Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

05 Sep 2018 03:38 - 05 Sep 2018 04:27
Καθώς διαβάζω διάφορες φήμες πως υπάρχει η πιθανότητα μαζί με το Elder Scrolls VI της Bethesda και το Starfield να δούμε και τις κονσόλες νέας γενιάς δηλαδή τέλη του 2019 έχω αρχίσει να απογοητεύομαι πραγματικά.

Το 2021 θα ήταν ιδανική ημερομηνία με την προϋπόθεση ότι οι νέες κυκλοφορίες του PS5 για κάποιο διάστημα θα ήταν συμβατές και με το PS4.

Επιπλέον θεωρώ κάπως άδικο να δούμε κονσόλες νέας γενιάς το 2019 δεδομένου πώς μόλις τρία χρόνια νωρίτερα είχαμε τις κυκλοφορίες XBOX ONE X PROJECT SCORPIO και PS4 PRO.

Αν επαληθευτούν οι φήμες σημαίνει πως το 2020 ίσως είναι η τελευταία χρονιά με νέες κυκλοφορίες για PS4 και XBOX ONE.Μετά θα βλέπουμε μόνο FIFA,PES και ΝΒΑ 2Κ.

Οπότε το 2021 με βλέπω να αγοράζω XBOX 2 για να μην ξαναγοράσω Playstation πάλι ή και καλύτερο PC αν δω ότι με συμφέρει.Εξάλλου το Laptop μου θα έχει κλείσει 5-6 χρόνια τότε.Κάτι είναι και αυτό.

Πάντως το σίγουρο είναι πως βιάστηκα να αγοράσω PS4. Εχω όμως να παίζω αρκετούς τίτλους.
04 Sep 2018 12:55
03 Sep 2018 14:06
Προς πωληση η σπανια επετειακη συλλεκτικη εκδοση PS4 PRO 2ΤΒ

imgur.com/a/iFT0obO

Η κονσολα εχει κυκλοφορησει σε 50000 κομματια παγκοσμίως και στην Ελλαδα δεν ηρθαν επισημα πανω από 100 κομματια

Πωλειται σφραγισμενη και με την προστατευτικη ζελατινα της SONY.

Τιμη 1000 ΕΥΡΩ (ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ)

Πληρωμη ΜΟΝΟ με καταθεση σε τραπεζα και ΔΩΡΕΑΝ αποστολή παντου στην Ελλαδα.
03 Sep 2018 03:41 - 03 Sep 2018 03:51

KillerJason13th wrote: Να το πας σε τεχνικό να σου αλλάξει πάστες,
Δεν παίζουμε με αυτά.
Εαν φτάσεις στο σημείο του ylod πας για reballing το οποίο στοιχίζει αρκετά χρήματα.
Μεγαλύτερο ανεμιστήρα δεν νομίζω οτι είναι εφικτό να μπορεις να βάλεις,
είναι ήδη πολύ μεγάλος ο υπάρχων.
Πάντως εαν πιάνουν τα χέρια σου δεν είναι δύσκολο να το λύσεις μόνος σου.

Οτι να'ναι.........εγώ δεν ασχολούμαι ούτε με πάστες ούτε με τίποτα...ελπίζω στο PS4 να μην αντιμετωπίσω τέτοια θέματα...κανονικά θα έπρεπε να μην υπήρχε θέμα ούτε στο PS3 για συμβατά παιχνίδια !

Εχω ένα Desktop το οποίο βέβαια δεν το χρησιμοποιώ από το 2015 που αγόρασα το Laptop αλλά είναι Nvidia Geforce 8500 GT Intel Pentium 4 και λειτουργεί κανονικά και δεν το έχω πάει ποτέ για συντήρηση.

Νόμιζα κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τις κονσόλες,πως είναι ανθεκτικές για πολύ καιρό.
03 Sep 2018 02:57 - 08 Sep 2018 04:05

Manos wrote: Από τις 5/3/2019 και έπειτα σταματάει η υποστήριξη.

Δες εδώ όλες τις πληροφορίες αναλυτικά

Ετσι και αλλιώς τα τελευταία κορυφαία παιχνίδια για PS3 κυκλοφόρησαν το 2015 με αποκορύφωμα το Call of Duty Black Ops 3 το οποίο δεν μπορώ να το παίξω στο Laptop μου. (Edit Το Black Ops 3 κυκλοφόρησε μόνο σε Multiplayer και Zombie mode)

Μετά το 2015 κυκλοφορούν κυρίως sports game για την κονσόλα όπως Fifa,Pes κ.λ.π

Δηλαδή ο χρόνος ζωής του PS3 είναι 9-10 χρόνια κυρίως και με τα sports και άλλα λιγότερο απαιτητικά παιχνίδια θα είναι 13-14 χρόνια νομίζω.
03 Sep 2018 00:28
PSN ID: Warrior_3311 (μόνο σε PS4 παίζω οπότε και PS5 να βγεί πάλι PS4 θα παίζω B)
02 Sep 2018 17:12 - 02 Sep 2018 17:53
Παίδες αποφάσισα τελικά να αγοράσω το Bloodborne.

Θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ Bloodborne GOTY edition και Bloodborne Playstation Hits ;

Ρωτάω γιατί βρίσκω το Bloodborne Playstation Hits άμεσα διαθέσιμο και σε πολύ καλή τιμή ενώ το Bloodborne GOTY edition είτε υπάρχει "κατόπιν παραγγελίας" είτε είναι πολύ ακριβό.

edit:Τελικά παρήγγειλα το Bloodborne GOTY Edition απο το συγκεκριμένο κατάστημα καθώς το βρίσκω σε καλή τιμή συγκριτικά.Αλλού το βρίσκω 50 €.

Επειδή όμως λέει Κατόπιν Παραγγελίας θα επικοινωνήσω μαζί τους και αν αργήσουν αρκετά θα το ακυρώσω και θα αγοράσω το Bloodborne Playstation Hits το οποίο δεν περιλαμβάνει το DLC "The Old Hunters" απ'οτι ξέρω .
31 Aug 2018 17:57
Κοίταζα απο περιέργεια διάφορες τιμές των συλλεκτικών εκδόσεων στο Ebay για να σπάσω πλάκα και η PS4 Pro 500 Million Limited Edition πουλιέται ακόμη και στα 1,667.94 € LOL

Playstation 4 PS4 Pro 500 million Limited Ed 2TB Console LOW NUMBER in hand uk!!
31 Aug 2018 00:08 - 31 Aug 2018 00:45

alexkonstantopoulos7 wrote: Πέδες άν χαρίζει κανείς ps2 games πείτε μου γιατί μου λείπουν αρκετοί καλοί τίτλοι

Δεν έχω να σου χαρίσω ps2 games αλλά με την ευκαιρία διαβάζοντας το post σου θέλω να αναφέρω πως βλέπω το μέλλον του PS4 σε κάποια χρόνια και ανησυχώ. Ελπίζω να προλάβω να αγοράσω το Bloodborne οπωσδήποτε πριν εξαντληθεί εντελώς και σταματήσει να επανακυκλοφορεί και το ψάχνω. (βέβαια είμαι υπερβολικός πιστεύω γιατί βγήκε στην αγορά το 2015 και λογικά θα υπάρχει για πολύ καιρό στην αγορά)

Με την ευκαιρία να σε ενημερώσω πως μπορείς να βρείς από εδώ αρκετούς τίτλους PS2 σε καλή τιμή.
30 Aug 2018 17:09 - 30 Aug 2018 17:12

musicnet2 wrote: Τα παιχνίδια vr έχουν συναρπαστικη εμπειρία ειδικά με παρέα.Δεν έχω παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά τα άλλα όπως το re7 αξίζει να ξαναβγάλουν.

Η παρέα γιατί βοηθάει στην συνολική εμπειρία ; Παιχνίδια όπως το Resident Evil 7 φαντάζομαι είναι πιο απολαυστικά όταν παίζεις μόνος σου.

Πάντως φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα εμπειρία να βρίσκεσαι δηλαδή στην ουσία στο χώρο του παιχνιδιού,ειδικά στο Skyrim εκεί που σου επιτίθενται δράκοι μέχρι να το συνηθίσεις θα έχει πολύ φάση.Επίσης θα ήθελα να το δω σε κανένα Call of Duty.

Μελλοντικά θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή.Πιστεύω θα έπρεπε να το είχαν τα Internet Cafe.Δεν ξέρω αν το έχουν ορισμένα στην Αθήνα.
30 Aug 2018 16:48 - 30 Aug 2018 16:50

akiszax wrote:

Serebrian wrote: Χτες νοίκιασα το VR με φίλους και μπορώ να πω πως με εξέπληξε ευχάριστα. Παίξαμε Farpoint το οποίο ευχαριστήθηκα αρκετά μπορώ να πω. Ειδικά την καραμπίνα. Όταν οι εχθροί έρχονταν πάνω σου ένιωθες τον φόβο και το σώμα μου αντιδρούσε αυτόματα στο να αποφύγει την ψηφιακή απειλή.

Σε πιο χαλαρή φάση δοκιμάσαμε και το Playroom VR το οποίο ήταν αξιολάτρευτο. Δεν ξέρω κατά πόσο θα άξιζε τα 300 σε βάθος χρόνου αλλά όσο έπαιξα το ευχαριστήθηκα.

Τα έχω δοκιμάσει με το resident evil 7, αρκετά καλα μπορώ να πω. Στο 25 λεπτο ομως με ζαλισαν. πόσο άντεξες εσύ?

Έπαιξα σπαστά γύρω στο δίωρο. Μπορώ να πω πως μετά το φαγητό ήταν που μου έφερε μια ελαφρυά ναυτία κάπου στο μισάωρο και μένα. Πριν το φαγητό στο μισάωρο δεν μου προκάλεσε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Περισσότερο η πλάτη μου πόνεσε καθώς παίζοντας όρθιος το βάρος έπεφτε πάνω της.
30 Aug 2018 15:39
God of War 2018 θα είναι το πρώτο παιχνίδι το οποίο θα παίξω στο PS4 καθώς θα βρίσκεται στο πακέτο με την κονσόλα.Από εβδομάδα θα την έχω στα χέρια μου και ελπίζω να το απολαύσω. xD
30 Aug 2018 02:08
Αν σκεφτεί κανείς πως το PS3 κυκλοφόρησε το 2006 και το 2018 ακόμα κυκλοφορούν ορισμένοι νέοι τίτλοι στην πλατφόρμα όπως το Fifa 19,κανονικά το PS4 το οποίο βγήκε στην αγορά το 2014-2016 με το PS4 pro θα πρέπει να υποστηρίζεται μέχρι το 2026-28 μιλάμε για άλλα 7 χρόνια τουλάχιστον κάτι το λογικό.Περισσότερες απόψεις τις έχω γράψει και εδώ

Εγώ πάντως αποφάσισα να αγοράσω PS4 όχι μόνο για τα χρόνια που έχει μπροστά της η κονσόλα με νέες κυκλοφορίες (5+ απο σήμερα) αλλά και για τους τίτλους που έχουν ήδη κυκλοφορήσει.
29 Aug 2018 22:37
Ένα νέο VR Sports game ετοιμάζεται από την εταιρεία ανάπτυξης Survios. Ονομάζεται Creed: Rise to Glory και αποτελεί ένα VR Boxing game.

Σε αυτό ο κόουτς σας θα είναι ο Rocky Balboa (Silvester Stalone) από την θρυλική ταινία Rocky. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC (Oculus Rift και άλλα συμβατά headsets) και PS4 (PlayStation VR) το φθινόπωρο.

Το Creed θα διεξάγεται στο σύμπαν του Rocky και θα σας βάζει να ελέγξετε τον Adonis Creed, έναν ανερχόμενο μποξέρ, ο οποίος θα είναι γιος του θρυλικού Apollo Creed. Το παιχνίδι θα διαθέτει Career mode και Freeplay mode. Υπάρχει επίσης Training mode με προπονητή τον Rocky Balboa. Οι developers υλοποίησαν την τεχνολογία Phantom Melee για καλύτερα αποτελέσματα.

Προσέξτε την φωνή του τρέιλερ και κλάψτε από τα γέλια με τον Stalone!
Displaying 3646 - 3660 out of 10570 results.