Παναγιώτης Πολυδεύκης

Παναγιώτης Πολυδεύκης (Shikabane_Hime7)
Experience: 14055 (2309 points to next level)

 
600
Ο Blood Prince ευχαρίστησε Παναγιώτης Πολυδεύκης στο θέμα FIFA 15 2 weeks ago

Call of Duty 4: Modern Warfare το αγαπημένο μου

Read More...

Blood Prince wrote: Καλά τι γίνεται εκεί στο AC Origins ; Υπάρχει το ελληνικό στοιχείο τόσο πολύ που βαρέθηκα.

Παντού βλέπω Greek Soldiers,ελληνικά ονόματα περιοχών,νομούς,δραχμές κ.λ.π Πηγαίνοντας σε Γκίζα και Μέμφις ξέφυγα λίγο και μετά στο Fayum ένιωσα σαν να επέστρεψα Αλεξάνδρεια lol....θα προτιμούσα περισσότερο Αρχαία Αίγυπτο παρά έλληνες παντού.


Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο 49 ΠΧ και ήδη στην Αίγυπτο το Ελληνικό στοιχείο υπήρχε εξαπλωμένο από τον 7ο Αιώνα ΠΧ.

Read More...

Metro Exodus, μπορεί να είναι τεράστιο λάθος όλο αυτό με την Epic αλλά το παιχνίδι είναι απίστευτο.

Read More...

Ο Blood Prince ευχαρίστησε Παναγιώτης Πολυδεύκης στο θέμα Assassin's Creed: Origins 1 month ago
Ο Blood Prince ευχαρίστησε Παναγιώτης Πολυδεύκης στο θέμα Assassin's Creed: Origins 1 month ago

Γιάννης Μοσχονάς από μένα

Read More...

Resident Evil 2 [Remake] , πραγματικά απίστευτο.

Read More...

Έχει κάποια καλά DLC το Dragon Age Origins αλλά γνώμη μου αυτό που αξίζει περισσότερο είναι το expansion, Dragon Age: Awakening, έχει ενδιαφέρον πλοκή και προσφέρει τουλάχιστον άλλες 15-20 ώρες περίπου αν τα ψάχνεις όλα.

Read More...

Παναγιώτης Πολυδεύκης replied to the topic 'Εκπομπή Users' in the forum. 2 months ago

Καλά κάνει και μετακομίζει ο Μάνος, καλά τα είπε στο vlog. Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα να μην αναγκαζόταν κόσμος να φεύγει, αλλά τι να κάνουμε. Και αφήστε κάτι άτομα τύπου Θηβαίος να λέει τους νέους που φεύγουν προδότες και ότι να μείνουν τρώγοντας μια ελιά, μια τομάτα και λίγο ψωμί.

Read More...

akiszax wrote: Εγώ λιώνω στο resident evil 2 remake, πολυ καλα γραφικα και εχει ενδιαφέρων. Το μονο μείον που βρίσκω είναι λίγο ελλιπείς τα πυρομαχικά.


Η έλλειψη πυρομαχικών δεν είναι μείον, survival horror είναι το παιχνίδι, όχι shooter τύπου Call of Duty ή Counter Strike.
Κάνε καλύτερη χρήση στις σφαίρες, μην σκοτώνεις όλα τα ζόμπι παρά μόνο όσα είναι σε επικίνδυνα σημεία πχ κοντά σε γρίφους ή σε στενούς διαδρόμους. Όσα μπορείς κάνε τα outrun ή ρίχνε τους μια σφαίρα στο κεφάλι για να γίνουν stun για λίγα δεύτερα και να τα προσπεράσεις. Επίσης μπορείς να κάνεις και craft σφαίρες με το gunpowder. Μεγάλη προσοχή λοιπόν στο πως χρησιμοποιείς τα resources γιατί θα έχεις πρόβλημα πιο μετά!

Εγώ πέρα από το remake του Resident Evil 2 παίζω και το Dishonored 2, πολύ καλό παιχνίδι!

Read More...

Ο Σφακιανάκης είναι ένας άχρηστος και επικίνδυνος άνθρωπος, όχι μόνο για τις λανθασμένες και γεμάτες τρομολαγνεία απόψεις του, αλλά και για το πως χρησιμοποιεί το αξίωμα του. Ένα τσεκ στην ιστορία με τον κύριο Βήχο τι είχε συμβεί και θα καταλάβετε γιατί άτομο μιλάμε. Ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου και μεγάλος ψεύτης, πριν μερικά χρόνια ο Μάνος είχε ξεμπροστιάσει τόσο αυτόν αλλά και τα βοθροκάναλα με το συμβάν που έλεγαν ότι 90-100 παιδιά νοσηλέυονται με εθισμό. Υπάρχουν τα ποστς παραπάνω να τα δείτε. Τρελό γέλιο.

Η τηλεόραση είναι ένας κλάδος που έχει φτάσει στο τέλος του, για πολλούς λόγους. Υπομονή μερικά χρόνια να εξαφανιστεί τόσο αυτή, αλλά και οι γενιές των οπισθοδρομικών.

Read More...

Notification