Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Lord οf The Rings: Tales of the Shire

26 Sep 2023 00:10 #272996 by Μάνος Γρυπάρης
Ένα spin-off της σειράς Lord Of The Rings με τίτλο Tales of the Shire, ανακοινώθηκε, με εταιρεία ανάπτυξης την Private Division.
 Δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες πέρα από το πρώτο τρέιλερ. Στο development θα συμμετάσχει και η Wētā Workshop. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε την Ημέρα εορτασμού του Hobbit. Αναμένεται να: " Προσφέρει μια άνετη εμπειρία που θα «ζεστάνει την καρδιά σας» στο σύμπαν της Μέσης Γης του Tolkien" λέει η ανακοίνωση.

 


 Το Lord οf The Rings: Tales of the Shire θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς ούτε τι είδος θα είναι, ούτε σε ποιες πλατφόρμες θα έρθει. Καλό θα ήταν η Amazon να ανακοινώνει αυτές τις πολύ βασικές λεπτομέρειες, για να μην μυρίζουμε κάθε φορά τα νύχια μας. Δυστυχώς όμως έχει αποδείξει πόσο άχρηστη είναι σε θέμα PR αφού δεν στέλνει καν δελτία τύπου για τα νέα της games, ούτε έχει ελληνική αντιπροσωπεία και φυσικά ούτε που στέλνει κωδικούς για τα games της. Μετά απορούν κιόλας πως έκαναν 10.000 απολύσεις στις αρχές της χρονιάς. Ναι, αν δεν ενημερώνεις τα ΜΜΕ για τα games σου και δεν γράφονται άρθρα/reviews, λογικό είναι.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Apr 2024 17:40 #275688 by Nikos Georgopoulos
Νέο τρέιλερ



Η Private Division παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ του The Lord of the Rings: Tales of the Shire, το οποίο θα αποτελέσει κάτι σαν ευχάριστο Hobbit Life Sim" στη Μέση Γη και συγκεκριμένα στην πόλη του Bywater.


Το The Lord of the Rings: Tales of the Shire θα κυκλοφορήσει μέσα στο Β' εξάμηνο του 2024 για PC, PS5, Xbox Series X/S και Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification