Myrmidon wrote:
Agent94 wrote: Κονσολακιας μια ζωη,απο εποχες ps1,αλλα λεω να αλλαξω πλευρα για πρωτη φορα.Εχω απογοητευτει απο τη νεα γενια.Δεν υπαρχει καποιο αποκλειστικο να με κρατησει στις κονσολες(ισως κανα halo,uncharted) και γενικα τα γραφικα υπηρχαν στο pc εδω και χρονια(μιλαω για multiplatform τιτλους).Βεβαια,οι κονσολες εχουνε περισσοτερα αποκλειστικα παιχνιδια,που πλεον ειναι ο πιο σημαντικος λογος αγορας κονσολας.Εγω βασικα παιζω shooter και online και το ποντικι-πληκτρολογιο ειναι κλασεις ανωτερο απο controller.Γενικα,ειναι θεμα γουστου και δεν υπαρχει σωστη ή λαθος επιλογη.
Και πολύ καλά θα κάνεις. Δεν θα το μετανιώσεις να είσαι σίγουρος για αυτό. Μπορείς να δώσεις πάνω κάτω τα ίδια λεφτά με μια κονσόλα και να παίζεις μακραν ανετότερα τα παιχνίδια σου. Για παράδειγμα δες εδώ ένα βίντεο για μια σύνθεση των 400$, πάνω κάτω τα ίδια σε Ευρώ.
Θα παιζει τα παιχνιδια στο medium για ποσο καιρο?
Για 1 χρονο, για 2 για παραπανω δεν το κοβω.
Ναι παραδεχομαι στις κονσολες τα παιχνιδια ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο τους υπολογιστες αλλα δεν θελουν καθε 2 χρονια να αλλαζεις κατι για να παιξουν.
Και το λιγοτερο κρατανε τουλαχιστον 7 χρονια μην πω 8 χωρις να αλλαξεις απολυτως τιποτα στη κονσολα.
Το καθε ενα εχει τα καλα, και τα κακα του.
Κατα τη γνωμη μου οπως το εχω πει και παλιοτερα δεν ειναι συγκρίσιμα γιατι ειναι σαν να συγκρινεις μηλο με αχλαδι ειναι δυο παντελως ανομοια πραγματα για να τα συγκρινεις.
Για να μην αναφερω οτι πλεον το ps4 κοστιζει
300 ευρω
(Εστω και αν ειναι προσφορα χριστουγεννων) για πειτε μου λοιπον ενα gaming pc με 300 ευρω που να μπορω να παιζω ολα τα παιχνιδια ακομα και στο medium για 7-8 χρονια.