Ελένη Παρούτογλου

Ελένη Παρούτογλου (Parou)
Experience: 1890 (138 points to next level)

 
600
Ο Blood Prince ευχαρίστησε Ελένη Παρούτογλου στο θέμα The Elder Scrolls VI 2 days ago
Ο Blood Prince ευχαρίστησε Ελένη Παρούτογλου στο θέμα Dragon Age 4 2 weeks ago
Ελένη Παρούτογλου απάντησε στο θέμα 'Fortnite' στο φόρουμ. 2 weeks ago

Fortnite: Season 8 τα κρυμμένα Battle Stars και Banners

Οι τοποθεσίες τους.

Η όγδοη season του Fortnite είναι διαθέσιμη και πλέον μπορείτε να αποκτήστε κάποια κρυμμένα Battle Stars αν ψάξετε στις κατάλληλες τοποθεσίες.

Αν καταφέρετε να ολοκληρώσετε και τις 11 αποστολές σας τότε θα αποκτήσετε το Season 8 Banner. Αν καταφέρετε και ολοκληρώσετε 55 εβδομαδιαίες δοκιμασίες θα ανταμειφθείτε με το Ruin skin. Επίσης θα σας δοθεί ένα νέο loading screen το οποίο είναι ένας χάρτης ο οποίος σας λέει τις τοποθεσίες που βρίσκονται τα κρυμμένα Banners και Stars. Υπάρχουν δύο κρυμμένα Battle Stars και Banners διαθέσιμα αυτή την στιγμή και το ένα από αυτά βρίσκεται στην κόκκινη σκεπή του λευκού πύργου στην τοποθεσία Lazy Lagoon. Το Week 2 Banner βρίσκεται στο ηφαίστειο δίπλα στην τοποθεσία Sunny Steps, μέσα στο δωμάτιο του θρόνου. Το Week 3 Battle Star βρίσκεται στους ναούς των Αζτέκων. Το Week 4 Loading screen δείχνει ότι το επόμενο banner είναι στην κορυφή του ηφαιστείου δίπλα στον ναό των Αζτέκων. Το Week 5 Battle Star είναι στον πρώτο καταρράκτη με λάβα. Τέλος το Banner της έκτης εβδομάδας είναι στην τοποθεσία Lazy Lagoon δυτικά από την βάρκα.

Διαβάστε περισσότερα...

Ελένη Παρούτογλου απάντησε στο θέμα 'H1Z1 Preview' στο φόρουμ. 2 weeks ago

Η NantG Mobile εγκαταλείπει την ανάπτυξη

H εταιρεία ανάπτυξης NantG Mobile ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το πρόσφατα μετονομασμένο Z1 Battle Royale και το επιστρέφει στην Daybreak Games.

Το studio δεν επιβεβαίωσε αν η αλλαγή κατεύθυνσης οδήγησε σε απολύσεις, όπως αναφέρει το Massively Overpowered, αλλά δήλωσε ότι, "θα επικεντρωθεί στην βασική αποστολή της ανάπτυξης mobile games από εδώ και στο εξής," και έχει "έχει εστιάσει την προσοχή της ομάδας σε αυτό το όραμα."

"Παρά την αποφασιστικότητα και τη αφοσίωση της ομάδας να επαναφέρει το player base του Z1 Battle Royale με το τελευταίο Season 3 launch update, σύντομα συνειδητοποιήσαμε ότι ο δρόμος είναι ακόμη στρωμένος με πολλές προκλήσεις που μας αποτρέπουν από μία μακροπρόθεσμη επιτυχία, περιλαμβανόμενης της σύγχυσης που προκλήθηκε απ’ το ότι η NantG Mobile και η Daybreak διαχειρίζονταν το ίδιο παιχνίδι υπό δύο διαφορετικά brands," ανακοίνωσε η NantG Mobile στο Steam.

H εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε ότι η Daybreak είναι να δεσμευμένη να κρατήσει ζωντανούς τους servers του Z1 Battle Royale και να συνεχίσει την ανάπτυξή του, ενώ επιβεβαίωσε ότι η δύο εταιρείες συνεργάζονται για να διασφαλιστεί μια ομαλή μετάβαση.

Διαβάστε περισσότερα...

Ελένη Παρούτογλου απάντησε στο θέμα 'Resident Evil 2 HD Remake' στο φόρουμ. 2 weeks ago

Resident Evil 2 Remake: Ξεκλειδώστε όλα τα in-game rewards με ένα DLC


Στην τιμή των 5 ευρώ.

Ένα νέο DLC του Resident Evil 2 Remake ξεκλειδώνει όλο το in-game bonus περιεχόμενο.

Το πολύ εύστοχα ονομασμένο All In-game Rewards DLC κοστίζει 5 ευρώ κα ξεκλειδώνει για χάρη σας όλα τα extra campaigns, bonus weapons και costumes, καθώς και όλο το model και concept art στο in-game gallery. Φυσικά, όλα αυτά ξεκλειδώνονται και παίζοντας το παιχνίδι, αλλά αν δεν έχετε το χρόνο, την υπομονή (ή την ικανότητα), είναι μία καλή εναλλακτική.

To All In-game Rewards DLC είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή μέσω Steam, PlayStation Store και Microsoft Store.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποκάλυψη του logo και teaser] Λίγες μέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του Star Wars: Jedi Fallen Order, η Respawn και η εκδότριά της EA ανανέωσαν το επίσημο site με μια νέα ματιά στο logo του παιχνιδιού, μαζί με ένα teaser στα social media.

To logo φαίνεται να δίνει μεγάλη έμφαση στη λέξη Jedi, αφού είναι και ο ρόλος που θα αναλάβουμε. Παράλληλα, το EA Star Wars Twitter account ανέβασε το δικό του teaser, μια ελαφρώς animated εικόνα ενός φωτόσπαθου, με τη φράση "Don’t stand out.", κατά πάσα πιθανότητα αναφορά στη μυστηριώδη πλοκή του επερχόμενου παιχνιδιού.

Το Star Wars: Jedi Fallen Order θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στα τέλη του 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα...

Ελένη Παρούτογλου απάντησε στο θέμα 'Dragon Age 4' στο φόρουμ. 2 weeks ago

Κρίσιμη η κατάσταση στην BioWare

Μετά από τα τελευταία γεγονότα που αφορούν τα αρνητικά reviews και user reviews του Anthem, το κλίμα είναι ιδιαίτερα αρνητικό στο εσωτερικό της BioWare.

Το γεγονός αυτό επηρεάζει τόσο οικονομικά, όσο και ψυχικά την Αμερικάνικη εταιρεία. Τόσο η Electronic Arts, όσο και η EA BioWare, δεν θα ήθελαν τρίτη συνεχόμενη αποτυχία, μιας και θυμίζουμε ότι έχει προηγηθεί άλλη μία κακή παρένθεση, αυτή του Mass Effect: Andromeda. Όλα αυτά σύμφωνα με το Kotaku, το οποίο έχει αποδειχθεί "μανούλα" στο να αποκαλύπτει τα εσωτερικά των εταιρειών.

Διαβάστε περισσότερα...

Ελένη Παρούτογλου απάντησε στο θέμα 'Assassin's Creed Odyssey στην Αρχαία Ελλάδα' στο φόρουμ. 2 weeks ago

Φήμη: Νέο Assassin's Creed στην εποχή των Vikings

assassins-creed-vikings-15-1554548204.jpg

Έτσι προδίδει ένα easter egg του The Division 2.Διαρροές θέλουν το νέο Assassin’s Creed να διαδραματίζεται στην εποχή των Vikings.

Μπορεί να μην υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ubisoft, παρόλα αυτά κυκλοφορεί η άποψη πως το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Assassin’s Creed θα έχει Viking setting. Φέτος υποτίθεται πως δεν θα δούμε κάποιο καινούριο Assassin’s Creed αν λάβουμε υπόψιν τις μέχρι τώρα δηλώσεις της Ubisoft, επομένως αυτό που ετοιμάζει η εταιρεία για το 2020 να είναι η εν λόγω περίπτωση. Οι θεωρίες γύρω από αυτό ξεκίνησαν εξαιτίας ενός easter egg στο Tom Clancy’s The Division 2.

youtu.be/Eu2KyRTzbcA

Ο YouTuber JorRaptor εντόπισε μία αφίσα γεμάτη με αρκετούς Vikings στο Potomac Event Center του The Division 2, στην οποία ξεχώριζε κάτι Θεός της Νορβηγικής μυθολογίας ή ταξιδιώτης να κρατάει επίσης κάτι μη ξεκάθαρο, που θύμιζε ωστόσο το Apple of Eden. Μετά από αυτό κυκλοφόρησαν και διάφορες αναφορές από το Kotaku που υποστηρίζουν πως το επόμενο Assassin’s Creed θα φέρει την ονομασία Kingdom, θα κυκλοφορήσει το 2020 και θα έχει τους Vikings στο επίκεντρο. Η εποχή των Vikings περιλαμβάνει χρονολογίες του 9ου μέχρι και του 11ου αιώνα, δηλαδή μερικές εκατοντάδες χρόνια πριν από το setting του πρώτου Assassin’s Creed.

Διαβάστε περισσότερα...

Ελένη Παρούτογλου απάντησε στο θέμα 'Sekiro: Shadows Die Twice' στο φόρουμ. 2 weeks ago

Mod του Sekiro: Shadows Die Twice κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο και βελτιώνει το frame rate
sekiro-shadows-die-twice-mod-32-1554553273.jpg

Η λύση που ζήτησαν αρκετοί fans.

Κυκλοφορεί mod του Sekiro που ρίχνει την δυσκολία του παιχνιδιού και βελτιώνει τα frames του παιχνιδιού.

Το PC port του Sekiro είναι σαφέστατα πιο βελτιωμένο από τις αντίστοιχες εκδόσεις των Dark Souls, παρόλα αυτά τα γραφικά του έχουν τα όριά τους. Οι modders έχουν φυσικά την λύση σε αυτό, αφού το mod του uberhalit βελτιώνει το frame rate και προσθέτει νέες αναλύσεις οθόνης (21:9). Το μεγαλύτερο επίτευγμα όμως αυτού του mod δεν είναι η οπτική βελτίωση του Sekiro: Shadows Die Twice, αλλά το γεγονός το ότι προσδίδει ταχύτητα στον πρωταγωνιστή και το ότι πραγματοποιεί αλλαγές στον κόσμο του παιχνιδιού, που καθιστούν το Action-Adventure της FromSoftware αισθητά πιο εύκολο.

Είναι μεγάλη η διαφορά στην ταχύτητα αντιμετώπισης των εχθρικών bosses, ενώ θα λύσει τα χέρια αρκετών fans που αγαπούν το παιχνίδι αλλά δεν μπορούν να το προχωρήσουν λόγω της καθιερωμένης δυσκολίας του. Βέβαια, ακόμα και με αυτό το mod, αν δεν μάθετε να κάνετε σωστά το parry και να επιτίθεστε την κατάλληλη στιγμή, δύσκολα θα οδηγηθείτε στο τέλος του παιχνιδιού.

Διαβάστε περισσότερα...

Ελένη Παρούτογλου απάντησε στο θέμα 'God of War (PS4)' στο φόρουμ. 2 weeks ago

Ο Kratos στο εξώφυλλο του περιοδικού Men's Health

kratos-mens-health-97-1554559073.jpg

Φαίνεται πως αποτελεί πρότυπο ανδρισμού στην Σιγκαπούρη.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς God of War διακόσμησε το μπροστινό μέρος ενός περιοδικού για άντρες στην Σιγκαπούρη.

Το God of War επανήλθε στην δημοσιότητα μετά τη νίκη του στα BAFTA Game Awards 2019. Η αναγνώριση όμως δεν έρχεται μόνο από την gaming βιομηχανία, αφού το περιοδικό Men’s Health στην Σιγκαπούρη επέλεξε τον τρομερό Σπαρτιάτη ως αυτόν που φιγουράρει στο τελευταίο του τεύχος. Το Men’s Health απευθύνεται, όπως δηλώνει, στην υγεία των αντρών και στο εξώφυλλό του συνήθως θα βρείτε διάσημους άντρες του Hollywood να δείχνουν τα γυμνασμένα κορμιά του. Αυτή την φορά όμως, το πρόσωπο που επιλέχθηκε είναι ο Kratos, αφού το περιοδικό χαρακτήρισε το σώμα του ως “το απόλυτο κορμί ενός μπαμπά”. Σίγουρα είναι πάρα πολλοί οι άντρες ανά τον κόσμο που θα έχουν τον Kratos ως πρότυπο αντρισμού και το Men’s Health προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί αυτό.

Διαβάστε περισσότερα...

Ελένη Παρούτογλου απάντησε στο θέμα 'Fortnite' στο φόρουμ. 2 weeks ago

Προστίθεται την επόμενη εβδομάδα
Tο Respawn System θα προστεθεί στο Fortnite την ερχόμενη εβδομάδα.

Η Epic Games ανακοίνωσε επίσημα πλέον το Reboot Van, το feature το οποίο σας επιτρέπει να επαναφέρετε τους συμπαίκτες σας που πέθαναν στο παιχνίδι, περίπου όπως λειτουργεί ο αντίστοιχος μηχανισμός στο Apex Legends. Πρόκειται για κομμάτι του επόμενου update στο Fortnite, αφού συγκεκριμένα τα Reboot Vans και Reboot Cards θα προστεθούν στο δημοφιλές Battle Royale την εβδομάδα που μας έρχεται. Όποτε ένας παίκτης πεθαίνει θα dropάρει την Reboot Card του που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα Vans από τους συμπαίκτες του για να επαναφερθούν στην ζωή.

youtu.be/VcT8Dkgh5ig

Στο παραπάνω βίντεο ο Nathan Mooney, community manager της Epic Games, αναφέρει μεταξύ άλλων: “Αφού ένας συμπαίκτης σας σκοτωθεί αρπάξτε την Reboot Card του και κάθε επιζών σύμμαχος μπορεί να την ενεργοποιήσει στα Reboot Vans. Μόλις τις ενεργοποιήσετε θα σας γίνει ορατό αλλά θα ακούσετε επίσης ένα συγκεκριμένο εφέ, ενημερώνοντας τους κοντινούς παίκτες πως υπάρχει ένα reboot progress και το πόσοι παίκτες θα επαναφερθούν. Το squad σας θα εμφανιστεί, ένας-ένας, στην κορυφή του van, έτοιμοι να ξαναμπείτε στο match”.

Όπως συμβαίνει και στο Apex Legends, οι συμπαίκτες σας θα κάνουν respawn χωρίς τα όπλα ή τα items τους. Κοινώς, θα πρέπει να έχετε περισσότερα αντικείμενα πάνω σας ώστε να τους βοηθήσετε, αν δεν θέλετε να είναι εντελώς απροστάτευτοι στο πεδίο της μάχης. Το σίγουρο είναι πως η επιθυμία των fans του Fortnite έγινε για ακόμα μία φορά πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα...

Ελένη Παρούτογλου απάντησε στο θέμα 'Mortal Kombat 11' στο φόρουμ. 2 weeks ago

Mortal Kombat 11: Loot Boxes, πολλαπλά τέλη και Q&A


Θα δούμε τον Neo από το Matrix;

O Creative Director του Mortal Kombat 11 απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις, δύσκολες και μη στο παρακάτω βίντεο.

Ο Ed Boon έδωσε συνέντευξη όπου απάντησε 166 ερωτήσεις σε μόλις 18 λέπτά. Ανάμεσα στις ερωτήσεις, όπου πολλές είχαν να κάνουν με αυτόν και άλλες με το νέο Mortal Kombat 11, μάθαμε ενδιαφέροντα πράγματα για το επερχόμενο fighting. Ένα από αυτά είναι ότι το MK11 δεν θα έχει loot boxes, θα έχει πολλαπλά φινάλε, δεν θα δούμε στο roster τον Neo από το Matrix, το MK11 θα λανσαριστεί με 25 αρχικούς χαρακτήρες κ.α. Δείτε τα όλα στο παρακάτω βίντεο:

youtu.be/H2QJ7BdRdd4

Το Mortal Kombat 11 κυκλοφορεί 23 Απριλίου για PS4, Xbox One, Switch και PC.

Το Mortal Kombat 11 κυκλοφορεί 23 Απριλίου για PS4, Xbox One, Switch και PC.

Διαβάστε περισσότερα...

Ελένη Παρούτογλου απάντησε στο θέμα 'Mortal Kombat 11' στο φόρουμ. 2 weeks ago

Mortal Kombat 11: Loot Boxes, πολλαπλά τέλη και Q&A


Θα δούμε τον Neo από το Matrix;

O Creative Director του Mortal Kombat 11 απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις, δύσκολες και μη στο παρακάτω βίντεο.

Ο Ed Boon έδωσε συνέντευξη όπου απάντησε 166 ερωτήσεις σε μόλις 18 λέπτά. Ανάμεσα στις ερωτήσεις, όπου πολλές είχαν να κάνουν με αυτόν και άλλες με το νέο Mortal Kombat 11, μάθαμε ενδιαφέροντα πράγματα για το επερχόμενο fighting. Ένα από αυτά είναι ότι το MK11 δεν θα έχει loot boxes, θα έχει πολλαπλά φινάλε, δεν θα δούμε στο roster τον Neo από το Matrix, το MK11 θα λανσαριστεί με 25 αρχικούς χαρακτήρες κ.α. Δείτε τα όλα στο παρακάτω βίντεο:

youtu.be/H2QJ7BdRdd4

Το Mortal Kombat 11 κυκλοφορεί 23 Απριλίου για PS4, Xbox One, Switch και PC.

Το Mortal Kombat 11 κυκλοφορεί 23 Απριλίου για PS4, Xbox One, Switch και PC.

Διαβάστε περισσότερα...

Ελένη Παρούτογλου απάντησε στο θέμα 'Samurai Spirits: Νέο Samurai Showdown για το PS4' στο φόρουμ. 2 weeks ago

Character reveal trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

Κυκλοφόρησε νέο character reveal trailer για το Samurai Spirits - Samurai Shodown και η SNK επιβεβαίωσε επίσημα πως η ημερομηνία κυκλοφορίας θα είναι 27 Ιουνίου για τις PS4 και Xbox One εκδόσεις. Οι εκδόσεις για PC και Switch θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή μέσα στον χειμώνα. Να σημειώσουμε πως υπάρχει περίπτωση η ημερομηνία κυκλοφορίας να ισχύει μόνο για την ιαπωνική έκδοση του παιχνιδιού καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα κάποιο δελτίο τύπου για Ευρώπη και Αμερική. Δείτε το νέο τρέιλερ.

youtu.be/NIaC7wL8mOo

Διαβάστε περισσότερα...

Ελένη Παρούτογλου απάντησε στο θέμα 'Mortal Kombat 11' στο φόρουμ. 2 weeks ago

Ανακοινώθηκε ο Kollector. Gameplay για τον ίδιο και τους Noob και Erron Black

Αποκαλύφθηκε ο Kollector ως νέο χαρακτήρας, ενώ είδαμε gameplay για τον ίδιο και τους Noob Saibot και Erron Black.

Το χθεσινοβραδινό Kombat Kast επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις για τους fans του Mortal Kombat 11. Αρχικά είχαμε την αποκάλυψη του Kollector, ενός νέου χαρακτήρα στο σύμπαν του MK. Πρόκειται για έναν άπληστο ακόλουθο του Shao Khan με έξι χέρια, ο οποίος έχει την μανία, όπως δηλώνει το όνομά του, να συλλέγει σπάνια αντικείμενα. Τον νοιάζει ιδιαίτερα ο πλούτος, ενώ όπως θα δείτε στις κινήσεις του, χρησιμοποιεί κάθε χέρι για να βγάλει ένα αντικείμενο από το backpack του και να επιτεθεί. Μαζί με τον Geras και την Cetrion θα αποτελέσουν τους τρεις νεόφερτους χαρακτήρες στην σειρά Mortal Kombat. Το Fatality του είναι από τα πιο σκληρά που έχουμε δει μέχρι στιγμής, άσχετα που θυμίζει πολύ αυτό της Mileena στο MKX.

youtu.be/JRL0fy3YkSg

Μετά τον Kollector οι developers μας παρουσίασαν όπως υποσχέθηκαν το gameplay του Noob Saibot. Είναι ο χαρακτήρας που περίμεναν όσο κανέναν άλλο οι fans του δημοφιλούς Fighting και τα δύο variations που είδαμε τονίζουν την έμφαση που δίνονται στην σκιά του αλλά και στο χατζάρι που έχει για όπλο του.

youtu.be/Vw4ryGseqzE

Τέλος έχουμε τον Erron Black τα variations του οποίου διαφέρουν κατά πολύ στην χρήση, αφού αλλάζουν την συχνότητα με την οποία χρησιμοποιεί ο χαρακτήρας το όπλο του. Τα grabs του είναι καταπληκτικά και εξακολουθεί να είναι ο badass cowboy που είχατε συνηθίσει στο Mortal Kombat X. Την επόμενη εβδομάδα οι developers υποσχέθηκαν να δείξουν την D’Vorah και δύο ακόμη χαρακτήρες-έκπληξη.

youtu.be/57OdccDnPes

Το Mortal Kombat 11 κυκλοφορεί 23 Απριλίου για PS4, Xbox One, Switch και PC, ενώ όσοι έχετε κάνει pre-order θα αποκτήστε τον Shao Khan.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification