Ο Cristiano Ronaldo με καπέλο Super Mario

Hot
Ο Cristiano Ronaldo με καπέλο Super Mario

Ο Cristiano Ronaldo με καπέλο Super Mario

Ανέβασε την σχετική φωτογραφία στα social media.

 

Ο Cristiano Ronaldo βρέθηκε στα αποδυτήρια της Γιουβέντους φορώντας το καπέλο του Super Mario.

Στο Super Mario Odyssey είδαμε τον πρωταγωνιστεί να φορά ένα αναβαθμισμένο καπέλο. Ο Cappy όπως ονομάζεται, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού, αφού οι μηχανισμοί του είναι καθοριστικοί. Είναι αρκετοί οι fans που έχουν αγοράσει και στην πραγματική τους ζωή ένα τέτοιο καπέλο για να το έχουν στην συλλογή τους, αφού το έντονο κόκκινο χρώμα, σε συνδυασμό με τα μεγάλα μάτια του Cappy το καθιστούν ένα πολύ ωραίο προϊόν για κάθε gaming συλλογή. Απ’ ότι φαίνεται όμως, το συγκεκριμένο καπέλο δεν έχει απήχηση μόνο στους gamers, αφού ο Cristiano Ronaldo, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου, αν όχι ο κορυφαίος, ανέβασε φωτογραφία μέσα από τα αποδυτήρια της Γιουβέντους όπου φοράει αυτό το καπέλο.

 

Στο πλάι του έχει του Miralem Pjanic, Paulo Dybala, Rodrigo Bentancur και τον Douglas Costa, δηλαδή τέσσερις εκ των κορυφαίων παικτών της “Γηραιάς Κυρίας”. Αναμφίβολα όμως, το καπέλο στο κεφάλι του Cristiano Ronaldo είναι αυτό που κλέβει την παράσταση, ενώ ο Πορτογάλος σταρ έχει γουρλώσει τα μάτια ακριβώς όπως φαίνονται στο καπέλο του. Το αν του ανήκει το καπέλο ή αν το δανείστηκε από κάποιον δεν είναι βέβαιο, ωστόσο είναι μία ευχάριστη πινελιά ανάμεσα σε αυτούς τους κορυφαίους αθλητές. Δεδομένου το ότι ο Cristiano Ronaldo έγινε πρόσφατα ο άνθρωπος με τους περισσότερους followers στο Instagram (μετρά πάνω από 146 εκατομμύρια), αλλά και των fans που έχει, σίγουρα δεν είναι λίγοι αυτοί που θα σπεύσουν να αγοράσουν το καπέλο του Mario, ακόμα κι αν δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται.

Το καπέλο του αποδείχθηκε πάντως αρκετά γούρικο, αφού στο χθεσινό ματς της Γιουβέντους απέναντι στην ΣΠΑΛ ο Ronaldo σκόραρε το ένα από τα δύο τέρματα της πρωτοπόρου στο ιταλικό πρωτάθλημα, σημειώνοντας ρεκόρ ως ταχύτερος παίκτης που έφτασε τα 10 γκολ με την φανέλα της Γιουβέντους, σε όλη την ιστορία της. Αν και 33 ετών, ο CR7 δεν σταματά να σπάει ρεκόρ, εξού και η παραμονή του στην κορυφή των ratings του FIFA 19 μαζί με τον Lionel Messi. Πιστεύετε ότι θα κερδίσει κάποιος από τους δυο τους την χρυσή μπάλα; Ίσως αν ξαναφορέσει το καπέλο του Mario να έχει ελπίδες.

Διαβάστε το review του FIFA 19 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification