Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

18 Mar 2016 14:36
Αναμφίβολα η πιο σημαντική ανακοίνωση είναι αυτή του PlayStation VR. Όχι το πιο εντυπωσιακό πράγμα αλλά ξεχώρισε και αυτό γιατί μιλάμε για μια τεχνολογία η οποία ακόμα δεν έχει λάβει την πλήρη εμπιστοσύνη του περισσότερου κόσμου. Κατά τ'άλλα αναμενόμενο για το The Witcher III να λάβει και εδώ το Game of the Year, ενώ αρκετά ελπιδοφόρα ήταν και τα νέα από το μέτωπο του indie gaming.
18 Mar 2016 14:35
Θα είμαι λίγο αρνητικός πάνω στο θέμα του VR αλλά νομίζω και λίγο κυνισμός δεν κάνει κακό.
Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι το VR είναι ένα gimmick το οποίο θα το φάμε στο κεφάλι (κυριολεκτικά και μεταφορικά) για μερικά χρόνια και μετά θα αργοπεθάνει μαζί με όλες τις άλλες "καινοτόμες τεχνολογίες" βελτίωσης της gaming εμπειρίας που έχουμε δει(βλέπε Kinect και λοιπά κειμήλια του όχι και τόσο ένδοξου παρελθόντος). Οι λόγοι που το πιστεύω αυτό είναι οι εξής:
1) Μιλάμε για ξεκάθαρα casul games και tech demos. Δεν βλέπω ούτε μία σοβαρή κυκλοφορία για core gaming.
2) Είναι de facto περιοριστικό τόσο στα είδη games που μπορεί να υποστηρίξει τόσο και στον τρόπο που αυτά μπορούν να παιχτούν.
3) Φαίνεται άβολο. Όπως και να το κάνουμε τίποτα δεν συγκρίνεται με αραλίκι στον καναπέ/καρέκλα και gamepad/πληκτρολόγιο ανα χείρας. Πόσο μάλλον όταν αυτό το κάτι είναι ένα κράνος στο κεφάλι. Γενικά ακούγεται πως δεν προτείνεται για πάνω από μία ώρα συνεχόμενου gaming με πολλούς επίσης αν λένε ότι δεν το αντέχουν καθόλου.
4) Είναι υπερβολικά ακριβό. Και λέω υπερβολικά χωρίς να εννοώ και αδικαιολόγητα ακριβό. Γιατί καταλαβαίνω τους λόγους που είναι τόσο ακριβό, είναι καινούρια τεχνολογία και πάντα οι καινούριες τεχνολογίες έχουν υψηλό κόστος μέχρι να βρει μια ισορροπία η αγορά. Το θέμα είναι ότι ο συνδυασμός υψηλού κόστους με την έλλειψη σοβαρών κυκλοφοριών δεν θα πείσει και πολλούς να προβούν σε αγορά και αν δεν υπάρχει playerbase θα εγκαταλειφθεί άμεσα από third-party developers(βλέπε Wii U). Επιπλέον με τα ίδια λεφτά μπορεί κάποιος να αγοράσει καινούρια τηλεόραση για το PS4 της οποία η αξία είναι απείρως πιο σίγουρη και αποτελεί και αυτή οπτική βελτίωση της εμπειρίας του gaming χωρίς να περιορίζεται σε αυτό.

Τώρα συγκεκριμένα για το VR της Sony δεν μπορώ ούτε εγώ ούτε κανένας να ξέρει ακριβώς πως συγκρίνεται με τα υπόλοιπα της αγοράς τουλάχιστον μέχρι να περάσει κάποιος καιρός. Γενικά καλή κατασκευή φαίνεται και το γεγονός ότι είναι πιο φθηνό από Occulus είναι σαφώς θετικό και πιθανώς ενδεικτικό του προς τα που θα κινηθεί η αγορά.
18 Mar 2016 14:12
Το καλό με το PlayStation VR είναι πως συγκριτικά με το Oculus έχει χαμηλότερη τιμή και λιγότερες απαιτήσεις. Από την άλλη αν δεν υπάρχουν με το λανσάρισμα ένας δύο τίτλοι ναυαρχίδες δύσκολα θα πουλήσει καλά όσο χαμηλή και αν είναι η τιμή. Θεωρώ πως υποστήριξη από πλευράς Sony θα υπάρξει. Το θέμα είναι πόσο θα επενδύσουν οι εταιρείες ανάπτυξης από την στιγμή που ενδεχομένως δεν δουν υψηλές πωλήσεις από την αρχή. Αν δεν υπάρξουν υψηλές πωλήσεις αρχικά λόγω έλλειψης σημαντικών τίτλων ή λόγω υπομονής των καταναλωτών ώστε να πέσει η τιμή λογικά οι εταιρείες ανάπτυξης δεν θα επενδύσουν χρόνο πάνω του. Ύστερα είναι και η περιέργεια του κόσμου να περάσει στο επόμενο βήμα του gaming και συγκριτικά με το Oculus προς το παρόν το PlayStation VR είναι πιο λογική λύση. Επιπλέον είναι και αυτοί που απλά έχουν λεφτά και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν.

Εν κατακλείδι προς το παρόν βλέπω την περίπτωση του VR 50 - 50. Θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς για να μπορεί κάποιος να προβλέψει με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας την τελική έκβαση αυτής της περίπτωσης αν και όλοι πιστεύω έχουμε στην άκρη του μυαλού μας ότι το πιο πιθανό είναι να αποτύχει. Μην ξεχνάμε πως οι μνήμες του Kinect είναι ακόμα νωπές, με την διαφορά πως εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμα περιφερειακό που κάνει 100 και 150 ευρώ, αλλά με μία νέα "κονσόλα" που κοστίζει σχεδόν την τριπλάσια τιμή.
18 Mar 2016 13:30
Περνάμε σε νέα εποχή gaming, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αφού τα γραφικά πλέον έχουν πλησιάσει εξωφρενικά την πραγματικότητα το VR gaming ήταν λογικό να είναι το επόμενο βήμα.
Πιο συγκεκριμένα για PlayStation VR θεωρώ ότι οι τίτλοι για αρχή είναι άπλα Ok. Είναι κάτι τελείως νεοεισερχόμενο στο χώρο του gaming, οπότε είναι λογικό να δούμε κάτι πιο μέτριο, απλό, στην προσπάθεια να ενσωματωθεί η τεχνολογία VR.
Όσο για την τιμή, δεν με ενοχλεί και αν τη συγκρίνω με το Oculus Rift (συμπεριλαμβάνοντας τις πάρα πολύ υψηλές απαιτήσεις συστήματος) νομίζω ότι αποτελεί μια νορμάλ λύση για VR εμπειρία.
18 Mar 2016 10:24
Παρακολούθησα τις εξελίξεις γύρω από το PlayStation VR και έχω να πω τα εξής. Πρώτον, πάντοτε ήθελα να έχω VR συσκευή αλλά όχι έτσι...Προσωπικά θεωρώ πως δεν έχουμε σωστούς τίτλους για VR και δεν μου δίνει κανένα κίνητρο να πληρώσω 400 ευρώ για να το πάρω. Θα ήθελα να δω μέσα στο 2016 τουλάχιστον 2 σοβαρούς τίτλους ή έστω αρχές του 2017 για να πω ότι μπορεί να επενδύσω στο PS VR. Τα χρήματα είναι πολλά, εάν έκανε 250 τότε σίγουρα θα το αγόρασα αλλά με 400 παίρνω ένα Xbox One, ή μία ντάνα από μεταχειρισμένα games για PS4. Ευχαριστώ, δεν θα πάρω μέχρι στιγμής.
18 Mar 2016 06:37 - 20 Mar 2016 00:04
Δες Εδω για το πως θα βαλεις λεφτα στο paypal ballance και απο εκει και περα μπροεις να αγορασεις οτιδηποτε θελεις με paypal.
18 Mar 2016 02:44
Συγγνώμη, να κάνω μια ερώτηση.

Το PS Store τις κάρτες μας τις παίρνει με τα CC ή ακόμα βασιζόμαστε σε προπληρωμένες; Γιατί προσπάθησα επανειλλημένως να κάνω μια αγορά πριν λίγες ώρες και μου επέστρεφε διαρκώς λάθος, είτε σε απευθείας αγορά είτε σε φόρτωμα του πορτοφολιού.
17 Mar 2016 23:54
Επίσης, κατά την διάρκεια του Game Developers Conference 2016 ανακοινώθηκαν 5 games τα οποία αναπτύσσει η Sony.

PlayStation VR Worlds
Μία συλλογή από 5 mini-games που σας βάζουν σε διάφορους κόσμους.

Δείτε το ενδιαφέρον τρέλερ που ωστόσο μας φέρνει στο νου εποχές...PlayStation Move.

Until Dawn: Rush of Blood
Shooter που αποτελεί spin-off του Until Dawn

Tumble VR
Puzzle game το οποίο θα τεστάρει την δεξιοτεχνία σας και την πνευματική επιδεξιότητά σας καθώς θα πρέπει να χτίσετε κατασκευές. Εκ πρώτης όψεως δείχνει αρκετά casual.

The Playroom VR
Ένα party game που απαιτεί να έχετε μια καλή παρέα. Ο ένας χρήστης χρησιμοποιεί το headset και οι άλλοι τα DualShock 4.

RIGS
Η Guerilla Cambridge, Βρετανικό παράρτημα της Ολλανδικής Guerilla Games που ανέπτυξε την σειρά Killzone, ετοιμάζει ένα FPS για τους κατόχους PlayStation VR. Το RIGS θα σας βάζει στη διαδικασία να δώσετε μάχες με άλλους παίκτες online σε αρένες, δίνοντας βάση στη διασκέδαση.

Star Wars Battlefront VR
Η EA Dice ανακοίνωσε ότι το Star Wars Battlefront θα κυκλοφορήσει μια αποκλειστική VR έκδοση για το PlayStation VR. Περισσότερα θα μάθουμε τους προσεχείς μήνες.

Το social app του PlayStation VR
Δεν θα το χαρακτήριζα την καλύτερη επιλογή σε θέμα γραφικών. Μου θυμίζει εποχές casual gaming.

Σχόλιο: Πολλά games ανακοινώνονται αλλά εκτός από το RIGS δεν βλέπω κάτι το συνταρακτικό. Τα exploration games μου θυμίζουν πάλι εποχές casual gaming με PlayStation Move και Kinect.
17 Mar 2016 23:50
Φαινεται να θελει να το υποστηρξη η sony και καλα θα κανει οχι οπως το kinect 1 & 2 της ms που ειδικα το kinekt 2 δεν το εχει υποστηριξει οπως θα επρεπε παρολο που τα χιλιοδιαφημησε και τα δυο.

Μακαρι να πεσει και η τιμη του το 2017 και ειδομεν αν θα το αγορασουμε.
17 Mar 2016 23:45
Σαν πολυ δεν αργουν να το κυκλοφορησουν στη τελικη του εκδοση?
17 Mar 2016 22:46
Εμένα το VR gaming με αφήνει παγερά αδιάφορο, οπότε ανάλογη εντύπωση μου άφησε και το PlayStation VR. Νομίζω ότι με τα χρήματα αυτά καλύτερα κάποιος να αποκτήσει 4-5 νέα games ή να αγοράσει ένα συλλεκτικό PS4 ή ένα Xbox One για να παίζει όλα τα games πάρει να πάρει το VR headset. Για μένα τα λαβράκια του GDC ήταν τα indie games, καθώς τα Below, To Azimuth, The Turing Test, Beacon, Deliver us the Moon, Everspace, Swordy και Perception δείχνουν τρομέρα υποσχόμενα.
17 Mar 2016 20:49 - 17 Mar 2016 22:04
Η μεγαλύτερη είδηση είναι, αναμφίβολα, η παρουσίαση του PlayStation VR. Προσωπικά, δεν έχω ασχοληθεί με τον τομέα του VR και δεν με πολυενδιαφέρει, αλλά δε νομίζω πως χρειάζεται να ξέρω πολλά για να πω πως η τιμή του PS VR είναι εξωφρενικά υψηλή, ιδιαίτερα αν είναι η κάμερα είναι αναγκαία αλλά δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο (άρα, πρέπει να πληρώσεις έξτρα).
Ενδιαφέρον, πάντως, είναι και η ανακοίνωση της Ubisoft, μιας και είπε πως βρίσκεται στα σκαριά ένα νέο AC που θα υποστηρίζει VR. Θα είναι κάπως παράξενο αλλά και, ταυτόχρονα, ωραίο να δούμε το παιχνίδι μέσα από τα μάτια του ίδιου του assassin που θα ελέγχουμε! Επίσης, και το Werewolves Within ακούγεται καλό, από το οποίο θα ήθελα να δω λίγο gameplay, μιας και το σενάριο ακούγεται ideal για παιχνίδι παρέας!
17 Mar 2016 20:06
Εκτός από τις λοιπές πληροφορίες για το PlayStation VR, η Sony ανακοίνωσε, επίσης, τις 230 εταιρείες/developers που ασχολούνται με την VR συσκευή της. Ορίστε, η λίστα:

Japan – 34 companies

ACQUIRE Corp.
Active Gaming Media Inc.
ARC SYSTEM WORKS CO.,LTD.
ATLUS
BANDAI NAMCO Entertainment Inc.
BANDAI NAMCO Studios Inc.
Bimboosoft
CAPCOM CO., LTD.
COLOPL, Inc.
Cygames, Inc.
D3 PUBLISHER Inc.
DIGITAL WORKS Entertainment Inc.
FromSoftware, Inc.
Gemdrops, Inc.
GRASSHOPPER MANUFACTURE INC.
GREE, Inc.
GungHo Online Entertainment, Inc.
IDEA FACTORY Co., Ltd.
KADOKAWA CORPORATION
Kadokawa Games, Ltd.
KOEI TECMO GAMES CO., LTD.
Konami Digital Entertainment Co., Ltd.
LEVEL-5 Inc.
MAGES.Inc
Marvelous Inc.
monobit Inc.
POLYGON MAGIC, INC.
SEGA Games Co., Ltd.
Solid Sphere, Inc.
Spike Chunsoft Co., Ltd.
SQUARE ENIX CO., LTD.
SUNCORPORATION,Inc.
wise Inc.
XING INC.
Asia – 26 companies

Beijing Phantomisreal Technical Co., Ltd.
Beijing SHI GUANG MENG HUAN Technology Ltd.
Beijing Wansiwei Culture Development Co., Ltd
Fighter Network Tech Co.,Ltd
Gamepoch, Inc.
Geronimo Interactive Co.,Ltd
Hangzhou Yuanqu Technology Co.Ltd.
Happy Elements
JOYCITY Corporation
NEKCOM ENTERTAINMENT
NetEase (Hangzhou) Network Co., Ltd
Ourpalm Co., Ltd
Perfect World Co., Ltd
ROI GAMES
Shanghai Famiku Co.,Ltd.
Shanghai Renyou network technology Limited
Shanghai SinceMe Network Technology
Shanghai XINDONG Network Corporation Limited
Skonec Entertainment
Suzhou Snail Digital Technology CO., Ltd
TianShe Media Co.,Ltd
Ultimate Creators Technology(Beijing)Co., Ltd
USERJOY Technology Co., Ltd.
Winking Entertainment Corporation
Xiamen Happiness Technology, Ltd., Co
XPEC Entertainment Inc.
North America – 79 companies

2K Games
4 Corner Games
Archiact Interactive Ltd.
Charm Games
Choice Provisions
Cloudhead Games
Cyan, Inc.
Devolver Digital
Double Fine Productions
Drool
Electronic Arts Inc.
E McNeill
Empty Clip Studios
Enhance Games
Enyx Studios
FarSight Studios
Finish Line Games
Fire Face
Fire Hose Games
Flippfly
Frame Interactive
Frima Originals
GameCoder Studios
Glass Bottom Games
Glowstick Games
Happy Dance Studios
Harmonix Music Systems, Inc.
Headless Chicken Games
Heavy Iron Studios
High Voltage Software, Inc.
Highwire Games
Hollow Games
Icosahedra
IMGNATION Studio
IN|Framez Technology Corp.
Innervision Games
Iris VR Inc.
KO_OP
Legendary
Limitless Ltd.
Madorium Interactive
Major League Baseball Advanced Media
Minority Media
Namazu Studios LLC
N-Fusion Interactive Entertainment
Niko Maki
No Goblin
Oddworld Inhabitants
OPQAM
Other Ocean
Otherworld Interactive
Owlchemy Labs
Phantom Compass
Pixel Ripped Inc
POLYTRON / KOKOROMI
PouncingKitten Games
Prologue Games
RalphVR
Refract
Reload Studios
Schell Games LLC
Skybound Interactive
Slice VR
Solus Games
Steel Crate Games
Sunken Places
The Stork Burnt Down
Three One Zero
TOTWISE
Truant Pixel
Turbo Button
Uber Entertainment
VirZOOM Inc.
VRMonkey
Warner Bros. Interactive Entertainment
WayForward Technologies, Inc
White Elk LLC
White Lotus Interactive, LLC
ZeroTransform
Europe and PAL territories – 92 companies

505 Games
Abstraction Games B.V.
Agharta Studio
Aldin Dynamics
Atom Universe Ltd
Auroch Digital
Avalanche Studios
Beatshapers Ltd.
Big Ant Studios
bitComposer Interactive GmbH
Bithell Games
Black Forest Games GmbH
BlitWorks
Blunt Instrument Studios
Boneloaf
Bossa Studios
Bulkhead Interactive
CCP Games
Chroma Coda
Climax Studios
Coatsink
Codemasters
Crytek
Dakko Dakko
Deck13 Interactive
Digital Confections
Dovetail Games
Escapist Games Ltd
Fabrik
Fierce Kaiju
Fireproof Games
FuturLab
Gaijin Entertainment
GOATi Entertainment Pty Ltd
Grip Digital s.r.o.
Hammerlabs
Hello There
Honor Code
Housemarque
Just Add Water (Development), Ltd
JUST FUNNY GAMES
Kite & Lightning
Llamasoft Ltd.
Lucid Games
MICROÏDS
Milestone Srl.
Mindfield Games
Mint Games
MixedBag
narayana games
nDreams
Neko Entertainment
Ninja Theory
Nnooo
Nosebleed Interactive
Paw Print Games
Penny Black Studios
Pentadimensional Games
Poppermost Productions
Prideful Sloth
Psytec Games Ltd
Pub Games
Rebellion
Recluse Industries
Samurai Punk
Secret Sorcery Limited
Sigtrap
Simian Squared
Slightly Mad Studios Ltd
Sólfar Studios
Spunge Games Pty Ltd
StellarVR
Stirfire Studios
Sumo Digital Ltd
Tammeka
Tarsier Studios
TECHLAND
The Farm 51
Toxic Games
Triangular Pixels
Ubisoft
Untold Games
Vertigo Games
Virtual Toys
VR Bits
vTime Limited
Wales Interactive
White Paper Games
Wonderstruck
Zen Studios Ltd.
Zoë Mode
Zoink Games

Εκτός, όμως, από αυτές, υπάρχουν και κάποιες ακόμα που, αν και ασχολούνται με tools και middleware για το PlayStation VR, θεωρούνται developers. Αυτές είναι οι εξής:

Allegorithmic
Audiokinetic
Autodesk
Amazon
Coherent Labs
CRI Middleware Co., Ltd.
Crytek
Epic Games
Firelight Technologies
Geomerics, an ARM company
Gigantic
Graphine
Live2D Inc.
Matchlock Corporation.
PopcornFX
RAD Game Tools
Silicon Studio Corporation
Umbra
Unity Technologies
Web Technology Corp.
17 Mar 2016 18:28 - 17 Mar 2016 20:08
Παιδια οπως θα δειτε εχω ανεβασει μια εικονα απο το laptop που εχω εδω και 3 χρονια για οικιακη χρηση και πιο πολυ για να βλεπω ταινιες και και σειρες! Σαν fan του playstation πανατ επαιζα games στις διαφορες κονσολες της sony! Τωρα τελευταια και με αφορμη ενα δωρο ενος φιλου μου αρχησα να παιζω και στον υπολογιστη! Επειδη ομως ειμαι ασχετος περι της τεχνολογιας των pc θα ηθελα αν μπορει καποιος βλεποντας τα στοιχεια αυτου του υπολογιστη που σας δειχνω να με ενημερωσει πανω κατω τι δυνατοτητες εχει και μεχρι τι παιχνιδια μπορει να σηκωσει!!! Τελος,ενοειται οτι θα προβω μεχρι το καλοκαιρι σε πληρης gaming pc περιπου στα 2000 ευρω! τοσα μπρω να διαθεσω! για αυτο οποιος μπορει να με βοηθησει καταρχην με το πρωτο μου ερωτημα και μετα με το χτησιμο του pc θα του ημουν πολυ ευγνωμον!! Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!!!

17 Mar 2016 18:23 - 29 Sep 2018 16:15

Xbox One: Cross-Network Play με PC και κονσόλες

Η Microsoft ανακοίνωσε την υποστήριξη του Cross-Network Play για όλους τους κατόχους Xbox, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να συνδεθούν με κατόχους PC ή ακόμα και PlayStation κονσολών.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του επικεφαλής του ID@Xbox, Chris Carla. Όσοι έχετε Windows 10 ή Xbox One θα μπορείτε να συνδεθείτε μεταξύ σας και να παίξετε τα games που κυκλοφορούν και στα δύο format! Πλέον η λειτουργία αυτή έχει ανοίξει για τους developers ώστε να την εισάγουν στα επόμενα patches τους, αλλά και στα μελλοντικά games τους. Για όλα αυτά βέβαια απαιτείται η χρήση του Xbox Live

Το πρώτο παιχνίδι που θα υποστηρίξει Cross-Network Play είναι το Rocket League. Αντίστοιχα στο PS4, οι κάτοχοι του Street Fighter V μπορούν να παίξουν με τους αντίστοιχους κατόχους της έκδοσης του Steam. Εδώ όμως η Microsoft επιχειρεί να φέρει στις τάξεις της χρήστες απ' το Steam στο Xbox Live.

Τα games της Microsoft, όπως το Minecraft, θα μπορούν να υποστηρίξουν Cross-Network Play ανάμεσα σε Xbox One και PS3, PS4 και PS Vita αντίστοιχα. Για τα games της Sony θα πρέπει η ιαπωνική εταιρεία να δώσει το πράσινο φως για να γίνει κάτι τέτοιο.

Προς το παρόν δείτε τι δήλωσε ο Shuhei Yoshida

Η άποψή μου είναι ότι η Sony καλά θα κάνει να δεχτεί το Cross-Network Play. Δεν έχει να χάσει τίποτα. Ίσα-ίσα θα ωφεληθεί, αφού πλέον οι PCάδες αισθάνονται επιπλέον λόγους να πάρουν Xbox One για να παίζουν με φίλο τους που έχει PC. Αφού το PS4 είναι πρώτο σε πωλήσεις, τι ακριβώς φοβάται? Τα θέματα "policy" που αναφέρει ο Iwata ότι υπάρχουν, ας τα συζητήσει με τους δικούς του κι ας τα αλλάξει ο ίδιος.
Displaying 4711 - 4725 out of 10571 results.