Featured
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου (Glamorous)
Experience: 8287 (1933 points to next level)

 
600
10 hours 2 minutes ago
Arcane: Σειρά βασισμένη στο League of Legends 10 hours 2 minutes ago

Μάχες και δράμα στο Piltover.

 

Η Riot Games ανακοίνωσε μία σειρά, το Arcane. Ύστερα από τόσες ανακοινώσεις για τα νέα games της, περιμέναμε ότι κάπου εκεί θα ήταν το τέλος της παρουσίασης αλλά η Riot μας εξέπληξε δείχνοντάς μας το τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά της. Δείτε το παρακάτω:

http://www.youtube.com/watch?v=IA-v_LB3Qpc

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα στον κόσμο του League of Legends, συγκεκριμένα στο Piltover, ενώ θα ασχοληθεί με το lore κάποιων χαρακτήρων όπως για παράδειγμα της Jinx. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Arcane παρόλα αυτά μπορείτε να διαβάσετε για όλα τα νέα games τα οποία ανακοίνωσε η Riot.

Διαβάστε ακόμη για το League of Legends Card game που ανακοινώθηκε σήμερα.

Συζητήστε για το League of Legends στο παρακάτω forum topic και βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε γράφοντας το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

 

 

2 days ago
Moons of Madness 2 days ago

Νέο Horror Adventure από την Funcom.

Funcom και Rocket Pocket Games ανακοίνωσαν ένα νέο Horror game το οποίο είναι βασισμένο στον κόσμο του The Secret World. Πρόκειται για το Moons of Madness το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου. Δείτε παρακάτω το σχετικό τρέιλερ για να πάρετε μια πρώτη ιδέα:

http://www.youtube.com/watch?v=le9at4cwMx4

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στον πλανήτη Άρη όπου ο πρωταγωνιστής Shane Newhart ζει και δουλεύει ως συντηρητής μιας ερευνητικής βάσης. Δυστυχώς ο Shane θα πρέπει να επιζήσει με λιγοστό φαγητό και νερό και αυτή η κατάσταση αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του πρωταγωνιστή. Επίσης μεγάλο πρόβλημα αποτελούν και τα τέρατα τα οποία υπάρχουν παντού στον κόσμο. Τέλος από την περιγραφή που βρήκαμε στο επίσημο site υπάρχουν αναφορές για ψυχολογικά προβλήματα τα οποία ενδεχομένως να αντιμετωπίζει ο πρωταγωνιστής. Αυτά τα προβλήματα, δεν βοηθούν την κατάσταση του όπου βρίσκεται σε έναν άλλο πλανήτη, μακριά από τον κόσμο του, με λιγοστά τρόφιμα και αρκετούς εχθρούς.

Το Moons of Maness θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

2 days ago
Προστίθεται firing range στο Apex Legends 2 days ago

Έρχεται σύντομα με full χαρακτηριστικά.

Η Respawn Entertainment ανακοίνωσε πως μελλοντικά θα προστεθεί στο Apex Legends, ένα firing range. H αλήθεια είναι πως το firing range είναι κάτι που είχε ζητήσει ο κόσμος εδώ και πολύ καιρό και ενώ υπάρχει μία μικρή έκδοση του για όσους ξεκινάνε το παιχνίδι για πρώτη φορά, δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο για εκείνους που θέλουν να το ξανά επισκεφτούν και να δοκιμάσουν όπλα και χαρακτήρες.

http://www.youtube.com/watch?v=zeW8zLzLpRU

Σε επεισόδιο 001 του Apex Devstream, oι developers ενημέρωσαν πως θα προστεθεί firing range στο οποίο θα μπορείτε να δοκιμάσετε κάθε χαρακτήρα, κάθε όπλο και διάφορα skills για να μπορείτε να γίνετε καλύτεροι ingame αλλά και να τεστάρετε πιθανούς νέους συνδυασμούς. Τέλος στο firing Range θα μπορείτε να παίξετε και με κάποιον φίλο σας πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να εξασκήσετε καλύτερα τις κινήσεις σας και τους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε εντός του game.

Το Apex Legends κυκλοφορεί για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic. Παίξτε μαζί μας Apex Legends. Δηλώστε το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

2 days ago
Η Infinity Ward δεν δουλεύει πάνω σε lootboxes για το νέο CoD: Modern Warfare 2 days ago

Πιθανόν να μην τα δούμε;

Σύμφωνα με λεγόμενα της Infinity Ward, το νέο Call of Duty: Modern Warfare δεν θα περιλαμβάνει loot boxes. Συγκεκριμένα, ο art director της εταιρείας ενημέρωσε πως οι developers δεν δουλεύουν πάνω σε κάποιο σύστημα lout box αυτή την περίοδο. Παρόλα αυτά δεν δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θα υπάρχουν loot boxes.

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι και για το Call of Duty: Black Ops 4 είχε αναφερθεί πως δεν θα υπάρχει σύστημα loot box αλλά πρακτικά είδαμε ότι έπρεπε να ξεκλειδώσουμε κάποια χαρακτηριστικά μέσα από microtransactions. Ίσως και το Modern Warfare να είναι μία παρόμοια περίπτωση και να δούμε κάτι να προστίθεται μετά το release.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για το Call of Duty: Modern Warfare και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic

 

2 days ago
Κυκλοφορία χωρίς cartridge για το Overwatch στο Nintendo Switch 2 days ago

Λιγότερο πλαστικό;

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε παλαιότερο άρθρο, το Overwatch θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στις 15 Οκτωβρίου. Έγινε γνωστό πως η κυκλοφορία δεν θα περιλαμβάνει το κλασικό cartridge των τίτλων του Switch αλλά έναν κωδικό για να κάνετε download το παιχνίδι. Δεν γνωρίζουμε τον ακριβή λόγο που το Overwatch δεν θα έχει cartridge καθώς μιλάμε πάντα για physical αγορά, οπότε το να αγοράσει κανείς ένα άδειο κουτί, σίγουρα πρόκειται για μια περίεργη τακτική.

Διαβάστε επίσης για την Blizzard που έκανε ban παίκτη Hearthstone λόγω υποστήριξης των διαδηλώσεων στο Χονγκ Κονγκ .

1 week ago
H Blizzard κάνει ban τον Blitzchung λόγω υποστήριξης των διαδηλώσεων στο Χονγκ Κονγκ 1 week ago

Επίσης του αφαιρεί τα χρηματικά έπαθλα.

Ο επαγγελματίας παίκτης του Hearthstone, Chung 'Blitzchung' Ng Wai, ο οποίος μίλησε πρόσφατα για τη στήριξη των διαδηλώσεων του Χονγκ Κονγκ, έχει αποκλειστεί από το Hearthstone Grandmasters. Η Blizzard έχει απομακρύνει τον παίκτη από το Grandmasters με αφορμή την παραβίαση των κανόνων του τουρνουά. Επίσης η Blizzard ακύρωσε το χρηματικό έπαθλο του 'Blitzchung' που κέρδισε από την Season 2 και του απαγορεύει να πάρει μέρος ξανά σε τουρνουά για ένα χρόνο.

Στις 6 Οκτωβρίου, ο Blitzchung, μετά την νίκη του στον αγώνα για το Grandmasters, εμφανίστηκε σε μια συνέντευξη μετά το παιχνίδι φορώντας μάσκα και goggles, μια εμφάνιση που έχει γίνει πλέον σύμβολο για τις διαδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Blitzchung ζήτησε επίσης την 'απελευθέρωση του Χονγκ Κονγκ'. Η μετάδοση έχει έκτοτε διαγραφεί.

Η Blizzard δήλωσε "Μετά από περαιτέρω επανεξέταση διαπιστώσαμε ότι η δράση έχει παραβιάσει την ενότητα 6.1 των επίσημων κανόνων του Hearthstone Grandmasters 2019 και αποτελεί ατομική συμπεριφορά που δεν αντιπροσωπεύει Blizzard ή το Hearthstone esports”.

Διαβάστε περισσότερα για το expansion Rastakhan's Rumble και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

1 week ago
Ανοίγει η πρώτη κλινική για τον εθισμό στα video games 1 week ago

Το Ηνωμένο Βασίλειο μπαίνει στην μάχη επιθετικά.

Η δήλωση ότι τα games είναι εθιστικά αποτελεί ένα πάτημα για πολλούς που θέλουν να διαστρεβλώσουν και να μεγαλοποιήσουν το συγκεκριμένο φαινόμενο. Η απόφαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ότι υπάρχει gaming διαταραχή και η μήνυση που κάνει ένα δικηγορικό γραφείο από τον Καναδά ενάντια της Epic Games αποτελούν απόδειξη πως κάποιοι έχουν στραφεί απέναντι στο gaming.

Τώρα, το NHS (National Health Service) από το Ηνωμένο Βασίλειο, ανοίγει την πρώτη κλινική για τον εθισμό στα video games. Η κλινική ξεκινάει να δέχεται άτομα από σήμερα αλλά θα ξεκινήσει να δουλεύει από τον επόμενο μήνα. Θα μπορέσει να δεχτεί άτομα από 13 εως και 25 χρονών οι οποίοι (όπως λένε) δείχνουν συμπεριφορές εξάρτισης από τα video games. Μόνο που δεν μας έχουν εξηγήσει ποια θα είναι ακριβώς τα κριτήρια ένταξης. Επίσης όσοι δεν μπορούν να παραβρεθούν στην κλινική, θα έχουν την δυνατότητα να λύσουν τα "προβλήματά" τους μέσω Skype call.

O διευθυντής του NHS Αγγλίας, Simon Stevens, δήλωσε πως οι εποχές αλλάζουν και η κλινική θα πρέπει να υποστηρίξει ανθρώπους με παθήσεις που συμβαδίζουν με την εποχή. Επίσης, ο Stevens πρόσθεσε ότι οι developer εταιρείες θα πρέπει να θυμίζουν στους παίκτες να μην παίζουν τόσο πολύ.

Διαβάστε ακόμα για την μήνυση που κάνει Καναδικό δικηγορικό γραφείο στην Epic Games.

 

1 week ago
Notification