Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

19 Sep 2018 14:55 - 19 Sep 2018 14:56
Replied by Blood Prince on topic PlayStation Classic
Απ'οτι βλέπω το έτος 2018 υποστηρίζει το Playstation 1 με αυτά που κάνει ! Θα ήθελα να μάθω αν σε κάποιον χαλάσει η κονσόλα θα μπορεί να την στείλει για τεχνική υποστήριξη ; lol Ρητορικό το ερώτημα.

Πρόσφατα διέκοψαν την τεχνική υποστήριξη του Playstation 2.

Πάντως αποτελεί μια ενδιαφέρουσα και ικανοποιητική κίνηση για όσους αρέσουν τα Retro.
19 Sep 2018 13:18

Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία του PlayStation Classic, μια νέα έκδοση της πρώτης κονσόλας που κυκλοφόρησε η Sony. Θα μπορείτε να την συνδέσετε στην τηλεόρασή σας, ενώ έχει 20 προεγκατστημένους τίτλους. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πέντε από αυτούς οι οποίοι είναι: Final Fantasy 7, Jumping Flash, R4: Ridge Racer Type 4, Tekken 3 και Wild Arms. Το PlayStation Classic θα είναι κατά 45% μικρότερο από την αυθεντική κονσόλα.

Το PlayStation Classic θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου ημέρα που σηματοδοτεί 24 χρόνια από την αρχική του κυκλοφορία. Θα έχει κόστος 100 ευρώ.
18 Sep 2018 15:27 - 18 Sep 2018 15:44
Αν το θες πάρα πολύ μπορείς να το παραγγείλεις μέσω ebay από Αμερική (30 € με μεταφορικά για PS3).

Edit Γίνεται δημοπρασία απ'οτι είδα.

Μπορείς όμως να το παραγγείλεις μέσω ebay από Ηνωμένο Βασίλειο (40 € με μεταφορικά για PS3)
13 Sep 2018 21:09 - 13 Sep 2018 21:12
Replied by Blood Prince on topic Bloodborne
Λοιπόν σήμερα ξεκίνησα να παίζω το πολυπόθητο παιχνίδι Bloodborne,το οποίο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους αγόρασα Playstation 4 και όχι XBOX One.

Αυτό το οποίο παρατήρησα είναι πως μπορώ να παίξω κυρίως Offline γιατί το Online απαιτεί συνδρομή στο PSN Plus.Μπορώ βέβαια να επιλέξω Free trial για κάποιο διάστημα αλλά επειδή δεν με πολυενδιεφέρει επέλεξα Offline.

Ενα από τα σημαντικότερα για μένα σε ένα τέτοιο παιχνίδι όπως ακριβώς έκανα και με το Dark Souls 2 Scholar of the first sin είναι να μου αρέσει ο χαρακτήρας μου.

Οπότε καθώς δημιούργησα έναν (ωραίο χαρακτήρα :oops: ) ανεβάζω κάποιες εικόνες. xD
10 Sep 2018 16:08 - 10 Sep 2018 16:09
Μετά απο αυτή την είδηση σχετικά με την φημολογούμενη κυκλοφορία του Batman τo 2020 για την νέα γενιά κονσολών επιβεβαιώνεται σε μεγάλο βαθμό πως το έτος 2020 θα έχουμε το PS5.

Ετσι όμως και σταματήσουν να κυκλοφορούν παιχνίδια για PS4 τόσο νωρίς δεν πρόκειται να ξαναγοράσω κονσόλα ποτέ.Θα λιώσω αρκετά παιχνίδια του PS4 που έχουν κυκλοφορήσει και τέλος.Δεν θα μπω στο "τρυπάκι" να αγοράζω κονσόλα κάθε λίγο και λιγάκι.
09 Sep 2018 19:19
Τώρα που έχω το Playstation 4 στο Laptop μου επανεγκατέστησα το Skyrim το οποίο είναι σταθερή αξία από το CD.Το Assassin's Creed 3 δεν το'χω retail οπότε κάποια άλλη φορά.Το Fifa 15 το απεγκατέστησα γιατί δεν παίζω συχνά και επειδή μου έκανε κάποια θέματα με τον ήχο κάποιες φορές.
09 Sep 2018 16:05
που πωλούν το Sony Playstation 4 Pro (1TB)
ολοκαίνουργιο και σφραγισμένο σε κουτί
έρχεται με 3 ελεγκτές
12 δωρεάν παιχνίδια
ακουστικά
φορτιστή dualshock

δωρεάν παράδοση σε οποιαδήποτε τοποθεσία.
τιμή: 250 ευρώ

100% ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!
100% γρήγορη παράδοση!

επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας για αγορά

(η αποστολή και η παράδοση είναι δωρεάν)
μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις εταιρείες Whatsapp, Viber και Telegram
για γρήγορη απάντηση (Online 24/7)
Whatsapp: +447520609023
Mohammed Rashed
mohamrash345@gmail.com
08 Sep 2018 00:18 - 08 Sep 2018 04:07
Αυτό το ξένο site είναι αρκετά ενδιαφέρον Top PS3 Games of 2016-videogamer.com

Από εδώ φαίνονται τα top games που κυκλοφορούν ανά κονσόλα κάθε έτος.Οπως διαπίστωσα για τρία χρόνια (2013-2015) είχαμε παράλληλες κυκλοφορίες PS4 και PS3 κυρίως.

Τελευταίοι αξιόλογοι τίτλοι για PS3 κυκλοφόρησαν το 2016 με παιχνίδια όπως το The Walking Dead,Batman – The Telltale Series,Resident Evil 0 HD Remaster αλλά στην ουσία μόνο το Batman – The Telltale Series ξεχωρίζει ...ο τελευταίος τίτλος ever θα είναι το Fifa 19 ή το Fifa 21 μάλλον (παράλληλα με την έκδοση PS4 και PS5 όπως έγινε και με το Fifa 14)...αλλά για 10 χρόνια τουλάχιστον είχαμε ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες.

edit:Το site αναφέρει και το Doom 2016 αλλά έχω την εντύπωση πως δεν κυκλοφόρησε στο PS3.
07 Sep 2018 21:54
Επιπλέον να προσθέσω πως όσον αφορά τις τηλεοράσεις καθώς υπάρχει πιθανότητα το PS5 να παίζει σε Ultra HD τηλεοράσεις,μιλάμε για πολλά έξοδα το 2021 να αγοράσει κάποιος και κονσόλα και τηλεόραση Ultra HD .

Το 2025 μπορεί να είναι πιο φτηνές,δεν το αποκλείω...αλλά τότε θα έχουν περάσει ήδη 4 χρόνια ζωής του PS5 και δεν θα έχει την κατάλληλη κερδοφορία.

Λογικά ισχυροί τίτλοι στο PS4 θα συνεχίσουν να βγαίνουν μέχρι το 2022-23 όπως έγινε και με το PS3 στο οποίο κυκλοφόρησαν παιχνίδια όπως το Dragon Age Inquisition και το Tomb Raider του 2013,το Battlefield Hardline κ.λ.π παράλληλα με το PS4.
06 Sep 2018 19:01 - 06 Sep 2018 20:28

akiszax wrote:

Blood Prince wrote:

Blood Prince wrote: Παίδες αποφάσισα τελικά να αγοράσω το Bloodborne.

Θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ Bloodborne GOTY edition και Bloodborne Playstation Hits ;

Ρωτάω γιατί βρίσκω το Bloodborne Playstation Hits άμεσα διαθέσιμο και σε πολύ καλή τιμή ενώ το Bloodborne GOTY edition είτε υπάρχει "κατόπιν παραγγελίας" είτε είναι πολύ ακριβό.

edit:Τελικά παρήγγειλα το Bloodborne GOTY Edition απο το συγκεκριμένο κατάστημα καθώς το βρίσκω σε καλή τιμή συγκριτικά.Αλλού το βρίσκω 50 €.

Επειδή όμως λέει Κατόπιν Παραγγελίας θα επικοινωνήσω μαζί τους και αν αργήσουν αρκετά θα το ακυρώσω και θα αγοράσω το Bloodborne Playstation Hits το οποίο δεν περιλαμβάνει το DLC "The Old Hunters" απ'οτι ξέρω .

Από το κατάστημα που το παρήγγειλα μου είχαν πει πως το Bloodborne GOTY Edition θα το έχω μέχρι αύριο.Σήμερα που τους πήρα τηλέφωνο μου λένε μέχρι την άλλη Πέμπτη.

Επειδή έχω το God of War να παίζω και επειδή η τιμή που το πουλάνε είναι αρκετά ιδανική δεν βιάζομαι και περιμένω.Αν δεν το έχουν πάλι,μπορεί να το ακυρώσω και να αγοράσω κάποιο άλλο.

Μια δικια μου γνωμη ειναι αν σε πανε σήμερα, αυριο, μεθαύριο, την αλλη εβδομαδα. καλύτερα ψαξου να το αγοράσεις απο κάπου άλλου. Και για game του 2015 να εχει 50 ευρώ ειναι πολυ ακριβά. Μια ματια που έριξα στο skrutz, είδα οτι το έχουν στα μισά της τιμής αυτής, και παρακάτω.

Επειδή δεν βιάζομαι γι'αυτό περιμένω.Αν δεν μου το στείλουν ούτε την άλλη Τετάρτη (καθώς είπαν θα το έχω την άλλη Πέμπτη) θα το ακυρώσω λογικά.

To Bloodborne το βρίσκω και με 20 € σε άλλο κατάστημα,αλλά την GOTY edition η οποία περιλαμβάνει και το DLC την βρίσκω με 50 € σε αρκετά μεγάλα καταστήματα. (πλαίσιο,public)Στο συγκεκριμένο κατάστημα το βρήκα 24 € γι'αυτό και το παρήγγειλα.

edit: Ενημερωτικά από το Skroutz το βρήκα πως το κατάστημα το πουλάει 24 € αλλά είναι κατόπιν παραγγελίας και ακόμα να το στείλουν...επιπλέον πολλά καταστήματα έχουν το The Witcher 3: Wild Hunt 40 € over παιχνίδι του 2015 επίσης.
06 Sep 2018 18:57

Blood Prince wrote:

Θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ Bloodborne GOTY edition και Bloodborne Playstation Hits ;

Ρωτάω γιατί βρίσκω το Bloodborne Playstation Hits άμεσα διαθέσιμο και σε πολύ καλή τιμή ενώ το Bloodborne GOTY edition είτε υπάρχει "κατόπιν παραγγελίας" είτε είναι πολύ ακριβό.

edit:Τελικά παρήγγειλα το Bloodborne GOTY Edition απο το συγκεκριμένο κατάστημα καθώς το βρίσκω σε καλή τιμή συγκριτικά.Αλλού το βρίσκω 50 €.

Επειδή όμως λέει Κατόπιν Παραγγελίας θα επικοινωνήσω μαζί τους και αν αργήσουν αρκετά θα το ακυρώσω και θα αγοράσω το Bloodborne Playstation Hits το οποίο δεν περιλαμβάνει το DLC "The Old Hunters" απ'οτι ξέρω .

Από το κατάστημα που το παρήγγειλα μου είχαν πει πως το Bloodborne GOTY Edition θα το έχω μέχρι αύριο.Σήμερα που τους πήρα τηλέφωνο μου λένε μέχρι την άλλη Πέμπτη.

Επειδή έχω το God of War να παίζω και επειδή η τιμή που το πουλάνε είναι αρκετά ιδανική δεν βιάζομαι και περιμένω.Αν δεν το έχουν πάλι,μπορεί να το ακυρώσω και να αγοράσω κάποιο άλλο.

Μια δικια μου γνωμη ειναι αν σε πανε σήμερα, αυριο, μεθαύριο, την αλλη εβδομαδα. καλύτερα ψαξου να το αγοράσεις απο κάπου άλλου. Και για game του 2015 να εχει 50 ευρώ ειναι πολυ ακριβά. Μια ματια που έριξα στο skrutz, είδα οτι το έχουν στα μισά της τιμής αυτής, και παρακάτω.
06 Sep 2018 15:36 - 06 Sep 2018 15:39

06 Sep 2018 14:47 - 06 Sep 2018 14:48

Blood Prince wrote: Με το που κάθομαι στο γραφείο,χύνω το ποτήρι με την Coca Cola.

Το Laptop μου που είναι πάνω στο γραφείο την γλίτωσε,αλλά μεγάλη ποσότητα από την Coca Cola χύθηκε πάνω στο χειριστήριο που ήταν στο γραφείο...και σκέφτομαι την μάμησα τώρα.......

Μετά το δοκιμάζω το χειριστήριο στο playstation και λειτουργεί για την ώρα κανονικά και δεν έχει στεγνώσει καλά καλά...ελπίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα....και χρειαστώ να αγοράσω καινούργιο...αλλά μεγάλη γκαντεμιά και δεν το έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου.

Επαιξα σήμερα για μια ώρα God of War και όλα καλά με το χειριστήριο μέχρις στιγμής παρά το γεγονός πως χύθηκε Coca Cola πάνω.....xD :woohoo: βέβαια έχω και εγγύηση 1 έτος αλλά δεν θα ήταν και ότι καλύτερο να το χαλάσω χωρίς να παίξω καθόλου......
06 Sep 2018 02:44 - 06 Sep 2018 03:12
Με το που κάθομαι στο γραφείο,χύνω το ποτήρι με την Coca Cola.

Το Laptop μου που είναι πάνω στο γραφείο την γλίτωσε,αλλά μεγάλη ποσότητα από την Coca Cola χύθηκε πάνω στο χειριστήριο που ήταν στο γραφείο...και σκέφτομαι την μάμησα τώρα.......

Μετά το δοκιμάζω το χειριστήριο στο playstation και λειτουργεί για την ώρα κανονικά και δεν έχει στεγνώσει καλά καλά...ελπίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα....και χρειαστώ να αγοράσω καινούργιο...αλλά μεγάλη γκαντεμιά και δεν το έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου.
05 Sep 2018 20:53
Εγώ πιστευω πως η κυκλοφορία για το PS5 δεν θα είναι το 2019 είναι πολύ νωρίς, έχει ακόμα να δώσει πολλά το PS4. Όπως η συμβατότητα τον game τίτλων ακολουθεί από το Playstation 3 σε Playstation 4 έτσι πιστευω θα γίνει και στο PS5.
Displaying 3631 - 3645 out of 10570 results.