Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

God of War (PS4)

22 Jun 2016 08:55 #182907 by Tony
Replied by Tony on topic God of War (reboot)
Προσωπικά , σαν μεγάλος φαν των GoW , αυτό που είδα στην Ε3 δεν μου άρεσε :
1ο και σημαντικότερο φάουλ : Η αλλαγή στο gameplay και στην κάμερα που δε θυμίζει σε τίποτα GoW. Mάλλον κάτι σε Ryse Sone Of Rome θέλουν να κάνουν.
2ο : Η προσθήκη γιου στην ιστορία. Ξεκίνησε από το tlou για να υπάρχει συναίσθημα και ξεκίνησαν όλοι μαζί με τον πρωταγωνιστή να βάζουν και ένα μικρό. Έχει καταντήσει πια κλισέ.
3ο: Οτιδήποτε δεν έχει σχέση με Αρχαία Ελλάδα. Τέλειωσαν από θεούς και αντί να βγάλουν ένα σοβαρό story να το μπαλώσουν κάπως , πάνε Σκανδιναβία...Και ακουγόταν κάτι και για Αίγυπτο. Λογικά θα βγει και για Αίγυπτο κάποια στιγμή για να αρμέξουν.

Το νέο GoW ήταν μακράν για μενα η απογοήτευση της Ε3 (υπήρχαν όμως και εκπλήξεις όπως spider-man).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jun 2016 14:44 #182914 by Δημήτρης Κάτσης
1 & 3. Όπως αποδείχθηκε με το ascection το god of war δεν μπορούσε πλέον να συνεχίσει με fixed κάμερα και με Ελληνική μηθολογία. Τόσο η τριλογιά άλλα και τα spin off ξεζούμισαν αυτή την θεματολογία οπότε μια αλλαγή ήταν ανάγκη. Τα περισσότερα παιχνίδια πλέον είναι απείρως βολικότερα με ελεύθερη κάμερα κάτι που πιστεύω ταιρίαζει και στο god of war.
2. Το Multiplayer, το Stealth, είναι μερικά ενδεικτικά κλίσε τα οποία όλες οι εταιρίες ακολουθούν. Όντως το γεγονός πως ο Kratos έχει παιδί είναι ένα άλλο πετυχημένο κλίσε ωστόσο πιστεύω πως περισσότερο θέλουν να ετοιμάσουν μεθοδικά την διαδοχή...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jun 2016 14:54 #182915 by Tony
Replied by Tony on topic God of War (reboot)

το Stealth

Όπα....θα έχει το νέο GoW και stealth ? 0_0 Ή το λες γενικά?

δεν μπορούσε πλέον να συνεχίσει με fixed κάμερα

Πέρα από την κάμερα όμως , ο Kratos στα προηγούμενα GoW έσφαζε,ξεκοίλιαζε και γενικά τους εχθρούς τους είχε για πλάκα...Αυτό που έδειξαν στην Ε3 δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα gow. Νομίζω παραήταν αργή η μάχη για GoW.

Σαν παιχνίδι μου άρεσε , αλλά σαν GoW Καθόλου. Αν είναι να αλλάζουν έτσι το Gameplay ας φτιάξουν ένα νέο IP που να συνδέεται με τα GoW.Αν και αυτό το κάνουν καθαρά για λόγους marketing χρησιμοποιώντας το όνομα των GoW.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jun 2016 17:56 #182919 by Δημήτρης Κάτσης
Γενικά αναφέρομαι στην τάση της βιομηχανίας να παίρνει γενικά πετυχημένες συνταγές από προηγούμενα games και να τις αναπαράγει. Το νέο god of war ευτυχώς δεν θα έχει ούτε stealth ούτε multiplayer όπως αποτυχημένα προσπάθησε να εισάγει.

Από ένα gameplay βίντεο είδαμε ελάχιστα πράγματα και αν σκεφτούμαι πως ακόμα θέλουμε μινίμουμ ένα χρόνο μέχρι την κυκλοφορία πιστεύω πως αυτό που είδαμε είναι απλά ένα μικρό intro. Τον ρυθμό που θα έχουν οι μάχες θα φάνει ποιο μέτα. Πιστεύω πως το τελευταίο gow που κυκλοφόρησε αποδεικνείει γιατί η σειρά δεν μπορούσε να συνεχίσει στο ίδιο μούντο μονοπάτι. Πολύ κακή κάμερα, ίδιο gameplay με gow 1, τέρατα μια από τα ίδια και ένα στόρυ χωρίς κίνητρο. Θέλω να πιστεύω πως το παιδί του kratos θα δίνει κίνητρο και η σειρά να φέρει την βία σε επίπεδα gow iii. Αυτό που είδαμε έδειξε πως μάλλον θέλουν κάτι ποιο light αλλά με 6 λεπτά παιχνιδιού σε αρχικό σημείο και με έναν τουλάχιστον χρόνο ακόμα θαρρώ πως οποιαδήποτε εκτίμηση θα πέσει στο κένο. Πιστεύω πως οι βάσεις για ένα μοντέρνο gow υπάρχουν, μένει να δούμε αν και κατά πόσο θα αξιοποιηθούν....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jun 2016 22:23 #182936 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Και εμένα δεν μου αρέσει αυτή η τάση να παίρνουν πετυχημένες συνταγές και να προσπαθούν να τις βάλουν σε παιχνίδια που σε πολλά μπορεί να μην ταιριάζουν. Αυτό ίσως δείχνει ότι υπάρχει το τελευταίο καιρό ένας κορεσμός στα games. Βλέπουμε reboots, βλέπουμε τρελό milking σε σειρές και πολλά αποτυχημένα πειράματα.
Το στυλάκι του Κράτος μου άρεσε πάντως!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jun 2016 22:36 #182937 by Δημήτρης Έξαρχος
Το βίντεο μου άρεσε !!Βέβαια στην αρχή νόμιζα ότι έβλεπα Tomb Raider στο ps4 άλλα μετά κατάλαβα ότι όντως είναι ο kratos :P Αφού σκότωσε όλους τους θεούς ήξερα πως κάτι θα άλλαζαν ή θα τελείωνε η σειρά εκεί!! Ας μην είμαστε αρνητικοί ένα 10λεπτο είναι ποτε δεν μπορείς να κρίνεις ένα game από 10λεπτα gameplay...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jun 2016 00:30 #183161 by Μάνος Γρυπάρης
Νέο gameplay με developer commentary.



Το σενάριο θα διεξάγεται μετά το God of War 3 και θα δανείζεται στοιχεία από την Νορβηγικη μυθολογία. Το site αναφέρει: "Ο Kratos θα ζει πλέον ως άνθρωπος, έξω από την σκιά των Θεών. Ψάχνει για ηρεμία στις χώρες της Νορβηγικής μυθολογίας. Έχοντας τον γιο του για παρέα, ο Kratos θα παλέψει για την επιβίωση, καθώς πανίσχυρες δυνάμεις θα απειλήσουν την νέα του ζωή.

Ο Kratos θα ξεχάσει το αίσθημα εκδίκησης ενάντια στους Θεούς. Τώρα ως άνθρωπος θα πρέπει να μάθει τον γιο του να επιβιώνει, όπως και ο ίδιος. Ως μέντορας και προστάτης του, θα έχει μια απροσδόκιτη ευκαιρία να τελειοποιήσει το rage του που έχει καθορίσει την πορεία του καιρό τώρα. Θα διασχύσει δάση, βουνά και βασίλεια της Νορβηγικής μυθολογίας, πολεμώντας μυστήρια πλάσματα, τέρατα, αλλά και Θεούς. Η κάμερα τρίτου προσώπου στο ύψος του ώμου θα φέρει την δράση πιο κοντά, με ξέφρενη δράση κατά την διάρκεια της μάχης. Ο πέλεκυς του Kratos θα αποτελέσει ένα δυνατό όπλο."

Συν τις άλλοις, ο σχεδιαστής του gameplay, Jeet Shroff, δήλωσε πως "Ο Kratos κατηγορεί το rage του για πολλά λάθη του παρελθόντος. Θα πρέπει να τον καταλαγιάσει ώστε να προστατέψει τον γιο του από τα άσχημα συναισθήματα που τον διακατέχουν. Κατά βάση θα πρόκειται για ένα ταξίδι ανάμεσα σε εσάς και τον γιο σας." Το όνομα του παιδιού πάντως δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, αν και η μητέρα του...δεν αποκλείεται να είναι κάποια θεότητα.

Σκοπός του Kratos δεν είναι πλέον η εκδίκηση, αλλά η λύτρωση, καθώς προσπαθεί να ξεφύγει από το παρελθόν του. Η λογική πίσω από την ανάπτυξη του νέου God of War είναι να παρουσιαστεί μέσω μιας “φρέσκιας” οπτικής, χωρίς ωστόσο να ξεφεύγει από τις νόρμες των προηγούμενων games. Έτσι, παρά τις αλλαγές στην κάμερα και το σύστημα μάχης, η Sony Santa Monica κρατάει πολλά από τα στοιχεία που έκαναν αγαπητά τα God of War.

Βροντερό παρόν θα δώσουν τεράστια bosses (τα μεγαλύτερα από ποτέ, όπως αναφέρεται)και εχθροί, ενώ αναφέρεται ότι θα δείτε ταυτόχρονα στην οθόνη σας 15-20 αντιπάλους ή ακόμα και έως 100 από αυτούς. Ταυτόχρονα, ο Barlog δηλώνει ότι ο γιος του Kratos θα έχει ενεργό ρόλο στο gameplay. Υπάρχει ένα ξεχωριστό κουμπί για τον γιο του, με το οποίο θα μπορείτε να του δώσετε εντολές για να αλληλοεπιδράσει με οτιδήποτε βρίσκεται στο οπτικό σας πεδίο. Αυτό σημαίνει ότι θα σας βοηθάει και στους γρίφους, καθώς και κατά την διάρκεια της μάχης.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Aug 2016 12:52 #186194 by Γιώργος Φιλίππου
Ανυπομονώ πως και πως να κυκλοφορήσει.! Σαν GoW fan πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι επιτυχημένο.


Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jan 2017 09:22 #192506 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το όνομα του γιου του Kratos

Το όνομα του γιου του Kratos θα είναι Aτρεύς (Atreus), σύμφωνα με τον Cory Barlog, σκηνοθέτη του παιχνιδιού. Κοινώς, ο γνωστός σε όλους μας Ατρέας.

Το όνομα είναι επίσης ελληνικό. Ο Ατρέας ήταν βασιλιάς των Μυκηνών, γιος του Πέλοπα και της Ιπποδαμείας και πατέρας του Αγαμέμνωνα και του Μενέλαου. Ανήκε στο "καταραμένο γένος των Τανταλιδών". Η αποκάλυψη του ονόματος έγινε αρχικά από τον χρήστη του Twitter Fabiano Banin, ο οποίος βρήκε την πληροφορία αυτή στο μουσικό mp3 αρχείο Overture, το οποίο δημοσιεύθηκε χθες από την Sony Santa Monica.

Τα παιδιά του, Αγαμέμνωνας και Μενέλαος, είχαν αναφερθεί από τον Όμηρο στην πολιορκία της Τροίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Mar 2017 00:29 #195823 by Angel
Replied by Angel on topic God of War (PS4)
Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Ο Christopher Judge θα είναι ο voice actor που θα υποδυθεί τον Kratos στο νέο God of War.

O ηθοποιός που είχε ανακοινώσει πέρυσι τον Ιούνιο μέσω Twitter το ότι θα αναλάβει τον ρόλο, ανανέωσε το προφίλ του βάζοντας σε παρένθεση μετά το God of War το έτος 2017. Άραγε θα δούμε το νέο God of War φέτος; Κάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικό, αν και συνήθως η Sony ανακοινώνει από νωρίς τις περιόδους κυκλοφορίας των exclusive games της. Σε κάθε περίπτωση στη φετινή έκθεση E3 στο Λος Άντζελες τον Ιούνιο θα μάθουμε περισσότερα.

Το development του God of War στo PS4 γνωρίζουμε ότι βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο αλλά έχουμε στο μυαλό μας ότι μάλλον δεν θα δούμε το παιχνίδι μέσα στο τρέχον έτος.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification