Οι προσφορές βρίσκονται πανεύκολα και μάλιστα εκτός από την κονσόλα υπάρχει και ειδικό tab στο Xbox App και στο
Xbox.com
που περιέχει όλες τις προσφορές. Ισχύει ότι είναι δύσκολο να βρεις τις προσφορές εντός του Xbox 360. Στο One τα βρίσκεις όλα πανεύκολα και GwG και DwG. Το link για τα Games With Gold υπάρχει και στην υπογραφή μου. Eνημερώστε τον κόσμο υπέυθυνα.
Σε ό,τι αφορά την υπηρεσία επειδή είμαι γνώστης θα αναφέρω πως όταν έχεις το Region Ελλάδα είχε πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα δεν εμφανίζονταν τα game clips στο activity feed, στις σελίδες του store και δεν δείχνει τι παίζουν οι φίλοι σου στο 360. Παρόλα αυτά συνεργάστηκα και συνεργάζομαι με το Xbox Support και τα έχουν φτιάξει όλα εκτός από το τελευταίο με τη friends list στο οποίο δουλεύουν ακόμα. Κατά τ'άλλα από disconnections και προβλήματα δεν έχει ιδιαίτερα. Δεν γνωρίζω για το PS να σου πω από άποψη υπηρεσίας. Τώρα, σε θέμα ποιότητας δωρεάν τίτλων και προσφορών κατά τη γνώμη μου υπερέχει το Xbox αυτή τη στιγμή, αλλά αυτά είναι ρευστά.
Ένα κατά τη γνώμη μου σοβαρό ζήτημα το οποίο δεν είναι διατεθιμένο να διορθώσει η Microsoft και θεωρώ πως πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι αν θέλεις να αγοράσεις τίτλους του Xbox 360 χωρίς να έχεις την κονσόλα, αυτό γίνεται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας και όχι με Microsoft Account. Πολλοί έχουν απογοητευτεί από αυτό γιατί δεν έχουν πιστωτική οπότε το αναφέρω για να το ξέρεις. Για τα παιχνίδια του One τα αγοράζεις όπως θες όλα κομπλέ. Πάντως, ψάξτο και λίγο με το PlayStation γιατί σε ενημέρωσα για κάποια θέματα του Xbox αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και το PS δεν έχει.