Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

23 Nov 2016 15:01 - 23 Nov 2016 15:07
Επιτέλους έχω στα χέρια μου το πολυπόθητο φοβερό παιχνίδι Assassin's Creed Syndicate και ελπίζω να περάσω υπέροχα στον μαγικό κόσμο του.Αν μπορούσα να το παίξω με Playstation VR Headset τόσο το καλύτερο. xD

21 Nov 2016 13:20
Νομίζω πως δεν θα έχεις κάποιο θέμα, φίλε chris_24 .
21 Nov 2016 11:59
θα το δοκιμασω αυτο για να δω εαν θα γινει κατι ..Επισης σκεφτηκα να αλλαξω το email να βαλω καινουργιο δλδ στο τωρινο ..και με το ιδιο email να φτιαξω καινουργιο λογαριασμο στην ΕΑ .. Εαν γινει αυτο θα εχω καποιο θεμα ?
21 Nov 2016 02:38
Οταν ανοιγεις το PS4 διαλεγεις σε ποιο account θα συνδεθεις.

Τωρα ειδικα για το Fifa 17 δεν ξερω αν μπορεις οντως να την γλιτωσεις. Εννοεις μαλλον οτι στο PS3 επαιζες με αλλο προφιλ και στο PS4 περιμενες να παιξεις με αλλο αλλα παιζεις ξανα με τον ιδιο. Μπορει να εχεις account στην EA και να εχεις δηλωσει εκει και τα δύο emails μαζι (αυτα που αντιστοιχουν στα 2 PSN accounts σου) και στα αναγνωριζει σαν ενα.

Οπως και να εχει και που συνδεεσαι και εχεις τα points και το level σου μην σε ανησυχει. Καλυτερα για σενα για να ξεκλειδωνεις πιο πολλα στο shop.

Επισης το οτι χρησιμοποιησες το παλιο σου account στο PS4 οταν ανοιξες την κονσολα μπορει να παιζει ρολο. Απο τα Settings/Users του PS4 δοκιμασε να κανεις το αλλο account σου "Set as primary" κι ετσι μπορει στο Fifa 17 να ξεκινησεις απο το μηδέν.
20 Nov 2016 23:39
Η Microsoft έχει αναρτήσει το παρακάτω βίντεο που διαφημίζει την Black Friday.

Κατά το διάστημα 18-28 Νοεμβρίου, οι συνδρομές Xbox Live Gold θα κοστίζουν 1 ευρώ για τον πρώτο μήνα. Στις 25 Νοεμβρίου, τρεις ημέρες πριν την λήξη της εκπτωτικής περιόδου, θα ανακοινωθούν επιπλέον προσφορές.
Η Microsoft έδωσε Οι προσφορές αυτές αφορούν για την ώρα μόνο τους κατόχους Gold συνδρομής. Οι Silver συνδρομητές θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτές στις 22 Νοεμβρίου, ενώ θα έχουν ένα επιπλέον κόστος της τάξεως του 10%. H λίστα που θα δείτε παρακάτω δεν είναι η τελική, καθώς σταδιακά θα προστεθούν επιπλέον προσφορές.

Δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές για το Xbox One:
Warning: Spoiler!

Δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές για το Xbox 360:
Warning: Spoiler!

Η Sony ανακοίνωσε την φετινή Black Friday για το PSN.

Για τις ανάγκες του promotion έχει ανεβάσει το παρακάτω βίντεο που αναφέρει ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν gaming εκπτώσεις έως και 60%.

Οι προσφορές θα ξεκινήσουν από αυτή την Πέμπτη. Επισκεφθείτε την σελίδα Playstation.com/black-friday για περισσότερες πληροφορίες. Πάνω από 100 games για PS4, PS3 και PS Vita θα υποστούν μειώσεις τιμών. Συνεπώς όσοι θέλετε να κάνετε τις αγορές σας...κρατηθείτε για λίγες ημέρες.
19 Nov 2016 23:54
Ναι στην αρχη με το που πηρα το ps4 μετα εκανα αλλαγη στο psn
19 Nov 2016 18:59
Μήπως το παλιό σου account είχε γίνει επίσης login κάποια στιγμή στο PS4;
19 Nov 2016 18:57
Ακριβως αυτο εχει γινει
19 Nov 2016 18:55
Δηλαδή έχεις διαφορετικό Origin email και διαφορετικό PSN email και παρόλα αυτά έχει εντοπίσει το παλιό προφίλ σου;
19 Nov 2016 18:52
ειχα κανει καινουργιο ακαουντ με το email που εχω στο psn (ps4) Ενω το παλιο ηταν με το email που ειχα στο psn (ps3)
Εαν φτιαξω καινουριο ακαουντ στο origin με καινουργιο εμαιλ και αλλαξω και το εμαιλ που εχω στο psn(ps4) θα δουλεψει? Θα εχω θεμα γενικα με τον λογαριασμο μου στο ps4 ?
19 Nov 2016 18:45
Λογικά όταν έκανες login στο FIFA 17 θα σου ζήτησε origin email και password και από εκεί θα είδε το παλιό profile σου. Απλά κάνε ένα νέο account στο origin και κάνε login με αυτό.
19 Nov 2016 18:30
Καλησπερα σε ολους .. Το προβλημα ειναι το εξης: Εχω 2 psn ενα στο 3 και ενα στο 4 με διαφορετικα email το καθενα... Καθως λοιπον πηρα το φιφα 17 και συνδεθηκα για να παιξω και τα λοιπα βλεπω οτι ηταν συγχρονισμενο το παιχνιδι -account απο το ps3 διοτι δεν με ξεκινησε απο το 0 (αλλα απο το λεβελ που ειχα )... Υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξει αυτο δλδ να διαγραφει και να ξεκινησω κανονικα απο το 0 ...Ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω :P
14 Nov 2016 17:11
Πωλειται ολα οσα βλεπετε στις φωτος του παρακατω link

postimg.org/gallery/u78pu142/

Τα παιχνιδια του GB,GBC,GBA,DS,PSP που ειναι μαζεμενα στη μια φωτογραφια, ειναι ολα ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ!

Καποια απο τα παιχνιδια του Playstation 1 εχουν σπασμενες-ραγισμενες θηκες,ενω σε καποια λιγα λειπουν τα βιβλιαρακια.

ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΣΤΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΠΜ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ

ΣΤΕΛΝΩ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΕΛΤΑ
12 Nov 2016 13:00
Καλησπερα παιδες!!

PSN ID: stepar10

Καντε add για Fifa, GTA, Rocket League, NBA2k, Uncharted.
11 Nov 2016 18:10 - 18 Jun 2017 18:29
Θυμάστε το υποτιθέμενο Arcade game Polybius, το οποίο δεν αναπτύχθηκε ποτέ αλλά κυκλοφορούσε ένας μύθος ότι είχαν βγει κάποτε 5-6 coin-op; Συζητούσαμε για αυτό σε αυτό το forum topic που είχε ανοίξει ο Devilhunter_PS .

Ε λοιπόν ο Jeff Minter, που ανέπτυξε το indie game TkX και διάφορα ακόμη games, αναπτύσσει το Polybius στο PlayStation VR. Γιατί κάποιος έπρεπε να κάνει την αρχή. Το concept του παιχνιδιού είναι ότι θα πρέπει να περάσετε μέσα από levels αποφεύγοντας τις παγίδες και ταυτόχρονα προσπαθώντας να μην...ζαλιστείς με την περίεργη παλέτα χρωμάτων που θυμίζει 80's και ειναι ικανή να σε ζαλίσει. Ο αστικός μύθος που είχε βγει έκανε λόγο για δήθεν ζαλάδες, ναυτίες και παρενέργειες στην όραση των gamers που φυσικά δεν ίσχυαν.

Σκεφτείτε τώρα την υλοποίησή του στο PlayStation VR. Φοράτε το headset και με κάμερα πρώτου προσώπου βλέπετε μπροστά σας όλα αυτά τα πολύχρωμα σχέδια σε μαύρο φόντο.

Ο Minter δήλωσε ότι: "Το παιχνίδι δεν θα προκαλεί άγχος ή προσωρινή αμνησία όπως το παλιό Polybius (σ.σ. αναφερόμενος στο indie game Polybius που κυκλοφορεί στο Internet). Ασχολούμαι με ψυχεδελικά φαινόμενα και ίσως το timing ήταν σωστό για να προσπαθήσω να αναπαράγω τα συγκεκριμένα εφέ". Στόχος σας λοιπόν θα είναι να τρέξετε γρήγορα ανάμεσα σε διάφορα κτίρια φτιαγμένα από απλά και φωτεινά πολύγωνα.

Το Polybius στο PlayStation VR θα τρέχει στα 120 frames το δευτερόλεπτο και χωρίς frame drops.
Displaying 4471 - 4485 out of 10571 results.