Τα Resident Evil 0, 1 και 4 θα κυκλοφορήσουν για το Nintendo Switch

Hot
Τα Resident Evil 0, 1 και 4 θα κυκλοφορήσουν για το Nintendo Switch

Τα Resident Evil 0, 1 και 4 θα κυκλοφορήσουν για το Nintendo Switch

Έρχονται στις 21 Μαρτίου.

 

Νέες κυκλοφορίες αναμένονται στο Nintendo Switch, διότι στις 21 Μαρτίου 2019 θα κυκλοφορήσουν τα Resident Evil 0, 1 και 4, ακολουθώντας το πρόσφατο remake του Resident Evil 2.

Τα pre-orders θα ξεκινήσουν από τις 28 του μηνός και μετέπειτα τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα μέσω του Switch eShop. Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί συγκεκριμένη τιμή αγοράς και δεν έχουν ανακοινωθεί εκδόσεις για την Ευρώπη.
D0P5 mnX0AA4QIyΤα Resident Evil 0, 1 και 4 προϋπήρχαν για παλιότερες κονσόλες της Nintendo. Συγκεκριμένα είχαν κυκλοφορήσει για το Nintendo GameCube.

Διαβάστε το review για το πρόσφατο remake του Resident Evil 2 , καθώς και για την ιστορία των Resident Evil και συζητήστε γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Indistinct (Level 20) 27/02/2019 18:41
Είμαι περίεργος να δω για πόσο ακόμα θα μιλκάρουν τα RE 1 remake και Zero. Έχουν γίνει port σε ότι κονσόλα υπάρχει + PC. Άριστα games και τα 2 αλλά συγκριτικά με το 4 είναι ξεπερασμένα πλέον. Ειδικά όποιος είναι κάτοχος Nintendo κονσόλας από την εποχή του GameCube δεν παίζει να μην τα έχει παίξει.
Notification