Η Microsoft νίκησε την εξαγορά της Activision Blizzard

Μετά απο μέρες ήρθε η μέρα που το δικαστήριο έβαλε τέλος στην διαμάχη και έδωσε την νίκη στην Microsoft. Η Microsoft κέρδισε την δική και πήρε όλα τα δικαιώματα της Activision Blizzard και με όλα τα παιχνίδια που έχει η εταιρεία και όλα τα studios που έχει η Activision Blizzard.

Το δικαστήριο μετά απο την εξέταση των στοιχείων, έκρινε πως η εξαγορά της Activision Blizzard στην Microsoft δεν θα μειώσει τον ανταγωνισμό στις συνδρομητικές υπηρεσίες παιχνιδιών αλλά ούτε και στο cloud gaming. Το Ηνωμένο Βασίλειο ακόμα δεν το ενέκρινε και αυτό γιατί ο ανταγωνισμός στο cloud gaming είναι μεγάλος και ουσιαστικά είναι το μοναδικό εμπόδιο για την επίσημη εξαγορά της.

Όσο για τους ενδιαφερόμενους, το δικαστήριο απέρριψε το επιχειρήματα για την αφαιρέσει το Call of Duty από το PlayStation, το μονο που έχουμε να δούμε πλεον είναι αν θα αφαιρεθεί η όχι απο το PlayStation το Call of Duty.

Continue reading
  4286 Hits
  0 Comments

Η νέα spin-off ταινία του Creed

drago-spin-off-1024x585

Το Creed 3 έρχεται στα μεγάλα σαλόνια το 2023 και ένα spin-off της θρυλικής σειράς "Rocky" ανακοινώθηκε. Τώρα θα αναπτυχθεί ένα ακόμα spin-off από τα γεγονότα με το Drago, ο οποίος είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Rocky IV το 1985. 

Ο Dolph Lundgren είχε πει σε συνεντεύξεις του ότι σχεδιάζεται η δική του ταινία. Πλέον έχουμε και επίσημη ανακοίνωση για την νέα spin-off ταινία. Σύμφωνα με το περιοδικό The Wrap, επιβεβαίωσαν ότι το στούντιο MGM ετοιμάζει το νέο spin-off και το ανέθεσε στον συγγραφέα Robert Lawton να γράψει το σενάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το "Drago" θα πρέπει να συνδέεται με τα γεγονότα στο "Creed 2" (ίσως και με το "Creed 3"). Ο Dolph Lundgren θα βρεθεί ξανά μπροστά στην κάμερα ως ο Ρώσος πρώην θρύλος του μποξ, Ivan Drago, ενώ ο ηθοποιός Florian Munteanu θα υποδυθεί τον γιο του, Viktor Drago.

Continue reading
  2859 Hits
  0 Comments

Η E3 2023 Ακυρώθηκε

Η E3 2023 ακυρώθηκε πλέον και επίσημα, μετά την επιβεβαίωση από την ESA ότι η E3 2023 ακυρώνετε. Αυτό θα ήταν το πρώτο event μετά απο τρία χρόνια, ωστόσο η παράσταση μαστιζόταν από αβεβαιότητα καθώς οι εκδότες απέτυχαν να δεσμευτούν δημόσια για την εκπομπή.

Η Ubisoft ήταν η πρώτη εταιρεία που απέσυρε την παρουσία της, όταν ανακοίνωσε στις 28 Μαρτίου ότι θα πραγματοποιήσει τη δική της έκθεση Ubisoft Forward 2023 στις 12 Ιουνίου. Στη συνέχεια μάθαμε ότι η SEGA δεν θα ήταν στην E3 2023, ούτε η Devolver Digital, Tencent και άλλοι. Μετά απο τόσες ακυρώσεις απο τις εταιρείες,, στις 30 Μαρτίου, ανακοινώθηκε και επίσημα ότι ακυνώνετε η E3 2023. Η ανακοίνωση έγινε από την ίδια την εταιρία ESA, η οποία έστειλε ειδική επιστολή, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το IGN.

Το E3 2023 θα διαρκούσε από τις 11 έως τις 16 Ιουνίου 2023, με αυτές τις ημερομηνίες να περιλαμβάνουν πολλά διαφορετικά τμήματα δραστηριοτήτων.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου και τη Δευτέρα 12 Ιουνίου θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν συνεντεύξεις τύπου για το Xbox και την Ubisoft, όπως θα έκαναν παλιότερα. 

Continue reading
  4266 Hits
  0 Comments

Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας της RTX 3090 Ti

Η Nvidia είχε αποκαλύψει τη νέα κάρτα γραφικών RTX 3090 Ti, η οποία σύμφωνα με φήμες θα κυκλοφορούσε στις 27 Ιανουαρίου.


Η NVIDIA σχεδιάζει τώρα να παρουσιάσει και να κυκλοφορήσει το RTX 3090 Ti στις 29 Μαρτίου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του μέσου Videocardz . Μάλιστα, την ίδια ημέρα θα δημοσιευτούν και κριτικές προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων προσαρμοσμένων μοντέλων. Η Nvidia μοιράστηκε νέες πληροφορίες εμπάργκο για τα reviews της νέας κάρτας από τους influencers και τους δημοσιογράφους, συμπεριλαμβανομένων των τελικών ημερομηνιών για την υποβολή των δελτίων τύπου. Προσοχή όμως, ξανά λέμε ότι όλα αυτά ακόμα παραμένουν φήμες.

Η εταιρεία για την καθυστέρηση της κάρτας γραφικών από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας της στις 27 Ιανουαρίου δεν έχει δώσει καμία εξήγηση ως τώρα. Σύμφωνα με το Videocardz λέγεται ότι υπήρχαν προβλήματα με τη μνήμη GDDR6X των 2 GB που ανακαλύφθηκαν ακριβώς πριν οι κάρτες βγουν στην αγορά. 

Continue reading
  5112 Hits
  0 Comments

Η Asus ανακοινώνει την πρώτη 500Hz gaming οθόνη

Η Nvidia και η Asus ανακοινώνουν την πρώτη 500Hz gaming οθόνη στον κόσμο στο Computex 2022. Ενώ είδαμε μια πρωτότυπη οθόνη παιχνιδιών 500 Hz νωρίτερα φέτος, η Asus υπόσχεται ένα πάνελ TN 24″ ιντσών 500 Hz που έχει σχεδιαστεί για τίτλους esports που τρέχουν στα 1080p. Ωστόσο, η Asus δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την τιμή ή την ημερομηνία κυκλοφορίας για τη νέα της οθόνη ROG Swift 500Hz.

Η ανακοίνωση έρχεται μόλις δύο χρόνια από τότε που η Nvidia και η Asus συνεργάστηκαν για να παρουσιάσουν οθόνες παιχνιδιών 360 Hz για esports στην CES 2020. Οι παίκτες PC έχουν αγοράσει κυρίως οθόνες 144 Hz. Επομένως, τα 500Hz μπορεί να ακούγονται υπερβολικά, αλλά η Nvidia ισχυρίζεται ότι θα κάνει τη διαφορά για τους ανταγωνιστικούς παίκτες στα esports.

Για να τροφοδοτήσετε όμως μια οθόνη 500 Hz θα χρειαστείτε έναν ισχυρό υπολογιστή και κυρίως GPU. Φήμες αναφέρουν ότι η Nvidia θα κυκλοφορήσει την κάρτα επόμενης γενιάς RTX 4090 αυτό το καλοκαίρι. Η 500 Hz gaming οθόνη ROG Swift 500Hz της Asus είναι 1080p, πράγμα που σημαίνει ότι είναι κατάλληλη για παιχνίδια όπως το CS:GO, το Valorant και το Overwatch για το ανταγωνιστικό κομμάτι. 

Continue reading
  5263 Hits
  0 Comments

Τα 5 καλύτερα PlayStation παιχνίδια το 2020

Το 2020 ήταν μια καλή χρονιά για το gaming μιας αλλά ποια παιχνίδια ξεχώρισαν για το PlayStation για το 2020?


1. Για εμένα ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστό και παίρνει την πρώτη θέση το The Last of Us Part 2 παρόλο που οι περισσότεροι δεν το εκτίμησαν για εμένα είχε μια ωραία ιστορία και σε θέμα σκηνικών οι εταιρεία έκανε πολυ καλή δουλειά. 


2. Μετά θα έλεγα το Ghost of Tsushima το οποίο έφερε κάτι πρωτοποριακό στην βιομηχανία του gaming με τον μηχανισμό του και ξεχώρισε για αυτόν τον λόγο. 


3. Φυσικά στην λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει το Call of Duty: Modern Warfare για το οποίο δεν έχω να πω κάτι νομίζω δεν χρειάζεται.


4. Το Resident Evil 3 αν και μικρό σαν παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι που δεν θα μπορούσες να το ξεπεράσεις έτσι απλά.


5. Τέλος θα πω το Assassin's Creed Valhalla στο οποίο δεν νομίζω επίσης να πω κάτι παραπάνω.

Continue reading
  2170 Hits
  0 Comments

Το Νοέμβριο τα PS5 και Xbox Series X

Έχουμε δει διάφορα παιχνίδια, παρουσιάσεις και άλλα πολλά όσον αφορά τις κονσόλες επόμενης γενιάς αλλά ακόμα μένουμε με το ερώτημα όσο αφορά τις ημερομηνίες κυκλοφορίας και τις τιμές τους (H Microsoft έχει βγάλει ανακοίνωση ότι θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο το Xbox Series X, αλλά το πότε ακριβώς δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα).

Το VGC όμως ρίχνει περισσότερο λάδι στην φωτιά και βγάζει ανακοίνωση πως το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει και αυτό τον Νοέμβριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, η Microsoft θα φέρει το Xbox Series X στην αγορά λίγες ημέρες πριν το PlayStation 5, σύμφωνα με αυτά που ακούγονται λοιπόν το Xbox Series X είναι να κυκλοφορήσει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Μάλιστα η Sony έχει το επόμενο PS5 event της για το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα ίσως να περιμένουμε και τις δυο κονσόλες τον Νοέμβριο.

Θεωρώ ότι η κίνηση αυτή είναι πολύ καλή γιατί θα πέσει και πάνω στις προσφορές Black Friday (οπότε εχουμε μια μικρη ελπίδα να δουμε τις κονσόλες φθηνότερα) αλλά και υπάρχει περιθώριο μέχρι τα Χριστούγεννα να κατασκευαστουν και αλλα PS5 και Xbox Series X ωστε να μην εξαντληθουν οι κονσόλες από την αγορά.

Οσο για την τιμη και τα games πιστεύω ότι είναι αρκετά νωρίς να αγοράσουμε μια νέα κονσόλα αφού ακόμα και ακριβές είναι και τα καλά τους exclusives δεν έχουν βγει. Από το 2021 το ξανασυζητάμε. Εκτος κι αν δεν εχετε καθολου PS4 και Xbox One οποτε εκει την αγοραζετε και εχετε δεκαδες παιχνιδαρες να παιξετε που δεν εχετε παιξει (π.χ. PS4) με κοστος 10-20€ σχεδον τζαμπα.

Continue reading
  2011 Hits
  0 Comments

Stop στην πειρατεία

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) έχουν νέα νομοθετική ρύθμιση πλέον με σκοπό να βάλουν τέλος στις ιστοσελίδες που έχουν προς δωρεάν download ταινίες, σειρές, μουσική κ.α. Με το προηγούμενο σχέδιο που είχαν εφαρμόσει δεν υπήρξε αντιμετώπιση της πειρατείας με αποτέλεσμα να πάνε σε άλλα μέτρα και αυτό γιατί οι παράνομες σελίδες επανήλθαν με νέες ηλεκτρονικές διευθύνσεις και κάποιοι γνώριζαν τον τρόπο να μπουν σε αυτές τις σελίδες και πριν αλλάξουν οι νέες ηλεκτρονικές διευθύνσεις.


Η νέα νομοθετική ρύθμιση εισάγει το dynamic blocking injunction.

Όπως δήλωσε η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη "Στις 7 Μαΐου 2020, στο πλαίσιο των μέτρων για τη στήριξη των καλλιτεχνών, ανακοινώσαμε την ψήφιση διατάξεων για την καταπολέμηση της διαδικτυακής πειρατείας. Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων των δημιουργών αποτελεί πάγιο αίτημα των καλλιτεχνών, καθώς και διεθνών οργανισμών. Προχωρήσαμε στα απαιτούμενα βήματα, ώστε το έργο των καλλιτεχνών να διασφαλίζεται και να κατοχυρώνονται τα πνευματικά τους δικαιώματα. Ειδικά, σε ό,τι αφορά τους τομείς της μουσικής, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Το πνευματικό έργο των δημιουργών τώρα προστατεύεται δυναμικά". 

Continue reading
Recent comment in this post
TheReaper
Ας τους πει κάποιος να μην ανησυχούν, έτσι κι αλλιώς δε θα άκουγα Σνικ, ακόμη και δώρο να μου κάνανε το CD.
Monday, 10 August 2020 21:23
  3549 Hits
  1 Comment

Το Ghost of Tsushima στα ελληνικά

Η Sony εδώ και αρκετά χρόνια βάζει ελληνικούς υπότιτλους (κάποιες φορές και voice acting) στα σημαντικά Playstation exclusives. Π.χ. στο God of War είχε και voice acting, στο Uncharted είχε ελληνικούς υπότιτλους και ελληνικά μενού. Αυτό κατά την άποψή μου είναι πολύ καλό γιατί ακόμα και οι νέοι σε ηλικία gamers που μπορεί να μην ξέρουν καλά αγγλικά, μπορούν να παίζουν τα games στην ελληνική γλώσσα.

Το The Last of Us Part 2 είχε επίσης ελληνικά σε όλα, δηλαδή μενού, υπότιτλους και βέβαια στις φωνές των ηθοποιών. Καλά για μένα δεν πέτυχαν και τόσο κάποιες φωνές ορισμενων χαρακτήρων. Δηλαδή του God of War το voice acting ήταν σχεδον αριστούργημα (οκ με εξαιρεση τον Ατρέα που ήταν χάλια οι άλλοι ήταν καλοί). Τωρα σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία του PlayStation, το Ghost of Tsushima θα φτάσει στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων υποστηρίζοντας και ελληνικά. Το Ghost of Tsushima θα διαθέτει ελληνικό μενού και δυνατότητα επιλογής ελληνικών υποτίτλων.

Θα κυκλοφορησει 17 Ιουλιου και μετατεθηκε ενα μηνα μετα επειδη το The Last of us part 2 πηρε καθυστερηση και κατεληξε να κυκλοφορει Ιουνιου. Και η Sony αν κυκλοφορουσε δύο exclusives μαζι τοτε θα τα "εκαιγε".

Για όποιον ενδιαφέρεται να πάρει μια γεύση από την ελληνική γλώσσα στο Ghost of Tsushima μπορεί να μπει εδώ: 




Continue reading
  5917 Hits
  0 Comments

Εντελώς δωρεάν το Discovery Tour: Ancient Greece & Discovery Tour: Ancient Egyp

 Η Ubisoft απο τότε που ξεκίνησε η πανδημία συνεχώς μας δίνει διάφορες ευκαιρίες ώστε να παίξουμε κάποια παιχνίδια της δωρεάν μέχρι έναν περιορισμένο χρόνο ή έτυχε να μας δώσει και κάποια παιχνίδια της εντελώς δωρεάν και αφού προλάβαμε την προσφορά είχαμε την δυνατότητα να τα κρατήσουμε για πάντα στην ψηφιακή μας βιβλιοθήκη.

Αυτή τη φορά η Ubisoft δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να επισκεφθούν την Αρχαία Ελλάδα στο Assassin's Creed Odyssey και την Αρχαία Αίγυπτο στο Assassin's Creed Origins. Απο τις 14 Μαΐου μέχρι και τις 21 Μαΐου μπορείτε να πάρετε εντελώς δωρεάν τα Discovery Tour: Ancient Greece και Discovery Tour: Ancient Egypt. Να σημειώσουμε πως όποιος προλάβει την προσφορά τα παιχνίδια θα μείνουν για πάντα στην ψηφιακή του βιβλιοθήκη.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεται τι είναι το 'Discovery Tour', το παιχνίδι σας πηγαίνει στην Αρχαία Ελλάδα ή στην Αρχαία Αίγυπτο ανάλογα τι θα επιλέξετε να παίξετε. Το σενάριο και οι εχθροί του κανονικού παιχνιδιού αφαιρούνται και το μονο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε μια ωραία ξενάγηση στην Αρχαία Ελλάδα και στην Αρχαία Αίγυπτο. Μάλιστα στο βίντεο που ανέβασε η Ubisoft στο YouTube γράφει στην περιγραφή πως ως ξεναγοί σας θα είναι ο Λεωνίδας, ο Ηρόδοτος και διάφοροι χαρακτήρες απο τα παιχνίδια.

Continue reading
Recent comment in this post
Blood Prince
Οσοι έχουν τα παιχνίδια έχουν και τα Discovery Mode ήδη........σιγά την προσφορά.Πάντως θα προτιμούσα να είχαν και ελληνικούς υπότ... Read More
Friday, 22 May 2020 17:59
  1555 Hits
  1 Comment

Το DualSense του PS5

 
Η Sony ανακοίνωσε εντελώς ξαφνικά το νέο της χειριστήριο για το PlayStation 5 το οποίο μάλιστα θα λέγεται DualSense.
Το νέο χειριστήριο έχει τα περισσότερα χαρακτηριστικά που που είχε το DualShock 4 με την διαφορά η αίσθηση της αφής που πλέον ενσωμάτωσαν απτική ανάδραση, μια τεχνολογία που θα σας επιτρέπει να αισθάνεστε με πολύ περισσότερη ακρίβεια όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι. Επίσης τα L2 και R2 πλέον είναι adaptive triggers.

Την διαφορά κάνουν τα νέα χρώματα που πλέον αντί για το μονόχρωμο που είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια πλέον αποτελείτε απο δύο χρώματα.

Στο νέο χειριστήριο μπήκε ένα νέο σύστημα μικροφώνου που πλέον θα μπορείτε να μιλάτε με τους φίλους ακόμα και αν δεν έχετε συνδεδεμένα ακουστικά. Τέλος, το Share κουμπί έχει αφαιρεθεί και στη θέση του έχει μπει το 'Create', για το οποίο η εταιρία υποσχέθηκε πως θα μιλήσει στο μέλλον.

Continue reading
  1908 Hits
  0 Comments

Το Xbox θα έχει κάθε μήνα και ένα event. Xbox 20/20

Η ομάδα του Xbox έβγαλε και επίσημα ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της για το Xbox 20/20. Το Xbox 20/20 είναι μια σειρά από events, ένα κάθε μήνα, που θα κάνει η εταιρεία μέχρι την κυκλοφορία του Xbox Series X προς στο τέλος του έτους.

Το Xbox 20/20 θα ξεκινήσει στις 7 Μαΐου, με το επεισόδιο του Inside Xbox στο οποίο μάλιστα θα μας δείξει και τα πρώτα gameplay πλάνα από τα παιχνίδια της επόμενης γενιάς, οφείλουμε να πούμε πως δεν θα λείψει και το Assassin's Creed Valhalla.
Όσο αφορά του άλλους μήνες δεν γνωρίζουμε τι θα μας παρουσιάσουν ακριβώς, αλλά τον Ιούλιο σκοπεύουν να μας παρουσιάσουν τα αποκλειστικά παιχνίδια που ετοιμάζουν τα Xbox Game Studios.

Ποιο αναλυτικά μπορείτε η εταιρεία δήλωσε:
● Στόχος μας παραμένει να κυκλοφορήσουμε το Xbox Series X και το Halo Infinite αυτές τις διακοπές
● Και οι 15 ομάδες του Xbox Game Studios εργάζονται σκληρά για παιχνίδια επόμενης γενιάς για το Xbox Series X και το Xbox Game Pass
● Οι καλύτερες ομάδες ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο εργάζονται σκληρά για να έχουν τα παιχνίδια τους έτοιμα να παίξουν στο Xbox Series X αυτές τις διακοπές
● Για παίκτες υπολογιστών, σκοπεύουμε να υποστηρίξουμε την κοινότητα, διαθέτοντας όλες τις κύριες κυκλοφορίες μας κατά την κυκλοφορία με το Xbox Game Pass για υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων των Halo Infinite, Wasteland 3, Minecraft Dungeons και φυσικά, του Microsoft Flight Simulator.
● Έχουμε νέες ενημερώσεις και τίτλους για το Xbox Game Pass για κονσόλα και υπολογιστή
● Επεκτείνουμε το Project xCloud σε νέες χώρες και σε νέες συσκευές - και αργότερα φέτος, το Project xCloud και το Xbox Game Pass θα ενώνονται, επιτρέποντας σε εσάς και τους φίλους σας να παίζετε μαζί με περισσότερους τρόπους. 

Continue reading
  1572 Hits
  0 Comments

Silver Rain Games


Ακούμε συχνά τους developers να αποχωρούν από ομάδες ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών για να δημιουργήσουν κάτι δικό τους αλλά αυτή την φορά έχουμε έναν voice actor να δημιουργεί δική του ομάδα ανάπτυξης.

Ο Abubakar Salim ή όπως τον ξέρετε εσείς πίσω απο την φωνή του Bayek απο το Assassin's Creed Origins δημιουργεί την Silver Rain Games με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Επικεφαλής θα είναι η Melissa Phillips πρώην Games Program Manager των BAFTA. Η Silver Rain Games όπως θα ονομάζεται με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο δεν γνωρίζουμε ακόμα για το τι παιχνίδια θέλει να ετοιμάσει αλλά για την ώρα με τα άτομα που είναι στην εταιρεία μάλλον θα ετοιμάζουν κάτι καλό.

Continue reading
  1321 Hits
  0 Comments

Είναι το boot βίντεο του Xbox Series X?

​Στις 7 Μαΐου η Microsoft μαζί με τους συνεργάτες της θα αποκαλύψουν τα πρώτα next-gen gameplay πλάνα από παιχνίδια του Xbox Series X . Για την καλύτερη προώθηση αυτού του event η Microsoft κυκλοφόρησε ένα teaser βίντεο στο επίσημο κανάλι της στο YouTube, το οποίο είναι άραγε αυτό που βλέπουμε ή είναι κάτι παραπάνω?


Στο βίντεο βλέπουμε ποιο πιθανόν ως και σίγουρο πως μας αποκάλυψε το boot up sequence της κονσόλας, με απλά λόγια το "intro" δηλαδή το σύντομο βίντεο και τον ήχο που θα παίζει το Xbox Series X κάθε φορά που θα το ανοίγουμε. Φυσικά δεν είναι σίγουρο κάτι τέτοιο, ίσως είναι κάτι παραπάνω απο αυτό αλλά η Microsoft σίγουρα με αυτό το teaser βίντεο κίνησε το ενδιαφέρον των gamer για να περιμένουν περισσότερες σχετικές ανακοινώσεις, οφείλουμε να πούμε όμως, πως η περιγραφή στο βίντεο αφήνει αυτό το υπονοούμενο μιας και γράφει το εξής: Boot up a new episode of Inside Xbox this Thursday, May 7 @8am PT for a first look at gameplay from our partners for the Xbox Series X..


Το teaser βίντεο μπορείτε να το βρείτε παρακάτω: 


Continue reading
  1145 Hits
  0 Comments

Ψηφοφορία ανάμεσα στα PS5 και Xbox Series X. Ποιος είναι ο νικητής?

Το 2020 είναι η χρονιά της επόμενης γενιάς κονσολών, όλοι οι gamers περιμένουν πως και πως για να βγει η οποιαδήποτε ανακοίνωση που θα ανακαλύπτει έστω και ένα στοιχείο για τις νέες δυο κονσόλες. Αρκετοί όμως όσο και να περιμένουν για νέες ανακοινώσεις, η μεγαλύτερη σκέψη τους είναι για το πότε θα βγει η τελική ανακοίνωση για την τιμή απο τις δυο κονσόλες μιας και όλοι λένε ότι οι τιμές τους δεν θα είναι όπως τις παλιές αλλά θα είναι ποιο ανεβασμένες απο αυτά που έχουμε συνηθίσει και αυτό γιατί πλέον αυτά που θα έχουν στο εσωτερικό τους οι κονσόλες θα ειναι τελευταίας γενιάς.


Όσο οι δυο εταιρίες δεν βγάζουν κάτι νεότερο, ο Ed Boon (ο δημιουργός της σειράς Mortal Kombat) έκανε post στο Twitter και μέσα απο το post ρώτησε τους gamers τι κριτήρια θα κοιτάξουν περισσότερο για να κάνουν την νέα αγορά ανάμεσα στις δυο κονσόλες. Η ψηφοφορία έγινε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και συγκέντρωσε παραπάνω από 50 χιλιάδες ψήφους. Όπως ήταν προφανώς ο περισσότερος κόσμος ψήφισε την τιμή, ποιο συγκεκριμένα το ποσοστό 37.5% επέλεξε για το κόστος. Στη δεύτερη θέση έρχεται το backwards compatibility δυνατότητες με ποσοστό 30%. Την τρίτη θέση με ποσοστό 19.2% ψήφισε ο κόσμος για το πόσο καλύτερα γραφικά θα έχουν και τέλος με ποσοστό 13.2% ψήφισαν για τα Exclusive Games.


Όπως μπορούμε να δούμε και με τα ποσοστά απο την ψηφοφορία η κονσόλα που θα έχει τα περισσότερα έσοδα θα είναι αυτή με το λιγότερο κόστος και όχι τόσο αυτη με τα καλύτερα γραφικά ή τα Exclusive Games όσο καλά και αν είναι αυτά. Φυσικά μέχρι να βγουν στα φώτα τις δημοσιότητας οι δυο κονσόλες μπορεί να αλλάξουν διάφορα όπως και η γνώμη του κόσμου. Μέχρι τότε όμως το μονο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε. 






Continue reading
  1831 Hits
  0 Comments
Notification