BioWare: Παραιτήθηκε ο Creative Director των Anthem, Dragon Age και Baldur's Gate

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
BioWare: Παραιτήθηκε ο Creative Director των Anthem, Dragon Age και Baldur's Gate

BioWare: Παραιτήθηκε ο Creative Director των Anthem, Dragon Age και Baldur's Gate

Ο James Ohlen ετοιμάζει βιβλίο για το D&D.

 

Οι αποχωρήσεις στελεχών από την BioWare είναι αρκετές το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς μετά τον παραγωγό Blair Brown, τον συγγραφέα Drew Karpyshyn και τον Mike Laidlaw, πλέον ένας Creative Director με συνεισφορά και στο Game Design άνοιξε την πόρτα της εξόδου.

Ο λόγος για τον James Ohlen που πέρασε 22 χρόνια στην Αμερικάνικη εταιρεία και πλέον αποχωρεί όπως ανακοίνωσε στο Twitter. Στόχος του να δουλέψει για την κυκλοφορία ενός βιβλίου για το Dungeons & Dragons. O Ohlen είχε εργαστεί ως Creative Director στα Anthem, Dragon Age: Origins, Star Wars: Knights of the Old Republic, ενώ ήταν και Lead Designer στο θρυλικό Baldur's Gate, αλλά και στο Neverwinter Nights. Αμφότερα ανήκουν στον κόσμο του Dungeons & Dragons του οποίου και είναι fan.

Ο Ohlen δεν αποχωρεί λόγω διαφωνίας με την διοίκηση, αλλά περισσότερο γιατί θα ήθελε να "κάνει ένα διάλειμμα από την gaming βιομηχανία" όπως δηλώνει ο ίδιος και να ασχοληθεί με κάτι μικρότερο και πιο προσωπικό. Τι βιβλίο για το D&D θα ονομάζεται Odyssey of the Dragonlords, την παραγωγή του οποίου θα αναλάβει η Arcanum Worlds. Το βιβλίο θα αφορά την πέμπτη έκδοση του sourcebook για το Dungeons & Dragons, το οποίο ο Ohlen θεωρεί ως "το καλύτερο RPG του κόσμου". Ο ίδιος παίζει D&D από 10 χρονών.

Δείτε το preview του GameWorld για το Anthem και συζητήστε περισσότερα για την BioWare στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.