iPhone event στις 10 Σεπτεμβρίου

Hot
Ανδρέας Αθανασίου

Ανδρέας Αθανασίου  

Το μόνο που μπορώ να κάνω για την 3η λυκείου είναι μια... f(x) να πάνε όλα καλά!!!
 
0.0 ()
1
iPhone event στις 10 Σεπτεμβρίου

iPhone event στις 10 Σεπτεμβρίου

Η Apple θα επιβεβαιώσει άραγε τις φήμες για το iPhone5S; Η Apple ανακοίνωσε ότι στις 10 Σεπτεμβρίου θα γίνει το επίσημο iPhone event.

Σε αυτό περιμένουμε να ακούσουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου λειτουργικού συστήματος iOS 7 καθώς επίσης να δούμε αν αληθεύουν οι φήμες για το iPhone 5S και για το iPhone 5C. Θα μας δείξει όμως η Apple ένα νέο iPhone; Και αν ναι σε ποιούς τομείς έχει υπάρξει βελτίωση; Κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να δούμε μια αλλαγή στην κάμερα του iPhone. Θυμίζουμε άλλωστε ότι υπάρχουν αρκετά smartphones με ισχυρότερες οπίσθιες κάμερες, όπως το Nokia Lumia 1020 που θα έρθει σύντομα στην αγορά με μια 41 Megapixel camera, η οποία υπερτερεί κατά πολύ από τα 8 Megapixel του iPhone 5.

Τα ανοιχτά χρώματα της ανακοίνωσης αντικατοπτρίζουν το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα iOS7,το οποίο έχει διαφανές και neon design. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε beta στάδιο. Η εικόνα αυτή είναι η παρακάτω:

iphone_5_image

Τι λένε οι φήμες
Υπάρχει ακόμα μια φήμη ότι το iPhone 5S θα έχει και αναγνώριση δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο κουμπί home. Αυτή η φήμη βασίζεται στο γεγονός ότι η Apple απέκτησε πέρυσι την εταιρεία AuthenTec, που ασχολείται με την ασφάλεια μέσω των δαχτυλικών αποτυπωμάτων, έναντι 356$ εκατομυρίων και ακόμα δεν μας έχει δείξει σε τι εργάζεται τόσο καιρό. Επίσης, φημολογείται ότι θα υπάρξει και ένα φθηνότερο μοντέλο, με την ονομασία iPhone 5C. Το iPhone 5C λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει σε πολλά χρώματα εξού και το όνομα του. Σαν υλικό κατασκευής θα είναι το πλαστικό και το fiberglass, αναφέρει το Apple Insider.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δύο συσκευές θα τρέχουν την ανανεωμένη έκδοση του iOS 7, η οποία θα είναι εμπλουτισμένη με περισσότερα χρώματα και layers από την beta έκδοση του. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η φήμη για ένα φθηνότερο μοντέλο τότε θα είναι η πρώτη φορά που η Apple θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους της και σε χαμηλότερες τιμές. Πόσο είναι διατεθημένη να ρίξει την ποιότητα του κινητού έτσι ώστε να πετύχει μια ανταγωνιστική τιμή; Από την άλλη τι καινούργιο έχει σκεφτεί για το iPhone 5S; Αυτά θα τα μάθουμε επισήμως στις 10 Σεπτεμβρίου.

Το event της Apple θα ξεκινήσει αυτή την Τρίτη στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) και φυσικά θα ενημερωθείτε για αυτό μέσω του GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 SnakeEater (Level 17) 06/09/2013 23:49
αντε να βγει το χρυσο i phone να κυκλοφορουν ολοι οι νεοελλληνες με τ λεφτα που δεν εχουν ν κανουν μοστρα :-)
#2 ggonis (Level 7) 07/09/2013 14:40
Φτηνο iPhone για το προτυπα της Apple οχι του ελληνα αγοραστη, μην παρασυρεστε ! Απ΄οτι υπολογιζω γυρα στα 600€ αρχικη μαλλον ...
Notification