PS4 Pro: Γενική συζήτηση

23 Mar 2016 16:10 - 23 Mar 2016 16:24 #178537 by Grigoris
Παρολο που τα εχουμε πει απειρες φορες στο vs topic να το πουμε ακομα μια.

Εσεις οι pc-gamers μπορει να παιζεται τα παιχνιδια σε 1080p/60fps(Αν και πλεον αρκετα παιχνιδια και εμεις τα παιζουμε σε 1080p/60fps ) αλλα με τι κοστολογιο?
Μην αναφερεις το xbox one σε τοπικ που ειναι για το ps4.

Για παραδειγμα για πες μου το gaming-pc ποσο σου κοστισε και για ποσο καιρο θα το εχεις ετσι χωρις να αλλαξεις απολυτω τιποτα?

Λογικα πολυ πανω απο 400 ευρω που πληρωσαμε εμεις για μια κονσολα που θα μας κρατησει χωρις να αλλαξουμε απολυτως τιποτα σε μια 7ετια κατι που ολοι εσεις οι pc-gamer δεν υπαρχει περιπτωση να κανετε. Π.χ. για μια καρτα γραφικων μπορει να πληρωσετε πανω απο 200 ευρω για να μην αναφερω και ολα τα αλλα που ισως χρειαστει να αλλαξετε π.χ. cpu, μνημες κ.τ.λ.

Επιμενεις ακομα λοιπον οτι εμεις ειμαστε οι χαμενοι αφου με πολυ λιγοτερα λεφτα απ' οτι εσεις για μια 7ετια τουλαχιστον θα παιζουμε αξιοπρεπει παιχνιδια(Μπορει οχι παντα σε 1080p/60fps) αλλα αξιοπρεπει.
Να σου θυμησω μηπως καποια διαμαντια που εχουν βγει στις κονσολες γενικοτερα?
Π.χ.
The last of us, uncharted, god of war και αλλα ποπλλα απο μεριας sony μιας και ειμαστε το τοπικ της sony.

Οσο για τα παιχνιδια που λες οτι πληρωνουμε παραπανω να μιλησουμε για retail games οχι για digital(Γιατι λογικα αυτο θα εννοεις μιας και το steam εχει καλες προσφορες σε digital παιχνδια που πλεον και οι κονσολες εχουν οχι τοσο καλες αλλα εχουν) αν λοιπον μιλησουμε για retail disc και οχι για digital τοτε να σου πω αν καποιος αγορασει ενα οποιοδηποτε παιχνιδι την πρωτη μερα που βγει τοτε ειναι αξιος της μοιρας του αλλα αν περιμενι 4-6 μηνες μπορει να το παρει σε πολυ χαμηλοτερη τιμη(Ειδικα αν το ψαξει λιγο σε online μαγαζια εκει να δεις).

Για πες μου λοιπον πως γινεται να εχετε καλυτερες τιμες σε retail disc games απο τις κονσολες αφου πανω - κατω στο ιδιο κοστολογιο παιζουν.
Π.χ. Να παρουμε ενα πολυ νεο παιχνιδι το "Tom Clancy's The Division"
Ps4 -> 56 ευρω
Χbox one -> 57 ευρω
Pc -> 43 ευρω

Μιλαμε για τρελη διαφορα 10 με 15 ευρω ετσι,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Mar 2016 18:19 #178556 by Κατερίνα Μαρίνου
Αν ψαξει κανεις προσεκτικα θα βρει τεραστιες ευκαιριες και στις κονσολες. Νομιζω ειδα τα 2 Resident Evil κοντα στα 10 ευρω το ενα σε retail βεβαια. Αν παρεις το παιχνιδι την πρωτη μερα σιγουρα ειναι πανακριβο για τα ελληνικα δεδομενα. Λιγη υπομονη και τα βρισκεις σε sale με τιμες ικανοποιητικες. Στην τελικη κατεβαζεις το παιχνιδι στον pc για ενα τεστ και στην συνεχεια το αγοραζεις στην κονσολα οταν το αξιζει. Αυτο εκανα κι εγω με το Street Fighter, την Lara, τα Resident Evil. Εκτος απ'τα exclusives σαν το Uncharted που αναγκαστικα θα το αγορασουμε απευθειας στο ps4 τα περισσοτερα απ'τα υπολοιπα κυκλοφορουν και στον pc. Δοκιμαζεις και παιρνεις, με αυτο τον τροπο αποφευγεις και τις μουφες που κυκλοφορουν αρκετες μαλιστα. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Mar 2016 19:19 - 23 Mar 2016 19:22 #178562 by Grigoris
Οταν λες τα παιρνεις στο pc εννοεις να τα αγορασεις?

Γιατι ετσι σου πανε πανακριβα αν τα παρεις και στην οποια κονσολα ενω αν δεν ξερεις αν θα σου αρεσει ενα παιχνιδι το νοικιαζεις απο καποιο βιντεο κλαμπ για 1-2 μερες το τσεκαρεις και αν σου αρεσει το αγοραζεις οταν πεσει η τιμη του.

Οτι λυσεις για να βρισκεις φτηνα παιχνιδια ειτε σε κονσολα, ειτε σε pc ισχυει αρκει να μην βιαζεσαι και να το ψαχνεις λιγο πριν αγορασεις κατι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Mar 2016 19:34 #178565 by Κατερίνα Μαρίνου
Στο pc αγοραζω μονο οταν βρω καλες προσφορες στο steam, τα περισσοτερα τα κατεβαζω και τα δοκιμαζω να δω αν αξιζουν για αγορα στην κονσολα. ;) Παραδειγμα το Street Fighter που δοκιμασα στο pc αλλα δεν μου καλοφαινεται στην μικρη οθονη οποτε θα παρει την θεση του στην κονσολα. Το ιδιο με τα Resident Evil που αξιζουν ετσι κι αλλιως την αγορα τους. Με το Star Wars Battlefront εχω προβλημα και δεν το εχω ακομα παρει, περιμενω την πρωτη ευκαιρια και γι'αυτο. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Mar 2016 20:06 - 23 Mar 2016 20:07 #178568 by Myrmidon

fits79 wrote: Παρολο που ......... 15 ευρω ετσι,


Επειδή από ότι φαίνεται ήσουν ταραγμένος όταν έγραφες το post σου και επειδή ξεφεύγουμε λίγο από το topic θα σε παραπέμψω με τον παρακάτω σύνδεσμο, να διαβάσεις λίγο έναν πίνακα με νούμερα. Είναι απλή αριθμητική δημοτικού που όλοι μας κατανοούμε (θέλω να πιστεύω). Για οποιεσδήποτε απορίες είμαι εδώ για να σου τις λύσω. Σε συμβουλεύω να είσε όσο γίνεται ήρεμος και να μην χαλιέσαι. :cheer: τόσο όταν διαβάζεις ένα post που δεν συμφωνείς, όσο και όταν συντάσσεις ένα δικό σου. Δοκίμασε να διαβάζεις ξανά αυτά που εσύ ο ίδιος γράφεις και αν είναι δυνατόν ενεργοποίησε την αυτόματη διόρθωση. ΧΧχμμμ, όπα, ξέχασα, είσε κονσόλας εσύ δεν ξέρεις από PC. Σιγά σιγά μπορείς να μάθεις όμως. ;)

PCvsConsoles Gameworld topic

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Mar 2016 20:13 #178569 by Κατερίνα Μαρίνου
Χαχα, αυτο με την απλη αριθμητικη με σκοτωσε, φανταστικο. :lol: Γινονται και καποια λαθη, ανθρωπινα ειναι, δεν πειραζει. Το θεμα ειναι να ειμαστε προσηλωμενοι στο αντικειμενο της συζητησης. Stay on target δηλαδη. Κι αν ξεφυγουμε λιγακι δεν πειραζει, κουβεντα ειναι και ορισμενες φορες λοξοδρομει. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Mar 2016 21:30 - 23 Mar 2016 21:44 #178577 by Grigoris
Η συνεχεια στο σωστο τοπικ consoles vs pc.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Mar 2016 13:16 - 25 Mar 2016 13:17 #178681 by Myrmidon
Οι φήμες φουντώνουν με ποιο "χειροπιαστά" στοιχεία, τα οποία αναφέρουν ότι η νέα συσκευή θα φοράει τις νέες ΖEΝ CPU με Polaris GPU, HDMI 2.0, για 4K στα 60Hz και HDCP 2.2. Η δε τιμή κατά το λανσάρισμα θα είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη του PS4 όταν βγήκε στην αγορά. Αν ισχύσει αυτή η εκδοχή, τότε καλό 2017. :blink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Mar 2016 18:23 #178707 by Κατερίνα Μαρίνου
Οχι αλλο καρβουνο εεεε φημες ηθελα να πω. :lol: Θελω χειροπιαστα πραγματα, κατι που να εχει βαση. Οσο κι αν κανει το νεο ps5 θα το παρω αφου πουλησω τον μουτζουρη το παλιο. Ευτυχως δεν εχω ξοδεψει ακομα τιποτα για να τα κλαιω, λες και κατι ηξερα. Με εσωσε ο pc σε μερικα παιχνιδια που τα δοκιμασα εκει. ;) Ηθελα να παρω Fallout για να παιζω στην μεγαλη οθονη αλλα τιποτα, θα μεινει κοπια στο pc. :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Apr 2016 18:18 - 01 Apr 2016 18:34 #179153 by Myrmidon

Mystique wrote: Οχι αλλο καρβουνο εεεε φημες ηθελα να πω. :lol: Θελω χειροπιαστα πραγματα, κατι που να εχει βαση. Οσο κι αν κανει το νεο ps5 θα το παρω αφου πουλησω τον μουτζουρη το παλιο. Ευτυχως δεν εχω ξοδεψει ακομα τιποτα για να τα κλαιω, λες και κατι ηξερα. Με εσωσε ο pc σε μερικα παιχνιδια που τα δοκιμασα εκει. ;) Ηθελα να παρω Fallout για να παιζω στην μεγαλη οθονη αλλα τιποτα, θα μεινει κοπια στο pc. :P


Ετοιμάσου να ανεβάσεις αγγελία εσύ τώρα. Έχεις καιρό μέχρι τον Οκτώβριο ή μάλλον τα Χριστούγεννα για την Ελληνική αγορά. Το Fallout το παίζω καμιά φορά σε 41'' από το PC και μάλιστα σε 3D στο τσακίρ κέφι.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδέσεις με HDMI καλώδιο PC με TV.

Τώρα όσο για το άλλο με το 4k Bluray που διαβάζουμε από εδώ και από εκεί ένα έχω να πω. Μάλλον δεν θα έχει high dynamic range (HDR) feature απαραίτητο για ποιοτικές αναπαραγωγές 4Κ, για να κρατηθεί η τιμή χαμηλή. Τα απλά 4κ Bluray players αν έχω καταλάβει καλά κάνουν ένα απλό rendering σε 4Κ. Μούφα δηλαδή. Χρώματα και φωτισμός θα είναι χάλια κατά την αναπαραγωγή. Φυσικά κάτι τέτοιο να ενσωματωθεί στο 4Κ Bluray της Sony θα πρέπει μετά ο χρήστης να αγοράσει κατάλληλο monitor/TV, οπότε οικονομικά πάει πολύ μακρυά η βαλίτσα. Μένει μόνο να δούμε πως και αν θα το εκμεταλλευτούν τα game studios.

ΥΓ Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν γράφω για το HDRR το οποίο υπάρχει ήδη στα PC (DirectX) Xbox360 PS3 και μετέπειτα, εδώ και χρόνια (πχ Half-Life 2: Lost Coast).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification