Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Search Results (Searched for: Playstation)

01 Dec 2021 04:04
Εγώ για PS5 δεν ξέρω αν πάρω κάν, αλλά αν χαλάσει το PS4 θα αναγκαστώ να πάρω.

'Οσο το PS4 λειτουργεί και όσο κυκλοφορούν σε αυτό τίτλοι ή υπάρχουν τίτλοι προηγούμενων ετών που με ενδιαφέρουν και δεν έχω πάρει, δεν αλλάζω κονσόλα.

Είναι να φανταστείς παιχνίδια γενιάς PS3 που δεν έχω παίξει όπως Oblivion,Nathan Drake Collection κλπ
01 Dec 2021 03:45
Έχω στάνταρ σειρές τίτλων που ακολουθώ απο γενιά σε γενιά εδώ και πολλά χρόνια. Χτίζω αυτό το κομμάτι και μετά πάω σε καινούρια. Παράδειγμα arkhan knight σειρά την οποία την έχω όλη. Το village επίσης το πήρα γρήγορα επιδή έχω όλα τα resident evil γενικά και παντού :) και άλλα τέτοια. Στο ps5 ξέρω ήδη του στανταρ τίτλους που θα πάρω :)
30 Nov 2021 17:47
Σύμφωνα με αναφορές, η Sony ετοιμάζει ένα remake του Chrono Cross, ενός JRPG του PS1.Μιλώντας στο podcast XboxEra, ο Nick Baker μίλησε σχετικά με την διαρροή από το database της Nvidia, η οποία είχε την καταχώρηση “Chrono Cross Remastered”. Ειδικότερα, ο Baker δήλωσε τα εξής: “Όλοι νομίζουν ότι θα είναι αποκλειστικό για το PlayStation, όμως οι πηγές μου μου είπαν απλά ότι θα είναι ‘multiplat’. Τώρα, όποτε ακούω την λέξη JRPG και multiplat, το μυαλό μου πάει κατευθείαν στα PC, PlayStation και Switch. Αυτές είναι οι δικές μου υποθέσεις, δεν λέω ότι θα είναι έτσι. Όλες μου οι πηγές είπαν ότι θα είναι multiplat. Είπαν ότι δεν θα είναι PlayStation exclusive.”Ο Baker συνέχισε λέγοντας: “Πιστεύω ότι υπάρχει μια σύγχυση διότι όλοι περιμένουν να το ανακοινώσει η PlayStation, επομένως όλοι νομίζουν ότι θα είναι exclusive. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Για παράδειγμα, το Pragmata δεν είναι exclusive. Όμως και πάλι, δεν ξέρω αν το Xbox θα ανήκει σε μια από αυτές τις πλατφόρμες. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα ανήκει, διότι πρόκειται για ένα JRPG.”Ακόμα, η ανακοίνωση της Ιρλανδής τραγουδίστριας Éabha McMahon έρχεται να προσθέσει στις φήμες, καθώς η ίδια δήλωσε ότι δουλεύει πάνω σε ένα soundtrack για ένα μη ανακοινωμένο game. Η Éabha McMahon δήλωσε ότι συνεργάστηκε με τον Michael McGlynn και την κόρη του πάνω στο soundtrack. Λίγο αργότερα, η συνθέτης του Chrono Cross, Yasunori Mitsuda, ανέβασε μια φωτογραφία με τον McGlynn και την κόρη του.
30 Nov 2021 15:35

Ωραίο site αυτό. Θα το βλέπω συχνά αν και τα περισσότερα παιχνίδια που ήθελα να έχω σε ps4 τα έχω αποκτήσει.

Μπράβο ! Είναι τόσα πολλά τα videogames της κονσόλας , που μου κάνει εντύπωση αυτό που λές.'Ισως παίζει ρόλο που αγόρασες κονσόλα το 2013. Εγώ την πήρα το 2019.
30 Nov 2021 15:21
Ωραίο site αυτό. Θα το βλέπω συχνά αν και τα περισσότερα παιχνίδια που ήθελα να έχω σε ps4 τα έχω αποκτήσει.
30 Nov 2021 14:59
Σκέφτομαι μήπως πάρω το Ezio Collection στα 15€ για τον λόγο πως τα Brotherhood και Revelation δεν τα έχω στο PC , ενώ τα Black Flag, Unity και Syndicate τα έχω, απλά θα τα παίξω όταν αγοράσω καινούργιο laptop. Θα δω.
30 Nov 2021 13:24
Τα PlayStation Partner Awards 2021 γιορτάζουν τα επιτυχημένα games αυτή την εβδομάδαΤα ετήσια βραβεία PlayStation Partner Awards λαμβάνουν χώρα αυτή την εβδομάδα στην Ιαπωνία, στις 2 και 3 Δεκεμβρίου. Η εκδήλωση αναδεικνύει επιτυχημένα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν φέτος, με τη Sony να απονέμει βραβεία στους προγραμματιστές. Τα PlayStation Partner Awards δεν ήταν ποτέ ένα σόου με επίκεντρο τον καταναλωτή, όπως τα Game Awards, είναι σε μεγάλο βαθμό βιομηχανικό, οπότε μην περιμένετε μεγάλες ανακοινώσεις ή ενημερώσεις.

Οι παρευρισκόμενοι developers στα προηγούμενα Partner Awards ωστόσο μοιράστηκαν κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα επερχόμενα projects. Τα Game Awards θα μεταδοθούν ζωντανά σε όλες σχεδόν τις πλατφόρμες που μπορείτε να φανταστείτε, οπότε δεν θα σας λείψουν οι επιλογές. Ο ευκολότερος τρόπος παρακολούθησης θα είναι μέσω YouTube ή Twitch .
30 Nov 2021 11:26
Γενάρη ε ; Μου βάζεις δύσκολα.

Το AC triple pack στα 20 € είναι καλή προσφορά. Τον Γενάρη το πολύ πολύ να βάλουν το AC Unity που περιλαμβάνεται στο triple pack ή κανένα Syndicate Gold...τέσπα, μπορεί να πάρω το Triple Pack τώρα και αν δώ καμία καλή προσφορά τον Γενάρη, ίσως αγοράσω κάποιο DLC...θα το σκεφτώ.

Βέβαια έχω τόσα παιχνίδια (μαζί με τα Elder Scrolls Oblivion, Assassins Creed 2 στο PC, και Assassins Creed 3 Remastered/Liberation) που αν πάρω το Assassins Creed Triple Pack θα είμαι υπερκαλυμμένος απλά σκέφτομαι μήπως πάρω και το Jack the Ripper DLC σε προσφορά μετά.
29 Nov 2021 22:19
Οι πιο καλές εκπτώσεις είναι παραδοσιακά αυτές του Γενάρη που θα μπουν μόλις τελειώσουν οι τωρινές (23 Δεκέμβρη).
Ένα πολύ καλό site που περιέχει και τα dlc σε εκπτώσεις είναι το 
platprices.com/?userregion=gr
Έχει και το ιστορικό εκπτώσεων κάθε αντικειμένου.Πολύ καλό είναι και το
psprices.com/region-gr/index
αλλά αυτό δεν βάζει τα dlc εδώ και λίγο καιρό
29 Nov 2021 16:27
Το Castlevania Symphony of the night μπορεί και να το πάρω για νοσταλγία. Εξάλου είναι παιχνιδάρα.
29 Nov 2021 11:09 - 29 Nov 2021 11:45
Assassins Creed Black Flag 6 € για Δεκέμβρη.  store.playstation.com/en-gr/product/EP0001-CUSA00009_00-B000000000000742 Μάλλον θα τσιμπηθεί. Το έχω ήδη στο PC αλλά δεν τρέχει, οπότε... αν  και θα ήθελα και Unity σε προσφορά.

Για όποιον ενδιαφέρεται , το Dishonored είναι στα 6 € και το 2D Castlevania Symphony of the night στα 5€
store.playstation.com/en-gr/product/EP1003-CUSA02230_00-DISHONOREDGAMEUK
store.playstation.com/en-gr/product/EP0101-CUSA13590_00-CASTLEVANIA00001

Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα. αν και το πιθανότερο να παίρνω το Black Flag αρχικά. Μέχρι 23 Δεκεμβρίου οι προσφορές.

edit Βρήκα το Assassin's Creed Triple Pack το οποίο είναι σε προσφορά ! Αυτό με βλέπω να παίρνω. (αν και τα έχω στο laptop).

29 Nov 2021 10:35
Για Ελλάδα τσεκάρετε εδώ

psdeals.net/gr-store?platforms=ps4

Επίσης όλοι λένε για Black Friday αλλά στο PS Store θα γίνουν εκπτώσεις και τον Δεκέμβριο. Black Friday δεν πήρα τίποτα.

Τελικά μάλλον ούτε Vampyr θα πάρω, είδα gameplay και δεν με ενθουσίασε....για κανένα AC Creed triple pack με βλέπω ή κανένα DLC.

26 Nov 2021 22:01 - 26 Nov 2021 22:02
Περιμένω εκπτώσεις στο PS Store για να πάρω το Vampyr και ένα εκ των AC Creed Unity/Syndicate (αν και τα έχω στο PC αλλά δεν τρέχουν) όμως δεν τα βρίσκω, οπότε δεν αγοράζω τίποτα για την ώρα και θα περιμένω μέχρι Ιανουάριο.

Για όποιον ενδιαφέρεται εδώ υπάρχει ιστορικό για την ροή των τιμών, αν και από ότι είδα αφορά το United Kingdom, το αντίστοιχο θα ισχύει και για Ελλάδα.

mygamehunter.com/ps-store-gb/search
23 Nov 2021 13:04
Ο πρόεδρος της Nintendo of America, Doug Bowser, με εσωτερικό email στο προσωπικό, χαρακτηρίζοντας τα γεγονότα στην Activision Blizzard "ενοχλητικά".
  Ο Doug Bowser, ενώθηκε με τα στελέχη του PlayStation και του Xbox καταδικάζοντας την αντίδραση της Activision Blizzard στις συνεχιζόμενες σεξουαλικές παρενοχλήσεις και διακρίσεις που πλήττουν την εταιρεία τους τελευταίους μήνες. Ένα εσωτερικό email της Nintendo of America αποκαλύπτει ότι ο Bowser εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση στην Activision Blizzard.
 Ο Doug Bowser αναφέρει στο email: "Μαζί με όλους εσάς, παρακολουθώ τις τελευταίες εξελίξεις με την Activision Blizzard και τις συνεχιζόμενες αναφορές για σεξουαλική παρενόχληση και τοξικότητα στην εταιρεία. Βρίσκω αυτές τις αναφορές ανησυχητικές και ενοχλητικές. Είναι αντίθετες με τις αξίες μου, καθώς και με τις πεποιθήσεις, τις αξίες και τις πολιτικές της Nintendo. Κάθε εταιρεία στον κλάδο πρέπει να δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου όλοι θα γίνονται σεβαστοί και θα αντιμετωπίζονται ως ίσοι, και όπου όλοι θα κατανοούν τις συνέπειες που θα έχει αν δεν το κάνουν" H Nintendo ήταν "σε επαφή με την Activision" και έχει λάβει μέτρα, ενώ εξετάζει τι περαιτέρω ενέργειες πρέπει να κάνει. Kαμία από αυτές τις ενέργειες δεν έχει διευκρινιστεί. , συνέχισε ο Bowser. H Nintendo συνεργάζεται με την ESA - έναν οργανισμό πίεσης στον οποίο ανήκουν τόσο η Nintendo όσο και η Activision Blizzard. Ο Bowser σημείωσε ότι η Nintnedo συνεργάζεται με την ESA για να "ενισχύσει τις θέσεις της σχετικά με την παρενόχληση και την κακοποίηση στο χώρο εργασίας". Τα σχόλια των στελεχών της Nintendo έρχονται μετά την παρουσίαση της στάσης τους επί του θέματος τόσο από τον Phil Spencer του Xbox όσο και από τον Jim Ryan του PlayStation, οι οποίοι καταδίκασαν την κατάσταση στην Activision Blizzard και την αντίδραση του διοικητικού συμβουλίου της στα γεγονότα που έχουν συμβεί μέχρι στιγμής. Ο Jim Ryan είναι "απογοητευμένος και ειλικρινά εμβρόντητος", ο Phil Spencer είναι "ενοχλημένος και βαθιά προβληματισμένος" και, τώρα, ο Doug Bowser είναι "ενοχλημένος και προβληματισμένος".
22 Nov 2021 11:00
Call of Duty: Warzone O χάρτης Caldera θα καθυστερήσει μία εβδομάδα
Λόγω των αναταραχών στο εσωτερικό της Activision Blizzard.

Η Activision καθυστέρησε την κυκλοφορία του νέου map του Call of Duty: Warzone κατά μία εβδομάδα, εν μέσω της συνεχιζόμενης αναταραχής στην εταιρεία ανάπτυξης η οποία δέχεται πυρά.

Ένα tweet που δημοσιεύτηκε χθες το βράδυ  από τον επίσημο λογαριασμό Call of Duty εξήγγειλε ότι η Season 1 του Sledgehammer's Call of Duty: Vanguard και το map Caldera για το Call of Duty: Warzone κυκλοφορούν πλέον στις 8 Δεκεμβρίου. Όσοι έχουν ήδη το Call of Duty: Vanguard έχουν 24ωρη πρόσβαση με προτεραιότητα στο map που τοποθετείται στον Ειρηνικό Ωκεανό, με την ανοιχτή πρόσβαση να ξεκινά μια μέρα αργότερα, στις 9 Δεκεμβρίου. Το Caldera επρόκειτο να κυκλοφορήσει την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου για τους παίκτες του Call of Duty: Vanguard και μια μέρα αργότερα για όλους τους άλλους.

Τα νέα έρχονται καθώς η Activision αντιμετωπίζει αυξανόμενες πιέσεις να εκδιώξει τον CEO Bobby Kotick. Περισσότεροι από 1700 υπάλληλοι της Activision Blizzard έχουν τώρα υπογράψει μια αναφορά με αίτημα να παραιτηθεί ο Bobby Kotick μετά την έκθεση-βόμβα αυτής της εβδομάδας σχετικά με το τι γνώριζε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας για παρενόχληση εντός της εταιρείας και τι φέρεται να απέτυχε να ενεργήσει πλήρως. Η αναφορά οργανώθηκε από την ομάδα εργαζομένων της Activision Blizzard με όνομα ABK Workers Alliance. Το κείμενό της ομάδας αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι "δεν έχουν πλέον εμπιστοσύνη στην ηγεσία του Bobby Kotick" και ζητά από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο να παραιτηθεί από τη θέση του. Ζητά επίσης από τους μετόχους να εκλέξουν έναν νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο χωρίς τη συμβολή του Kotick - παρά το γεγονός ότι ο αμφιλεγόμενος Διευθύνων Σύμβουλος κατέχει μεγάλο μέρος μετοχών με δικαίωμα ψήφου.

Αυτή την εβδομάδα, τα στελέχη της Activision Blizzard είπαν στο προσωπικό ότι "δεν έχουν αποδείξεις" για την υποτιθέμενη παρενόχληση εργαζομένων από τον ίδιο τον Kotick (ο Kotick κατηγορείται ότι απείλησε να σκοτώσει ένα μέλος του προσωπικού) καθώς συνέβησαν πριν από μια δεκαετία. Επομένως, η πρόσφατα εφαρμοσμένη πολιτική μηδενικής ανοχής της εταιρείας για την παρενόχληση δεν μπορούσε να εφαρμοστεί. Πίεση στον Kotick έχει ασκηθεί και εκτός Activision.Ο Jim Ryan, επικεφαλής του Playstation, φέρεται να εξέφρασε "βαθιά ανησυχία" στο προσωπικό της Sony για τους ισχυρισμούς της Activision Blizzard αυτής της εβδομάδας. "Δεν πιστεύουμε ότι οι απαντήσεις των στελεχών της Activision αντιμετωπίζουν σωστά την κατάσταση", έγραψε ο Ryan σε ένα άνευ προηγουμένου email. O Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox, είπε στους υπαλλήλους της Microsoft ότι "αξιολογούσε όλες τις πτυχές" της σχέσης της εταιρείας με την Activision Blizzard.

Μια μικρή ομάδα μετόχων της Activision Blizzard ζήτησε επίσης την απομάκρυνση του Kotick, μία επιθυμία που εκφράστηκε και από μερικά από τα 150 μέλη του προσωπικού που οργάνωσαν μια στάση εργασίας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Η Activision δεν εξήγησε τις καθυστερήσεις στην 1η σεζόν του Vanguard και στον νέο map του Warzone. Σύμφωνα με το Dot Esports, μόλις 24 ώρες πριν από τη δημοσίευση της αποκαλυπτικής έρευνας της Wall Street Journal, η Activision έδωσε στους υπαλλήλους της όλη την επόμενη εβδομάδα άδεια. Η Activision Blizzard δήλωσε τότε: "Η εταιρεία μας τις τελευταίες εβδομάδες εισήγαγε μια σειρά από πρωτοβουλίες ευεξίας για να επιτρέψει στους υπαλλήλους μας να ανανεωθούν και να ξεκουραστούν".
Displaying 1741 - 1755 out of 10569 results.