Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

05 Jan 2016 00:55 - 05 Jan 2016 19:14

tonyler wrote: Προσπαθώ μετά από καιρό να συνδέσω το ps3 μου online Και δεν μπορώ...Ούτε καν με το vita!
Η σύνδεσή μου είναι μια χαρά και μπαίνω Online από το one(π.χ xbox live).
Tι έγινε? Τέτοια θα πέρναγα αν είχα πάρει PS4 με PS+?

Server & engineers από τα Lidl.
05 Jan 2016 00:17 - 05 Jan 2016 19:07
Να σε ενημερωσω λοιπον οτι επειδη και οι δυο υπηρεσιες(Xbox live & psn+) ειναι 365 μερες το χρονο online ανα διαστηματα που οριζει η καθε εταιρια(Ms & Sony) πρεπει να γίνονται και καποιες συντηρήσεις κατι που εχει κανει παμπολες φορες και η MS με το xbox live και ητανε για 1 - 2 μερες offline και ειχε ανακοινωσει οτι θα γινουν τοτε υπηρεσιες συντηρησης(maintenance το λενε).
Κατι τετοιο ειχε και σημερα το psn+ και οταν προσπαθουσες να συνδεθεις στο ελεγε σαν ειδοποιηση πανω αριστερα(Τουλαχιστον στο ps4 εκει ητανε)
Οριστε και το xbox live της ms ειχε προβληματα αυτες τις μερες . Δηλαδη θα επρεπε να βγαλω κι εγω χολη για την ms(xbox live) οπως εκανες εσυ για την sony(Psn+)?
Εγω π.χ. δεν εχω κατηγορησει ποτε την online υπηρεσια της ms οτι π.χ. ηταν ofline τοτε και πληρωνουμε γι' αυτη την υπηρεσια κ.τ.λ.
Προς θεου δεν λεω να ειναι offline η υπηρεσια για εβδομαδες ή μηνες ετσι αλλα για 1-2 μερες που θα κανουν συντηρηση στα μηχανηματα τους ή θα εχουν καποια προβληματα(Οπως σημερα το psn+).
Μην ξεχνατε οτι μηχανηματα ειναι και αυτα και κατα καιρους χαλανε.
04 Jan 2016 23:19 - 05 Jan 2016 19:13
Προσπαθώ μετά από καιρό να συνδέσω το ps3 μου online Και δεν μπορώ...Ούτε καν με το vita!
Η σύνδεσή μου είναι μια χαρά και μπαίνω Online από το one(π.χ xbox live).
Tι έγινε? Τέτοια θα πέρναγα αν είχα πάρει PS4 με PS+?
04 Jan 2016 20:47 - 04 Jan 2016 20:47

ThunderHawk wrote: Ξερει κανενας πως μπορει να συνδεσουμε ενα Playstation DS3 στο PC και να λειτουργει κανονικα και σωστα; Εχω ψαξει στο ιντερνετ για λυσεις και εχω βρει και προγραμμα που υποτιθεται το κανει να λειτουργει σωστα, αλλα στα Win 10 με το που το εγκαθηστω και το ανοιγω κλεινει βγαζοντας error πριν προλαβω να κανω το οτιδηποτε.

Δεξί κλικ στο Setup => Ιδιότητες => Συμβατότητα => Εκτέλεση προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας για Windows 7
04 Jan 2016 18:05
Ξερει κανενας πως μπορει να συνδεσουμε ενα Playstation DS3 στο PC και να λειτουργει κανονικα και σωστα; Εχω ψαξει στο ιντερνετ για λυσεις και εχω βρει και προγραμμα που υποτιθεται το κανει να λειτουργει σωστα, αλλα στα Win 10 με το που το εγκαθηστω και το ανοιγω κλεινει βγαζοντας error πριν προλαβω να κανω το οτιδηποτε.
04 Jan 2016 00:23
Η ποιότητα των Xbox και PlayStation controllers δυστυχώς δε τη φτάνουν τα pc controllers. Βέβαια είμαστε τυχεροί που μέσω usb αρκετά από αυτά καθώς και προγενέστερων κονσολών μπορούμε πλέον να τα χαρούμε για Pc gaming!
03 Jan 2016 12:24
02 Jan 2016 20:42
Αν και δεν εχω παιξει πολλα παιχνιδια στο PS3,τα 3 αγαπημενα ειναι:
1)The Last of Us
2)Heavy Rain
3)Infamous 1
02 Jan 2016 19:18
Psn id: xasiklhsg10
31 Dec 2015 10:24 - 31 Dec 2015 10:25

Ένας τίτλος έκπληξη που κινείται στο ύφος άλλων τίτλων της Interplay όπως το Wild 9 (PlayStation) και MDK (PC, PlayStation). Έξυπνο, χιουμοριστικό και πάνω απ'όλα, πρωτότυπο!
Σ'αυτό το topic θα συζητάμε για το Giants: Citizen Kabuto.
Διαβάστε το review εδώ.
31 Dec 2015 10:10
Tekken 4 was created by Omnibot

Η γνωστή fighting σειρά που ουσιαστικά με αυτό το τίτλο έκανε το δυναμικό comeback στο PlayStation 2 (κι όχι με το μέτριο Tekken Tag Tournament) έφτασε και μου χάρισε προσωπικά αρκετές ώρες διασκέδασης. Χωρίς τρομερές διαφορές, ήταν ότι έπρεπε για τους κατόχους της κονσόλας της Sony καθώς και στου fans του είδους.
Σε αυτό το topic θα συζητάμε για το Tekken 4.
28 Dec 2015 03:17 - 28 Dec 2015 03:24
Replied by Grigoris on topic PC VS Κονσόλες

Myrmidon wrote:

Agent94 wrote: Κονσολακιας μια ζωη,απο εποχες ps1,αλλα λεω να αλλαξω πλευρα για πρωτη φορα.Εχω απογοητευτει απο τη νεα γενια.Δεν υπαρχει καποιο αποκλειστικο να με κρατησει στις κονσολες(ισως κανα halo,uncharted) και γενικα τα γραφικα υπηρχαν στο pc εδω και χρονια(μιλαω για multiplatform τιτλους).Βεβαια,οι κονσολες εχουνε περισσοτερα αποκλειστικα παιχνιδια,που πλεον ειναι ο πιο σημαντικος λογος αγορας κονσολας.Εγω βασικα παιζω shooter και online και το ποντικι-πληκτρολογιο ειναι κλασεις ανωτερο απο controller.Γενικα,ειναι θεμα γουστου και δεν υπαρχει σωστη ή λαθος επιλογη.

Και πολύ καλά θα κάνεις. Δεν θα το μετανιώσεις να είσαι σίγουρος για αυτό. Μπορείς να δώσεις πάνω κάτω τα ίδια λεφτά με μια κονσόλα και να παίζεις μακραν ανετότερα τα παιχνίδια σου. Για παράδειγμα δες εδώ ένα βίντεο για μια σύνθεση των 400$, πάνω κάτω τα ίδια σε Ευρώ.

Θα παιζει τα παιχνιδια στο medium για ποσο καιρο?
Για 1 χρονο, για 2 για παραπανω δεν το κοβω.

Ναι παραδεχομαι στις κονσολες τα παιχνιδια ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο τους υπολογιστες αλλα δεν θελουν καθε 2 χρονια να αλλαζεις κατι για να παιξουν.
Και το λιγοτερο κρατανε τουλαχιστον 7 χρονια μην πω 8 χωρις να αλλαξεις απολυτως τιποτα στη κονσολα.

Το καθε ενα εχει τα καλα, και τα κακα του.

Κατα τη γνωμη μου οπως το εχω πει και παλιοτερα δεν ειναι συγκρίσιμα γιατι ειναι σαν να συγκρινεις μηλο με αχλαδι ειναι δυο παντελως ανομοια πραγματα για να τα συγκρινεις.
Για να μην αναφερω οτι πλεον το ps4 κοστιζει 300 ευρω (Εστω και αν ειναι προσφορα χριστουγεννων) για πειτε μου λοιπον ενα gaming pc με 300 ευρω που να μπορω να παιζω ολα τα παιχνιδια ακομα και στο medium για 7-8 χρονια.
25 Dec 2015 02:28
Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ητανε το tomb raider the angel of darkness :)
Displaying 4816 - 4830 out of 10572 results.