Αφίσες-easter eggs αφαιρέθηκαν από το Tomb Raider 1-3 Remastered

NewHot
Αφίσες-easter eggs αφαιρέθηκαν από το Tomb Raider 1-3 Remastered

Αφίσες-easter eggs αφαιρέθηκαν από το Tomb Raider 1-3 Remastered

Οι developers "το έκαναν κατά λάθος". [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/4/24] Στο πιο πρόσφατο patch του Tomb Raider 1-3 Remastered, οι developers της Crystal Dynamics αφαίρεσαν αφίσες, στις οποίες ορισμένοι παίκτες θεωρούν easter eggs. Μάλιστα η αφαίρεσή τους δεν αναφέρθηκε καν στα patch notes.

Οι συγκεκριμένες αφίσες εμφανίζονται ακόμα στο επίσημο site TombRaider.com μαζί με easter eggs της σειράς Legacy of Kain.

Η Crystal Dynamics και η Aspyr ακόμα δεν εξήγησαν τον λόγο, οπότε πιθανότατα έχει να κάνει με λογοκρισία.

[UPDATE: 1/5/24 - Οι developers είπαν ότι "το έκαναν κατά λάθος"] Ένας εργαζόμενος της Aspyr αποκάλυψε, στο site της εταιρείας, ότι οι αφίσες καταργήθηκαν κατά λάθος.

Συγκεκριμένα, ο developer έγραψε: "Στο patch 2 που κυκλοφόρησε πρόσφατα, κάναμε μερικά updates στα γραφικά και στα textures στην HD έκδοση. Ως μέρος αυτών των updates, οι αφίσες στο Sleeping With The Fishes (The Lost Artifact) αφαιρέθηκαν κατά λάθος από την HD έκδοση του παιχνιδιού". Η εταιρεία λέει ότι το πρόβλημα έχει λυθεί και οι αφίσες της Lara Croft θα επιστρέψουν στο επερχόμενο patch 3.

Το Tomb Raider 1-3 Remastered είναι διαθέσιμο για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Tomb Raider 1-3 Remastered και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification