Marvel's Spider-Man 2

Hot
Ερμής Δερβίσης
REVIEWED ON PS5  

Your friendly neighborhood Spider-Men.

Your friendly neighborhood Spider-Men.

Your friendly neighborhood Spider-Men.

Το PlayStation, ειδικά στην εποχή του PS4, απέκτησε αρκετές mascots με τις πολλές πετυχημένες αποκλειστικές κυκλοφορίες του. Ίσως η πιο διάσημη, εντός και εκτός gaming, είναι ο Spider-Man, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους πιο αγαπημένους υπερήρωες εδώ και δεκαετίες. Με το Marvel’s Spider-Man του 2018, η Insomniac Games μας έδωσε ένα από τα καλύτερα super hero games όλων των εποχών και έδειξε το ταλέντο και τις προοπτικές της. Η σειρά συνέχισε με το spin-off Marvel’s Spider-Man: Miles Morales το 2020, το οποίο συνόδεψε και την κυκλοφορία του PS5 ως launch τίτλος. Στο μεταξύ είδαμε και το πανέμορφο Ratchet & Clank: Rift Apart, αλλά η αναμονή για την επόμενη μεγάλη περιπέτεια του Ανθρώπου- Αράχνη είχε αρχίσει να γίνεται μεγάλη. Το 2021 ήρθε η μεγάλη ανακοίνωση και μετά από 2 χρόνια και αρκετά μεγάλο hype, το Marvel’s Spider-Man 2 βρέθηκε στα χέρια μας τον Οκτώβριο του 2023.

marvels spiderman 2 1

Δύσκολη η ζωή ενός ήρωα
Η ιστορία του Marvel’s Spider-Man 2 ξεκινάει 9 μήνες μετά τα γεγονότα του Miles Morales και περίπου 2 χρόνια μετά το αρχικό Marvel’s Spider-Man. Οι πλέον 2 Spider-Men, Peter και Miles, προσπαθούν να εξισορροπήσουν την ζωή του ήρωα με μία φυσιολογική, όχι με τεράστια επιτυχία. Ο βασικός καταλύτης της ιστορίας είναι ο Kraven ο Κυνηγός, ο οποίος έρχεται στην Νέα Υόρκη για να βρει το τέλειο θήραμα για να κυνηγήσει που θα του αποφέρει την πρόκληση που ονειρεύεται. Σε αυτή την αναζήτηση αρχίζει να κυνηγάει καλούς και κακούς προκαλώντας μία μεγάλη αλυσίδα γεγονότων.

Η ιστορία και η αφήγησή της αυτή τη φορά έχουν βελτιωθεί πολύ, καθώς έχει εξαιρετικό ρυθμό, άρτια χρήση των πολλών χαρακτήρων που εμφανίζονται και κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Επιπλέον υπάρχει και μία παραπάνω δόση σοβαρότητας, η οποία φέρνει το Spider-Man 2 ακόμα πιο κοντά στις κορυφαίες κυκλοφορίες της Sony και του PlayStation. Το τέλος μόνο άφησε ένα μικρό παράπονο καθώς περιμέναμε πιο μεγάλο αντίκτυπο, αλλά αφήνει αρκετά στοιχεία για το μέλλον και τους χαρακτήρες που θα συναντήσουμε. Συνολικά η βασική ιστορία μας πήρε περίπου 20 ώρες για να την ολοκληρώσουμε, ενώ για τα πάντα, μέχρι το Platinum φτάσαμε τις 30.

Τρώγοντας ώρες στις…βόλτες
Ο χάρτης της Νέας Υόρκης είναι περίπου ο διπλάσιος από πριν, καθώς πέρα από το Manhattan έχουμε πλέον πρόσβαση και στα Brooklyn και Queens. Οι νέες περιοχές όμως δεν έχουν να προσφέρουν κάτι το διαφορετικό και είναι απλώς επέκταση των υπολοίπων. Το story θα σας μεταφέρει σχεδόν σε όλη την πόλη και υπάρχουν μπόλικα sidequests, collectables για να συλλέξετε και τυχαία εγκλήματα που γίνονται στους δρόμους όπου μπορείτε να προαιρετικά να επέμβετε. Κάνοντας δραστηριότητες σε κάθε περιοχή την ανεβάζετε level, μαζεύετε xp και πόρους για τα upgrades σας, αλλά και ξεκλειδώνετε το fast travel. Το fast travel είναι πλέον κυριολεκτικά ακαριαίο (ίσως το γρηγορότερο ως τώρα) και δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα, όπου βλέπαμε κωμικά loading screens με τον Spider-Man στο τρένο. Όταν θέλετε να πάτε σε ένα σημείο με fast travel απλά πατάτε παρατεταμένα επάνω, η κάμερα ζουμάρει στον χάρτη και έχετε τον έλεγχο του χαρακτήρα σας στο νέο σημείο, μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, χωρίς καν να μαυρίσει η οθόνη.

Φυσικά σε ένα παιχνίδι όπου παίζουμε ως Spider-Man, το fast travel μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, όσο βολικό και γρήγορο αν είναι. Το swinging από κτήριο σε κτήριο παραμένει ίσως ο πιο απολαυστικός, γρήγορος και ελεύθερος τρόπος μετακίνησης που υπάρχει στα open-world games. Μία νέα και ευπρόσδεκτη προσθήκη που βάζει το fast travel σε ακόμα χαμηλότερη προτεραιότητα είναι τα Web Wings, τα οποία μπορείτε να ενεργοποιείτε οποιαδήποτε στιγμή βρίσκεστε στον αέρα και να κάνετε glide. Στην χρήση τους δεν έχουν περιορισμούς αλλά σταδιακά χάνετε ύψος και θα πρέπει ή να ξαναρίξετε ιστό και να συνεχίσετε το swinging ή να βρείτε Wind Tunnels, τα οποία είναι ουσιαστικά ρεύματα αέρα και όσο παραμένετε μέσα τους κυριολεκτικά πετάτε. Επίσης σε αρκετές ταράτσες υπάρχουν και ρεύματα προς τα επάνω και σας δίνουν αρκετά καλές ανυψώσεις. Ο συνδυασμός του swinging με τα Web Wings κάνει τα ταξίδια σας στην Νέα Υόρκη ακόμα πιο απολαυστικά και μπορείτε να ταξιδέψετε από την μία άκρη της πόλης στην άλλης χωρίς καν να ακουμπήσετε το έδαφος.

marvels spiderman 2 2

Ξύλο και ιστοί, η γνωστή συνταγή
Αυτή τη φορά είναι playable και οι δύο Spider-Men και μπορείτε να εναλλάσσετε σχεδόν οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ τους. Κάποια missions γίνονται όμως μόνο με τον Peter και άλλα μόνο με τον Miles και θα πρέπει να έχετε τον σωστό την δεδομένη στιγμή, ενώ στην βασική ιστορία οι εναλλαγές γίνονται αυτόματα από τον έναν στον άλλο. Στο βασικό gameplay είναι πανομοιότυποι, αλλά έχουν διαφορετικά animations, ειδικά όταν είναι στον αέρα και διαφορετικά skills, όλα όμως με αντίστοιχο αντίκτυπο. Έτσι δεν θα σας δοθεί πουθενά η εντύπωση ότι ο ένας είναι σε κάτι καλύτερος από τον άλλον. Κατά την διάρκεια της ιστορίας, θα παίξετε εξίσου και με τους δύο ενώ υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις που θα παίζετε ως Peter ή Miles εκτός στολής, αλλά σε πολύ γραμμικά missions.

Το σύστημα μάχης παραμένει σε γενικές γραμμές το ίδιο, αποτελούμενο από μπουνιές κλοτσιές, ιστούς και skills, αλλά έχει και μερικές νέες προσθήκες. Όταν πλακώνετε έναν εχθρό θα πρέπει να προσέχετε τις επιθέσεις από τους υπόλοιπους καθώς μπορεί ή να σας χτυπήσουν ή να σας πυροβολήσουν και πριν από κάθε επίθεση σας έρχεται ειδοποίηση δίνοντάς σας το περιθώριο να τις αποφύγετε. Νέα προσθήκη αποτελεί η δυνατότητα να κάνετε parry τις επιθέσεις και ορισμένες μπορούν μόνο να αποκρουστούν και όχι να αποφευχθούν. Η προσθήκη αυτή είναι αρκετά σημαντική και διαφοροποιεί τις μάχες σε σχέση με τα προηγούμενα games ως ένα σημείο, ειδικά στα boss fights.

marvels spiderman 2 3

Όσο ρίχνετε χτυπήματα γεμίσουν και οι Μπάρες Εστίασης, όπου μπορείτε να χρησιμοποιείτε μία για να εξουδετερώσετε έναν εχθρό επί τόπου με ένα τελειωτικό χτύπημα ή να κάνετε heal. Κάθε Spider-Man έχει και skills τα οποία βρίσκονται σε έναν σταυρό και μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε πατώντας το L1 και το αντίστοιχο κουμπί όπως Χ ή Ο. Σταδιακά θα ξεκλειδώνετε και περισσότερα από ένα για κάθε θέση από τις τέσσερις και θα πρέπει να επιλέγετε πιο προτιμάτε. Κάθε skill έχει cooldown, διαφορετικό σε διάρκεια από τα άλλα, αλλά μέχρι να φορτώσει το ένα έχετε ήδη άλλο στην διάθεσή σας.

Οι εχθροί σε κάθε μάχη έχουν τις ίδιες κατηγορίες με τα προηγούμενα games. Οι απλοί έρχονται να σας αντιμετωπίσουνε με μπουνιές και κλοτσιές και είναι οι πιο εύκολοι, ενώ ορισμένοι από αυτούς έχουν και όπλα όπως ρόπαλα, σπαθιά και ασπίδες και θα πρέπει να τους εκτοξεύετε στον αέρα ή γενικώς να τους αποδυναμώνετε με άλλους τρόπους από τις βασικές σας επιθέσεις. Οι πιο ζόρικοι είναι τα ντερέκια που επίσης δεν μπορείτε απλά να τους βαρέσετε και πρέπει να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους επίθεσης. Νέοι εχθροί είναι κάποια ρομπότ σκυλιά και πτηνά, τα οποία αντιμετωπίζετε στο έδαφος και στον αέρα αντίστοιχα, αλλά δεν αλλάζουν ριζικά τις μάχες σε κάτι.

marvels spiderman 2 4

Σε αρκετές περιστάσεις μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε και κρυφά με stealth πριν ξεκινήσετε κανονική μάχη. Εκεί θα κάνετε βόλτες πάνω στις κολώνες και τα πεζούλια και να τους εξουδετερώνετε κρυφά. Πάνω σε κάθε εχθρό υπάρχει και η ένδειξη αν είναι ασφαλές να τους επιτεθείτε ή αν τους βλέπει κάποιος άλλος. Το Α.Ι. τους δεν δείχνει να έχει βελτιωθεί από τα προηγούμενα (πράγμα λίγο απογοητευτικό) οπότε μπορείτε να πολύ εύκολα να καθαρίζετε ομάδες ολόκληρες χωρίς να σας εντοπίσουν. Οι πιο επικές μάχες φυσικά είναι τα boss fights, τα οποία είναι μπόλικα και έχουν αρκετή ποικιλία. Κάποια ίσως θα μπορούσαν να μην είναι τόσο μεγάλα σε διάρκεια αλλά έχουν ιδανική δυσκολία ώστε να υπάρχει πρόκληση αλλά να μην κουράζουν.

Μετά από κάθε μάχη παίρνετε και XP και πόρους για upgrades. Με το XP ανεβαίνετε level (Maximum είναι το 60) και σε κάθε level παίρνετε πόντους για να ξεκλειδώνετε skills από τα Skill Trees σας. Συνολικά υπάρχουν 3 Skill Trees, ένα του Peter, ένα του Miles και ένα με skills και για τους δύο. Οι πόντοι που παίρνετε μέχρι το maximum level είναι αρκετοί να ολοκληρώσετε και τα 3, οπότε δεν έχετε να φοβάστε κάτι και μπορείτε να δίνετε προτεραιότητες σε όποιο θέλετε. Πέρα από τα skills υπάρχουν και αναβαθμίσεις για τις Τεχνολογίες Στολών, που είναι ίσως πιο σημαντικές, καθώς εκεί αναβαθμίζετε το damage που κάνετε με κάθε χτύπημα, την ταχύτητα σας, το συνολικό hp σας, την ταχύτητα που φορτώνουν τα skills κλπ. Όταν έχετε κάνει αρκετές αναβαθμίσεις στον συγκεκριμένο τομέα, οι μάχες γίνονται πολύ πιο εύκολες, όσους εχθρούς και αν έχετε μπροστά σας.

marvels spiderman 2 5

Τα stealth σημεία όπου ελέγχουμε την Mary Jane επιστρέφουν, αλλά ευτυχώς είναι πολύ λιγότερο εκνευριστικά, διότι έχει στην κατοχή της διάφορα όπλα όπως tazer και μπορεί να εξουδετερώνει τους εχθρούς. Το stealth συνεχίζει να χρειάζεται αλλά πλέον αν σας δουν δεν γυρίζετε στο checkpoint και μπορείτε να κρυφτείτε ξανά. Φυσικά σε κάθε τέτοια περίσταση περιμέναμε να τελειώσει για να συνεχίσουμε να παίζουμε ως Spider-Man, αλλά το να παίζουμε ως Mary Jane δεν ισούται πλέον με τον απόλυτο εκνευρισμό, όπως στο πρώτο παιχνίδι. Ο δεύτερος βαρετός/εκνευριστικός gameplay μηχανισμός από το πρώτο Spider-Man που επιστρέφει είναι τα puzzles, τα οποία επίσης έχουν δεχθεί βελτιώσεις. Πλέον δεν χρειάζεται να καθόμαστε 5 λεπτά και να προσπαθούμε να ταιριάξουμε κομμάτια ή συστατικά, καθώς είναι αρκετά πιο απλοποιημένα, σε βαθμό που γίνονται και ευχάριστα, ενώ είναι και σαν σύνολο λιγότερα.

Αναμενόμενα πανέμορφο
Τα γραφικά του Marvel’s Spiderman 2 είναι αρκετά βελτιωμένα αλλά κρατούν το ίδιο εικαστικό στυλ. Η Νέα Υόρκη έχει περισσότερη λεπτομέρεια ενώ είναι και πολύ πιο γεμάτη με κόσμο και αυτοκίνητα. Τα κτήρια είναι πολύ πιο ζωντανά καθώς πλέον υπάρχει raytracing σε κάθε παράθυρο ή γυαλιστερή επιφάνια, ενώ σε πολλά παράθυρα βλέπουμε μέσα τους ανθρώπους στις ζωές τους. Οι φωτισμοί είναι αρκετά καλοί με αποκορύφωμα το ηλιοβασίλεμα που τονίζει πολύ τον σχεδιασμό της πόλης. Τα μοντέλα των χαρακτήρων έχουν επίσης πολύ περισσότερη λεπτομέρεια ειδικά στα πρόσωπα, ενώ οι στολές των ηρώων είναι σαν να τους βλέπουμε μπροστά μας. Τα animations αποτελούν απλώς βελτιώσεις των προηγούμενων, τα οποία ήταν ήδη πολύ ποιοτικά. Στον τεχνικό τομέα δεν είχαμε ποτέ frame drops, αλλά συναντήσαμε crashes, τα οποία πιθανότατα θα βελτιωθούν με patches

marvels spiderman 2 6

Ο ηχητικός τομέας είναι επίσης πολύ προσεγμένος με πολλά και ποιοτικά εφέ, τα περισσότερα, όμως τα έχουμε ακούσει στις προηγούμενες κυκλοφορίες. Το soundtrack έχει μερικές νέες και καλοφτιαγμένες παραλλαγές των γνωστών κομματιών, ενώ υπάρχουν και μερικά πιο ατμοσφαιρικά που αφορούν περισσότερο τους κακούς. Οι Yuri Lowenthal, Nadji Jeter και Laura Bailey επιστρέφουν στους ρόλους των Peter, Miles και Mary Jane κάνοντας ακόμα καλύτερη δουλειά. Ειδικά ο Lowenthal δίνει ίσως την καλύτερη ερμηνεία του ως τώρα στον ρόλο. Αξιόλογη προσθήκη αποτελεί ο Tony Todd (Candyman) στον ρόλο του Venom, ο οποίος τελικά ήταν εξαιρετική επιλογή. Ο Jim Pirri ως Kraven κάνει επίσης αρκετά καλή δουλειά, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει ιδιαίτερα. Να σημειώσουμε εδώ ότι για μία ακόμη φορά η Sony έχει τιμήσει την Ελληνική γλώσσα με υπότιτλους και μεταφρασμένα menus.

Θέλει και ρώτημα αν αξίζει;
Το Marvel’s Spider-Man 2, χωρίς να ρισκάρει ιδιαίτερα, παίρνει ότι πέτυχε στις προηγούμενες κυκλοφορίες και βελτιώνει και εμπλουτίζει όλους τους τομείς που χρειαζόταν. Το gameplay παραμένει απολαυστικό, η ιστορία έχει αρκετό ενδιαφέρον και ο τεχνικός τομέας είναι σχεδόν άρτιος. Η Insomniac Games αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι κουβαλάει στις πλάτες της το PlayStation τα τελευταία χρόνια και αποτελεί πλέον μία από τις κορυφαίες ομάδες ανάπτυξης της Sony. Νέο Spider-Man θα ξαναδούμε σίγουρα και θα το περιμένουμε με ανυπομονησία, αλλά προς το παρόν η Insomniac μας έχει υποσχεθεί μία πιο ώριμη περιπέτεια με τον Wolverine που αναμένεται μέσα στην επόμενη διετία. Αν έχετε παίξει τα προηγούμενα games της σειράς ή γενικώς είστε fans του Ανθρώπου-Αράχνη, οφείλετε να βιώσετε την νέα του περιπέτεια.

Θετικά:
- Εξαιρετικά γραφικά, animations και σχεδιασμός του περιβάλλοντος και των χαρακτήρων
- Πολύ διασκεδαστικό gameplay με αρκετό ξύλο και ιστούς
- Καλογραμμένο σενάριο με μπόλικους χαρακτήρες που κρατάει αμείωτα το ενδιαφέρον
- Ιδανική διάρκεια που δεν κουράζει, αλλά και δεν δίνει την αίσθηση ότι μας έκλεψαν
- Εξαιρετικές ερμηνείες και υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας

Αρνητικά:
- Ο ίδιος Open-world σχεδιασμός, χωρίς πολλές καινοτομίες
- Αρκετά safe τέλος, χωρίς μεγάλα ρίσκα
- Ελάχιστα τεχνικά θέματα

Βαθμολογία
Γραφικά: 9
Ήχος: 9
Gameplay: 9
Σενάριο: 8
Αντοχή: 8
Γενικά: 8.5

Η ακόμα πιο απόλυτη εμπειρία του Ανθρώπου- Αράχνη!

Ερμής Δερβίσης

NEWS   VIEW ALL

Marvel's Spider-Man 2 gameplay videos

[Αρχική δημοσίευση: 25/5/23] Η Sony παρουσίασε το πρώτο gameplay trailer του Marvel's Spider-Man 2. Στο βίντεο ο Spider-Man και ο Miles Morales συνεργάζονται για να εξολοθρεύσουν εχθρούς. Μπορούν να ...
Posted (15 Sep 2023)

Spider-Man 2 PS5 faceplates πωλούνται από scalpers

Scalpers προσπαθούν τα τελευταία 24ωρα να πουλήσουν PlayStation 5 cover plates τα οποία κατάφεραν να προπαραγγείλουν. Οι τιμές που πουλάνε αυτά τα faceplates κυμαίνονται από 130 έως 215 δολάρια, συνε...
Posted (29 Jul 2023)

Marvel’s Spider-Man 2

[Αρχική δημοσίευση: 16/7/21] Ο Nadji Jeter, ο οποίος υποδύθηκε τον Miles Morales στα Marvel’s Spider-Man και Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου φορούσε το την ειδική ...
Posted (21 Jul 2023)

Marvel's Spider-Man 2 PS5 Limited Edition

Η Sony ανακοίνωσε ότι τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει ένα Marvel's Spider-Man 2 PS5 Limited Edition. Η κονσόλα αυτή θα έχει επίσημο PlayStation skin από το Marvel's Spider-Man 2, σε ένα μαύρο-κόκκινο ...
Posted (21 Jul 2023)

Marvel's Spider-Man 2 Collector's Edition

Η Sony αποκάλυψε την Marvel's Spider-Man 2 Collector's Edition.  Τα pre-orders ξεκινούν από σήμερα και θα έχει κόστος 250 ευρώ. Η συλλεκτική θα έχει ένα άγαλμα 48 εκατοστών του Venom αλλά...
Posted (16 Jun 2023)

Marvel's Spider Man 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας

[Αρχική δημοσίευση: 15/12/22] Το Marvel's Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023 για το PlayStation 5. Το παιχνίδι διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού και ακολουθεί τό...
Posted (08 Jun 2023)

Τα Spider-Man 2 και Wolverine δεν θα κυκλοφορήσουν στο PS4, θα είναι PS5 exclusives

Η Sony ανακοίνωσε στα πλαίσια του PlayStation Showcase αρκετά νέα games. Από αυτά, τα Marvel's Wolverine και Marvel's Spider-Man 2 δεν θα κυκλοφορήσουν στο PS4, παρά μόνο στο PS5. http://www.youtube....
Posted (11 Sep 2021)

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Mike_Tsak (Level 8) 26/10/2023 01:39
Άντε σε 2 χρόνια και στο PC, αναρωτιέμαι αν θα έχει τα ίδια load times :-*
#2 apovag (Level 14) 27/10/2023 00:33
Πάνω που σκεφτόμουνα να το πάρω για το ΠΣΚ.
Εχω τερματίσει και το πρώτο.
Ωραίο review!
#3 Illuvatar (Level 9) 27/10/2023 14:09
Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με το παιχνίδι και πιστεύω για ακόμη μια φορά η Insomniac games βελτίωσε την πετυχημένη της φόρμουλα. Το κύριο σενάριο τέλειο που κατάφερε να αποφύγει ένα πιθανό πρόβλημα και με την βοήθεια των side missions ετοίμασε τα πιόνια του για DLC ή την συνέχεια. Προσωπικά ανυπομονώ. (^_^)

Αυτό που προσωπικά δεν μου άρεσε είναι 2 μικρά πράγματα.
1.Το 2020 Ο Miles ξεχώρισε στο gameplay του λόγω των Venom powers, εντός και εκτός combat. Στο 2, το web swinging επιτρέπει και στους δύο ήρωες (αφού γίνουν upgrade) να μπορούν να χρησιμοποιήσουν venom(Miles)/Sp ider claws(Peter) ικανότητες που με απλά λόγια αδικεί τον Miles και κάνει τους δύο ήρωες να είναι το ίδιο με διαφορά στα animaitons.
2. Το 2018 για εμένα ξεχώρισε λόγω των gadget και των ικανοτήτων που μας δίναν με κάθε στολή. Ναι μερικά ήταν άσκοπα αλλά μπορούσαμε να τα έχουμε. Αυτό επέτρεπε στον κάθε παίκτη να κάνει το δικό του run στο δικό τους play-style, είτε stealth, είτε tank ,είτε speedrun κ.α. Πράγμα που στο 2 δεν γίνεται.
#4 Sephiroth (Level 18) 12/11/2023 00:41
Αν δεν ήταν ο Venom, το παιχνίδι θα ήταν σκέτη απογοήτευση. Ίδιο gameplay και ανούσια sidequests
Score 8.5
8.28 User Score
(9 votes )
User Reviews 0
Genre: Action-Adventure
Developer: Insomniac Games
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Διάθεση: Sony Hellas (210-6782000)
Players: 1
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 20/10/23
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification