Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

20 Jul 2016 16:11
Playstation 1, Playstation 2, Nintendo DS Lite
19 Jul 2016 13:12
Κατεβάστε από σήμερα στο PS4:

Δωρεάν Themes για το All Fighters και το Kill Strain μόνο για τους συνδρομητές PS Plus.
19 Jul 2016 11:17
Replied by Sotiris Greece on topic Gravity Rush 2
Ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 30/11/2016. Αναλυτικά εδώ .

19 Jul 2016 02:21
Replied by Sotiris Greece on topic Neverwinter
To Neverwinter είναι πλέον διαθέσιμο δωρεάν για κατέβασμα εδώ.
18 Jul 2016 18:28
Αυτό είναι το forum topic του Legend of Kay Anniversary. Πρόκειται για ένα HD remaster του Action-adventure Legend of Kay που κυκλοφόρησε για το PlayStation 2 το 2005 και έγινε ένα εκ των πλέον επιτυχημένων games της κονσόλας. Αργότερα έκανε την εμφάνιση του στο Nintendo DS, ενώ στις 28 Ιουλίου 2015 έγινε διαθέσιμο το Anniversary για PS4, PC, Wii U, Mac, PS3 και Xbox 360.

Στο παιχνίδι θα χειριστείτε τον ήρωα Kay, μια γάτα που καλείται να σώσει την πατρίδα της από εχθρικούς γορίλες και αρουραίους. Καλείστε να κυνηγήσετε τους κακούς άρχοντες Shun (γορίλας) και Tak (αρουραίος) με σκοπό να απελευθερώσετε το νησί Yenching από την αιχμαλωσία και να φέρετε ξανά ισορροπία στο ζωικό βασίλειο. Τόσο η ιστορία, όσο και οι χαρακτήρες θυμίζουν αρκετά στις σειρές Spyro The Dragon και Crash. Αν είχατε παίξει το Legend of Kay στο παρελθόν, η Anniversary έκδοση θα σας κινήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον.

18 Jul 2016 18:04 - 18 Jul 2016 18:27
Μια ερωτησούλα προς όλους χωρίς παρεξήγηση.Βλέπω σχόλια είτε στο fb είτε σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία χαιρόμαστε πάρα πολύ που θα βγεί playstation neo και Xbox one S τα οποία είναι πιο βελτιωμένα εννοείται απο τις αρχικές εκδόσεις.Οι κάτοχοι των απλών κονσολών xbox one και ps4 πως πρέπει να αισθανθούν βλέποντας μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να κυκλοφορούν βελτιωμένες εκδόσεις; Δεν είναι σαν να πέταξαν τα λεφτά τους ; Ποιά η διάρκεια της αρχικής έκδοσης της κονσόλας xbox one; Αν δεν έχεις κονσόλα και περιμένεις το xbox one s ή το xbox scorpio είσαι ο καλύτερος και απλά περιμένεις αλλά τι γίνεται με τους υπόλοιπους που έχουν ήδη αγοράσει πιστεύοντας ότι θα έχει διάρκεια;;Και ένα παράδειγμα.Σε περίπτωση που περιμένω να αγοράσω με έκπτωση το Scorpio ποιος μου λέει ότι εκείνη την περίοδο δεν θα είναι στα σκαριά το Xbox two;
18 Jul 2016 17:08
To support του Spotify αποκάλυψε μέσω twitter ότι υπάρχει αποκλειστική συνεργασία με το PlayStation και ότι δεν έχουν καμία πληροφορία για το αν θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες του Xbox.
18 Jul 2016 08:04 - 18 Jul 2016 08:20
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

snikefriend wrote: Οι προσφορές βρίσκονται πανεύκολα και μάλιστα εκτός από την κονσόλα υπάρχει και ειδικό tab στο Xbox App και στο Xbox.com που περιέχει όλες τις προσφορές. Ισχύει ότι είναι δύσκολο να βρεις τις προσφορές εντός του Xbox 360. Στο One τα βρίσκεις όλα πανεύκολα και GwG και DwG. Το link για τα Games With Gold υπάρχει και στην υπογραφή μου. Eνημερώστε τον κόσμο υπέυθυνα.

Σε ό,τι αφορά την υπηρεσία επειδή είμαι γνώστης θα αναφέρω πως όταν έχεις το Region Ελλάδα είχε πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα δεν εμφανίζονταν τα game clips στο activity feed, στις σελίδες του store και δεν δείχνει τι παίζουν οι φίλοι σου στο 360. Παρόλα αυτά συνεργάστηκα και συνεργάζομαι με το Xbox Support και τα έχουν φτιάξει όλα εκτός από το τελευταίο με τη friends list στο οποίο δουλεύουν ακόμα. Κατά τ'άλλα από disconnections και προβλήματα δεν έχει ιδιαίτερα. Δεν γνωρίζω για το PS να σου πω από άποψη υπηρεσίας. Τώρα, σε θέμα ποιότητας δωρεάν τίτλων και προσφορών κατά τη γνώμη μου υπερέχει το Xbox αυτή τη στιγμή, αλλά αυτά είναι ρευστά.

Ένα κατά τη γνώμη μου σοβαρό ζήτημα το οποίο δεν είναι διατεθιμένο να διορθώσει η Microsoft και θεωρώ πως πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι αν θέλεις να αγοράσεις τίτλους του Xbox 360 χωρίς να έχεις την κονσόλα, αυτό γίνεται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας και όχι με Microsoft Account. Πολλοί έχουν απογοητευτεί από αυτό γιατί δεν έχουν πιστωτική οπότε το αναφέρω για να το ξέρεις. Για τα παιχνίδια του One τα αγοράζεις όπως θες όλα κομπλέ. Πάντως, ψάξτο και λίγο με το PlayStation γιατί σε ενημέρωσα για κάποια θέματα του Xbox αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και το PS δεν έχει.

Οσο αφορα τις αγορες παιχνιδιων στο xbox one νομιζω οτι εδω κανεις λαθος γιατι και στο xbox one θελει να δηλωσεις μια καρτα για να μπορεις να αγορασεις ακομα και τα δωρεαν παιχνιδια(Ειδικα μεσα απο το www.xbox.com )
Τα free xbox live gold παιχνιδια καθε μηνα σε αφηνει να τα "αγορασεις" καθε μηνα ελα ομως που τα αλλα παιχνιδια που ειναι δωρεαν νομιζω δεν σε αφηνει ακομα και απο το μενου του xbox one αν δεν εχεις δηλωσει μια καρτα στο gamertag σου.

Εγω δεν μιλησα ποτε για τα xbox live gold games αλλα για τις προσφορες.

Και αν ειναι να κατεβαζουμε apps ή να ανοιγουμε τον υπολογιστη για να βρουμε τις εκαστοτε προσφορες παιχνιδιων τοτε να το κανω τι.
Ακριβως αυτο εννοω οταν λεω οτι στο μενου του xbox one ειναι ποιο δυσκολο να βρεις τις εκαστοτε προσφορες παιχνιδιων απ' οτι στο μενου του ps4.

Και δεν αγοραζουμε μια κονσολα για να πηγαινουμε στο υπολογιστη να βρουμε κατι ξερετε, ουτε για να κατεβαζομε καποιο app γι' αυτο το σκοπο.
18 Jul 2016 00:39 - 18 Jul 2016 00:48
Οι προσφορές βρίσκονται πανεύκολα και μάλιστα εκτός από την κονσόλα υπάρχει και ειδικό tab στο Xbox App και στο Xbox.com που περιέχει όλες τις προσφορές. Ισχύει ότι είναι δύσκολο να βρεις τις προσφορές εντός του Xbox 360. Στο One τα βρίσκεις όλα πανεύκολα και GwG και DwG. Το link για τα Games With Gold υπάρχει και στην υπογραφή μου. Eνημερώστε τον κόσμο υπέυθυνα.

Σε ό,τι αφορά την υπηρεσία επειδή είμαι γνώστης θα αναφέρω πως όταν έχεις το Region Ελλάδα είχε πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα δεν εμφανίζονταν τα game clips στο activity feed, στις σελίδες του store και δεν δείχνει τι παίζουν οι φίλοι σου στο 360. Παρόλα αυτά συνεργάστηκα και συνεργάζομαι με το Xbox Support και τα έχουν φτιάξει όλα εκτός από το τελευταίο με τη friends list στο οποίο δουλεύουν ακόμα. Κατά τ'άλλα από disconnections και προβλήματα δεν έχει ιδιαίτερα. Δεν γνωρίζω για το PS να σου πω από άποψη υπηρεσίας. Τώρα, σε θέμα ποιότητας δωρεάν τίτλων και προσφορών κατά τη γνώμη μου υπερέχει το Xbox αυτή τη στιγμή, αλλά αυτά είναι ρευστά.

Ένα κατά τη γνώμη μου σοβαρό ζήτημα το οποίο δεν είναι διατεθιμένο να διορθώσει η Microsoft και θεωρώ πως πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι αν θέλεις να αγοράσεις τίτλους του Xbox 360 χωρίς να έχεις την κονσόλα, αυτό γίνεται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας και όχι με Microsoft Account. Πολλοί έχουν απογοητευτεί από αυτό γιατί δεν έχουν πιστωτική οπότε το αναφέρω για να το ξέρεις. Για τα παιχνίδια του One τα αγοράζεις όπως θες όλα κομπλέ. Πάντως, ψάξτο και λίγο με το PlayStation γιατί σε ενημέρωσα για κάποια θέματα του Xbox αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και το PS δεν έχει.
16 Jul 2016 12:44
Κατεβάστε δωρεάν περιεχόμενο στην κονσόλα σας όπως:

To Kukulkan Avatar για το Smite.
To Early Adopter Bundle για το Kill Strain αφορά μόνο τους συνδρομητές PS Plus.
To Demo για το Militant.
13 Jul 2016 17:57
12 Jul 2016 00:21

Η Sony αποκάλυψε την μορφή που θα έχουν τα εξώφυλλα των games του PlayStation VR! Όπως μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω εικόνα, η Sony πρόκειται να προσθέσει ειδική σήμανση στα covers τους. Έτσι, όσα games απαιτούν να έχετε στην κατοχή σας το PlayStation VR θα εμφανίζουν την φράση “PlayStation VR Required”, ενώ games που είναι συμβατά με το virtual reality περιφερειακό της Sony θα έχουν την σήμανση “PlayStation VR Compatible!
11 Jul 2016 21:46
Χρόνια σας πολλά. Από τα πολύ όμορφα δώρα που υπάρχουν στον διαγωνισμό θα επιθυμούσα το Valkyria Chronicles για το playstation 4.
Displaying 4576 - 4590 out of 10571 results.