PlayStation Store: Γενική συζήτηση/Απορίες/Προσφορές

27 Mar 2007 06:09 #29446 by Χάρης Φλουρής


Εδώ μπορούμε να γράφουμε πληροφορίες και απορίες για τα τελευταία Firmware Updates του Playstation 3.

Όσο για το ελληνικό PlayStation Store, στο Official PlayStation Community Έλληνες ξεκίνησαν την συζήτηση και σιγά-σιγά σκάσανε μύτη και οι άλλοι:

Στην ίδια μοίρα, εκτός από εμάς είναι Κύπρος, Κροατία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τσεχία, Σλοβενία, Σαουδική Αραβία, Ισραήλ, Τουρκία, Ισλανδία και έχει ο θεός  :?

Ο BetaBoy εκ μέρους του site απαντάει πως από τις 44 χώρες που έχουν Playstation Network οι 23 έχουν Playstation Store και σε όσες λείπουν θα προστεθεί στο μέλλον ανάλογα με την ζήτηση.

Καπάκι το gameindustry μίλησε με Sony Europe και η απάντηση δια στόματος Nick Sharples (SCEE's director of corporate communications) είναι ότι υπάρχουν 102 χώρες, καθεμία με διαφορετική γλώσσα η/και νόμισμα στις οποίες το PlaystationStore θα εισαχθεί σταδιακά. Πρόσθεσε (και εδώ είναι το ζουμί) ότι σε κάποιες χώρες δεν θα έρθει ΚΑΘΟΛΟΥ για διαφόρους λόγους όπως για παράδειγμα ΜΙΚΡΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ και είπε ότι λόγου χάρη δεν θα έχει το Αζερμπαϊτζάν.

Πως θα δειτε όλες τις τιμές του PSN
www.psnprices.com

Ενεργοποίηση ενός Voucher
Ερώτηση: Πως μπορώ να ενεργοποιήσω ένα voucher code που κέρδισα από παιχνίδι ή από διαγωνισμό του GameWorld?
Απάντηση:

Στο PlayStation 3: Πηγαίντε στο μενού "PlayStation Network" και μετά στο "PlayStation Store". Από την νέα οθόνη επιλέξτε το "Redeem Codes". Μετά κάντε κλικ στο μαύρο πλαίσιο και βάλτε τον κωδικό σας (χωρίς παύλες). Πατήστε "Continue" και μετά "Confirm" για να αρχίσει να κατεβάζει.

Στο PS Vita: Πηγαίντε στο μενού "PS Store". Στο πάνω μέρος της οθόνης έχει ένα γαλάζιο μολυβάκι. Πατήστε πάνω του και συμπληρώστε τον κωδικό 12 ψηφίων που θα σας ζητηθεί. Στο τέλος πατήστε "Next" δύο φορές κι είστε έτοιμοι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Mar 2007 15:50 #29460 by Σπύρος Κλαουδάτος
Ε του πουστη. Ε οχι. Νομιζω αξιζει να ερθει στη Μπανανια το Store σε καποια φαση, δεν ειμαστε και Αζερμπαιτζαν. Η μηπως ειμαστε?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 May 2007 18:12 #32244 by Μάνος Αλιμπέρτης
Για να δούμε πάντως προς το παρόν το περιβάλλον του PS3 θυμίζω ότι έχει την XrossMediaBar κι ελπίζω το PlayStation Store να μην είναι τόσο τραγικό στο UI.


Everything that has a beginning has an end...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 May 2007 23:55 #32254 by Γιώργος Πάσχος
Πολύ καλό firmware με πάρα πολλές δυνατότητες στο multimedia μέρος της κονσόλας. Εκείνο που με κάνει να λυπηθώ είναι το μηδαμινό update του backward compatibility. Γιατι κυρία Sony μας κάνεις upscale τα παιχνίδια του ps2 και ps1 εφόσον πάρα πολλά δεν παίζουν αξιοπρεπέστατα?

Αλλά δυστυχώς και στα επόμενα firmwares, το BC δεν θα κάνει τεράστια διαφορά. Γιατί sony μας πετάς εμάς τους ευρωπαίους πάλι ενώ αμερική και ιαπωνία έχουν στα πρώτα τους ps3 το chipaki με full BC?

Τα ίδια πράγματα έγραψα και σαν comments στο άρθρο γιατί πραγματικά απογοητεύτηκα. Κατα τα άλλα όλα τα υπόλοιπα μια χαρά. :roll:

Edit: (Δεν έχω ps2, όσο κουλό και αν ακούγεται αλλά είχα το pc)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Jun 2007 13:25 #32928 by Elron Elron
Παιδιά έπαθα πλάκα με το upscaling. Δεν το περίμενα τόσο καλό. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Το God of war είναι πολύ διαφορετικό στην όψη. Δείτε το και πείτε μου αν έχω δίκιο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Mar 2008 17:58 #41459 by mv79
Η SONY κυκλοφόρησε νέο firmware για το ps3 το 2.20 με πιο σημαντική προσθήκη το BD-LIVE όπου μπορείς να κατεβάσεις έξτρα περιεχόμενο για την ταινία

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Mar 2008 16:57 #41557 by mv79
Η Sony εδώ και μία εβδομάδα περίπου έχει δώσει στην κυκλοφορία το νεο firmware 2.20 το οποίο φέρνει την τεχνολογία BD-LIVE στην αγαπημένη μας κονσόλα.Όμως όπως όλα δείχνουν υπάρχουν προβλήματα με το συγκεκριμένο firmware ειδικά όταν προσπαθήσει κάποιος να κάνει streaming αρχεία mpeg-4 τα οποία και δεν παίζουν.Σίγουρα θα περιμένουμε κάποια καινούργια ενημέρωση απο τη Sony μέχρι τότε καλο θα ήταν να περιμένατε και να μήν βάζατε το firmware αυτό.Αν πάλι το έχετε κάνει ήδη περιμένουμε τη γνώμη σας πανω στο θέμα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Apr 2008 09:00 #41665 by mv79
Οπως όλα δείχνουν 15 Απριλίου θα έχουμε ένα ακόμα update για το PS3 που θ ανέβει στην έκδοση 2.30 και παράλληλα την ίδια ημέρα θα κάνει την εμφάνιση του και το ανανεομένο playstation store.Στο νέο update η sony θα συμπεριλάβει το νέο σύστημα ήχου

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 May 2008 09:19 #42359 by mv79
Χτες η sony ανακοίνωσε ένα ακόμη firmware update την έκδοση 2.35 που όπως λένε οι υπεύθυνοι της εταιρείας βοηθάει στην <<σταθερότητα>>κάποιων παιχνιδιών τα ονόματα των οποίων δεν ανακοινώνει αλλα όπως ολα δείχνουν <<φωτογραφίζει>> το GTA IV και τα γνωστά προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2008 18:32 #42644 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Αλλωστε οταν πας να παίξεις το GTA IV, σου ζητάει αναβάθμιση στο firmware...

Εγώ το θεωρώ πάντως απαράδεκτο, η αναβάθμιση να αφορά απλώς ένα παιχνίδι, δύο παιχνίδια ή δέκα παιχνίδια...

Θα πρέπει να βλέπεις και μια πιο ουσιαστική διαφορά στη κονσόλα σου, όπως τότε που ξεκίνησε να υποστηριζεί Divx.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification