User reviews: Αλλαγή στον editor

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
User reviews: Αλλαγή στον editor

User reviews: Αλλαγή στον editor

Επέστρεψε για να μπείτε στον διαγωνισμό. Σύντομα upgrade.

Σας ενημερώνουμε ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξε ένα πρόβλημα στην καταχώρηση των user reviews σας, κάτι που προκλήθηκε από διάφορες αναβαθμίσεις που πραγματοποιήσαμε στο site.

Τα user reviews επέστρεψαν και μπορείτε ξανά να καταχωρήσετε το review σας σε οποιοδήποτε από τα reviews του site, κάνοντας κλικ στο μενού "User Reviews" στα δεξιά. 

Το πρόβλημα διορθώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα ώστε να προλάβουμε τον διαγωνισμό Κέρδισε ότι θέλεις και να μπορείτε έτσι να καταχωρήσετε τα reviews σας. Ο διαγωνισμός θα λάβει παράταση ώστε να προλάβετε να γράψετε τα reviews σας και η ψηφοφορία αντί για τις 31 του μήνα θα ξεκινήσει στις 3 Ιουνίου.

Αναμένεται upgrade στον editor των user reviews
Μετά την προσωρινή διόρθωση του προβλήματος, κάτι που σας επιτρέπει να καταχωρήσετε ξανά τα reviews σας, σας ενημερώνουμε ότι ο editor θα αναβαθμιστεί το συντομότερο δυνατό (σ.σ. ακόμα και εντός της εβδομάδας) καθώς ως γνωστόν τα προβλήματά του είναι πολλά. Συγκεκριμένα:
- Η λειτουργία του Backspace που έσβηνε από προτάσεις μέχρι παραγράφους, θα διορθωθεί.
- Θα διορθωθεί επίσης το πρόβλημα με το copy-paste από τον editor στο notepad που δεν λειτουργούσε (σ.σ. από το notepad στον editor λειτουργεί και σας παροτρύνουμε να ανεβάζετε έτσι τα reviews σας.
- Το κείμενο που ανεβάζετε ορισμένες φορές δεν ανεβαίνει ολόκληρο.

Μέχρι την τελική διόρθωση, την οποία έχουμε στόχο να ανεβάσουμε εντός της εβδομάδας, μπορείτε πάντοτε να ανεβάζετε τα reviews σας και στο forum topic User reviews. Φροντίστε μόνο να αφήσετε κάθε user review σας και στον τομέα "User review" στο αντίστοιχο review, ώστε να καταχωρηθεί για τον διαγωνισμό.

Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και υποσχόμαστε σύντομα να ανακάμψουμε σε όλους τους τομείς με τις ανάλογες διορθώσεις.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification