Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

EA Sports FC

06 Apr 2023 20:02 - 07 Apr 2023 22:04 #270567 by Μάνος Γρυπάρης


Η Electronic Arts ανακοίνωσε το νέο όνομα του γνωστού σε όλους μας FIFA. Το ποδοσφαιράκι που γνωρίζαμε θα ονομάζεται από φέτος EA Sports FC και αυτό είναι το λογότυπό του.

 Ο επικεφαλής του brand Nick Wlodyka, περιγράφει το EA Sports FC ως: «πλατφόρμα για τη δημιουργία, την καινοτομία και την ανάπτυξη νέων ποδοσφαιρικών εμπειριών, που συνδέει εκατοντάδες εκατομμύρια θαυμαστές μέσω κονσόλας, κινητών, online και eSports προϊόντων. To EA Sports FC θα είναι σύμβολο για το άθλημα, σύμβολο καινοτομίας και αλλαγής και είμαστε έτοιμοι να δείξουμε στους fans μας περισσότερα για το μέλλον τον Ιούλιο».

Όσο για την επιλογή του τρίγωνου σχήματος, η EA δήλωσε: "Από τις τεχνικές πάσας μέχρι τις στημένες φάσεις, το τρίγωνο ήταν ένα σύμβολο που το έχουμε υφάνει στο DNA των ποδοσφαιρικών εμπειριών της EA Sports εδώ και δεκαετίες, από τις ισομετρικές γωνίες των πρώτων μας 8-bit εμπειριών και τα τριγωνικά πολύγωνα που αποτελούν κάθε pixel των πιο σύγχρονων games μας, μέχρι το εμβληματικό σύμβολο ένδειξης παίκτη που εμφανίζεται πάνω από κάθε αθλητή σε κάθε αγώνα."


Το EA Sports FC θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Switch.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Apr 2023 10:39 #270581 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic EA Sports FC
Ο ΠΑΟΚ στο EA Sports FC




Επιβεβαιώθηκε η πρώτη ελληνική ομάδα του παιχνιδιού.

Η Electronic Arts ανακοίνωσε και επίσημα χθες το λογότυπο του EA Sports FC, το οποίο θα είναι στο εξής το όνομα του νέου FIFA.

Αντίστοιχα, ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που ανακοίνωσε ότι θα βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι. Η ανακοίνωση έγινε στο Instagram της ομάδας της Θεσσαλονίκης.



 

 
 


 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Δεν γνωρίζουμε τι παίζει στα υπόλοιπα συμβόλαια, αλλά επειδή στο FIFA 23 υπήρχαν μέσα ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, το λιγότερο που θα πρέπει να περιμένουμε, τουλάχιστον για φέτος, είναι η συγκεκριμένη τριάδα. Συνήθως τα συμβόλαια των εταιρειών πηγαίνουν είτε ανά πρωτάθλημα, είτε με ένα σταθερό πακέτο ομάδων.

Το ερωτηματικό όμως είναι τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό, αλλά και με το ΑΠΟΕΛ. Αφενός μεν η ομάδα του Πειραιά απουσίαζε από το FIFA 23, αφετέρου η EA Sports θα έχει φέτος ξεχωριστές διαπραγματεύσεις συμβολαίων με πρωταθλήματα, άρα δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί με την ομάδα της Λευκωσίας. 

Στα υπόλοιπα πρωταθλήματα, η τελική λίστα λογικά θα αργήσει να ανακοινωθεί, αφού η EA Sports έχει αφήσει να εννοηθεί ότι σε ορισμένα πρωταθλήματα θα πρέπει να αρχίσει νέες διαπραγματεύσεις. Δεν γνωρίζουμε επίσης τι θα κάνει η Διεθνής Ομοσπονδία FIFA με το δικό της ποδοσφαιράκι (που θα βγει το 2024) και αν σκοπεύει να κλείσει αποκλειστικά συμβόλαια. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jun 2023 11:02 #271366 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic EA Sports FC
Η Electronic Arts θα πουλάει NFT παπούτσια και μπάλες Nike στο νέο FIFA (EA Sports FC)




Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Η Electronic Arts και η Nike ανακοίνωσαν συνεργασία, σύμφωνα με την οποία θα πουλάνε πλέον «εικονικές δημιουργίες» σε πολλά μελλοντικά games της EA Sports. Προφανώς δηλαδή στο FIFA ή μάλλον το EA Sports FC όπως θα λέγεται από φέτος. Τα NFTs θα πωλούνται από την πλατφόρμα Swoosh Web3 της Nike.

Σύμφωνα με τη Nike, επιλεγμένες εικονικές δημιουργίες Swoosh θα είναι διαθέσιμες και οι gamers θα μπορούν να αναπτύξουν «νέες ευκαιρίες για αυτοέκφραση και δημιουργικότητα μέσω του αθλητισμού και του στυλ». Προφανώς πρόκειται για NFT, απλά η ανακοίνωση δεν το αναφέρει για να μην υπάρξουν αντιδράσεις. Η Nike πρόσθεσε ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες. Το tie-in tweet της Nike είχε εικόνες με εξοπλισμό ποδοσφαίρου (του δικού μας και του American Football). Άρα θα τα NFTs αυτά θα ενσωματωθούν στα games EA Sports FC (παλιότερα γνωστό ως FIFA) και Madden NFL.

Ένα πιθανό στοιχείο που αποκαλύφθηκε στο tweet ήταν ένα μοναδικό κράνος Αμερικανικού ποδοσφαίρου, το οποίο έχει μαύρο φινίρισμα, μωβ φακό και λογότυπο Nike στο πλάι, με στατιστικά στοιχεία απόδειξης ιδιοκτησίας και ημερομηνία αγοράς. Κάτι ανάλογο θα ισχύει και με τις μπάλες, αλλά και με παπούτσια .


What’s In The Game? Only time will tell… @EASPORTS x .SWOOSH ?⚽️?? pic.twitter.com/AXgidKX7rd

— .SWOOSH (@dotSWOOSH) June 1, 2023

«Όλοι εμείς στην EA Sports επικεντρωνόμαστε στο να ηγούμαστε στην επόμενη εξέλιξη του λάτρη των σπορ και αυτή η νέα συνεργασία με τους μακροχρόνιους συνεργάτες μας στη Nike βρίσκεται ακριβώς στη διασταύρωση καινοτομίας, αθλητισμού και πολιτισμού», δήλωσε ο ανώτερος αντιπρόεδρος της EA Sports, Andrea Hopelain.

Η φήμη αυτή για NFTs στο FIFA ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jul 2023 03:55 #271954 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic EA Sports FC
EA Sports FC 24: Ημερομηνία κυκλοφορίας




Θα λέγεται σκέτο "FC"!

Το νέο FIFA της EA Sports θα λέγεται τελικά σκέτο "FC". Η νέα έκδοση της δημοφιλούς ποδοσφαιρικής σειράς θα κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο και η ημερομηνία κυκλοφορίας της διέρρευσε.

Τo Dealabs αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου. Αν αυτό ισχύει, μας προκαλεί εντύπωση που δεν έχουμε μάθει ακόμη περισσότερες πληροφορίες. Πάντως εκεί κάπου κυκλοφορούσε το FIFA συνήθως.

Παράλληλα, το EA Sports FC 24 θα έχει μόνο μία εβδομάδα early access και μόνο για όσους παραγγείλουν την Ultimate Edition. Όλα αυτά βέβαια είναι φήμες κι αναμένουμε την επίσημη επιβεβαίωση.

Το FIFA 23 είχε πάνω από 10,3 εκατομμύρια παίκτες στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Σε αυτούς βέβαια συμπεριλαμβάνονται και οι συνδρομητές του EA Play.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jul 2023 03:58 #271970 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic EA Sports FC
Το ισπανικό πρωτάθλημα θα ονομάζεται LALIGA EA SPORTS




Αλλάζει όνομα και η δεύτερη κατηγορία.

Η Ισπανική Λίγκα αλλάζει όνομα και θα ονομάζεται " LALIGA EA SPORTS ", με κεφαλαία, όπως το βλέπετε.

Η δεύτερη κατηγορία θα ονομάζεται "LALIGA HYPERMOTION". Το σύστημα Hypermotion αφορά ονομασία της Electronic Arts για την engine που χρησιμοποιούσε στη σειρά FIFA (πλέον EA Sports FC) για την απεικόνιση αγώνα.

Κατά τα άλλα, όσον αφορά το παιχνίδι EA Sports FC μένει να μάθουμε αν η Electronic Arts θα εξασφαλίσει έστω τα δικαιώματα των ομάδων, διότι η Ομοσπονδία FIFA ίσως επιχειρήσει να κρατήσει κάποια αποκλειστικά δικαιώματα, μιας και του χρόνου θα κυκλοφορήσει το δικό της...FIFA. 

Το EA Sports FC φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jul 2023 00:20 #272016 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic EA Sports FC
EA Sports FC 24




Το πρώτο τρέιλερ τρέιλερ.

Η Electronic Arts ανακοίνωσε και επίσημα το πρώτο τρέιλερ του EA Sports FC 24.

Το ποδοσφαιράκι της EA θα ονομάζεται πλέον FC αντί για FIFA, όπως το γνωρίζαμε μέχρι πρότινος, μιας και η συμφωνία με την ομοσπονδία FIFA διεκόπη.

Στο πρώτο τρέιλερ πρωταγωνιστεί ο Erling Haaland της Manchester City. Εμφανίζονται και θρυλικοί παίκτες του παρελθόντος, όπως ο David Beckham και ο Zinedine Zidane αλλά και διάσημες γυναίκες ποδοσφαιρίστριες.



Η πλήρης ανακοίνωση του FC 24 θα γίνει στις 13 Ιουλίου.

Το FC 24 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jul 2023 00:54 #272054 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic EA Sports FC
EA Sports FC 24: Οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές




Παρουσιάστηκαν σε Livestream από την EA με την παρουσία τεράστιων ποδοσφαιριστών.

Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι το EA Sports FC 24 θα έχει πάνω από 30 πρωταθλήματα, πάνω από 19.000 ποδοσφαιριστές, πάνω από 100 γήπεδα, πάνω από 300 συνεργασίες με συλλόγους και πάνω από 700 ομάδες.

Το Ultimate Team mode θα έχει και γυναίκες για πρώτη φορά.



Στο livestream βρέθηκαν ο Luis Figo, βετεράνος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, ο Didier Drogba, γνωστός σέντερ-φορ με την Ακτή Ελεφαντοστού και μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και άλλες προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων η Alex Scott, πρώην ποδοσφαιρίστρια και νικήτρια του Champions League γυναικών. Την παράσταση έκλεψε ο Ronaldinho, ένας από τους μεγαλύτερους μάγους της μπάλας. Το αποκορύφωμα ήταν η παρουσία του Haaland της Manchester City στο τέλος. Μία...μηχανή των γκολ!

Το EA Sports FC 24 θα έχει την Frostbite engine και τεχνολογία Hypermotion V, η οποία χρησιμοποιεί δεδομένα από 180 ομάδες του κόσμου για να απεικονίσει ρεαλιστική κίνηση ποδοσφαιριστών. Η EA Sports θα συνεργαστεί με την UEFA ώστε να έχετε πρόσβαση σε Champions League (ανδρών και γυναικών), Europa League και Super Cup.

Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Nintendo Switch. Η early access θα ξεκινήσει από τις 22 Σεπτεμβρίου για όσους αγοράσουν την Ultimate Edition.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jul 2023 00:57 #272067 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic EA Sports FC
Η EA απάντησε στην κριτική για το κακοσχεδιασμένο εξώφυλλο του EA Sports FC 24




"Η διαπραγμάτευση αδειών είναι περίπλοκη".

Η Electronic Arts δέχτηκε σκληρή κριτική για το εξώφυλλο του EA Sports FC 24, ως προς τον σχεδιασμό προσώπων των ποδοσφαιριστών αλλά και...τις φανέλες τους.

Ο σχεδιασμός στο πρόσωπο του Ronaldinho δεν είναι ακριβής, ενώ ο Andrea Pirlo έχει εντελώς άστοχο πρόσωπο και μια...κενή φανέλα. Αν με το γαλάζιο χρώμα η EA εννοούσε την ομάδα New York City FC με την οποία ο Pirlo έκλεισε την καριέρα του τότε μάλλον δεν εξασφάλισε δικαιώματα.



Τελικά για λογαριασμό της EA Sports ο Nicholas Wlodyka, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του EA Sports FC, απάντησε λέγοντας ότι: "Η διαπραγμάτευση αδειών είναι περίπλοκη. Για να έχουμε 31 παίκτες στο εξώφυλλο, ο καθένας τους έχει δικαιώματα, τα οποία θα πρέπει να εγκριθούν. Είναι περίπλοκο να διαπραγματευτούμε ακριβώς το πως θα εμφανίζονται στο εξώφυλλο. Ήταν πολύ φιλόδοξο το να βγει κάτι τέτοιο. Δεν αρκούν έξι μήνες. Τουλάχιστον το καλό είναι ότι μπορούμε να κάνουμε νέα πράγματα. Αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα. Θα έρθουν μεγαλύτερα".

Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jul 2023 10:39 #272120 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic EA Sports FC
Αλλαγές στο gameplay



Το Eurogamer ανέφερε τις προσθήκες στο gameplay του EA Sports FC 24.
Η πρώτη νέα αλλαγή έχει να κάνει με τα animations που θα έχουν το "volumetric motion" (ογκομετρική κίνηση). Η engine θα ονομάζεται Hypermotion V (μέχρι πέρυσι γνωρίζαμε την Hypermotion 2 που χρησιμοποιούσε δεδομένα από 1.200 παίκτες). Ακόμα και οι φανέλες των παικτών θα κινούνται πιο ρεαλιστικά, ενώ θα υπάρχει κι ένα νέο μοντέλο φωτισμού, το GTAO (Grand Truth Ambient Occlusion ).

Όταν η μπάλα βγαίνει εκτός γηπέδου θα παρουσιάζονται στατιστικά αγώνα, όπως κατοχή μπάλας και σημεία από όπου γίνονται σουτ, ακόμα και πρόβλεψη νίκης ανάλογα με το πως παίζετε. Στο σχολιασμό αγώνα θα έχουμε για πρώτη φορά και γυναίκα στην ομάδα σχολιαστών, την Sue Smith.

Το Career mode θα έχει όπως πάντα δύο modes, τα Manager Career και Player Career. Στο δεύτερο θα έχουμε τους ατζέντηδες που θα σας παρουσιάζουν συλλόγους για να παίξετε και τους στόχους που θα σας θέτει κάθε σύλλογος. Στο Manager Career θα έχουμε περισσότερα training modes και προσθήκες τύπου Football Manager, όπως φιλοσοφία ομάδας στα Tactics, σαν το Tiki Taka, Counter-Attack, Park the Bus κτλ. Θα υπάρχει επίσης και ένα νέο σύστημα με coaches, αλλά και pre-match reports για κάθε αντίπαλό σας, όπου θα αναλύονται τα δυνατά και αδύνατά του σημεία.

Οι παίκτες θα έχουν Playstyles, όπως Trickster, Speed Dribbler, Power Headset, Power Shot, Finesse Shot κτλ. Θα υπάρχουν 34 PlayStyles. Το Chemistry system στο Ultimate Team θα βελτιωθεί, τα Position Modifiers θα αφαιρεθούν και θα μπορείτε να αλλάξετε θέση στους παίκτες σας όποτε το θελήσετε (σ.σ. μένει να δούμε πως θα αποδίδουν). Το Pro Clubs Θα μετονομαστεί σε Clubs. Τέλος, οι παίκτες στο παιχνίδι θα τρέχουν λίγο πιο γρήγορα από αυτούς στην πραγματικότητα, με την αιτιολογία ότι σε ένα ματς 6 λεπτών θα πρέπει να βρεθεί η σωστή ισορροπία ανάμεσα σε αυτό και έναν πραγματικό αγώνα.

Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Nintendo Switch. Η early access θα ξεκινήσει από τις 22 Σεπτεμβρίου για όσους αγοράσουν την Ultimate Edition.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jul 2023 09:15 #272144 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic EA Sports FC
Playstyles και 7 κατηγορίες τρεξίματος



Σε ένα εκτενές gameplay trailer του EA Sports FC 24 βλέπουμε ότι οι παίκτες θα έχουν 7 συστήματα επιτάχυνσης, περισσότερα σε σχέση με τα 3 του FIFA 23 (τότε είχαμε Lengthy, Controlled και Explosive). Πλέον θα υπάρχουν 7 κλίμακες. Στο FIFA 23 τα archetypes εξαρτώνταν από το Agility και το Strength κάθε παίκτη, αλλά και υπολογισμό ύψους και ταχύτητας. Στο FC 24 με τα νέα AcceleRATE archetypes θα έχουμε διαφορετικά όρια μεταξύ των στατιστικών.


Επίσης, οι παίκτες θα έχουν διαφορετικά playstyles, όπως whipped pass, trickster, finesse shot, intercept (κόψιμο με τάκλιν) και block (μπλοκάρισμα στο σουτ). Θα υπάρχουν επίσης και playstyles+ που θα έχουν ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και θα αφορούν παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Σε αυτά τα πλαίσια θα υπάρχει και Power Shot+, δηλαδή κάτι αντίστοιχο με το περυσινό Power Shot, αλλά σε Playstyle+. Εν τω μεταξύ θα υπάρχει και playstyle Bruiser+, δηλαδή παίκτης...πυγμάχος, που στις διεκδικήσεις σπάει τα κόκκαλα του αντιπάλου του! Ότι πρέπει για να βγάζετε τραυματίες παίκτες του αντιπάλου.

Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Nintendo Switch. Η early access θα ξεκινήσει από τις 22 Σεπτεμβρίου για όσους αγοράσουν την Ultimate Edition.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification