χαρακτήρων με την graphics engine και την πρόοδο που έχει σημειώσει στο σχεδιασμό τους ο Ryo Hazuki από το Shenmue 2 το 2001. Αξίζει να αναφέρουμε πως η εμφάνιση των χαρακτήρων θυμίζει τίτλους της Sega.

Δείτε το τρέιλερ:

[UPDATE 10: 28/9/17 - Νέο βίντεο με τα animations] Στο νέο σύντομο βίντεο του Shenmue 3 δείτε τις εκφράσεις προσώπου και τα animations των χαρακτήρων.

[UPDATE 11: 25/2/18 - Νέο τρέιλερ και τέσσερα νέα screenshots] Τέσσερα νέα screenshots δημοσιεύθηκαν για το Shenmue III στα πλαίσια της έκθεσης MAGIC 2018.

Η MAGIC 2018 διεξάγεται στο Monaco και είναι μια έκθεση για anime και video games. Οργανώνεται από την Shibuya Productions, της οποίας ο διευθύνων σύμβουλος, Cédric Biscay, είναι συμπαραγωγός του Shenmue III.

Shenmue 3 MAGIC 2018 exhibition

Παράλληλα, στα πλαίσια της έκθεσης παρουσιάστηκε ένα νέο τρέιλερ. Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 12: 23/7/18 - Gameplay screenshot] Δημοσιεύθηκε ένα νέο screenshot το οποίο παρουσιάζει το gameplay του Shenmue III. Πάρτε μια ιδέα από το HUD του παιχνιδιού. Η εικόνα είναι προσωρινή καθώς το παιχνίδι δουλεύεται και ο σχεδιασμός του θα αλλάξει.

Δείτε το παρακάτω:

shenmue 3 gameplay

[UPDATE 13: 27/7/18 - 7 εκατομμύρια δολάρια] Το Shenmue 3 συνεχίζει να "σπάει ταμεία" πριν καν κυκλοφορήσει, μιας και έπιασε τον στόχο των 7 εκατομμυρίων δολαρίων στο Kickstarter.

Οι developers έχουν προσθέσει το σύστημα assisted battle με τίτλο "Battle System Expanded: AI Battling", το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να σας βοηθήσει να παίξετε αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τα Fighting games. Ο χειρισμός θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε την καλύτερη τεχνική αντιδρώντας στηην τοποθέτηση και την απόσταση του αντιπάλου σας. Η έρευνα για αυτό το σύστημα μάχης βασίστηκε στο concept του game designer Yu Suzuki, για τους παίκτες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα Fighting games ή για εκείνους που θέλουν μια πλήρη εμπειρία μάχης που θα τους απορροφήσει. Το συγκεκριμένο σύστημα μάχης επεκτείνει το ήδη υπάρχον σε κάτι ακόμη καλύτερο.

Αν το Kickstarter πιάσει στον στόχο των 11 εκατομμυρίων δολαρίων, τότε θα προστεθούν νέες περιοχές, νέα επαγγέλματα και minigames. Πριν από αυτό όμως, όταν θα συγκεντρωθούν 8 εκατομμύρια δολάρια τότε το Shenmue 3 θα αποτελεί το Νο.1 video game όλων των εποχών στο Kickstarter σε χρηματοδότηση των fans του, που ανυπομονούν να το παίξουν.

[UPDATE 14: 6/1/19 - Διπλάσια διάρκεια] Το Shenmue 3 θα έχει τη διπλάσια διάρκεια από τους προκατόχους του, δήλωσε ο director Yu Suzuki.

Κατά τη διάρκεια του G-Fusion Tour 2018 στη Xiamen, ο Υu Suzuki και ο animation producer Hioraki Takeuchi αποκάλυψαν ότι το Shenmue 3 θα είναι πολύ μεγαλύτερο από τα προηγούμενα games της σειράς, καθώς θα χρειαστείτε μερικές εβδομάδες για να το ολοκληρώσετε. Μάλιστα, αυτή τη φορά το game θα συνεχίζεται και μετά το τέλος της ιστορίας.

Σύμφωνα με τη μετάφραση της συζήτησης από το Spaghetti σε forum του Shenmue, καθώς και πληροφορίες από διάφορες συνεντεύξεις. Ο Suzuki έχει δώσει στοιχεία που δείχνουν ότι ενδεχομένως να υπάρχουν περισσότερα storylines και συστήματα να ανακαλύψετε μετά το τέλος του main story.

Επίσης, φαίνεται ότι τα side quests θα είναι ενσωματωμένα στο main story, ενώ τα πολυάριθμα νέα mini games θα έχουν μεγαλύτερη επίδραση στον κόσμο του παιχνιδιού. Κάποια από τα κλασικά mini games από τα Shenmue 1 και 2 θα επιστρέψουν, ενώ τα περισσότερα θα είναι νέες προσθήκες στη σειρά.

Διαβάστε για τα Shenmue 1 και 2 Remastered. Συζητήστε για το Shenmue III σε αυτό το forum topic.

[UPDATE 15: 11/6/19 - Epic Games Store exclusive] Κατά τη διάρκεια της Ε3 2019 αποκαλύφθηκε ένα ακόμη τρέιλερ για το επερχόμενο Shenmue 3 και ανακοινώθηκε ότι στα PC θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store.

Ασφαλώς πολλοί fans της σειράς εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός αυτό, καθώς θα προτιμούσαν να έβλεπαν το παιχνίδι στο Steam, ακόμη περισσότερο δε όσοι το στήριξαν στο Kickstarter με το ποσό ρεκόρ των 6,3 εκατομμυρίων δολαρίων! Η δυσαρέσκεια των χρηστών εκφράστηκε στο νέο βίντεο του Shenmue στην E3.

Απ' ότι φαίνεται όμως, η Epic Games έχει βαλθεί να επενδύσει γερά στα exclusives. Ειδικά με το ποσοστό 88% που δίνει, ολοένα και περισσότεροι μεγάλοι publishers αρχίζουν να στρέφονται προς το Epic Games Store.

Δείτε ακόμη το νέο τρέιλερ που δείχνει τον νεαρό γνώστη πολεμικών τεχνών Ryo Hazuki να δέρνει μια ομάδα τύπων κι όλα αυτά με χαρακτηριστικούς διαλόγους Shenmue.

[UPDATE 16: 22/8/19 - Story trailer] Δημοσιεύθηκε το story trailer του Shenmue III.

[UPDATE 17: 11/9/19 – Trial Edition και επιστροφές χρημάτων] Ανακοινώθηκε πώς οι backers θα λάβουν πίσω τα χρήματα τους.

Ύστερα από την θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε όταν το Shenmue 3 ανακοινώθηκε ως exclusive του Epic Games Store, η Ys Net ανακοίνωσε πως όλοι οι backers θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν πίσω τα χρήματα τους. Πριν από λίγες μέρες η δημιουργός της σειράς Shenmue εξέδωσε τις λεπτομέρειες σχετικά με το ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί.

Σύμφωνα με την Ys Net, όλοι όσοι συνέβαλαν στην δημιουργία του Shenmue 3 θα λάβουν ένα mail που θα τους υπενθυμίζει ότι το game τους θα είναι Epic Games Store exclusive και θα τους δίνει την δυνατότητα να ζητήσουν πίσω τα χρήματα τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω έρευνα θα έχει ξεκινήσει στα μέσα του μήνα και θα έχει διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, άρα οι gamers θα πρέπει να είναι σε διαρκή επιφυλακή.

Σύμφωνα με δηλώσεις της εταιρείας "θα χρειαστούμε από 20 εργάσιμες μέχρι 3 μήνες προκειμένου να ολοκληρωθούν οι συναλλαγές". Σύμφωνα με την ίδια, ο λόγος για τον οποίο η διαδικασία είναι τόσο χρονοβόρα οφείλεται στο γεγονός ότι η χρηματοδότηση από το κοινό υπάρχει εδώ και τέσσερα χρόνια αλλά και στην πολυπλοκότητα των συναλλαγών.

Πέραν των ανακοινώσεων που έχουν να κάνουν με την επιστροφή χρημάτων, η Ys Net ανακοίνωσε επίσης ότι η trial version του Shenmue 3 θα κυκλοφορήσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το demo θα έχει διάρκεια μίας ώρας και θα λαμβάνει χώρα στο Bailu Village. Ωστόσο, θα έχετε την δυνατότητα να συνεχίσετε να παίζετε και αφού το ολοκληρώσετε, μιας και θα περιλαμβάνει και αρκετά activities.

[UPDATE 18: 12/8/19 - Αποκαλύφθηκε τον νέο τρέιλερ στo Tokyo Game Show 2019] Στα πλαίσια του Tokyo Game Show 2019 αποκαλύφθηκε ένα νέο τρέιλερ του Shenmue 3, το οποίο κυρίως λειτούργησε ως μια χαλαρή ξενάγηση στον κόσμο του παιχνιδιού.

Αν και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει λίγο αργοπορημένα, οι χαρακτήρες είναι αρκετά ζωντανοί και πιστικοί ώστε να σας προσεγγίσουν το ενδιαφέρον. Το τρέιλερ που ακολουθεί, μας ξεναγεί σε διάφορα μέρη του open world game, όπου ο Ryo θα περιπλανηθεί, βοηθώντας οποιοδήποτε έχει ανάγκη.

Ωστόσο σύντομα φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει μια trial version του παιχνιδιού, στην οποία θα σας δίνονται μερικές περιοχές του χάρτη, τις οποίες θα μπορείτε και να εξερευνήσετε. Όσον αφορά την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, έχει δρομολογεί για τις 19 Νοεμβρίου, αποκλειστικά στο Epic Games Store.

[UPDATE 19: 13/11/19 - Launch trailer] Η Ys Net και η Deep Silver έδωσαν στη δημοσιότητα το launch trailer του Shenmue III.

Δείτε το παρακάτω:

Το Shenmue III κυκλοφόρησε σήμερα για PC και  PS4.

[UPDATE 20: 19/11/19 - Κυκλοφόρησε δίνοντας τέλος στην 20αετή αναμονή] Η σειρά ξεκίνησε το 2001 και σχεδίαζε ανέκαθεν την επιστροφή της. Η ιστορία ακολουθεί τον Ryo Hazuki και στο πρόσφατο τρέιλερ που κυκλοφόρησε δείχνει μερικά νοσταλγικά στοιχεία ενώ συνεχίζει την ιστορία. Τα πρώτα δύο games δεν ήταν εμπορικές επιτυχίες, όμως το franschise έχει καθιερωθεί ως αγαπημένο από πολλούς για την απεικόνιση της καθημερινής ζωής στην Ιαπωνία.

Τα reviews είναι λίγα προς το παρόν όμως οι προσδοκίες του κόσμου είναι μεγάλες όπως επίσης και η ζήτηση. Υπάρχει δυνατότητα για εμπορική επιτυχία και αν και εφόσον συμβεί είναι πολύ πιθανό να δούμε κι άλλα sequels. Πέρυσι είχαν κυκλοφορήσει οι remaster εκδόσεις των Shenmue 1 και Shenmue 2.

Διαβάστε για τα Shenmue 1 και 2 Remastered. Συζητήστε για το Shenmue III σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Adam_Pap (Level 18) 17/06/2015 09:59
Μακαρι γιατι ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι!
#2 +3 Parou (Level 20) 17/06/2015 10:13
Φαίνεται πολύ ωραία και πιστεύω ότι άμα θα έχει και υπότιτλους θα είναι ακόμα πιο ωραίο :-)
#3 +2 KREAS (Level 12) 18/06/2015 00:53
Το Shenmue III το περιμείνουν χρονιά πολύ οι θαυμαστές του SEGA
#4 +2 supermario644ever (Level 20) 15/07/2015 17:47
Το game μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και ανυπομονώ την κυκλοφορία του
#5 +2 NoGood! (Level 24) 16/07/2015 00:28
Ένα απ'τα καλύτερα παιχνίδια επιστρέφει!!!Αν υπομονούμε...
#6 +1 GamerPs3maniac (Level 16) 16/07/2015 10:33
Μακάρι να πιάσουνε τόπο τα λεφτά του κόσμου. Εύχομαι επίσης αν είναι δυνατόν να ξεπεράσει τις προσδοκίες των θαυμαστών της σειράς Shenmue.
Φαντάζομαι οι δημιουργοί του τίτλου Shenmue 3 έχουν πλέον ένα πολύ μεγάλο βάρος στις πλάτες τους. Πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους στο τίτλο αυτό.
#7 +1 TheRedWood (Level 17) 16/07/2015 13:30
Δώστε detective games στον λαό!
#8 +2 Mystique (Level 23) 27/12/2015 22:02
Αργει αρκετα η κυκλοφορια του αλλα ελπιζω να το βγαλουν σε ολα τα format ωστε να το απολαυσουν οσο γινεται περισσοτεροι users.
#9 +1 Purified Water (Level 17) 27/12/2015 22:22
Φαίνεται καταπληκτικό και θα είναι πιστεύω γιατί και τα παλιά shenmue ήταν υπέροχα. Κρίμα που θα αργήσει :sad:
#10 +1 demianmc (Level 3) 28/12/2015 02:02
The Kreygasm is real!!!!!!!!
#11 Timister (Level 12) 28/12/2015 08:40
Έχω χρόνια να παίξω τα Shenmue και με ενδιαφέρει πολύ το επόμενο μέρος της σειράς.
#12 ashbringer (Level 25) 31/07/2016 07:22
Θα είναι πολύ ωραίος τίτλος.Συγκέντρ ωσε αρκετά χρήματα στο kickstarter.
#13 drakul (Level 16) 31/07/2016 13:04
το πρωτο ηταν μεχρι που βγηκε το ακριβοτερο παιχνιδι που ειχε γινει και το καλυτερο γενικα.οσοι θυμουνται και ειχαν dreamcast το game ηταν ετη φωτος μπροστα απο οτιδηποτε αλλο.μακαρι και το τριτο μερος να ειναι τουλαχιστον εξαιρετικο αλλιως να μη βγει καθολου.
#14 Blood Prince (Level 30) 04/08/2016 19:05
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τον συγκεκριμένο τίτλο αλλά απο τις φωτογραφίες φαίνεται ωραίο παιχνίδι με πολύ καλά ρεαλιστικά γραφικά.

Quote:
Στην τελική έκδοση θα προστεθούν υπότιτλοι σε πολλές γλώσσες
Αρκετά ενδιαφέρουσα η είδηση,μακάρι να περιλαμβάνει και ελληνικούς υπότιτλους.
#15 Kalliniki (Level 18) 08/06/2017 13:57
Αφού πρόκειται για καλύτερο αποτέλεσμα καλύτερα η καθυστέρηση παρά να βγει με προβλήματα.
#16 ashbringer (Level 25) 09/06/2017 08:53
Αν είναι να το τελειοποιήσουν ας αργήσει.Θα περιμένουμε.
#17 Professor_Severus_Snape (Level 28) 26/08/2017 04:41
Άλλη μια επική κυκλοφορία που αναμένεται εντός του 2018, μακάρι να μπορούσαν να γίνουν και remasters των δύο πρώτων παιχνιδιών.
#18 ashbringer (Level 25) 14/12/2017 08:26
To art studio Lakshya Digital είναι μπλεγμένο σε πολύ σημαντικές κυκλοφορίες .Πιστεύω ότι περιμένουμε να δούμε κάτι πολύ αξιόλογο.
#19 Efane (Level 24) 07/01/2019 08:24
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου παιδιά, μακάρι να βγει και να είναι τόσο καλό όσο λέτε.
#20 Smoses (Level 26) 11/06/2019 18:15
Δεν έχω παίξει καθόλου Shenmue στο παρελθόν όμως το συγκεκριμένο φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Σίγουρα θα το έχω στη λίστα μου !
Notification