Guardsman: Ταινία μικρού μήκους για το Warhammer 40.000

Hot
Guardsman: Ταινία μικρού μήκους για το Warhammer 40.000

Guardsman: Ταινία μικρού μήκους για το Warhammer 40.000

Ανεξάρτητη παραγωγή από έναν game designer των EA και BioWare.

O Richard Boylan, game designer στις EA και BioWare έχει μεγάλη αδυναμία στο Warhammer 40.000 και αυτό φαίνεται από την εξαιρετική animated διασκευή που έκανε στην νουβέλα "Helsreach" της Games Workshop.

Χθες, ο Boylan δημοσίευσε το project στο οποίο δούλευε τους τελευταίους μήνες, το "Guardsman", μια ταινία μικρού μήκους στον κόσμο του Warhammer 40.000 και την οποία σκηνοθέτησε ο ίδιος, ενώ το σενάριο το δούλεψε μαζί με τον Boman Modine, ο οποίος έχει δουλέψει στα οπτικά εφέ του Dark Knight Rises και στην παραγωγή του Whiplash.

Η σύντομη ιστορία του Guardsman επικεντρώνεται σε έναν Imperial guardsman ο οποίος ανακτά τις αισθήσεις του μετά από κάποια έκρηξη και ανακαλύπτοντας ότι έχει τραυματιστεί, ετοιμάζεται για μια τελευταία μάχη ενάντια σε μερικά Tyranids βέβαιος για τον επερχόμενο θάνατό του, μέχρι που παρεμβαίνει ένας Space Marine. Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Erik Steffens (Criminal Minds), ενώ τον Space Marine υποδύεται ο cosplayer Terry Skrinjar.

Απολαύστε το Guardsman παρακάτω:

Διαβάστε τα reviews των Dawn of War III και Inquisitor - Martyr, τα πιο πρόσφατα video games που διαδραματίζονται στον κόσμο του Warhammer 40.000 και συζητήστε για το δημοφιλές επιτραπέζιο Strategy στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification