Ταινία Dune: Part Two - Trailers

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Ταινία Dune: Part Two - Trailers

Ταινία Dune: Part Two - Trailers

Επτά λεπτά από την ταινία. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/5/23] Το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την ταινία Dune - Part Two είναι γεγονός. Το sequel παρέχει μια πρώτη ματιά σε μερικούς από τους νέους χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων της πριγκίπισσας Irulan (Florence Pugh) και του Feyd (Austin Butler). Ο Paul (Timothee Chalamet) και η Chani (Zendaya) ενώνονται ξανά στον πλανήτη Arrakis και προετοιμάζονται για μια άλλη μάχη.

Στο Dune: Part Two πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Rebecca Ferguson, Lea Seydoux, Javier Bardem, Stellan Skarsgard, Tim Blake Nelson και Christopher Walken.

Ο Denis Villeneuve, ο σκηνοθέτης, είναι επίσης γνωστός για τις ταινίες Blade Runner 2049, Arrival, Sicario και Prisoners. Κέρδισε υποψηφιότητες για Όσκαρ για το Dune και το Arrival.

[UPDATE: 29/6/23 - Το δεύτερο τρέιλερ ο Paul Atreides καβαλάει το sandworm] Στο δεύτερο τρέιλερ της ταινίας Dune: Part Two, ο Paul Atreides καβαλάει το sandworm. Τουλάχιστον την αρχή της κίνησης αυτής δείχνει ένα πλάνο, χωρίς όμως να μας παρουσιάσει ολόκληρο το sandworm.

To βίντεο μας δείχνει επίσης μάχες σώμα με σώμα μεταξύ Atreides και Harkonen, αλλά και τους Fremen. Θα δείτε επίσης μια μάχη σώμε με σώμα μεταξύ του Paul και του διαβόητου και σκληρού Feyd (Austin Butler).  Υπάρχει επίσης και ένα πρώτο πλάνο του Christopher Walken ως Shaddam IV, αυτοκράτορας και επικεφαλής του House Corrino και την πριγκίπισσα Irulan (Florence Pugh), την κόρη του αυτοκράτορα.

[UPDATE 2: 13/12/23 - Νέο τρέιλερ που προμηνύει μεγάλο πόλεμο και έρωτα] Το νέο τρέιλερ της ταινίας Dune 2, προμηνύει μεγάλο πόλεμο, μονομαχίες σε αρένα αλλά και μεγάλο...έρωτα.

[UPDATE 3: 8/2/24 - Επτά λεπτά από την ταινία] Η Fandango δημοσίευσε στα social media επτά λεπτά από την ταινία Dune 2. Δείτε τα παρακάτω.

Η ταινία Dune 2 θα προβληθεί στους κινηματογράφους την 1η Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα για την νέα ταινία Dune και συζητήστε για το Dune: Part Two στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification