Φήμη: Horizon Zero Dawn για PC

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμη: Horizon Zero Dawn για PC

Φήμη: Horizon Zero Dawn για PC

Βρέθηκε καταχώρηση στο Amazon France. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 5/12/19] Ο Anton Logvinov, ένας Ρώσος YouTuber που αποκάλυψε πρώτος ότι το Death Stranding θα έρθει στα PC, δήλωσε τώρα ότι σειρά θα πάρει και το Horizon Zero Dawn.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Για όποιον με έκραζε στην αρχή της χρονιάς όταν είπα ότι το Death Stranding θα έρθει στα PC, το παιχνίδι θα έρθει τον Φεβρουάριο του 2020. Ελπίζουμε να ζείτε μέχρι τότε, γιατί η ανακοίνωση θα έρθει σύντομα.

 Πρόσθεσε ακόμη ότι έχει μιλήσει με πολλούς developers που ετοιμάζουν games για το PS5 και μου έχουν πει να έχω κατά νου και τις εκδόσεις για PC.

[UPDATE: 16/1/20 - Το Horizon: Zero Dawn ενδεχομένως να κυκλοφορήσει για PC] Σύμφωνα με αναφορά που κυκλοφόρησε η ιστοσελίδα Kotaku, πηγές που έχουν άμεση επαφή με εκπροσώπους της Sony επιβεβαιώνουν τις σκέψεις της εταιρίας για την κυκλοφορία του Horizon: Zero Dawn σε PC.

Εάν η ισχύει τελικά η συγκεκριμένη διαρροή, πρόκειται για μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη και ένα θετικό νέο για τους κατόχους PC αφού το Horizon: Zero Dawn πέτυχε πάνω από 10 εκατομμύρια πωλήσεις ως PS4 exclusive με πολύ θετικές κριτικές. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε μέχρι στιγμής είναι να περιμένουμε μια ενδεχομένη τοποθέτηση κάποιου εκπροσώπου της Sony ή έστω μια επιβεβαίωση ή διάψευση της είδησης.

[UPDATE 2: 26/2/20 - Βρέθηκε καταχώρηση στο Amazon France]  Η φημολογούμενη έκδοση του Horizon Zero Dawn για PC ενδέχεται να είναι πολύ κοντά στην κυκλοφορία.

Η εταιρεία γιορτάζει την τρίτη επέτειο της στις 28 Φεβρουαρίου και νωρίτερα σήμερα βρέθηκε μια καταχώρηση της έκδοσης για PC στο Amazon France. Έχουν γίνει αναφορές για την ανάπτυξη του για PC οπότε μπορεί να πρόκειται και για εσκεμμένη έκθεση πληροφοριών.

Η σχετική σελίδα στο Amazon είναι άδεια, χωρίς να έχει πληροφορίες όπως η ημερομηνία κυκλοφορίας και τα λοιπά, αναγράφοντας απλά τον τίτλο.

horizon zero dawn pc amazon france snip 1

Ενδέχεται να πρόκειται για κάποιο λάθος οπότε καλό είναι να μην βασιστείτε στην συγκεκριμένη πληροφορία. Η Sony δεν έχει κάνει κάποια σχετική ανακοίνωση οπότε αναμένουμε για την επίσημη ενημέρωση.

 

Διαβάστε το review του Horizon Zero Dawn και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification