Larian Studios: "Το streaming θα καταφέρει περισσότερα από την συμβατική τεχνολογία"

Hot
Larian Studios: "Το streaming θα καταφέρει περισσότερα από την συμβατική τεχνολογία"

Larian Studios: "Το streaming θα καταφέρει περισσότερα από την συμβατική τεχνολογία"

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας πιστεύει ότι οι νέες κονσόλες δεν θα προσφέρουν κάτι εξίσου σημαντικό.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Larian Studios, Swen Vincke, έδωσε συνέντευξη στο WCCF Tech για το επερχόμενο Baldur's Gate 3.

Προς το τέλος της συνέντευξης, ο Vincke ερωτήθηκε για την νέα γενιά κονσολών και αν η προσθήκη σκληρών δίσκων SSD θα βελτιώσει σημαντικά τα RPG σε αυτές και εκείνος απάντησε ότι τον εδιαφέρει περισσότερο το τι θα σημαίνει για τα video games η τεχνολογία streaming. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως καθώς τα PC έχουν ήδη SSD δίσκους, η είσοδος αυτών στις κονσόλες "δεν είναι κάτι τόσο επαναστατικό". Στη συνέχεια της συζήτησης, ο Vicke ξεχωρίζει το Google Stadia και την ιδέα του streaming, καθώς και τις δυνατότητες των υπηρεσιών cloud. "Πιστεύω πως το πιο ενδιαφέρον ερώτημα είναι το πως πράγματα σαν το Google Stadia θα αλλάξουν τα δεδομένα", είπε. "Στο κέντρο δεδομένων, τα μηχανήματα αυτά θα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους και έτσι θα μπορούσε κανείς να ξεκινήσει να σκέφτεται να κάνει πράγματα όπως ελαστικό rendering, δημιουργία δύο servers μαζί, και εξομοίωση φυσικής που μπορεί να είναι αδύνατη με το σημερινό hardware."

“I think that the more interesting question is how stuff like Google Stadia will change things,” he says. “In the data center, these machines are connected to each other, and so you could start thinking of doing things like elastic rendering, like make a couple of servers together, to do physics simulations that may not be possible on current local hardware.”

Διαβάστε επίσης για το Baldur's Gate 3 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification