Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

23 Mar 2016 01:02 - 23 Mar 2016 13:49
***UPDATE***

Το ζήτημα λύθηκε από μόνο του και μπόρεσα και αγόρασα κανονικά με pp. Το αναφέρω, γιατί πράγματι ήταν bug και μου πήρε ψάξιμο να το βρω. Αν αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα, να του δίνει δηλαδή το PSN ότι είναι λάθος τα στοιχεία της κάρτας ή το "your transaction couldn't be completed, try again later", μην προσπαθήσετε άλλη αγορά για ένα 24ωρο περίπου. Όταν θα προσπαθήσετε ξανά, με την πάροδο μιας μέρας, κάνετε την αγορά από την κονσόλα κι όχι στο store.playstation.com από το PC σας.
23 Mar 2016 00:18
Σύμφωνα με μια έρευνα από τον οργανισμό Ipso οι console gamers ενδιαφέρονται περισσότερο για το VR από ότι οι PC gamers.

Τα στατιστικά που προκύπτουν δείχνουν ότι το 63% των κατόχων κονσολών ενδιαφέρεται για το virtual reality ενώ μόνο το 51% των PC gamers. Άμα απομονώσουμε μόνο τα στατιστικά που αφορούν το PS4 και το Xbox One τότε έχουμε ποσοστό 72% ανθρώπων που τους ενδιαφέρει η τεχνολογία των VR. Οι άνθρωποι που έκαναν την έρευνα δηλώνουν πως οι τιμές των περιφερειακών των VR δεν έπαιξαν ρόλο αφού παρότρυναν τους συμμετέχοντες να μην πάρουν υπόψη τους τις τιμές των συστημάτων. Και να πούμε πως η τιμή του Playstation VR δεν είχε ανακοινωθεί ακόμα όταν έγινε η έρευνα. Το δείγμα της έρευνας ήταν άνθρωποι από την Αγγλία, την Ισπανία, την Γαλλία και την Γερμανία.

Η προσωπική μου άποψη είναι πως όντως το VR ταιριάζει περισσότερο στις κονσόλες. Πιστεύω εκεί έχει περισσότερα περιθώρια ανάπτυξης. Επίσης ας σκεφτούμε ότι στους υπολογιστές δεν έχουμε ούτε κάτι ανάλογο με το kinect ή το move.
22 Mar 2016 16:13
Εμένα το PlayStation VR και κάθε συσκευή VR με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Μια δύο φορές δοκίμασα το Oculus Rift και αντίστοιχα VR headsets και μου έρχονταν ανακατοσούρα. Από την άλλη πάντως το PlayStation VR δείχνει να έχει αρκετό suppοrt από τις εταιρείες, προσωπικά εύχομαι να πιάσει το όλο εγχείρημα μπας και δούμε και κάμμια φρέσκια ιδέα στην ρημάδα την βιομηχανία που έχει υπερκορεστεί. Η τιμή της συσκευής πάντως παραμένει υψηλή, θεωρώ ότι θα πρέπει να πέσει τουλάχιστον στο μισό το κόστος για να υπάρξει ενδιαφέρον. Όπως έχω πει και σε προηγούμενο post μου με τα 400 ευρώ μπορεί κάποιος να πάρει 5-6 games για την κονσόλα του ή να πάρει μια άλλη κονσόλα για να έχει πρόσβαση σε όλα τα games.
22 Mar 2016 15:29
22 Mar 2016 15:13
Psn ID:SfC-Mais
Street Fighter V:SfcMais
22 Mar 2016 00:37
Psn ID:FrostyDog11
20 Mar 2016 12:16
Σ' ευχαριστώ φίλε μου, αλλά τελικά μάλλον έχω πέσει σε bug του PSN. Έτσι διάβασα, τουλάχιστον, το σύστημά τους για την επικύρωση των στοιχείων μιας πιστωτικής ή/και paypal έχει προβλήματα ανάλογα με χώρα και τράπεζα.

Ειλικρινά, δοκιμάζω εδώ και κάτι μέρες και μπορώ να πω πλέον ότι κουράστηκα να προσπαθώ να τους σκάσω 55 ευρώ που έτσι κι αλλιώς δε τα έχω για πέταμα. Αν κάποια στιγμή δε βαριέμαι, θα πάρω κάρτες από κάποιο κατάστημα, απλώς θα χάσω το Easter Sale.
19 Mar 2016 13:37

fits79 wrote:

Myrmidon wrote: Έχει "βουίξει" ολόκληρο το internet με το PS4.5 ......... Άντε να χαίρεστε τις κονσόλες σας. Πάντα τέτοια........ :lol:

Τις παλιές μπορείτε να τις βάλετε......για ζαρντινιέρες. :lol:

Να σου πω απλα οτι φημες υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν το θεμα ειναι αν ο οποιοσδηποτε τους δινει αξια.

Aπλα μην πιστευεις οτιδηποτε και αν ακους μεχρι να το δεις με τα ματια σου.

Γιατι αν ξεκινησο.........με τα ιδια σου τα ματια που μερικες φορες ουτε αυτο ειναι αρκετο.

Καλά. Τώρα με το PS VR να δούμε τι έχει να γίνει. Εδώ ο "Καραμήτρος" το PS4 δεν πιάνει τα 60Hz σε απλό και ταπεινό 1080p μου θέλει και VR τρομάρα του. παραθέτω specs, για όσους ήδη ξέχασαν.............

18 Mar 2016 23:49 - 18 Mar 2016 23:50
H Sony έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του εξωτερικού επεξεργαστή του PlayStation VR. Φαίνεται πως για να μπορεί κάποιος να απολαύσει την πλήρη εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας με το PS4 και το PSVR, θα χρειαστεί και ένα μικρό μαύρο κουτί για να κρατάει την ανάλυση της εικόνας και του ήχου σε υψηλά επίπεδα. Διαβάστε περισσότερα .

Η ουσία όμως είναι πως το VR μοιάζει ακόμα δυσπρόσιτο και απόμακρο για την πλειοψηφία των gamers, με το PSVR να αποδεικνύει ακριβώς αυτό. Πολλά εξαρτήματα, υπο πολλές προϋποθέσεις και το κυριότερο όλων, πολλά χρήματα. Βέβαια, ίσως τελικά οι τιμές των VR headsets πέσουν γρήγορα και απότομα, δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιά θα είναι η πορεία τους στην αγορά. Μένει να δούμε, αν και προς το παρόν, για το άμεσο μέλλον, το VR gaming είναι δύσκολο να πετύχει...

18 Mar 2016 21:55 - 07 Sep 2016 23:57

Τους τελευταίους μήνες είχε "βουίξει" ολόκληρο το internet με το νέο PlayStation 4 με υποστήριξη 4K, το οποίο εν τέλει ανακοινώθηκε στο PlayStation Meeting Σεπτεμβρίου από την Sony ότι θα ονομάζεται PS4 Pro.

Θα κυκλοφορήσει στις 10/11/2016 στην τιμή των 399 ευρώ.
Το PS4 Slim θα κυκλοφορήσει στις 15/9/2016 στην τιμή των 299 ευρώ, άρα το Fat θα είναι πιο οικονομικό.

Αναλυτικά όσα ανακοινώθηκαν στο PlayStation Meeting .
18 Mar 2016 17:24
Νομίζω και εγώ πως το PlayStation VR συγκέντρωσε τα βλέμματα. Άλλωστε είναι λογικό, το 2016 μάλλον θα είναι η χρονικά του VR, οπότε οποιεσδήποτε νέες ανακοινώσεις σχετικά με VR headsets και games θα προσελκύουν το ενδιαφέρον, ιδιαίτερα όταν η εταιρεία που παρουσιάζει είναι η Sony.
18 Mar 2016 17:08

Έρχεται στο PS4. Διαθέσιμο και σε Limited Edition.

H Koei Tecmo ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book.

Να σημειωθεί ότι η σειρά Atelier της Gust είναι μία από τις μακροβιότερες στον χώρο JRPG, καθώς μετρά ούτε λίγο ούτε πολύ 16 ολόκληρα κεφάλαια. Κατόπιν αυτού το Atelier Sophie θα αποτελέσει το 17ο, ενώ αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που δούμε κάποιο κεφάλαιο της σειράς στο PS4.

To Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book λαμβάνει χώρα σε μια μεσαιωνική Ευρωπαϊκή πόλη, ενώ κεντρική πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι μια νεαρή αλχημίστρια. Σύντομα η Sophie ανακαλύπτει ότι έχει στην κατοχή της ένα μυστηριώδες βιβλίο με ανθρώπινη ψυχή, το οποίο με την σειρά του γίνεται μέντοράς της και της αποκαλύπτει τα κρυμμένα μυστικά της αλχημείας. Σταδιακά λοιπόν η Sophie βελτιώνει τις αλχημιστικές ικανότητες της και καλείται να ανακαλύψει την προέλευση του βιβλίου. Για να είμαστε ειλικρινείς το όλο concept μας θυμίζει κάτι από το Soul Sacrifice του PS Vita.
Με δεδομένο ότι η σειρά θα κάνει ντεμπούτο στο PS4, η Gust μας υπόσχεται τις ανάλογες βελτιώσεις στον οπτικό τομέα, αλλά και ένα νέο Alchemy system. Εν τω μεταξύ, η Koei Tecmo Europe ανακοίνωσε και την κυκλοφορία της Limited Edition του Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book, η οποία θα διατεθεί μέσω του ευρωπαϊκού online store της NIS America.

Δείτε αναλυτικά το περιεχόμενό της:

- Την PS4 έκδοση του παιχνιδιού
- Ένα σετ από πέντε mini art prints
- Ένα cloth poster
- Ένα διπλό CD με 38 tracks από την μουσική του Atelier Sophie
- 48σέλιδο art booκ

Όσοι επιθυμείτε να προπαραγγείλετε την συλλεκτική έκδοση του Atelier Sophie δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το NIS America Europe online store, κάνοντας κλικ εδώ . Να σημειωθεί ότι τα pre-orders θα ξεκινήσουν την Τρίτη 22 Μαρτίου.

Το Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου για PS4 και PS Vita. H έκδοση για το PS Vita θα διατεθεί αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή.
18 Mar 2016 17:00
- Τι κάνεις Γιάννη;
- Κουκιά σπέρνω!

Ή... κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Εδώ ο κόσμος περιμένει να πέσουν οι τιμές των games ή αγοράζει μεταχειρισμένα και περιμένουν να πάει κάποιος να σκάσει 400-800 ευρώ για να αγοράσει ένα μηχάνημα που θα το χρησιμοποιεί υπό προϋποθέσεις. Εδώ δεν υπάρχουν "συμβατικά" games να παίξεις καλά καλά πέρα από κάποιες εξαιρέσεις, ποιος θα περιμένει να βγουν VR games; Έως τώρα, μόνο tech demos και σαχλοπαίχνιδα τύπου Climb βλέπω. Να τα κάνω τι; Να σκάσω 50-60 ευρώ να τα αγοράσω για να παίξω 1-2 μέρες; Πάνε καλά;

Είδανε μια εταιρεία να προσπαθεί να βγει πρώτη στην αγορά σε μια τεχνολογία και φαγωθήκανε όλοι να προλάβουν το τραίνο. Αυτό το τραίνο όμως είναι καταδικασμένο να εκτροχιαστεί. Όταν δεν έχεις να δείξεις games που θα σου πουλήσουν το μηχάνημα, δεν πας πουθενά. Σου πουλάνε αυτοκίνητο χωρίς ρόδες. Σε ποιους ακριβώς απευθύνονται; Στους 10-20 χιλιάδες που θα το αγοράσουν; Γιατί δε βλέπω να κάνει περισσότερες πωλήσεις, την στιγμή που ΚΑΝΕΝΑ game στο launch δε σε τραβάει να το παίξεις.

Και μετά έχεις και την κάμερα. Έχεις και τα χειριστήρια Move. Αφού δίνουν και το headset, πάλι καλά. Επίσης, ακόμα δεν είμαι πεπεισμένος πώς θα καταφέρει το PS VR να σηκώσει games σε VR περιβάλλον. Εάν έστω ένα game αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα σε fps και δε ξέρω κι εγώ σε τι άλλο, θα μιλάμε για μεγάλη αποτυχία. Και μην περιμένετε να παίξετε το επόμενο Call of Duty σε VR. Games σε χαμηλότερη ανάλυση με ψιλοκαρτουνίστικα γραφικά και αν.

Προσωπικά, ακόμα και 100 ευρώ να κόστιζε, δε θα το αγόραζα αν πρώτα δεν έβλεπα ότι έχει games που θέλω να παίξω. Γίνομαι λίγο σκληρός, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Και η παραπάνω πρόταση ισχύει για όλα τα VR headsets. Με περισσότερο ενδιαφέρον βλέπω τις augmented reality συσκευές τύπου HoloLens, αλλά και αυτές όταν η τιμή τους είναι χαμηλότερη.
18 Mar 2016 15:24
To cross-platform ανάμεσα σε Win10 και Xbox one μέσω Xbox live δεν θα γίνεται?
Αν είναι έτσι , τότε πιστεύω πως στο τέλος ( ό,τι και να λέει τώρα η sony) , δεν θα δούμε cross-platform στο Playstation. Για ποιο λόγο να δεχτεί η sony να βοηθήσει μια υπηρεσία (xbox live) , ενώ παράλληλα να σκοτώνει την ανάλογη δική της (psn)...
Θα μου φανεί πάρα πολύ περίεργο να υπάρξει cross-platform ανάμεσα σε One Και Ps4.
Displaying 4696 - 4710 out of 10571 results.