Η Epic Games αφαιρεί σβάστικα από το Fortnite

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Η Epic Games αφαιρεί σβάστικα από το Fortnite

Η Epic Games αφαιρεί σβάστικα από το Fortnite

Εμφανιζόταν σε συγκεκριμένο σχεδιασμό από floor tiles.

Μια… σβάστικα εμφανίστηκε από το πουθενά στο Fortnite, την οποία η Epic Games θα αφαιρέσει στο update της επόμενης εβδομάδας.

Αυτές τις ημέρες κάποιοι παίκτες είχαν παρατηρήσει πως εμφανίζεται ένα σύμβολο που είναι ίδιο σε εμφάνιση με μια σβάστικα. Αυτό συμβαίνει όταν προσπαθείτε να χτίσετε μεταλλικά floor tiles σε σχήμα κύκλου, όπου στις ενώσεις των tiles παρατηρείται το συγκεκριμένο σύμβολο που έχει πειράξει μια μερίδα παικτών.

Η Epic Games έμαθε για το γεγονός μετά την δημοσίευση μιας εικόνας και ενημέρωσε ότι έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στα floor tiles ώστε να μην εμφανίζεται το σύμβολο που θυμίζει σβάστικα. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η αλλαγές αυτές θα εισαχθούν στο Fortnite στο update της επόμενης εβδομάδας. Πλέον τα συγκεκριμένα floor tiles θα μοιάζουν έτσι:

fortnite swastika 1

Διαβάστε το review του Fortnite και για το συμβάν όπου δεν μπορείτε να παίξετε με το ίδιο account στο Switch εάν είχατε παίξει στο PS4. Συζητήστε εκτενώς για το Battle Royale της Epic Games στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα το Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification