Tekken 7

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
9
Tekken 7

Tekken 7

Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο sequel. Δείτε το launch τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/7/14] Η Namco ανακοίνωσε το Tekken 7 πριν από λίγες ώρες στο πρωτάθλημα του Evolution, με ένα teaser τρέιλερ το οποίο θα δείτε παρακάτω.

Το Tekken 7 αναπτύσσεται με την Unreal Engine 4 της Epic Games, αφορά τους Mishima, την πιο δυσλειτουργική οικογένεια του παιχνιδιού, που είναι πάλι στα μαχαιρώματα. Στο τρέιλερ βλέπουμε την Kazumi, μητέρα του Kazuya και αγαπητικιά του Heihachi. H Kazumi λοιπόν πιστεύει πως πρέπει να σταματήσει τον Heihachi καθώς ο Kazuya τον κατηγορεί ότι σκότωσε την μητέρα του. Το τρέιλερ τελειώνει με το εξής μήνυμα «Είναι η τελευταία μάχη». Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι πλατφόρμες για το Tekken 7, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 και το Xbox One. 

Ο εκτελεστικός παραγωγός των σειρών Tekken και σκηνοθέτης του παιχνιδιού, Katsuhiro Harada είπε ότι η Unreal Engine 4 ήταν μια επιλογή διευκόλυνσης των προγραμματιστών, ώστε να αφοσιωθούν στην διαμόρφωση του παιχνιδιού παρά στο να εστιάσουν στην δημιουργία μιας δικής τους μηχανής γραφικών.

[UPDATE: 26/7/14 - Kazumi's Legacy τρέιλερ] Η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο με τίτλο Kazumi's Legacy, το οποίο παρουσιάζει την ιστορία του παιχνιδιού. Το Tekken 7 θα βασίζεται πάνω σε ένα λεπτομερές σενάριο και θα ολοκληρώσει το Mishima Saga, όπως ανέφερε στην Comic-Con ο producer του παιχνιδιού Katsuhiro Harada. Το νεότερο μέλος της σειράς αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τους λόγους που ο Heihachi θέλει να σκοτώσει τον εγγονό του Jin Kazama, ποιος είναι ο Devil Jin και άλλα αναπάντητα ερωτήματα από τα προηγούμενα Tekken. Το βίντεο παρουσιάστηκε στα πλαίσια της Comic-Con.

Όσον αφορά τους μηχανισμούς του gameplay, δυστυχώς δε δόθηκαν πληροφορίες. Ο Harada μιλώντας για αυτό το θέμα, είπε ότι ακόμα δουλεύουν τα βασικά στοιχεία του gameplay. Το Tekken 7 θα επικεντρωθεί στις 1vs1 μάχες και όχι στις ομαδικές, όπως είχε συμβεί στα Tekken Tag Tournament. Οι χαρακτήρες σχεδιάζονται από επτά guest artist, συμπεριλαμβανομένων των Mari Shimazaki (Bayonetta), Yusuke Kozaki (Fire Emblem Awakening, No More Heroes), Ninnin (Duel Masters, Cardfight! Vanguard) και Kenichiro Yoshimura (Max Anarchy, Anarchy Reigns). Ο Harada ανέφερε ότι η Lars από το Tekken 6: Bloodline Rebellion θα επιστρέψει στο Tekken 7.

[UPDATE 2: 14/11/14] Ένα νέο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την Namco που δείχνει την Xiayou με νέους μαχητές, όπως οι Katarina και Claudio.

[UPDATE 3: 10/2/15 - Opening cinematic trailer] Η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα το opening cinematic trailer του fighting παιχνιδιού Tekken 7.

[UPDATE 4: 27/10/15] Κατά την διάρκεια του Paris Games Week, δόθηκε στην δημοσιότητα νέο τρέιλερ για το Tekken 7. Δείτε το παρακάτω.

[UPDATE 5: 30/5/16 - Κυκλοφορία και σε PC και Xbox One] Σύμφωνα με το TICGN το Tekken 7 δε θα είναι αποκλειστικότητα του PS4, αλλά θα κυκλοφορήσει και για PC και Xbox One. Η δήλωση αυτή φέρεται να έγινε από εκπροσώπους της Bandai Namco κατά τη διάρκεια της MCM London Comic Con, ενώ αναμένεται να γίνει επίσημη ανακοίνωση στην E3 2016. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα off-screen gameplay βίντεο από την έκδοση για Arcade.

[UPDATE 6: 13/6/16 - Ανακοινώθηκε σε Xbox One] Στα πλαίσια της παρουσίασης της Microsoft στην E3 2016, αποκαλύφθηκε πως θα δούμε το Tekken 7 και σε Xbox One, μέσα στο 2017. Επιπλέον, οι κάτοχοι Xbox Live Gold θα λάβουν δωρεάν το Tekken Tag Tournament 2. Η Bandai Namco δήλωσε επίσης πως το Tekken 7 θα περιλαμβάνει story mode. Δείτε το νέο τρέιλερ:

[UPDATE 7: 23/6/16 - Cross-network Play σε PC και κονσόλες] Το Tekken 7 πιθανόν θα σας επιτρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με άλλους παίκτες ανεξάρτητα από την πλατφόρμα στην οποία παίζουν.

Ο Katsuhiro Harada, δημιουργός των Tekken, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι είναι πιθανόν να υποστηρίζεται Cross-Network Play στο Tekken 7 ανάμεσα στα PC, PS4 και Xbox One. Αναφέρει ότι η Bandai Namco ψάχνει τρόπο να προσθέσει αυτή την λειτουργία και έχει ήδη μια ιδέα για το πώς θα προχωρήσει. Μάλιστα, δηλώνει ότι είναι μια εύκολη διαδικασία, κάτι που έχουν επισημάνει ήδη και άλλοι developers.

Η Microsoft είναι γνωστό ότι θέλει να προωθήσει το Cross-Network Play ανάμεσα στις κονσόλες και τα PC και περιμένει μια απάντηση από την Sony. Μάλιστα, το Xbox Play Anywhere που ανακοινώθηκε στην E3 2016 θα προσφέρει κοινούς servers για το multiplayer των games ανάμεσα στα PC και Xbox One.

[UPDATE 8: 17/8/16 - Πληροφορίες για χαρακτήρες και σενάριο] Η Bandai Namco αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της Gamescom ότι ο Lee Chaolan θα επιστρέψει στο Tekken 7 μαζί με το alter ego του, Violet.

Ο Lee είχε υιοθετηθεί από τον Heihachi Mishima με σκοπό να είναι άξιος αντίπαλος για τον γιο του, Kazuya. Για αυτό τον λόγο ο Lee μεγάλωσε λαμβάνοντας την ίδια εκπαίδευση και ανατροφή με την Mishima clan. Όταν εκδιώχθηκε από την Mishima Zaibatsu για άγνωστους λόγους, αποφάσισε να ιδρύσει την Violet Systems, μια εταιρία που επικεντρώνεται στην ανθρωποειδής ρομποτική. Μετά την έναρξη της διαμάχης ανάμεσα στις Mishima Zaibatsu του Heihachi και την G Corporation του Kazuya, ο κόσμος προσπαθούσε να επιλέξει την πλευρά που θα υποστηρίξει για να επιβιώσει. Ο Lee παρόλα αυτα, κρύβοντας πολύ μεγάλο μίσος και για τους δύο Mishima, αποφάσισε να υποστηρίξει μυστικά τον Lars Alexandersson που είχε στραφεί κατά της Mishima Zaibetsu.

Το story mode του Tekken 7 θα περιλαμβάνει αρκετές ώρες gameplay συμπεριλαμβανομένων και ξεχωριστών σεναρίων που θα ξεκλειδώνετε με την πρόοδο σας. Πέρα από τους Mishima θα μπορείτε να παίξετε και άλλες ιστορίες που πρωταγωνιστούν χαρακτήρες έξω από την Mishima clan, όπως ο Claudio Serafino. Ο Claudio Serafino είναι ο ηγέτης μιας ομάδας εξορκιστών που εξορίζουν παραφυσικές οντότητες κατά το πέρασμα των αιώνων και φέρουν την ονομασία "The Archers of Sirius". Η συγκεκριμένη ομάδα είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά της μέχρι που με κάποιον άγνωστο τρόπο η εταιρία Mishima Zaibetsu τους προσέγγισε με μια πρόταση. Η πρόταση αφορούσε την συνεργασία ανάμεσα στις δύο οργανώσεις στο πολεμικό μέτωπο που είχε ξεσπάσει, αλλά οι Archers of Sirius αρνήθηκαν. Αυτή η κίνηση δεν πτόησε τους ανθρώπους της Mishima Zaibetsu που συνέχισαν να ασκούν πιέσεις κι έτσι ο Claudio Serafino αποφάσισε να ερευνήσει βαθύτερα τα κίνητρα του εγκληματικού οργανισμού. Ακόμη,, έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει μια νέα πίστα για τον Claudio που θα αναδεικνύει τα φανταστικά γραφικά του επερχόμενου Fighting.

[UPDATE 9: 19/9/16 - TGS 2016 τρέιλερ] Η Bandai Namco παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ του Tekken 7 στα πλαίσια του Tokyo Game Show 2016. Σε αυτό μπορείτε να δείτε εν δράση νέους και παλιούς χαρακτήρες της σειράς όπως οι Lucky Chloe, Claudio Serafino, Akuma, Heihachi και Kazuya. Ο τεχνικός τομέας παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένος, ενώ όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, διατηρείται ο γρήγορος ρυθμός στις μάχες.

[UPDATE 10: 20/11/16 - Νέο τρέιλερ] Η Bandai Namco δημοσιοποίησε ένα νέο τρέιλερ που μας δίνει μια γεύση από story cinematics του παιχνιδιού και διάφορες σκηνές μάχης. 

Στο τρέιλερ δεν παρατηρούμε καθόλου το HUD του Tekken 7. Το βίντεο διαρκεί κάτι λιγότερο από δύο λεπτά και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

[UPDATE 11: 11/12/16 - Online Tournament Mode] Η Bandai Namco μετά την αποκάλυψη των δύο νέων χαρακτήρων του Tekken 7, ανακοίνωσε και το Online Tournament Mode.

Σε αυτό το mode, θα μπορείτε να πάρετε μέρος σε online τουρνουά των οκτώ παικτών. Μεταξύ άλλων, θα μπορείτε να παίξετε σε single και double elimination αγώνες, ενώ είναι δυνατή η δημιουργία tournaments που θα προστατεύονται από κωδικό. Επιπλέον, θα μπορείτε να παρακολουθείτε αγώνες μέσω του Spectator Mode. Συμμετέχοντας στα online τουρνουά, θα κερδίζετε fight money και άλλα αντικείμενα. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το συγκεκριμένο mode μέσω των εικόνων στην γκαλερί του άρθρου.

tekken7 online tournament mode 2

[UPDATE 12: 27/4/17 - Πιθανό cross-platform για PS4 και Xbox One] Ο επικεφαλής της σειράς Tekken, Katsuhiro Harada, δήλωσε ότι το Tekken 7 θα μπορούσε να υποστηρίξει cross-play μεταξύ PS4 και Xbox One, καθότι η Bandai Namco έχει ήδη αυτή την τεχνολογία. Το μόνο που παρουσιάζει θέμα είναι η πολιτική των δύο εταιρειών. Η σύνδεση στο online mode θα είναι peer-to-peer και όχι σε servers, δηλαδή θα συνδέεστε απευθείας με τον αντίπαλό σας.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι πέρα από γροθιές, κλωτσιές και λαβές, θα έχετε ακόμα και στόχευση με όπλα μέσω κάμερας τρίτου προσώπου! Όλα αυτά στο Story mode του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, ο Lars θα μπορεί να πυροβολήσει με machine guns.

[UPDATE 13: 28/4/17 - Game modes, ρόστερ και άλλα χαρακτηριστικά] Μέσα από ένα τρέιλερ στην Ιαπωνική γλώσσα, η Bandai Namco μας δείχνει πως θα είναι το Tekken 7 σε PC και κονσόλες με όλα τα game modes και τα χαρακτηριστικά τους. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Στο νεότερο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα η Bandai Namco, παρουσιάζονται μερικοί από τους χαρακτήρες που θα μπουν στις αρένες του παιχνιδιού. Μεταξύ αυτών συναντάμε τους Marshall Law, Feng, Bob, Bryan, Devil Jin και Katarina.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ παρακάτω:

[UPDATE 14: 11/5/17 - Character trailer] H Βandai Namco κυκλοφόρησε τρέιλερ για το Tekken 7 με μερικούς νέους αλλά και παλιούς χαρακτήρες που κάνουν την εμφάνιση στο ρόστερ. Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 15: 17/5/17 – 2ο Character trailer] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ με τους χαρακτήρες του Tekken 7. Σε αυτό βλέπετε τον King, την Nina και άλλους γνώριμους χαρακτήρες που κάνουν την εμφάνισή τους στο νέο Tekken. Δείτε το παρακάτω.

[UPDATE 16: 19/5/17 - No Glory for Heroes trailer] Σήμερα η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα ακόμη τρέιλερ για το Tekken 7 με τίτλο  "No Glory for Heroes".

Το βίντεο παρουσιάζει τους μαχητές του Tekken 7 και αφηγείται ότι κάποιοι παλεύουν για την τιμή, άλλοι για εκδίκηση, άλλοι για χρέη που δεν δύναται να ξεπληρωθούν και ότι κάθε μάχη είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. 

Το σενάριο επικεντρώνεται στην οικογένεια Mishima (που αποτελεί ταυτόχρονα την Mishima Clan) και την αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Υπάρχει άλλωστε μια κατάρα που τους κάνει να στρέφονται ακόμα και σε άτομα του ίδιου αίματος. Κάποιοι θεωρείται ότι κατέχουν το Devil Gene και κάποιοι άλλοι θέλουν να σταματήσουν τους δεσμούς αίματος των Mishima.

Οι πιο γνωστοί χαρακτήτες της οικογένειας είναι οι Heihachi Mishima, Kazuya Mishima και Jin Kazama, ο οποίος προτίμησε να πάρει το επίθετο της μητέρας του. Συγγενείς τους είναι οι Jinpachi Mishima, Kazumi Mishima, Lars Alexandersson (νόθος γιος του Heihachi) και Lee Chaolan (υιοθετημένος επίσης από τον Heihachi).

[UPDATE 17: 22/5/17 - 3ο character trailer] Η Bandai Namco δημοσίευσε το τρίτο character trailer για το Tekken 7.

Σε αυτό μπορείτε να απολαύσετε ορισμένους από τους χαρακτήρες και τις ειδικές κινήσεις τους. Κατά σειρά εμφανίζονται οι Kuma, Josie, Xiaoyu, Claudio, Paul, Panda και Shaheen.

[UPDATE 18: 23/5/17 - Εισαγωγικό βίντεο] Μετά τις απαιτήσεις του Tekken 7 στα PC, η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα και το εισαγωγικό βίντεο του επερχόμενου νέου μέρους της δημοφιλούς Fighting σειράς.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 19: 25/5/17 - 4o character trailer] Η Bandai Namco συνεχίζει να μας ανοίγει την όρεξη εν όψει του πολυαναμενόμενου Tekken 7, καθώς παρουσίασε και σήμερα ένα character trailer. Δείτε το παρακάτω. Κατά σειρά παρουσιάζονται οι Master Raven, Sergei Dragunov, Lili, Asuka Kazama, Leo και Yoshomitsu. Τέσσερις από τους έξι χαρακτήρες που θα δείτε είναι γένους θηλυκού. Συνολικά η αρχική έκδοση του Tekken 7 θα έχει 38 χαρακτήρες. Ως συνήθως μελλοντικά αναμένουμε να προστεθούν περισσότεροι.

[UPDATE 19: 30/5/17 - Online tournaments και ανάπτυξη χαρακτήρων] Η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα dev diaries.

Σε αυτά, οι Katsuhiro Harada και Michael Murray, ο εκτελεστικός παραγωγός και ο senior game designer αντίστοιχα, αναλύουν την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό των χαρακτήρων και τα online tournaments. Όσον αφορά το πρώτο, αναφέρεται ότι η εταιρεία ανάπτυξης έχει ως στόχο οι χαρακτήρες να είναι εύκολοι στην εκμάθηση για τους νέους παίκτες, παρέχοντας ταυτόχρονα το απαραίτητο βάθος που ψάχνουν οι βετεράνοι των Fighting.

Από την άλλη, στα online tournaments η Bandai Namco αναφέρει ότι αρκετοί gamers φοβούνται να πάρουν μέρος σε αυτά, επειδή πιστεύουν ότι θα πέσουν πάνω σε πολύ ανώτερούς τους παίκτες. Για αυτό τον λόγο, θα σας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε μικρότερα τουρνουά, μέσα από τα οποία θα μπορείτε να κερδίσετε in-game αντικείμενα όπως costumes για τους χαρακτήρες.


[UPDATE 20: 2/6/17 - Launch τρέιλερ]
Με την ευκαιρία της σημερινής κυκλοφορίας του Tekken 7, η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό launch τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

Το Tekken 7 κυκλοφορεί από τις 2 Ιουνίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του Tekken 7 από την Χριστιάνα Θάνου και συζητήστε εκτενώς για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Akis 7 (Level 20) 14/07/2014 17:40
Τι παιχνιδαρα θα ειναι αυτη...αλλα γιατι να ειναι το τελευταιο????
#2 asmilon (Level 26) 14/07/2014 18:02
Νομιζω η Epic εχει θεσει τα next gen standards με την Unreal Engine 4 και θα δουμε παρα πολλες καλες υλοποιησεις της στα παιχνιδια που ερχονται.

Το Α και το Ω σε ενα fighting game ειναι το γρηγορο και χορταστικο gameplay, για να δουμε τι μας επιφυλασσόσουν στο νεο Tekken...
#3 +1 euris13 (Level 22) 14/07/2014 21:29
Πωπω τέλεια αν και γενικά δεν μου άρεσαν τα fighting στο gameathlon πωρωθηκα με το Street fighter X Tekken και τωρα τα λατρεύω!
#4 EzioADF-Priestjohn (Level 10) 15/07/2014 14:06
Ελπιζω μονο να μην κυκλοφορισει μονο PS4 και Xbox one.
#5 Mr.Dododi (Level 25) 16/07/2014 22:53
Tekken! Όσα και να βγούνε δε πρόκειται να τα βαρεθώ ποτέ! :-) Εν αναμονή λοιπόν...
#6 +1 DoUzOs (Level 27) 18/07/2014 18:02
Ένα ακόμα καταπληκτικό παιχνίδι για την επική αυτή σειρά! Θα πέσει άγριο ξύλο! (Ποιος είναι για τα ξύλα; :P)
#7 +1 Agisilaosss (Level 21) 26/07/2014 21:53
Απιστευτο το τρειλερ..Πραγμα τικα..Πολυ κριμα ομως αν ειναι το τελευταιο..Αλλα θα μου πεις εχουν βγαλει ευτα ποσα να βγαλουν ακομα.
#8 +1 FotisOL (Level 15) 27/07/2014 00:04
Πάμε ρε Tekken! Το καλύτερο fighting game εδώ και χρόνια και με διαφορά. Και συνεχίζει!!
#9 +2 geololj (Level 28) 27/07/2014 01:54
Quoting Agisilaosss:
Απιστευτο το τρειλερ..Πραγματικα..Πολυ κριμα ομως αν ειναι το τελευταιο..Αλλα θα μου πεις εχουν βγαλει ευτα ποσα να βγαλουν ακομα.


Το τελευταίο δε θα είναι σίγουρα, απλά το συγκεκριμένο κλείνει τον κύκλο του saga της οικογένειας Mishima. Σιγά μην τελείωναν την σειρά, δε τους συμφέρει :P
#10 +2 NoGood! (Level 24) 27/07/2014 12:54
Τα σπάει τρελό παιχνίδι.Ετοιμα στείτε για άγριο ξύλοοοο!!! :lol: :lol:
#11 nikos123 (Level 21) 29/07/2014 22:51
Το καλύτερο fighting game που έχω παίξει ποτέ!!! Άντε, περιμένω πώς και πώς για το 7!!!
#12 Nico II (Level 14) 14/11/2014 14:51
Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα games...
#13 Vel (Level 8) 14/11/2014 16:31
Παιχνιδάρα με τα όλα της..το 7 θα είναι ότι καλύτερο υπάρχει
#14 Big Boss (Level 11) 15/11/2014 10:36
είμαι ο μόνος που νιώθει ότι οι αγγλικές φωνές στο Tekken είναι λάθος?
δηλαδή δεν θα έχουμε πια αυτους τους επικούς διαλόγους που ο ένας μιλούσε αγγλικά και ο άλλος γιαπωνέζικα?
ελπίζω να τους έχουμε!
#15 Parou (Level 20) 16/11/2014 00:50
δεν θελω να τελειωσει :cry: ειναι απο τα αγαπημενα μου game και αυτο που εβγαλαν τωρα τα σπαει απειρα!!! :D
#16 darksora93 (Level 4) 16/11/2014 21:13
Ξέρουμε σε ποιες κονσόλες θα κυκλοφορήσει???
#17 the_prophet1987 (Level 22) 10/02/2015 16:26
No Raven!Αλλά ούτε τον Jin βλέπω στη λίστα,ίσως να είναι hidden για κάποιο λόγο! 8)
#18 MariosK. (Level 11) 10/02/2015 16:52
Παιχνιδάρα! Θυμάμαι που έπαιζα με τις ώρες το Tekken 5 στο PS2 χωρίς σταματημό, μπορεί και 7 ώρες συνεχόμενες.Το περιμένω με πολύ ανυπομονησία :lol:
#19 RubyGaming (Level 3) 21/07/2015 23:55
Μακάρι να βγει και σε PC! Φαίνεται να είναι το καλύτερο της σειράς!
#20 ashbringer (Level 25) 29/10/2015 12:21
Fighting game με μεγάλη ιστορία.Ανυπομο νούμε για το 7ο μέρος της σειράς.
#21 supermario644ever (Level 20) 29/10/2015 22:14
Αναμένω την κυκλοφορία του
#22 crashmitsos1 (Level 9) 31/05/2016 19:42
Χρονια το παιζω και ακομη δεν μου εφυγε η καυλα για τεκκεν ;) παιχνιδαρα
#23 andkan (Level 10) 05/06/2016 20:18
Μεχρι στιγμης τα τρειλερ δειχνουν οτι εχει γινει καλη δουλεια μακαρι να μας ικανοποιησει και το παιχνιδι
#24 Xtos (Level 8) 14/06/2016 01:11
Μανό στο επίσημο YouTube κανάλι της bandai δείχνει οτι θα είναι διαθέσιμο και στο steam .
#25 Lordwinter (Level 28) 14/06/2016 01:45
Quoting Xtos:
Μανό στο επίσημο YouTube κανάλι της bandai δείχνει οτι θα είναι διαθέσιμο και στο steam .

Ναι θα κυκλοφορήσει και για PC. Έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις.
#26 +1 ashbringer (Level 25) 14/06/2016 08:00
Το βίντεο της παρουσίασης τα λέει όλα.Ένα νέο απίστευτο Tekken γεννιέται.
#27 +1 Papanastasiou (Level 7) 23/06/2016 23:16
προμηνυεται επος παιδες :o
#28 +1 the_prophet1987 (Level 22) 24/06/2016 10:57
Μπράβο στην Bandai Namco για τη προτοβουλία της αυτή.Μακάρι να συμφωνήσουν οι "μεγάλοι" μεταξύ τους και να καθιερωθεί το cross network play σε όλα τα multiplatform παιχνίδια.
#29 +1 OrestesAc (Level 4) 18/08/2016 12:37
#30 drakul (Level 16) 18/08/2016 15:56
γραφικα τελεια και φυσικα tekken.αλλα 60-70 ευρω για fighting game δεν τα δινω ενω θα κυκλοφορησουν απιστευτα παιχνιδια στο τελευταιο 4μηνο και του χρονου επισης.
#31 Miatakias (Level 16) 19/09/2016 21:23
Quoting OrestesAc:

lol epic!αυτο ακριβως εκανα κι εγω! :D
#32 ashbringer (Level 25) 28/04/2017 08:54
Το Tekken 7 πιστεύω θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε αρκετά fighting games.Θα είναι επικό.
Notification