Trine 4: The Nightmare Prince

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Trine 4: The Nightmare Prince

Trine 4: The Nightmare Prince

Βίντεο και ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/10/18] Η αγαπημένη Platform/RPG σειρά Trine επιστρέφει, καθώς η Frozenbyte ανακοίνωσε το Trine 4.

Ο Lauri Hyvärinen, διευθύνων σύμβουλος της Frozenbyte, ανακοίνωσε ότι το Trine 4 "θα είναι το καλύτερο της σειράς γιατί οι developers έχουμε αναζωπυρώσει την αγάπη μας για την σειρά, ακούμε το feedback από τους fans και οι καρδιές μας λένε ότι θα ξεπεράσουμε τις προσδοκίες. Το Trine επέστρεψε!"

Η Frozenbyte δεν διευκρίνισε αν το παιχνίδι θα ακολουθήσει το 3D ή θα διατηρήσει το 2D layout που το έκανε γνωστό στα δύο πρώτα games. Ωστόσο, η Christina Seelye, διευθύνουσα σύμβουλος του publisher Modus Games, άφησε υπόνοιες ότι μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε για 2D layout, καθώς "το Trine 4 θα είναι αυτό που ζήτησαν οι παίκτες του".

Το Trine 4: The Nightmare Prince θα κυκλοφορήσει το 2019 για PC, PS4, Xbox One και Switch. Διαβάστε τα reviews των Trine.

[UPDATE: 5/3/19 - Βίντεο και περίοδος κυκλοφορίας] Η Modus Games και η Frozenbyte ανακοίνωσαν ότι πέρα από το Trine 4 θα κυκλοφορήσει και η Trine: Utimate Collection που θα περιλαμβάνει και τα τέσσερα games της σειράς. Αμφότερα θα κυκλοφορήσουν μέσα στο φθινόπωρο.

Το Trine 4 θα κοστίζει 30 ευρώ και η Ultimate Collection 50 ευρώ. Αν κάνετε προπαραγγελία του Trine 4 τότε θα παραλάβετε έναν συλεκτικό πάνινο χάρτη.  Επίσης, η Trine: Ultimate Collection περιλαμβάνει τον παγκόσμιο χάρτη του Trine, ένα cover sheet και κωδικούς για το αρχικό soundtrack και το artbook.

Στα του gameplay του Trine 4, το σύστημα μάχης έχει αναβαθμιστεί ενώ υποστηρίζεται multiplayer για έως και τέσσερις παίκτες, τόσο online, όσο και σε τοπικό Co-op.

[UPDATE 2: 10/8/19 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Το Trine 4: The Nightmare Prince ανακοινώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και πλέον η Modus Games και η Frozenbyte μας ενημέρωσαν για την ημερομηνία κυκλοφορίας του, μαζί με τρέιλερ.

 

Θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Αν το προπαραγγείλετε θα αποκτήσετε και έναν πάνινο χάρτη. Η Trine: Ultimate Collection περιλαμβάνει τα εξής:
- Το Trine 4 και τα Trine 1-3 που έχουν ήδη κυκλοφορήσει.
- Τον πάνινο χάρτη.
- Ειδικό εξώφυλλο.
- Κωδικό για να κατεβάσετε το soundtrack.
- Κωδικό για να κατεβάσετε το ψηφιακό artbook.

Με προπαραγγελία ή αγορά της Ultimate Collection αποκτάτε μαζί και το Toby's Dream DLC level, το οποίο αφηγείται την ιστορία του σκύλου Toby.

 

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

 

Το Trine 4: The Nightmare Prince θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

 

Διαβάστε τα reviews όλων των Trine. Συζητήστε περισσότερα για το Trine 4 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 25/10/2018 17:57
Μακάρι να επιστρέψουν τα Trine εκεί που διέπρεψαν, σε 2D. Τα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν μαγευτικά, αλλά όταν η σειρά πέρασε σε 3D εκεί ναυάγησε. Το ίδιο και το επόμενο εγχείρημα της Frozebyte, το Shadwen.
Notification