Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
| eoLithic |
|
1 | 20% |
| SK (Schroet Kommando) |
|
No votes | 0% |
| NoA (Norwigians of America) |
|
No votes | 0% |
| Pubmasters |
|
2 | 40% |
| compLexity |
|
No votes | 0% |
| Mousesports (Mouz) |
|
No votes | 0% |
| Άλλη (Ποια) |
|
2 | 40% |
| Total number of voters: 2 ( Konstantinos Papadopoulos, VampyricTyrant , ) | |||
| Only registered users can participate to this poll | |||
Please Log in or Create an account to join the conversation.
general_lee wrote: Το κοζάρω καιρό τώρα το θεματάκι. Απορώ γιατί κανένας δεν ψήφισε
general_lee wrote: Έχω την εντύπωση πως δεν παίζουν πρωτάθλημα γιατί βάζουν cheats για να κάνουν όσα κάνουν Και πάλι όμως είναι φοβεροί. Οπότε Pubmasters και Onslaught.
TheReaper wrote: Βασικά αυτό που πιστεύω πως εννοεί ο στρατηγός είναι τα cheats που βάζουν για να περπατάνε ο ένας πάνω στον άλλο. Και πιθανότατα για να βγάζει σταυρό το magnum όπως και τα άλλα όπλα. Δεν χρησιμοποιούν cheats για να πετυχαίνουν κεφάλια όπου κι αν βαράνε ή για να βλέπουν μέσα από τοίχους, τουλάχιστον απ' όσο ξέρω εγώ.
TheReaper wrote: Λογικά έχεις παίξει CS. Παρατήρησες πως όταν έχεις sniper πρέπει να σημαδέψεις για να δεις που ρίχνεις. Αν δε σημαδεύεις δεν έχει σταυρό, όπως στα άλλα όπλα.
Βλέπεις τον σταυρό που έχει; Αυτό κανονικά δε θα έπρεπε να υπάρχει εκεί. Μπαίνει με κωδικό. Τον οποίο δεν ξέρω. Μόνο στα sniper γίνεται αυτό. Σε όλα τα άλλα όπλα υπάρχει ο σταυρός κανονικά.
general_lee wrote: Αυτό ακριβώς που λέει ο Χάρος εννοώ. Ούτε εγώ γουστάρω να βάζω cheats όταν παίζω(έπαιζα για την ακρίβεια, τώρα έχει διάβασμα) αλλά κι εγώ απ' όσο ξέρω τους μόνους κωδικούς που βάζουν οι τύποι αυτοί είναι για να περπατάνε 4 και 5 ο ένας πάνω στον άλλο. Είχα κι ένα βίντεο αλλά το διέγραψα καταλάθος, αλλιώς θα το ανέβαζα εδώ να το δείτε. Να ένα που βρήκα στο youtube: