Το Plants vs. Zombies κλείνει 10 χρόνια κυκλοφορίας

Hot
Το Plants vs. Zombies κλείνει 10 χρόνια κυκλοφορίας

Το Plants vs. Zombies κλείνει 10 χρόνια κυκλοφορίας

Ο δημιουργός του Tower Defence ανέβασε τα original σχέδια του στο Twitter.

 

Το όραμα του George Fan κυκλοφόρησε δέκα χρόνια πριν και ο ίδιος το γιορτάζει ανεβάζοντας στο Twitter τα original σχέδια του ιδίου για το Plants vs. Zombies.

Ο creator του επιτυχημένου game μοιράστηκε τις σκέψεις του μέσω του λογαριασμού του στο Twitter αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι δεν περίμενε ότι με αυτό το φύλλο χαρτί που σχεδίασε θα άλλαζε τόσα πολλα στην ζωη του. Συνέχισε λέγοντας πως η αρχική του ιδέα δεν περιελάμβανε zombies όπως επίσης και τα sunflowers που λειτουργούν ως πηγές ενέργειας και προστέθηκαν σαν μεταγενέστερη ιδέα. Επιπροσθέτως, αν κοιτάξετε προσεκτικά θα παρατηρήσετε ότι στα αρχικά σχέδια υπήρχαν έξι διαθέσιμες γραμμές για φυτέψετε τα φυτά σας και όχι πέντε. Ωστόσο ως αρχική ιδέα π George δεν ήθελε να υπάρχουν καν γραμμές αλλά να game να ακολουθεί μια πιο παραδοσιακή αμυντική γραμμή υπεράσπισης.

Διαβάστε το review του Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification