Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Diablo 3

More
22 Dec 2013 07:07 #137659 by Παντελής Δασκαλέλος
παιδιά το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα δούμε το Reaper of Souls στο PS3, καθώς για την ώρα δεν έχει ανακοινώσει κάτι τέτοιο η Blizzard. Αυτό που πιστεύω ότι θα δούμε είναι transfer save από την PS3 στην PS4 έκδοση, κοινώς θα μας "αναγκάσουν" να αποκτήσουμε και την next-gen έκδοση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Dec 2013 13:30 #137680 by Πανος
Replied by Πανος on topic Diablo 3
Αστα το ξερω...Απλως η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια :lol:
Παντως εγω next-gen δεν περνω συντομα (για καμποσα χρονια ακομα δηλαδη, εγω της κονσολες τις αγοραζω παντα προς το τελος της γενιας τους, το ps3 περσι το πηρα και το ps2 αντιστοιχα οταν βγηκε το ps3).
Ευτυχως δεν μπορω να πω οτι με πειραζει πολυ οτι δεν θα βγει το RoS στο ps3, διοτι τωρα αρχισα το κανονικο Diablo 3, αρα εχω καιρο ακομα ;)

More
22 Dec 2013 13:38 #137681 by Γιάννης Λεv
Replied by Γιάννης Λεv on topic Diablo 3

Lordwinter wrote: παιδιά το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα δούμε το Reaper of Souls στο PS3, καθώς για την ώρα δεν έχει ανακοινώσει κάτι τέτοιο η Blizzard. Αυτό που πιστεύω ότι θα δούμε είναι transfer save από την PS3 στην PS4 έκδοση, κοινώς θα μας "αναγκάσουν" να αποκτήσουμε και την next-gen έκδοση.

Χμμ τώρα που το καλοσκέφτομαι το πιο πιθανόν να γίνει είναι αυτό που λες Παντελή γιατί για λόγους μάρκετινγκ και προώθησης από την sony είναι η πιο λογική κίνηση αυτή. Ωστόσο ακόμα ελπίζω να γίνει κανα θαύμα και να το δούμε και στο ps3 έστω και μέσο PSN , γιατί αλλιώς θα αργήσω αρκετά να το παίξω στο ps4 :)

More
22 Dec 2013 13:47 #137684 by Γιάννης Λεv
Replied by Γιάννης Λεv on topic Diablo 3

Artorias the Abysswalker wrote: Αστα το ξερω...Απλως η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια :lol:
Παντως εγω next-gen δεν περνω συντομα (για καμποσα χρονια ακομα δηλαδη, εγω της κονσολες τις αγοραζω παντα προς το τελος της γενιας τους, το ps3 περσι το πηρα και το ps2 αντιστοιχα οταν βγηκε το ps3).
Ευτυχως δεν μπορω να πω οτι με πειραζει πολυ οτι δεν θα βγει το RoS στο ps3, διοτι τωρα αρχισα το κανονικο Diablo 3, αρα εχω καιρο ακομα ;)

Και εγώ έτσι όπως το κόβω θα αργήσω να πάρω Ps4 οπότε υπομονή ακόμα :)
Για τα playthrough έκανα αρκετά αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα φίλε, πάντως ήταν πολλά χεχεχ
Γύρω στο paragon 11-12 είχα αποκτήσει με πολύ κόπο το hellfire ring το οποίο σου δίνει 35% + exp ,συν ότι σιγά σιγά παίζαμε στο Inferno τα τελευταία levels σε δυσκολία Master 2 και σπάνια Master 3 που σου δίνει νομίζω exp +140% οπότε ανεβαίνεις level γρηγορότερα,συν ότι έχεις και πολύ καλύτερο loot. Πάντως το δυσκολότερο κομμάτι ήταν να κάνω hellfire ring :)

More
22 Dec 2013 22:34 #137742 by Πανος
Replied by Πανος on topic Diablo 3

alucard1984 wrote:

Artorias the Abysswalker wrote: Αστα το ξερω...Απλως η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια :lol:

Και εγώ έτσι όπως το κόβω θα αργήσω να πάρω Ps4 οπότε υπομονή ακόμα :)
Για τα playthrough έκανα αρκετά αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα φίλε, πάντως ήταν πολλά χεχεχ
Γύρω στο paragon 11-12 είχα αποκτήσει με πολύ κόπο το hellfire ring το οποίο σου δίνει 35% + exp ,συν ότι σιγά σιγά παίζαμε στο Inferno τα τελευταία levels σε δυσκολία Master 2 και σπάνια Master 3 που σου δίνει νομίζω exp +140% οπότε ανεβαίνεις level γρηγορότερα,συν ότι έχεις και πολύ καλύτερο loot. Πάντως το δυσκολότερο κομμάτι ήταν να κάνω hellfire ring :)

Χαχαχα, αρα θελει πολυ καψιμο!Ωραια, καλο αυτο :P

More
26 Feb 2014 18:09 #140931 by Κώστας Λάβαρης
[UPDATE: 26/2/2014] Η Blizzard πρόσθεσε μία ακόμη προσφορά για όσους προπαραγγείλουν το Diablo ΙΙΙ: Reaper of Souls .

Με την αγορά του θα αποκτήσετε έναν δωρεάν χαρακτήρα από το επερχόμενο MOBA της Blizzard, Heroes of the Storm. Πρόκειται για την Valla (Demon Hunter). Πέραν αυτού, θυμίζουμε ότι με το pre-order λαμβάνετε και τα Wings of Valor, με τα οποία εμφανίζετε τα φτερά του Αρχάγγελου Valor για τους χαρακτήρες σας.

Μέσα σε όλα αυτά εγκαταστάθηκε στο παιχνίδι το patch 2.0.1 που προσθέτει το Loot 2.0 και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά που ανακοίνωσε η Blizzard στο επίσημο site του Diablo 3 .

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
26 Feb 2014 19:58 #140942 by Νότης Σιδεράκης
Όντως μια πολύ καλή προσφορά από την Blizzard και γενικώς μπορώ να πω ότι προσπαθεί αρκετά να κάνει καλύτερη την εμπειρία του παιχνιδιού ειδικά με την πρόσθεση του Loot 2.0 και με την αλλαγή του συστήματος paragon leveling.

More
05 Mar 2014 14:46 #141414 by Μάνος Γρυπάρης
Η Blizzard θέλει να μας ξαναβάλει να παίξουμε Diablo 3 καθώς προσφέρει 50% bonus xp αν παίξουμε μέχρι τις 24 Μαρτίου .

Δηλαδή μία μέρα πριν την κυκλοφορία του Diablo 3: Reaper of SOuls.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Mar 2014 20:21 #141662 by Costas
Replied by Costas on topic Diablo 3
καλησπερα σε ολους!

Εχω εναν προβληματισμο τελευταια και θελω να τον μοιραστω μαζι σας...
ο λογος για το diablo 3 reaper of souls!

Λογω οτι μεχρι προτεινος δεν ειχα υπολογιστη που να μπορουσε να το τρεξει - αν και μεγαλος φαν και γενικα των action rpgs αλλα και του diablo- δεν εχω παιξει σχεδον καθολου το diablo..
τωρα ομως που εφτιαξα τουμπανακι συστημα - και μετα την απομακρυνση του auction house (ελεος!) το σκεφτομαι αρκετα να το ξεκινησω η οχι... πιθανον το diablo 3 να μου το δωσει φιλος!

Ο προβληματισμος μου τωρα!
αν θα πεσω με το reaper of souls σε ενα τεραστιο κενο οπου θα υπαρχει διοτι δεν εχω παιξει το αρχικο...!?!?!?!?
Αν αξιζει να το ξεκινησω τωρα το diablo η αν το εχασα το τραινο που λενε...
Τι λετε?

btw καλως ηρθα κιολας! \:D/

More
10 Mar 2014 22:28 #141672 by Κώστας Λάβαρης
Καλώς ήρθες στην παρέα μας. :) Αν και έχω μικρή εμπειρία από τη σειρά Diablo, ποτέ δεν ήταν γνωστή για το δυνατό της story. Και από ότι ξέρω δεν συνδέεται ο κάθε τίτλος με τον προηγούμενό του, πέρα από λίγες αναφορές που γίνονται μέσα στο παιχνίδι. Αν θες τη γνώμη μου, πριν παίξεις το D3, δες βίντεο από gameplay και main story των παλιών από το youtube.

Ρίξε και μια ματιά στα reviews του GameWorld να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη:

www.gameworld.gr/reviews/item/11090-Diablo_3

www.gameworld.gr/news/rpg/item/1 ... ls-preview

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.