Sea of Thieves: Τι νέο έρχεται

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
2
Sea of Thieves: Τι νέο έρχεται

Sea of Thieves: Τι νέο έρχεται

Τρέιλερ του The Arena. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/4/18] Η Rare αποκάλυψε τα σχέδιά της που αφορούν το νέο content που θα προστεθεί στα επόμενα updates.

Το πρώτο εξ αυτών θα διατεθεί μέσα στον Μάιο και θα ονομάζεται The Hungering Deep. Θα προστεθεί ένας νέος εχθρός για να κυνηγήσετε στους ωκεανούς του παιχνιδιού, ο οποίος θα είναι μέρος ενός event. Στο συγκεκριμένο event θα προστεθούν επίσης νέοι μηχανισμοί στο gameplay καθώς και επιπλέον ανταμοιβές. Τον ίδιο μήνα θα δούμε επίσης “νέους τρόπους να παίξουμε” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Rare, σε ένα νέο εβδομαδιαίο πρόγραμμα από events.

Μέσα στο καλοκαίρι θα γίνουν διαθέσιμα και τα Cursed Sails και Forsaken Shores updates, τα οποία θα φέρουν ένα νέο τύπο πλοίου και μια εντελώς καινούρια περιοχή στον χάρτη, καθώς και νέα rewards. Στα επόμενα updates θα έχουμε επίσης την επιστροφή των pets και του Ship Captaincy. Τα παραπάνω updates θα διατεθούν δωρεάν.

[UPDATE: 2/5/18 - Νέο ενημερωτικό βίντεο της Rare για τις επερχόμενες προσθήκες] Με ένα μικρό update που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Μαΐου, η Rare πρόσθεσε νέα cosmetics στο Sea of Thieves, συμπεριλαμβανομένου ενός όπλου.
 
Επίσης, η εν λόγω ενημέρωση έκανε τους skeletons λιγότερο εύστοχους όταν πυροβολούν με κανόνια από μακρινές αποστάσεις. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οι προσθήκες αυτές συνοδεύτηκαν από ένα βίντεο της εταιρείας ανάπτυξης του παιχνιδιού, στο οποίο γίνεται ενημέρωση για τα μελλοντικά σχέδιά της όσον αφορά στο Sea of Thieves.
 
 
Σε αυτό, ο υπεύθυνος παραγωγής του παιχνιδιού, Joe Neate, εξηγεί ότι οι προγραμματιστές της Rare έχουν χωριστεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες. Μία η οποία δουλεύει πάνω στο The Hungering Deep, μία στο Cursed Sails και ακόμη μία στο Forsaken Shores, με όλα να αφορούν σε εμπλουτισμό περιεχομένου για τον τίτλο. Μάλιστα, το πρώτο εξ αυτών αναμένεται να καταφτάσει μέσα στο Μάιο.
 
Επιπρόσθετα, αναφέρθηκαν μικρές, αλλά ουσιαστικές βελτιώσεις που έρχονται στο gameplay, όπως η αφαίρεση των ονομάτων των παικτών όταν κολυμπούν κάτω από το νερό, ώστε να μη γίνονται αντιληπτοί από τους αντιπάλους και να ευνοηθεί έτσι το stealth στοιχείο του παιχνιδιού.
 
[UPDATE 2: 20/5/18 - The Hungering Deep] Η Rare έδωσε στη δημοσιότητα ένα cinematic trailer για το The Hungering Deep, το πρώτο μεγάλο update του Sea of Thieves που έρχεται σύντομα.

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε νέους εχθρούς σε νέες τοποθεσίες. Θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαϊου σε PC και Xbox One.

 
[UPDATE 3: 17/7/18 - The Cursed Sails] κυκλοφόρησε το teaser τρέιλερ για το The Cursed Sails, το δεύτερο μεγάλο update του Sea of Thieves που έρχεται στις 31 Ιουλίου. Δείτε το παρακάτω:
 
 
[UPDATE 4: 9/9/18 - Forsaken Shores] Η Rare και η Microsoft έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο για το τρίτο κατά σειρά update του Sea of Thieves, που θα φέρει τον τίτλο "Forsaken Shores". Το νέο DLC θα έχει την περιοχή "The Devil's Roar", η οποία θα περιέχει επικίνδυνα ηφαίστεια και λάβα.
 
[UPDATE 5: 12/11/18 - The Arena] Όταν το Sea of Thieves κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2018, οι αντιδράσεις ήταν μεικτές. Το κοινό σημείο κριτικής ήταν η έλλειψη περιεχομένου, που έκανε τον κόσμο του να φαίνεται άδειος και την τιμή του ιδιαίτερα απωθητική. Η Rare συνεχίζει να προσπαθεί να γεμίσει αυτό το κενό μετά την κυκλοφορία. Η νέα προσθήκη στον πειρατικό της κόσμο είναι το pvp mode The Arena.
 
 
Το νέο mode ανακοινώθηκε στην X018 και θα δώσει στους παίκτες την ευκαιρία να "δοκιμάσουν τις πειρατικές τους ικανότητες σε matches γρήγορου ρυθμού ενάντια σε αντίπαλα πληρώματα." Η Rare υπόσχεται "διασκεδαστικούς, έξαλλους και γεμάτους δράση αγώνες για να βρείτε θησαυρούς, που θα συνδυάζουν όλα τα πιο συναρπαστικά στοιχεία του Sea of Thieves." Επιπλέον, το mode θα εισάγει μια καινούρια tavern area αλλά και μια Εταιρεία Εμπορίου με τίτλο "Sea Dogs". H απαρτία αυτή θα σας παρέχει με νέους στόχους, ανταμοιβές και κάθε είδους ευκαιρίες να χτίσετε τον πειρατικό σας θρύλο.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, o επικεφαλής της εταιρείας ανάπτυξης Craig Duncan και ο διευθυντής παραγωγής ανέβηκαν στη σκηνή για να μιλήσουν για το The Arena. Σύμφωνα με τον Neate, το νέο mode είναι ξεχωριστό από το υπόλοιπο παιχνίδι και θα επιλέγεται από το μενού. Προς το παρόν, το στούντιο είναι στη φάση του εσωτερικού testing, ενώ αργότερα θα δοθεί πρόσβαση και σε μέρος της κοινότητας για περαιτέρω δοκιμή. Η κυκλοφορία του αναμένεται στις αρχές του 2019 σε μορφή update, χωρίς επιπλέον κόστος.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification