Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Lordwinter wrote: παιδιά το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα δούμε το Reaper of Souls στο PS3, καθώς για την ώρα δεν έχει ανακοινώσει κάτι τέτοιο η Blizzard. Αυτό που πιστεύω ότι θα δούμε είναι transfer save από την PS3 στην PS4 έκδοση, κοινώς θα μας "αναγκάσουν" να αποκτήσουμε και την next-gen έκδοση.
Artorias the Abysswalker wrote: Αστα το ξερω...Απλως η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια
Παντως εγω next-gen δεν περνω συντομα (για καμποσα χρονια ακομα δηλαδη, εγω της κονσολες τις αγοραζω παντα προς το τελος της γενιας τους, το ps3 περσι το πηρα και το ps2 αντιστοιχα οταν βγηκε το ps3).
Ευτυχως δεν μπορω να πω οτι με πειραζει πολυ οτι δεν θα βγει το RoS στο ps3, διοτι τωρα αρχισα το κανονικο Diablo 3, αρα εχω καιρο ακομα
Χαχαχα, αρα θελει πολυ καψιμο!Ωραια, καλο αυτοalucard1984 wrote:
Artorias the Abysswalker wrote: Αστα το ξερω...Απλως η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια
Παντως εγω next-gen δεν περνω συντομα (για καμποσα χρονια ακομα δηλαδη, εγω της κονσολες τις αγοραζω παντα προς το τελος της γενιας τους, το ps3 περσι το πηρα και το ps2 αντιστοιχα οταν βγηκε το ps3).
Ευτυχως δεν μπορω να πω οτι με πειραζει πολυ οτι δεν θα βγει το RoS στο ps3, διοτι τωρα αρχισα το κανονικο Diablo 3, αρα εχω καιρο ακομα
Και εγώ έτσι όπως το κόβω θα αργήσω να πάρω Ps4 οπότε υπομονή ακόμα
Για τα playthrough έκανα αρκετά αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα φίλε, πάντως ήταν πολλά χεχεχ
Γύρω στο paragon 11-12 είχα αποκτήσει με πολύ κόπο το hellfire ring το οποίο σου δίνει 35% + exp ,συν ότι σιγά σιγά παίζαμε στο Inferno τα τελευταία levels σε δυσκολία Master 2 και σπάνια Master 3 που σου δίνει νομίζω exp +140% οπότε ανεβαίνεις level γρηγορότερα,συν ότι έχεις και πολύ καλύτερο loot. Πάντως το δυσκολότερο κομμάτι ήταν να κάνω hellfire ring