Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

10 Jun 2019 14:44
Πωλουνται οι κονσολες που βλεπετε, καθως και διαφορα αλλα πραματακια.Στο παρακατω link μπορειτε να δειτε πιο αναλυτικες φωτος ολων αυτων.

imgur.com/a/lcdtMGb

Αναλυτικα οι τιμες και η κατασταση των αντικειμενων αναγραφονται διπλα στο καθενα.

Στελνω παντου με ΕΛΤΑ.

-- ΚΟΝΣΟΛΕΣ -- :

1) Nintendo Wii Red Anniversary.
Ειναι σε αριστη κατασταση και πληρες με το κουτι του και ολα τα βιβλιαρακια.Εχει ολα τα καλωδια μαζι και ειναι επισης σε τελεια κατασταση. Φυσικα δινονται μαζι και τα παιχνιδια ποθ εδινε μαζι η NINTENDO. Πρακτικα ειναι σαν καινουριο. 100 €

2) Playstation 4 PRO 2TB 500 Million Anniversary Edition.
Η συλλεκτικη εκδοση PS4 με τα 2 TB που κυκλοφορησε για τις 500 εκ. πωλησεις του PLAYSTATION. Σφραγισμενη στο ναυλον της χωρις το χαρτονενιο κουτι της SONY. 720 €

3) Atari Jaguar.
Καινουριο Atari Jaguar. Η υπερσπανια κονσολα της ATARI πρακτικα καινουρια μιας και εχει δουλεψει 1 φορα. Τα παντα μεσα ειναι στα σακουλακια τους οπως τα βλεπετε και ειναι ολα στην πενα. Το κουτι ειναι ταλαιπωρημενο. 300 €

4) Playstation 2 Slim.
Σε αριστη κατασταση και ατσιπαριστο. Ολα τα καλωδια μεσα με 1 χειριστηριο και 1 καρτα μνημης. 70 €

5) Nintendo DSI ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ.
Σφραγισμένο με ταινία Nortec και σε πολυ καλη κατασταση κατασταση εξωτερικα. Είναι σε λευκό χρώμα. 120 €

6) 3DS Pink.
Σφραγισμενο. Ειναι το bundle με το παιχνιδι NINTENDOGS & CATS και ειναι αχρησιμοποιητο και σε τελεια κατασταση. 160 €

7) 3DS Ice White.
Είναι ασπρου χρωματος και βρισκεται σε τελεια κατασταση. Εχει φορτιστεί και ανοιχτει 1 φορα για να δω την εκδοση του FIRMWARE (Είναι η 2.10,οποτε μπορειτε ευκολα να βαλετε CFW).Όλα τα παρελκομενα είναι επισης σε αψογη κατασταση και εντελως αχρησιμοποίητα. Συμπεριλαμβανεται και καρτα μνημης 2 GB. 110 €

8 ) DS Fat.
Η κονσολα εξωτερικα ειναι σε πολυ καλη κατασταση χωρις γρατσουνιες και σημαδια. Χωρις λόγο έχει εμφανισει μια οριζοντια γραμμή στην πανω οθόνη, εμφανιστηκε ξαφνικα. Δεν ενοχλει ομως και πολυ. 20 €

9) Playstation 1.
Ειναι η εκδοση 1002 made in Japan. Εχει την εξοδο parallel, που στα νεωτερα μοντελα ειχε σταματησει να υπαρχει. Ειναι τσιπαρισμενο και λειπει ενα δοντακι απο το drive. Τα αντιγραμενα δυσκολευεται να τα παιξει, αλλα στα original πεταει. Μαζι 1 χειριστηριο και 1 καρτα μνημης. 40 €

10) Nintendo DSI.
Ειναι λευκου χρωματος, με το κουτι του και ειναι σε αρκετα μεταχειρισμενη κατασταση. Η κατω οθονη εχει αρκετες και χοντρες γρατσουνιες που ομως δεν εμποδιζουν να χρησιμοποιησετε το πενακι. Η πανω οθονη ειναι μια χαρα. 40 €

-- ΔΙΑΦΟΡΑ -- :

1) Κουτια απο κονσολες τα οποια ειναι απο
PSP

Κουτια απο τα διαφορα bundles που ειχαν κυκλοφορησει. Μονο τα κουτια ειναι,δεν υπαρχει τιποτα εσωτερικα. 10 € το ενα
GBA
Κουτι απο μωβ GBA το οποιο εχει μεσα ολα τα βιβλιαρακια και το ναυλον της κονσολας. Ειναι σε αρκετα ταλαιπωρημενη κατασταση, ειδικα στην πισω οπου εχει και ενα σκισιμο το οποιο ειναι κολλημενο με σελοτειπ. 15 €

2) Κιθαρα ασυρματη απο Guitar Hero Aerosmith Bundle (Οταν βαζω μπαταριες δεν αναβουν τα λαμπακια καθολου αλλα νομιζω οτι φτιαχνεται για οποιον μπορει να την ανοιξει και να το ψαξει.Επισης λειπει το καπακι που καλυπτει τις μπαταριες.ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ USB RECIEVER για να συνδεθει η κιθαρα με την κονσολα.ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΙΘΑΡΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΤΙ). 5 €

3) XBOX 360 HD-DVD Player το οποιο ειναι ολοκαινουριο και σε τελεια κατασταση. 40 €
01 Jun 2019 20:44 - 13 Nov 2019 01:32

Αρχικά κυκλοφόρησε ως alpha έκδοση στις 18 Αυγούστου του 2017 και συνέχισε με μια beta έκδοση για PC τον Μάιο του 2018. Ωστόσο στην συνεχεία έκανε το ντεμπούτο του και στις πλατφόρμες PlayStation 4 και Xbox One στις 21 Μαΐου του 2019. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι από την ημέρα που είναι διαθέσιμο υποστηρίζει cross-platform play λειτουργία. Το Dauntless είναι η πρώτη κυκλοφορία του στούντιο, το οποιο σε συνεργασία με developers από τις Riot Games , Bioware, Blizzard Entertainment και Capcom μας παρουσίασε μια αξιόλογη και ενδιαφέρουσα προσπάθεια. Το Dauntless δεν ήρθε για να αναδείξει το κυνήγι σήμερα αλλά να μας παρουσιάσει μέσω ενός παράλληλου σύμπαντος την σημαντικότητα αυτής της τέχνης τα παλιότερα χρόνια. Πρόκειται για ένα Free-To-Play, Αction, Role- Playing game, με τις Phoenix Labs και Epic Games να έχουν αναλάβει την ανάπτυξη και την κυκλοφορία του αντίστοιχα.
31 May 2019 15:51 - 31 May 2019 15:53
Replied by Blood Prince on topic Death Stranding
Δείτε 9 λεπτά gameplay από το official channel του Playstation.Φαίνεται ενδιαφέρον.

29 May 2019 17:01
Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσίευση της επίσημης Ταϊβανέζικη σελίδας του PlayStation, το Death Stranding θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου. Και ναι φέτος εννοεί, μέσα στο 2019.
Αναμένω με ανυπομονησία !
28 May 2019 19:28
Λανσάρισμα PS5 χωρίς νέο PSVR

Πλήρης συμβατότητα με το τωρινό.

Πλέον γνωρίζουμε ότι δεν θα υπάρξει νέο VR headset μαζί με την κυκλοφορία της κονσόλας, αλλά το τωρινό θα είναι πλήρως συμβατό.

Ο επικεφαλής της Sony Global of R&D, Dominic Mallinson μιλώντας για το μέλλον του PSVR επισήμανε ότι θα αργήσουμε να δούμε ένα νέο headset. Συνέχισε την δήλωση του λέγοντας: “ Δεν υπάρχει λόγος να ταυτιστεί με την νέα κονσόλα. Από την μεριά των καταναλωτών, το να τους βομβαρδίζουμε με πολλά πράγματα (πρέπει να αγοράσεις εκείνο ή το άλλο) είναι ένα μήνυμα που δεν θέλουμε να περάσουμε. Κατά κάποιο τρόπο είναι καλό να υπάρχει μια περίοδος ηρεμίας μεταξύ των προιόντων”. Ακόμα είπε ότι το VR θα παραμείνει ενεργό και ότι θα βελτιωθεί στο μέλλον. Συμπλήρωσε λέγοντας: “ Θέλουμε να είναι ελαφρύτερο, πιο εύκολο να φορεθεί, με λιγότερα καλώδια και ακαταστασία”. Τέλος ανέφερε για ενσωμάτωση λογισμικού eye-tracking καθώς και βελτίωση των Move controllers.
27 May 2019 11:46 - 13 Nov 2019 01:41

Η κύρια ιδέα του Acid Wizard Studio θαρρώ πως ήταν να ξυπνήσει το νοσταλγικό συναίσθημα μέσα μας, μέσω ενός survival – horror game τύπου top – down. Η ιστορία του σκοτεινού αυτού δάσους έχει πρώτο κυκλοφορήσει στο Steam το 2017, ενώ στην συνέχεια ανακοινώθηκε ότι θα είναι διαθέσιμο για Nintendo Switch και PlayStation 4 μέσα στο 2019 από τo Crunching Koalas studio.
26 May 2019 17:47

Insane wrote: Αργεί πολύ, εγώ το περίμενα φέτος, ευτυχώς θα δούμε backwards compatibility και το ίδιο vr, η sony δεν τα παρατάει όπως φαίνεται και πιστεύω ότι θα υπάρξει και bundle με το ps5+vr στα +200 δολάρια

Εγώ δεν βιάζομαι καθόλου.Βέβαια τώρα που έμαθα πως στο PS4 θα κυκλοφορούν exclusives για τα επόμενα τρία χρόνια και φέτος να κυκλοφορούσε το PS5 δεν θα με πείραζε.
26 May 2019 15:41
Αργεί πολύ, εγώ το περίμενα φέτος, ευτυχώς θα δούμε backwards compatibility και το ίδιο vr, η sony δεν τα παρατάει όπως φαίνεται και πιστεύω ότι θα υπάρξει και bundle με το ps5+vr στα +200 δολάρια
25 May 2019 17:42
Sony: "Το μέλλον του PSVR είναι λαμπρό"

Θα υποστηριχθεί και μετά τον ερχομό του PS5.

Η Sony έχει μεγάλες βλέψεις για το μέλλον του PlayStation VR.

Η ιαπωνική εταιρεία έχει επιβεβαιώσει πως το PSVR θα είναι απόλυτα συμβατό και με το επερχόμενο PS5, πράγμα που σημαίνει πως θα συνεχίσει να υποστηρίζει και τον τομέα του Virtual Reality. Σε ομιλία του στο Collision 2019 στο Τορόντο, ο Dominic Mallinson, αντιπρόεδρος του R&D στην Sony, μίλησε για το μέλλον του VR τονίζοντας πως αυτό αναμένεται να είναι λαμπρό και πως η υποστήριξη και βελτίωσή του θα συνεχιστεί και μετά το PS4.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτά τα νούμερα (τις πωλήσεις) και βρισκόμαστε σε πολύ καλή θέση. Γνωρίζουμε όμως πως μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν περισσότερα από 96 εκατομμύρια PS4 σήμερα στην αγορά. Και καθεμία από αυτές τις κονσόλες είναι ικανή να προσφέρει μία εξαιρετική VR εμπειρία. Επομένως θα θέλαμε να μετατρέψουμε περισσότερους από αυτούς τους ανθρώπους σε χρήστες PSVR. Και δεν θα σταματήσουμε με το PS4”. Μένει μόνο να ανακοινωθεί και επίσημα το PS5 για να δούμε πως ακριβώς θα μεταμορφωθεί και το PSVR.
24 May 2019 23:53
Στο τελευταίο τρέιλερ του CTR: Nitro-Fueled βλέπουμε το Adventure mode σε ένα, κατά βάση, 20λεπτο gameplay video, το οποίο μας προετοιμάζει για τις αλλαγές που έχει υποστεί το παιχνίδι σε σύγκριση με την original μορφή του.
24 May 2019 23:51
Παρουσιάστηκαν δύο ακόμη τρέιλερ του Crash Team Racing: Nitro-Fueled. Το πρώτο αφορά την προσπάθεια της Beenox να επαναφέρει στην καλύτερη τους μορφή όλα τα χαρακτηριστικά του αυθεντικού Crash Team Racing. Μέσω αυτού του τρέιλερ βλέπουμε πως το παιχνίδι θα περιλαμβάνει πίστες και στοιχεία του Crash Nitro Kart, ενώ οι κάτοχοι PS4 θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, καθότι το CTR ήταν exclusive του PS1.
Το δεύτερο τρέιλερ εστιάζει στις δυνατότητες του customization. Συγκεκριμένα θα μπορείτε να περάσετε skins στους χαρακτήρες σας αλλά και να επεξεργαστείτε τα οχήματά τους, αλλάζοντάς τους σχήμα, χρώμα, ρόδες ή κολλώντας αυτοκόλλητα πάνω τους, με βάση τα γούστα σας. Ίσως η εν λόγω δυνατότητα να πραγματοποιείται με μικροσυναλλαγές.
24 May 2019 23:46
Το πρώτο τρέιλερ του Crash Team Racing: Nitro-Fueled που παρουσιάστηκε στα The Game Awards ήταν ένα από τα highlights του show, που επιβεβαίωσε παράλληλα την επιστροφή του θρυλικού αυτού Racing.
Αργότερα κυκλοφόρησε και το πρώτο gameplay video του παιχνιδιού που μας παρουσιάζει τις επανασχεδιασμένες πίστες, διάφορους χαρακτήρες και τα στοιχεία του gameplay που τόσοι πολλοί είχαν λατρέψει στον τίτλο του 1999.
Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου για PS4, Xbox One και Switch.
24 May 2019 00:27 - 24 May 2019 00:28

Smoses wrote:

Blood Prince wrote:

Smoses wrote: Εγώ, ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν αγοράζω ποτέ κονσόλες day one. Συνήθως κάνα δύο χρόνια μετά, αφήνω το beta testing για τους άλλους :lol: :lol:

Εγώ σκεφτόμουν να πουλήσω το PS4 και να αγοράσω το PS5 τις πρώτες ημέρες ειδικά μετά την είδηση για Backwards Compatibility........αλλά σήμερα που έμαθα πως το PS4 θα υποστηρίζεται με νέα exclusives και το 2022 θα περιμένω το πιθανότερο καθώς με τον καιρό θα πέσει η αρχική τιμή του PS5.

Εγώ προσωπικά κονσόλα δεν έχω πουλήσει ποτέ στη ζωή μου. Ίσως να είναι και αυτός ένας λόγος που δεν αγόραζα ποτέ day one next-gen κονσόλες, όμως πάντα βρίσκω τον εαυτό μου να γυρνάει στις παλιότερες κονσόλες λόγω της καταραμένης νοσταλγίας. Ήθελα να πιστεύω ότι το backwards compatibility θα αλλάξει αυτή την νοοτροπία μου, όμως δεν το νομίζω.
Σίγουρα θα αγοράσω το PS5, όμως το πιο πιθανό είναι όταν βγει κάποια νεότερη έκδοση (τύπου slim κλπ) που συνήθως έχουν "κάτι" καλύτερο :lol:

Και εγώ στην περίπτωση που το PS5 δεν υποστήριζε Backwards Compatibility δεν θα είχα λόγο να πουλήσω το PS4 καθώς έχω αγοράσει διάφορα παιχνίδια αλλά από την στιγμή που θα υποστηρίζει Backwards Compatibility δεν βρίσκω λόγo να έχω PS4 και PS5.
23 May 2019 21:20

Blood Prince wrote:

Smoses wrote: Εγώ, ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν αγοράζω ποτέ κονσόλες day one. Συνήθως κάνα δύο χρόνια μετά, αφήνω το beta testing για τους άλλους :lol: :lol:

Εγώ σκεφτόμουν να πουλήσω το PS4 και να αγοράσω το PS5 τις πρώτες ημέρες ειδικά μετά την είδηση για Backwards Compatibility........αλλά σήμερα που έμαθα πως το PS4 θα υποστηρίζεται με νέα exclusives και το 2022 θα περιμένω το πιθανότερο καθώς με τον καιρό θα πέσει η αρχική τιμή του PS5.

Εγώ προσωπικά κονσόλα δεν έχω πουλήσει ποτέ στη ζωή μου. Ίσως να είναι και αυτός ένας λόγος που δεν αγόραζα ποτέ day one next-gen κονσόλες, όμως πάντα βρίσκω τον εαυτό μου να γυρνάει στις παλιότερες κονσόλες λόγω της καταραμένης νοσταλγίας. Ήθελα να πιστεύω ότι το backwards compatibility θα αλλάξει αυτή την νοοτροπία μου, όμως δεν το νομίζω.
Σίγουρα θα αγοράσω το PS5, όμως το πιο πιθανό είναι όταν βγει κάποια νεότερη έκδοση (τύπου slim κλπ) που συνήθως έχουν "κάτι" καλύτερο :lol:
23 May 2019 18:50 - 23 May 2019 18:56

Displaying 3391 - 3405 out of 10570 results.