Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διεθνείς μεταγραφές 2018/2019

More
27 Oct 2008 18:39 - 15 Jul 2021 15:07 #48248 by Χρήστος Αρμυριώτης
The best of the best...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς από την Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών(FIFPro).

Ο Πορτογάλος άσος σημείωσε 42 γκολ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα Αγγλίας αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ.

"Το να βραβεύομαι από την Ένωση, η οποία αριθμεί περισσότερα από 50 χιλιάδες μέλη με κάνει να νιώθω υπέροχα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", δήλωσε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής. Παράλληλα ανακοινώθηκε και η κορυφαία ενδεκάδα την οποία αποτελούν οι:

Τερματοφύλακας:Ίκερ Κασίγιας(Ρεάλ Μαδρίτης),

Αμυντικοί: Σέρχιο Ράμος(Ρεάλ Μαδρίτης), Τζον Τέρι(Τσέλσι), Ρίο Φέρντιναντ(Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κάρλες Πουγιόλ(Μπαρτσελόνα).

Μέσοι: Στίβεν Τζέραρντ(Λίβερπουλ), Κακά(Μίλαν),Τσάβι(Μπαρτσελόνα),

Επιθετικοί:Λιονέλ Μέσι(Μπαρτσελόνα), Φερνάντο Τόρες(Λίβερπουλ), Κριστιάνο Ρονάλντο(Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Πηγή: sport24.gr

[align=center] [/align]
Last edit: 15 Jul 2021 15:07 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • New Member
  • New Member
More
27 Oct 2008 19:42 #48249 by a Guest
Για μενα καλύτερος όλων ο Fernando Torres :!:

More
27 Oct 2008 20:00 #48252 by Χρήστος Αρμυριώτης

max\ wrote: Για μενα καλύτερος όλων ο Fernando Torres :!:  :!:  :!:  :wink:

Εγώ πάλι, δεν είμαι αντικειμενικός λόγω οπαδικών φρονιμάτων (Manchester Utd) οπότε αν δεν ψήφιζα Ρονάλντο θα κατέληγα ή στον Τόρες ή στον Τσάβι γιατί ο μεν πρώτος έκανε πράγματα και θαύματα στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερσιπ (24 γκολ σε ένα πρωτάθλημα με μεγάλη δυσκολία προσαρμογής είναι εξαιρετικό επίτευγμα!) και ο δε Ισπανός αμυντικός χαφ αναδείχθηκε MVP του Euro.

Ο Κακά πάντως κινήθηκε σε "ρηχά" νερά όλη την περσινή χρονιά και για μένα είναι έκπληξη που είναι στην ενδεκάδα. Στη θέση του θα έβαζα ή τον Φάμπρεγας που έχει κατακόρυφη βελτίωση ή τον Πίρλο που είναι πάντα σταθερός στην απόδοση του.

More
27 Oct 2008 21:20 #48257 by Thomas Alexiou
An kai den paw poly ton ronaldo to 2006 htan o klyteros toulaxiston mexri ton maio.

More
27 Oct 2008 21:21 - 27 Oct 2008 21:23 #48258 by Thomas Alexiou
An kai den paw poly ton ronaldo to 2008 htan o kalyteros toulaxiston mexri ton maio.
Last edit: 27 Oct 2008 21:23 by Thomas Alexiou.

More
27 Oct 2008 21:21 #48259 by Thomas Alexiou
An kai den paw poly ton ronaldo to 2008 htan o kalyteros toulaxiston mexri ton maio.

More
11 Oct 2009 12:01 #62240 by lavezzi7
Θα κάνει βουντού στον Ρονάλντο!

Εναν μάγο προσέλαβε άγνωστος για να προξενήσει κακό στον Κριστιάνο Ρονάλντο! Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport», ο μάγος έχει ειδοποιήσει τη Ρεάλ με επιστολή, επειδή θεώρησε ότι έτσι πρέπει να γίνει: «Δεν είμαι αντι-Μαδριλένος, δεν έχω τίποτα εναντίον του συλλόγου, αλλά είμαι επαγγελματίας και πληρώνομαι πολύ καλά για να χρησιμοποιώ τις δυνάμεις μου. Με προσέλαβαν για να προκαλέσω στον Κριστιάνο Ρονάλντο έναν σοβαρό τραυματισμό. Δεν μπορώ να πω τι είδους, αλλά σας εγγυώμαι ότι θα είναι περισσότερο καιρό εκτός γηπέδων, παρά εντός. Το πρόσωπο που με προσέλαβε έχει γνωρίσει προσωπικά τον παίκτη».

esspressonews.gr

Βουντού στον Κ. Ρονάλντο!

Η θα τον σωριάσεις στο χορτάρι ή θα χρησιμοποιήσεις βοήθεια από... ανώτερες δυνάμεις για να τον αντιμετωπίσεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στις περισσότερες των περιπτώσεων. Κι αφού αν πέσει ξανασηκώνεται, κάποιοι θέλουν να τον... ξεπαστρέψουν μια και καλή!

Σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo», γνωστή μάγισσα έχει προσληφθεί από διάσημο πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά τον Πορτογάλο άσο της «βασίλισσας», έτσι ώστε να του κάνει μάγια!

Μάλιστα, η εφημερίδα δημοσιεύει κι επιστολή της μάγισσας (σ.σ.: χωρίς να αναφέρει αν πετάχτηκε με την σκούπα της και την άφησε η απλά την ταχυδρόμησε), στην οποία αναφέρει πως: «Δεν έχω κάτι προσωπικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης που είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Είμαι επαγγελματίας και πληρώνομαι πολύ καλά για να χρησιμοποιήσω τις δυνάμεις μου. Μου ζήτησαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο να πάθει σοβαρή ζημιά. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι αυτό θα γίνει, αλλά μπορώ να πω ότι θα είναι περισσότερες φορές τραυματίας, από όσο θα αγωνίζεται»!

Οσον αφορά στον εργοδότη της, η μάγισσα αρκέστηκε να πει ότι πρόκειται για κάποιον διάσημο, τον οποίο γνωρίζει προσωπικά ο Ρονάλντο. «Το άτομο που ήρθε σε επαφή μαζί είναι πολύ γνωστό, διάσημο και έχει προσωπική σχέση μαζί του, τον γνωρίζει καλά». Φτου, φτου σκόρδα!

ethnos.gr

Η αλήθεια είναι πως κάτι είχα ακούσει στο ραδιόφωνο(δεν θυμάμαι σταθμό και εκπομπή τώρα) αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση, μέχρι που άρχισαν οι τραυματισμοί του!''Περισσότερο καιρό θα είναι τραυματίας από ότι θα παίζει'' ήταν τα λόγια της μάγισσας(ή του μάγου) όπως χαρακτηριστικά μετέφεραν οι παραγωγοί του ραδιοφώνου.

Το αποτέλεσμα;

Έπιασαν τα βουντού στον Ρονάλντο

Τελικά τα μάγια που έκαναν στον Κριστιάνο Ρονάλντο έπιασαν. Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της «El Mundo Deportivo» ότι γνωστό πρόσωπο του Πορτογάλου άσου είχε ζητήσει από μάγισσα να πάθει κάτι κακό ο Ρονάλντο, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Μαρσέιγ στο «Μπερναμπέου».

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, που πέτυχε δύο γκολ και κέρδισε πέναλτι απέναντι στη γαλλική ομάδα, δέχθηκε ένα χτύπημα από τον Σουλεϊμάν Ντιαβαρά στο 59΄ της αναμέτρησης και δέκα λεπτά αργότερα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, με πρόβλημα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Πορτογάλος άσος, έχει υποστεί ένα απλό διάστρεμμα, ωστόσο θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Παρόλα αυτά η συμμετοχή του στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Σεβίλλη κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

gazzetta.gr

Μην βιάζεστε...έχει κι άλλο... :mrgreen:

Ξανά τραυματίας ο Κριστιάνο!

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα αγωνιστεί η Πορτογαλία την Τετάρτη κόντρα στη Μάλτα, όπως αποκάλυψε ο Κάρλος Κεϊρός μετά τη νίκη (3-0) της ομάδας του απέναντι στην Ουγγαρία. Ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αποχώρησε με πρόβλημα, στο 27’ του αγώνα με τους Μαγυάρους, στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και ενδέχεται να μην δώσει το «παρών» στο τελευταίο ματς της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

«Πιθανότατα δεν θα παίξει. Μίλησα με το ιατρικό επιτελείο, η κατάστασή του απαιτεί να γίνει μια λεπτομερής ιατρικής εξέταση, αλλά δεν έχει πολλές πιθανότητες να παίξει την Τετάρτη κόντρα στην Μάλτα», ήταν τα λόγια του Κεϊρός για τον Ρονάλντο, ο οποίος έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με την Ουγγαρία (ύστερα από τον τραυματισμό του στη δεύτερη αγωνιστική του Champions League με τη Μαρσέιγ).

Η «AS» αναφέρει ότι οι γιατροί της Πορτογαλίας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους ομολόγους τους στη «βασίλισσα». Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Ρονάλντο θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου εβδομάδες, χωρίς αυτή τη στιγμή να είναι κάτι σίγουρο. Αν και δεν αναμένεται να παίξει με τη Μάλτα, ο 25χρονος παίκτης θα ζητήσει άδεια από τους «μερένχες» να παραμείνει μέχρι την Τετάρτη το βράδυ στη Λισαβόνα, αφού η ομάδα της πατρίδας του παλεύει για να μπει στα μπαράζ του Μουντιάλ.

novasportfm.gr

Και η ιστορία συνεχίζεται;Για να δούμε...

More
12 Oct 2009 04:16 #62283 by Μάνος Γρυπάρης
Έλεος ρε παιδιά. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά του ποδοσφαίρου!
Προφανώς ο τύπος ζήτησε ένα σκασμό λεφτά απ' τον Ronaldo, ο τελευταίος αρνήθηκε κι ετσι έγινε το σκηνικό.
Πάντως θα περιμένουμε την συνέχεια με ανυπομονησία. Ο Ronaldo απ' την αλλη μπορει να αραξει στον καναπέ του και να τσεπωνει τα χρηματα του συμβολαίο του. Θα πονέσει λίγο αλλά οκ

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Oct 2009 22:36 #62327 by Νικολής Ασημάκης
Χαχαχαχαχαχαχαχ, με κάνατε και γέλασα! :lol: Ποτέ μου δεν τον πήγαινα έτσι κι'αλλιώς! :mrgreen:

More
12 Oct 2009 23:30 #62330 by paokakis
Καλά ρε παιδιά τι είναι αυτά στον μεσαίωνα ζούμε? x0ax0ax0a ακούς εκεί βουντού