Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

15 Aug 2016 14:47

tonyler wrote: Τα πιο αγαπημενα ειναι στην αρχη
1ο)batman arkham city
2o)batman arkham origins
3o)batman arkham asylum
4o)assassin's creed 2
5o)gta V
6o)assassin's creed black flag
7o)prototype

Nαι,μισω τα open-world....
Περιμενω πως και πως να αγορασω και να παιξω the last of us,ολα τα uncharted,the shadow of the mordor,ac brotherhood,ac revelations(και τον ezio μισω)

Update*
1)batman arkham city
2)batman arkham origins
3)batman arkham asylum
4)Mirror's Edge
5)God of War 3
6)Diablo III
7)Helldivers
Τελικά έχοντας παίξει πλέον όλα τα Uncharted και το tlou , πιστεύω ότι είναι υπερεκτιμημένα σαν παιχνίδια...Δεν λέω ότι δεν είναι καλά , αλλά το χάος που γίνεται για αυτά πιστεύω δεν το αξίζουν.
15 Aug 2016 09:43
Αγαπημένα games:Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4, God Of War 3, Pes 2012 και Umcharted 2.
15 Aug 2016 09:39
Το πρώτο παιχνίδι που αγόρασα ήταν το Metal Gear Solid 2:Sons Of Liberty για PS2.Μιλάμε για παιχνιδάρα!
12 Aug 2016 09:16

GeoRaragh wrote: Όταν συνθεδώ με το PS4 στο Internet γίνεται να βάλω τα στοιχεία του λογαριασμού μου από το PS3 για να κάνω καινούργιο λογαριασμό στο PS4?

Ναι, βάλε τα ίδια ακριβώς στοιχεία ώστε να έχεις πρόσβαση σε ότι έχεις αγοράσει από το store με το account του PS3, στο friend list και στα trophies..
Αν βάλεις διαφορετικά θα θεωρηθεί νέο account..
11 Aug 2016 12:42
Όταν συνθεδώ με το PS4 στο Internet γίνεται να βάλω τα στοιχεία του λογαριασμού μου από το PS3 για να κάνω καινούργιο λογαριασμό στο PS4?
09 Aug 2016 11:00
PlayStation 4 Neo και... κόντρα στήθος με στήθος με το XBox One S της Microsoft.
08 Aug 2016 01:19 - 08 Aug 2016 01:22
Να το παμε με τη λογικη σου αν και δεν ισχυει γιατι πλεον η ms εβγαλε και νεοτερη κονσολα απο το απλο το xbox one με αποτελεσμα να ειναι λογικο να πεσει η τιμη του παλιου κατι που η sony δεν εχει κανει γιατι πολυ απλα δεν εβγαλε νεα κονσολα.

Αλλα ας το παμε με την λογικη σου λοιπον:
Το ξερεις οτι το xbox one s 500gb θα κοστισει 300 ευρω οταν ερθει Ελλαδα(Τουλαχιστον στις χωρες που πουλιεται η 500gb εκδοση κοστιζει 299 δολαρια και ξερουμε ποσο κοστιζουν οταν ερχονται Ελλαδα αυτα τα προιοντα(Δεν υπαρχει ισοτιμια ευρω <-> δολαριο) ενω το playstation 4 500gb κοστιζει 302 ευρω η φτηνοτερη τιμη στο σκρουτζ αυτη τη στιγμη).
Και αυτο χωρις να βαλουμε το headset που το xbox one s δεν εχει.
07 Aug 2016 11:20 - 07 Aug 2016 11:31
Εχει δοκιμασει κανεις ασυρματα 5.1 ή 7.1 stereo headset που να ειναι συμβατα με τις κονσολες(Xbox one & playstation 4)?
Κατι σαν τα παρακατω δηλαδη.
[img

Αν ναι ποια η αποψη σας γι' αυτο με βαση τις εμπειριες σας?
07 Aug 2016 09:58 - 07 Aug 2016 11:32
Αφου οπως λες το εχεις στο ντουλαπι μου το δινεις εμενα που το χρειαζομαι και δεν μου ειναι καθολου αχρηστο.
Και αν δηλαδη βγαζανε το ιδιο ακριβως headset που εχει το xbox one σε ασπρο θα σε χαλαγε εσενα?

Οταν λεω " δεν τα παιρνω απο την ms" εννοω οτι επειδη δεν ειμαι fanboy λεω και τα θετικα αλλα και τα αρνητικα οποιασδηποτε κονσολας(Ακομα και του ps4 που συμπαθω).
Δεν λεω με τη καμια οτι ειναι λαθος να προτιμάς μια κονσολα(Κι εγω προτιμάω το ps4 και δεν το εχω κρυψει ποτε μου) αλλα αντικειμενικότητα που λεω ποιο πανω ειναι ναι εχεις(Ή ειχες) και τις δυο κονσολες και να λες και τα θετικα αλλα και τα αρνητικα της καθε κονσολας οχι επειδη "συμπαθεις" οπως λες μια κονσολα να λες μονο τα θετικα και τα αρνητικα να τα κανεις γαργαρα.

Εχει δοκιμασει κανεις ασυρματα 5.1 ή 7.1 stereo headset που να ειναι συμβατα με τις κονσολες(Xbox one & playstation 4)?
Κατι σαν τα παρακατω δηλαδη.
[img

Αν ναι ποια η αποψη σας γι' αυτο με βαση τις εμπειριες σας?
06 Aug 2016 09:38
Κι εγώ βαριέμαι να βρω το comment για να κάνω edit οπότε πάμε πάλι: Game Boy, Game Boy Pocket, Game Boy Colour (X2), Game Boy Advance, Game Boy Advance SP, Nintendo DS (X2), Nintendo DS Lite (X3), PSP (X2), PSP Go, Game Gear, Master System, Mega Drive, PlayStation, PSOne, Dreamcast, PlayStation 2 (X4), Xbox, Wii (X3), PlayStation 3 (X3), Xbox 360 (X2), Wii U, PlayStation 4, Xbox One. Και πιθανόν να αγοράσω μερικές ακόμα... :P
04 Aug 2016 22:50 - 04 Aug 2016 22:50
Θα ήθελα να ενημερώσω ότι από χθες μέχρι και τώρα για κάποιον άγνωστο λόγο το site του truetrophies.com μου εμφανίζει ένδειξη απαγόρευσης για το σκορ και το ότι δεν μπορώ να κάνω request το button.

Σύμφωνα με αυτό εδώ εν συντομία αναφέρει ότι το psn ήταν εκτός λειτουργίας ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι αυτή την στιγμή.

Δεν γνωρίζω πως διορθώνεται αυτό ή αν θα διορθωθεί τις επόμενες ημέρες ή τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να πάρω μέρος με διαφορετικό psn id.
03 Aug 2016 18:35
Replied by Sotiris Greece on topic Inside
Επιβεβαιώθηκε και επίσημα και στο PS4 για 23/8/2016.

03 Aug 2016 17:49
Το κύμα προσφορών συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα εδώ + τα προηγούμενα που βρίσκονται ακόμη σε ισχύ.
02 Aug 2016 19:50
Replied by Sotiris Greece on topic Battlefield 4
To promotion κλείνει με το τελευταίο dlc του China Rising.

PS4
PS3
Xbox 360
Pc
01 Aug 2016 22:14
Displaying 4546 - 4560 out of 10571 results.