Razer Hypersense: Δονήσεις στα περιφερειακά την ώρα του gaming

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Razer Hypersense: Δονήσεις στα περιφερειακά την ώρα του gaming

Razer Hypersense: Δονήσεις στα περιφερειακά την ώρα του gaming

Νέα τεχνολογία στην CES 2019.

 

Η Razer παρουσίασε στα πλαίσια της CES 2019 την τεχνολογία Hypersense που προσφέρει haptic feedback (απτική ανατροφοδότηση), κάτι που έχουμε δει ήδη με τις δονήσεις στα gamepads των κονσολών.

Με το Razer HyperSense θα έχετε δόνηση όποτε συμβαίνει ένα συγκεκριμένο συμβάν στα games που παίζετε. Αρχικά η τεχνολογία αυτή εφαρμόζεται στο Razer Nari Ultimate wireless headset και θα συνεχίσει και με άλλα περιφερειακά της Razer. Στα πλαίσια της CES 2019 η εφαρμογή του HyperSense παρουσιάστηκε στο Overwatch και σχεδόν σε κάθε είδους περιφερειακό, από mouse μέχρι και keyboards. Όποτε για παράδειγμα πυροβολάτε και αντίστοιχα βρίσκετε στόχο θα υπάρχουν διάφορα επίπεδα δόνησης, ενώ οι προγραμματιστές θα μπορούν να εισάγουν δόνηση όχι μόνο στα χτυπήματα, αλλά και στη μουσική, όπου θα παίζουν παράγοντες όπως η απόσταση, οι μοίρες κλίσης κτλ.

Περισσότερα για την τεχνολογία Razer HyperSense θα ανακοινωθούν μέσα στο 2019. Διαβάστε για το Razer Nari Ultimate, το πρώτο headset με δόνηση.

Δείτε ακόμη το νέο headset της Razer με το οποίο δεν θα χαλάνε τα μαλλιά σας και συζητήστε για τα προϊόντα της εταιρείας σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification